Ilovemetal Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Άρα θα έγινε κάποια άτυπη τροποποίηση από πλευράς Cosmote. Διότι βάση όσων ισχύουν δεν θα έπρεπε. Πολύ καλό νέο ότι προστίθενται, ωστόσο η εταιρεία πρέπει κάποια στιγμή να διευκρινίσει ακριβώς ποια πακέτα, μεταφέρουν ποια υπόλοιπα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ποια τροποποίηση; Τι ισχύει; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 H επίσημη τοποθέτηση είναι ότι προστίθενται μόνο ίδια πακέτα. Ετσι αυτο του 7€ 700mb--->7gb τώρα δε μπορεί να προστεθεί με τα mb του combo μιας και ειναι διαφορετικά πακέτα.. Αλλά αφού γίνεται είναι θετικό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Έχω την εντύπωση ότι τα MB δεν είναι σαφές ότι μεταφέρονται μόνο με αγορά ίδιου πακέτου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ποια τροποποίηση; Τι ισχύει; Ισχύει εν τέλη αυτό που γράψατε. Πώς μεταφέρονται με δεδομένα προερχόμενα και από το Combo. Άρα υπήρξε αλλαγή "λογικής" στο σύστημα. Κανονικα θα έπρεπε να μεταφέρονται ξεχωριστά, ενεργοποιώντας το πακέτο με τα 7€ που δίνει 700MB. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την εντύπωση ότι τα MB δεν είναι σαφές ότι μεταφέρονται μόνο με αγορά ίδιου πακέτου. Ακριβώς. Γι'αυτό είπα πως η εταιρεία πρέπει να το ξεκαθαρίσει. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Εμένα πάντως ρε παιδιά, ό,τι ερώτηση έχω κάνει στη σελίδα του What's Up στο FB (αποστολή μηνύματος στο messenger), μου λύθηκαν όλες οι απορίες, και ό,τι ακριβώς μου είπαν, αυτό ακριβώς ίσχυε. Γιατί δεν κάνετε μια προσπάθεια να απευθυνθείτε εκεί; Συνήθως απαντούν πολύ σύντομα. Δε βλέπω άλλο ευκολότερο και συντομότερο τρόπο να πάρετε την απάντηση που ψάχνετε για το συγκεκριμένο ζήτημα με τα ΜΒ του προνομιακού και της καλοκαιρινής προσφοράς. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Προσωπικά ΔΕΝ έχω fb. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 τελικά τα 7gb ανανεώνονται με τα 120mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ναι (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Να θυμίσω ότι ανανέωση χρόνου ομιλίας μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε τηλέφωνο σταθερό ή κινητό στον αριθμό 6971001314. Αν το κινητό είναι Cosmote η κλήση είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Να επιβεβαιώσω και γω ότι τα 7GB μπήκαν μαζί με προηγούμενα που είχα από διαφορετικά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Δηλαδή εγώ που έχω υπόλοιπα mb από τα πακέτα: 1) της καλοκαιρινής προσφοράς και 2) play unlimited. Τί ανανεώσεις πρέπει να κάνω για να μεταφέρθουν τα υπόλοιπα; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Δηλαδή εγώ που έχω υπόλοιπα mb από τα πακέτα: 1) της καλοκαιρινής προσφοράς και 2) play unlimited. Τί ανανεώσεις πρέπει να κάνω για να μεταφέρθουν τα υπόλοιπα; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα play unlimited δεν ανανεώνετε. Τα άλλα βάλε με 3 ευρώ 120mb και θα ανανεωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Και μιας και έχω ενεργοποιήσει την μια από τις δύο φορές που επιτρέπετε του πακέτου της καλοκαιρινής προσφοράς, λογικά ενεργοποιώ και την 2η φορά, παίρνω ακόμα 7gb και με τα 3€ για 120mb μεταφέρεται το υπόλοιπο του πακέτου. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Και μιας και έχω ενεργοποιήσει την μια από τις δύο φορές που επιτρέπετε του πακέτου της καλοκαιρινής προσφοράς, λογικά ενεργοποιώ και την 2η φορά, παίρνω ακόμα 7gb και με τα 3€ για 120mb μεταφέρεται το υπόλοιπο του πακέτου. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι. Εγώ το έκανα ήδη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, για τη SIM που έχω στο pocket WiFi hotspot. Έβαλα 4x7 GB, συνολικά 28 GB, και την 1η Σεπτεμβρίου με ένα πακετάκι 120ΜΒ με 3.02€ θα μεταφέρω όλο το σύνολο όσων δεν κατανάλωσα. Πολύ καλή μαγκιά αυτό πραγματικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Γειά σας θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να μου πεί αν γίνει ανανέωση χρόνου πριν της 3/9/2018 οποιουδήποτε ποσού η ανανέωση θα κρατήσει για τρεις μήνες..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Γειά σας θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να μου πεί αν γίνει ανανέωση χρόνου πριν της 3/9/2018 οποιουδήποτε ποσού η ανανέωση θα κρατήσει για τρεις μήνες..;;; Έτσι πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημέρα, έβαζα κάθε μήνα το πακέτο ίντερνετ με 7 ευρώ 700mb πριν την λήξη του και έτσι προστίθονταν. Τώρα βλέπω πως το πακέτο αυτό εξαφανίστηκε!!! Εχει Μόνο ένα με 900 με αυτόματη όμως ανανέωση. Τι πρέπει να βάλω για να μην χάσω τα gb που έχω μαζέψει??? Ξέρει κάποιος? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη το πακέτο προσφέρει 7GB με την ίδια τιμή Αγόρασε τα 7GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη το πακέτο προσφέρει 7GB με την ίδια τιμή Αγόρασε τα 7GBΤο έχω ήδη πάρει Δλδ να το πάρω ξανά γιατί τα άλλα πανε κοντά στην λήξη γιαυτό δεν το σκέφτηκα, λήγουν στις 24. Επίσης είχα πάρει δώρο 1200 και έχει ποιο μετά ημερομηνία με αποτέλεσμα να παίρνει από τα πολλά και τα 1200 θα πάνε χαμένα! Οπότε μπορώ να το ξαναπάρω? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Το έχω ήδη πάρει Δλδ να το πάρω ξανά γιατί τα άλλα πανε κοντά στην λήξη γιαυτό δεν το σκέφτηκα, λήγουν στις 24. Επίσης είχα πάρει δώρο 1200 και έχει ποιο μετά ημερομηνία με αποτέλεσμα να παίρνει από τα πολλά και τα 1200 θα πάνε χαμένα! Οπότε μπορώ να το ξαναπάρω? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς μέχρι 2 φορές το μήνα μέχρι 02/09. Μετά πάει πάλι 7€ 700mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μπορείς μέχρι 2 φορές το μήνα μέχρι 02/09. Μετά πάει πάλι 7€ 700mbΩραία, ευχαριστώ αυτό θα κάνω τότε :)) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Εχω δικο μου ανθρωπο με what's up, που πηγαινε στο Γερμανο και εβαζε 10€ χρονο, προς ολους(οχι μονο whats'up). Υπαρχει μηπως καποιος τροπος, να το κανω εγω αυτο αντι γι'αυτον, διχως ομως να παω στο Γερμανο; Εγω εχω την (απλη) cosmokarta, οχι whats up. Είτε μεσα απο εφαρμογη cosmote στο android πχ μεσω Paypal, είτε με καποιο ειδικο sms απο το κινητο μου, αφαιρωντας απο το δικο μου χρονο τα 10€(μεταφορα το λενε?); Ομως να ειναι αυτο ακριβως, να παρει ο αλλος(whats up) 10€ προς ολους. Γινεται; Αν ναι πειτε μου σας παρακαλω οσο το δυνατον αναλυτικα το πως. Edited August 20, 2018 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Τα 10€ ειναι 10€ σκέτα. Δεν είναι "προς ολους". Μην το μπερδευεις με τα πακέτα που εχουν χρονο ομιλιας προς ολους ή προς whatsup. Μεταφορά € προς τον αλλο αριθμο μπορεις να κανεις αν ικανοποιουνται οι οροι μεταφορας. Δες εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d Επισης μπορεις να πας σε Γερμανο ή κοσμοτε και να βαλεις 10€ στο λογαριασμό αλλου,ή να κανεις ανανεωση επισης στον αλλο αριθμο μεσω των εφαρμογών mycosmote & whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Τα 10€ ειναι 10€ σκέτα. Δεν είναι "προς ολους". Μην το μπερδευεις με τα πακέτα που εχουν χρονο ομιλιας προς ολους ή προς whatsup. Μεταφορά € προς τον αλλο αριθμο μπορεις να κανεις αν ικανοποιουνται οι οροι μεταφορας. Δες εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d Επισης μπορεις να πας σε Γερμανο ή κοσμοτε και να βαλεις 10€ στο λογαριασμό αλλου,ή να κανεις ανανεωση επισης στον αλλο αριθμο μεσω των εφαρμογών mycosmote & whatsup. Α, μαλιστα. Ετσι μου ειπαν, ετσι το εγραψα κι εγω. Προφανως θα υπαρχει και πακετο 10ε που θα ειναι μονο για whats up, γι'αυτο μου το ειπαν ετσι; Αν καταλαβαινω καλα λοιπον, θελουν απλα μια μεταφορα χρηματων 10ε. Τι κερδιζει ο χρηστης whatsup με το που θα του στειλω τα 10ευρω; Θα εχει καθολου δωρεαν λεπτα ομιλιας; Εγω επιβαρυνομαι με ενα εξοδο εξτρα, 0,20 λεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts