Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχεις επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι επαφές (γενικά μιλάω) οπότε να έχεις ούτως ή άλλως διπλές ή τριπλές;

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως έχεις επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι επαφές (γενικά μιλάω) οπότε να έχεις ούτως ή άλλως διπλές ή τριπλές;

Όχι,σου έχει να επιλέξεις ποιες θέλεις να δεις εσύ τη στιγμή εκείνη η εφαρμογή,όλες η' μόνο τις what's up.εντάξει δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα,απλα σε δυσκολεύει οταν θες να κάνεις πάρε μοίρασε κ.τ.λ.

Και σε εμένα το κάνει, είναι από ότι έχω καταλάβει επειδή οι επαφές είναι συγχωνευμενες μεταξύ τους από sim κινητό gmail κλπ, οπότε η εφαρμογή τις αναγνωρίζει σαν διαφορετικές. Η μόνη λύση είναι να καθαρίσεις τις επαφές σου για να είναι μόνο μια φορά και όχι συγχωνευμενες.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Μου ήρθε αυτό "ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 2GB ME 6€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 1 AKOMA MHNA! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)36 ΣTO 1256 EΩΣ 28/09/2018" μάλλον είναι προσωποποιημένη προσφορά αλλά αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει

Μου ήρθε αυτό "ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 2GB ME 6€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 1 AKOMA MHNA! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)36 ΣTO 1256 EΩΣ 28/09/2018" μάλλον είναι προσωποποιημένη προσφορά αλλά αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει

3 ευρώ το GB? Τσούρμο ο λαός, δεν θα προλαβαίνουν να μετρούν τα SMS.

Για τα δεδομένα του WU/cosmokarta είναι προσφορά.

όταν πληρώνεις 7 ευρώ το ούτε GB (700ΜΒ) :ρ τότε ναι θεωρείται προσφορά....:vava:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κάτι περίεργο. Πως γίνεται να μιλάω με άλλο νούμερο και να με επιτρέπει να ξανά κάνω κλήση στο ίδιο νούμερο? Βάζει σε αναμονή την άλλη συνομιλία. Δηλαδή 2 συνομιλίες μεταξύ δύο ιδίων αριθμών? Επίσης επιτρέπει αν πάρω εγώ τον άλλο να με πάρει και αυτός ταυτόχρονα όσο μιλάμε και να μπει σε αναμονή η άλλη συνομιλία. Μου φαίνεται πολύ παραξενο όλο αυτό πάντως και στις 2 συνομιλίες χρεώνει κανονικά τα λεπτά και από τις 2 και ας είναι μεταξύ 2 ιδιων αριθμών.

Φυσικά γίνεται .

Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις ;

Παρ΄όλα αυτά αν το κάνεις θα χρεωθείς και τις δύο κλήσεις για όσο χρόνο διαρκούν.

Φυσικά γίνεται .

Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις ;

Παρ΄όλα αυτά αν το κάνεις θα χρεωθείς και τις δύο κλήσεις για όσο χρόνο διαρκούν.

Από περιέργεια το δοκίμασα αν γίνεται και με ξάφνιασε. Δεν έχει νόημα να επιτρέπει παράλληλη συνομιλία σε 2 ίδια νούμερα από 2 φορές. Επίσης στις 2 ώρες που κλείνει αυτόματα η κλήση το έκαναν για προστασία μην ξεχαστεί κάποια κλήση ανοιχτή?

Παρόλα αυτά μπορείς να τηλεφωνήσεις σε τηλεφωνικό κέντρο .

π.χ καλείς την Alphabank την βάζεις σε αναμονη και καλείς ξανά για να μιλήσεις με άλλον υπάλληλο. Τότε έχει νόημα.

Παρόλα αυτά μπορείς να τηλεφωνήσεις σε τηλεφωνικό κέντρο .

π.χ καλείς την Alphabank την βάζεις σε αναμονη και καλείς ξανά για να μιλήσεις με άλλον υπάλληλο. Τότε έχει νόημα.

Πολύ ωραια ιδέα αυτό που σκέφτηκες ίσως για αυτό επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Από περιέργεια το δοκίμασα αν γίνεται και με ξάφνιασε. Δεν έχει νόημα να επιτρέπει παράλληλη συνομιλία σε 2 ίδια νούμερα από 2 φορές. Επίσης στις 2 ώρες που κλείνει αυτόματα η κλήση το έκαναν για προστασία μην ξεχαστεί κάποια κλήση ανοιχτή?

Το κλείσιμο της γραμμής πάνω στο δίωρο, είναι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει What's Up (2008). Ίσως για προστασία δεν ξέρω... αλλά ότι υφίσταται εδώ και χρόνια, ισχύει.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το κλείσιμο της γραμμής πάνω στο δίωρο, είναι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει What's Up (2008). Ίσως για προστασία δεν ξέρω... αλλά ότι υφίσταται εδώ και χρόνια, ισχύει.

Πάει τόσο πίσω ε. Σπάνια να μιλήσω πάνω από 10 20 λεπτά αλλά το δοκίμασα να δω πόσο πάει και στις 2 ώρες έκλεισε. Συν την διπλή συνομιλία σε 2 ίδιους αριθμούς μου έκανε εντύπωση και αυτό ο Βασίλης με κάλυψε άψογα σε αυτό.

Πάει τόσο πίσω ε. Σπάνια να μιλήσω πάνω από 10 20 λεπτά αλλά το δοκίμασα να δω πόσο πάει και στις 2 ώρες έκλεισε. Συν την διπλή συνομιλία σε 2 ίδιους αριθμούς μου έκανε εντύπωση και αυτό ο Βασίλης με κάλυψε άψογα σε αυτό.

Εγώ βαράω. :p και λόγο εργασίας και σαν άνθρωπος. Πράγματι αυτό που είπε ο Βασίλειος, είναι μια καλή αιτία για τη διπλή συνομιλία.

Εμενα ποτε δεν με κλεισε στο 2ωρο.Εγω το εχω παει μεχρι 1 ωρα το πολυ.

Δεν μιλαω πολυ,σπανια θα πιασω το δεκαλεπτο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Λογικο ειναι οτι εσενα δεν σε εκλεισε στο διωρο. Αφου δεν το εχεις φτασει μεχρι εκει πως θα ξερεις αν σε κλεινει ή οχι?

Υπάρχει global timer για την μέγιστη επιτρεπόμενη χρονική διάρκεια κλήσης ανά κλήση για όλους τους συνδρομητές (καρτοκινητής και συμβολαίου)

Λογικο ειναι οτι εσενα δεν σε εκλεισε στο διωρο. Αφου δεν το εχεις φτασει μεχρι εκει πως θα ξερεις αν σε κλεινει ή οχι?

….

Ενοχλει μηπως που γραφω σε αυτο το νημα;

Ειπα οτι δεν μου εχει κλεισει καμια κληση αλλα δεν εχω φτασει και 2ωρο,ωστε να μου εχει συμβει κατι.

Και να ξερεις,σε μερη με κακο σημα ή με volte μεσα σε 10-20 δευτερολεπτα εχει τυχει να μην ακουω τον αλλο και να παιρνω ξανα τηλεφωνο στον ιδιο αριθμο.

Ακομα και σε κοσμοτε αριθμους,οχι σε αλλα δικτυα

Edited by Vasileios
χαρακτηρισμός.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ειπα εγω ότι ενοχλείς? Ειπα απλα ότι αφου δεν κανεις κλησεις τέτοιας διάρκειας λογικό είναι να μην σε εχει κοψει στο διωρο . Τα υπόλοιπα περι σηματος δεν καταλαβαίνω τι σχεση έχουν.

Εμένα σε roaming μου κλείνουν την σύνδεση ακριβώς στα 60 λεπτά σε εισερχόμενη κλήση. Edited by Vasileios

Ειπα εγω ότι ενοχλείς? Ειπα απλα ότι αφου δεν κανεις κλησεις τέτοιας διάρκειας λογικό είναι να μην σε εχει κοψει στο διωρο . Τα υπόλοιπα περι σηματος δεν καταλαβαίνω τι σχεση έχουν.

Και ειναι λογικο να μην ακουω τον συνομιλητη και να μην πεφτει η γραμμη;

Να χρεωνομαι δηλαδη χωρις λογο.

οχι δεν ειναι καλο,το σωστο θα ηταν να υπηρχε καλο σημα για να μπορεις να μιλησεις.Αυτο δεν εχει σχεση ομως με τον περιορισμο που λεμε στα πιο πανω μηνυματα,οτι δηλαδη καθε κληση κοβεται μετα τις 2 ωρες. Αυτο ειναι περιορισμος δικτυου,δεν εχει σχεση αμεσα με το σημα της συσκευης σε καποια περιοχη,μια δεδομενη στιγμη. Μπορει βεβαια να εχει σχεση με το φορτο του δικτυου.

Και ειναι λογικο να μην ακουω τον συνομιλητη και να μην πεφτει η γραμμη;

Να χρεωνομαι δηλαδη χωρις λογο.

Νικόλα άλλο λες εσύ, άλλο λέμε εμείς. Η κλήση που τερματίζεται στο δίωρο, δεν είναι λόγο τεχνικού προβλήματος, αλλά πολιτική της εταιρείας χρόνια τώρα.

Προβλημα....

Ελπιζω να με βοηθησετε να βγαλω ακρη....

Προκειται για το κλησεις το καρτοκινητο-cosmokarta του πατερα μου προς εναν συγγενη μας-θειος μου (πολυ στενος συγγενης ομως, σχεδον σαν αδερφια!), ειναι αδυνατη. Συγκεκριμενα, οταν τον καλει ο πατερας μου απο το κινητο του, το μηνυμα λεει οτι 'ο χρηστης εχει ενεργοποιησει την φραγη εισερχομενων κλησεων'!

Αν ο πατερας μου παρει την γυναικα του θειου μου(την αδερφη του δηλαδη-αδερφη του πατερα μου), εκει ακους ενα μπιπ(χτυπα μια μοναδικη φορα δηλαδη), και κατοπιν λεει οτι 'ο αριθμος ειναι κατηλλειμμενος'!

Αν παρολα αυτα, καλεσει η μητερα μου απο το κινητο της, και τους δυο, κανονικα απαντουν!

Ο πατερας μου δε, απο το κινητο του, μπορει να καλεσει διχως προβλημα οποιοδηποτε αλλο κινητο/σταθερο θελησει, χωρις τα προαναφερθεντα προβληματα.

Μιλησαμε λοιπον με τον θειο-θεια μου, και φυσικα δεν εχουν πειραξει το παραμικρο στα κινητα τους! Πλεον του οτι ειναι και μεγαλοι ανθρωποι και δεν ξερουν απο τυχον μπλοκαρισματα, αλλα ετσι κι αλλιως σας λεω και για αδερφικες σχεσεις.

Θειος+θεια, κοσμοτακηδες κι αυτοι.

Πραγματικα δεν μπορω να εξηγησω τι συμβαινει.

Μπορει καποιος να σκεφτει και να δωσει καποιες εκδοχες που δεν εχω σκεφτει; Μπορει απο καπου να ξετυλιχτει το 'μυστηριο';