georgemv Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τα "λεπτά προς όλους" είναι προς όλους τους ελληνικούς αριθμούς, είτε είναι Ελλάδα είτε είναι εξωτερικό. Εάν εσύ είσαι εκτός Ελλαδος, αλλά εντός Ε.Ε., τα "λεπτά προς όλους" ισχύουν προς όλους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Όχι ακριβώς. Ισχύουν προς Ελλάδα και προς την χώρα που επισκέπτεσαι. Όχι προς όλους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip9 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 παιδια ιντερνετ δεν χρησιμοποιω καθολου απο το κινητο (μονο απο το λαπτοπ και μονο οταν ειμαι σπιτι) μυνηματα καθολου (βαριεμαι το γραψιμο) θελω το κινητο μονο για τηλεφωνα. τι με συμφερει? κοσμοκαρτα ή what's up ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Κοσμοκαρτα,εχει χρόνο προς όλα τα δίκτυα. Εκτος αν έχεις πολλές επαφές whatsup οποτε συμφερει το whatsup πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 παιδια ιντερνετ δεν χρησιμοποιω καθολου απο το κινητο (μονο απο το λαπτοπ και μονο οταν ειμαι σπιτι) μυνηματα καθολου (βαριεμαι το γραψιμο) θελω το κινητο μονο για τηλεφωνα. τι με συμφερει? κοσμοκαρτα ή what's up ? Whats Up,αν εχουν και οι επαφες σου.Με 7,06€ εχεις 400' προς Whats Up και 300' προς ολους μεσα απο το app ή μεσα απο το m.whatsup.gr.Απο το 1330 παιρνεις 200' προς ολους και 400' προς Whats Up. Και 240' προς Whats Up μεσω του Reload it αν κανεις online ανανεωση. Αλλιως 120' αν κανεις ανανεωση με καρτα ανανεωσης ή σε καταστημα γερμανος/κοσμοτε. Το πακετο με 7,06€ θα γινει 7,50€ το μαρτιο και θα δινει 400' προς Whats Up,300' προς ολους και 100MB. Και με 0,20€ στελνοντας sms στο 19019 παιρνεις κωδικο deals 4 you. Δινει 1+1 στα everest,στο Village Cinemas,στα Goodys Burger House. Επισης εχει εκπτωση στα intersport και αλλου. Η κοσμοκαρτα δινει 250' προς ολους με 6€ και αυτοματη ενεργοποιηση. Επισης μπορεις να παρεις κωδικους deals 4 you.Με ανανεωση 10€ παιρνεις δωρο 500Mb για 15 μερες. Επισης περισσοτερες προσφορες κατα τη διαρκεια του χρονου,εχει το Whats Up.Η κοσμοτε δινει προσφορες δωρεαν και μη ειτε για ολα τα καρτοκινητα και τα συμβολαια ειτε μονο για το Whats Up. Αν εχεις smartphone εστω με 3G αξιζει να εχεις ιντερνετ,ακομα και 1GB το μηνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 5 η 30? Κυρίως λέω ν φύγω γιατί από Απρίλιο δεν θα δίνουν ιντερνέτ κ θα βγάλουν τ πακέτο με τ λεπτά ομιλίας προς όλους Το κόστος φορητότητας, είναι 30€. Όντως από Απρίλιο θα μειωθεί η διάρκεια του reload it, από ένα μήνα σε 15 ημέρες. Σου προτείνω να κοιτάξεις προς Vodafone CU. Είναι εξαιρετική επιλογή αυτή τη στιγμή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Όχι ακριβώς. Ισχύουν προς Ελλάδα και προς την χώρα που επισκέπτεσαι. Όχι προς όλους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Δηλαδή εάν εγώ έχω στο ελληνικό μου νούμερο 100 λεπτά προς όλους και είμαι Ισπανία, εάν καλέσω Γαλλία δε θα αφαιρεθούν λεπτά από τα 100 προς όλους; Τι θα χρεωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Όχι ακριβώς. Ισχύουν προς Ελλάδα και προς την χώρα που επισκέπτεσαι. Όχι προς όλους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Ναι ακριβώς. Προς όλη την Ε.Ε. Χρόνια σου πολλά από την Μάλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Εγώ είμαι Ελλάδα και κάλεσα τον φίλο που είναι Αγγλία. Άρα λοιπόν μόνο με λεπτά προς όλους οι κλήσεις προς ΕΕ χρεώνονται στο πακέτο με τα λεπτά προς όλους. Και ο φίλος που είναι Αγγλία αντίστοιχα μπορεί να καλεί Ελλάδα έχοντας λεπτά προς όλους. Με πακέτο με λεπτά προς όλους μπορεί να καλεί ελληνικό νούμερο που έχει άλλο άτομο στην Αγγλία επίσης με χρέωση στο πακέτο λεπτών προς όλους? Αυτό ισχύει μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Πως γίνεται να με χρέωσε τότε εφόσον και ο φίλος στην Αγγλία είναι w.up και είχα διαθέσιμα λεπτά προς w.up εγώ? Το συγκεκριμένο κατάστημα(Γερμανός) αν και δεν είχα πάει εγώ αλλά ο φίλος το ξέρω και από προσωπική εμπειρία είναι χάλια από ενημέρωση το προσωπικό του. Και με την αποχώρηση της από ΕΕ τι γίνεται? Θα συνεχίσει να ισχύει αυτό? Για την ιστορία και μόνο να πω ότι έστειλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 ο φίλος που είναι Αγγλία τώρα και χωρίς χρέωση σαν πρώτη αλλαγή έγινε w.up ο αριθμός του. Τον κάλεσα από Ελλάδα και χρεώθηκα στα διαθέσιμα λεπτά που είχα προς w.up. Αντίστοιχα και ο φίλος με κάλεσε από Αγγλία έχοντας διαθέσιμα λεπτά προς όλους (του έστειλα εγώ με το δώρο που έχει η κοσμοτέ για αυτές τις μέρες) με κάλεσε και χρεώθηκε από τα λεπτά προς όλους. Τα ΜΒ (πάλι που έστειλα εγώ το δώρο από άλλο αριθμό) τα χρησιμοποιεί κανονικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στις απορίες μου και την βοήθεια. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Για την ιστορία και μόνο να πω ότι έστειλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 ο φίλος που είναι Αγγλία τώρα και χωρίς χρέωση σαν πρώτη αλλαγή έγινε w.up ο αριθμός του. Τον κάλεσα από Ελλάδα και χρεώθηκα στα διαθέσιμα λεπτά που είχα προς w.up. Αντίστοιχα και ο φίλος με κάλεσε από Αγγλία έχοντας διαθέσιμα λεπτά προς όλους (του έστειλα εγώ με το δώρο που έχει η κοσμοτέ για αυτές τις μέρες) με κάλεσε και χρεώθηκε από τα λεπτά προς όλους. Τα ΜΒ (πάλι που έστειλα εγώ το δώρο από άλλο αριθμό) τα χρησιμοποιεί κανονικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στις απορίες μου και την βοήθεια. Καλή χρονιά σε όλους! Μια χαρα,καλα εκανε και το εκανε whats up.Θα Παιρνει πολλα περισσοτερα δωρα και αν εχει πολλους φιλους με whats up,θα καταναλωνει λιγοτερα λεπτα προς ολους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Ναι ακριβώς. Προς όλη την Ε.Ε. Χρόνια σου πολλά από την Μάλτα. Χρόνια πολλά και από Ελλάδα φίλε Vasileios. Edited December 31, 2017 by Allare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Παλικάρια καλησπέρα , καλή χρονιά σε όλους :) ... Όσο κουλό και αν σας φαίνεται εμένα μου μπήκε με μια ανάποδα.... Έστειλα μήνυμα σε όλες τις επαφές που έχω στο κινητό ( 92 όλες εντός Ελλάδος ) έχοντας φοιτητικό πακέτο με 1200σμσ προς όλους κτλπα... Μπαίνω στην εφαρμογή του Whatsapp και βλέπω το υπόλοιπο μου -45.18€... Τι φάση; Υποτίθεται ότι άμα δεν έφτανε το υπόλοιπο δεν στέλνονταν εμένα στάλθηκαν σε όλες τις επαφές και το κινητό δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα.. Τι κάνω τώρα; Πρέπει να τα πληρώσω όλα αυτά τα χρήματα; Έχει συμβεί σε κάποιον; Αν πάω σε ένα κατάστημα της Κοσμοτε λέτε να με βοηθήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Παλικάρια καλησπέρα , καλή χρονιά σε όλους :) ... Όσο κουλό και αν σας φαίνεται εμένα μου μπήκε με μια ανάποδα.... Έστειλα μήνυμα σε όλες τις επαφές που έχω στο κινητό ( 92 όλες εντός Ελλάδος ) έχοντας φοιτητικό πακέτο με 1200σμσ προς όλους κτλπα... Μπαίνω στην εφαρμογή του Whatsapp και βλέπω το υπόλοιπο μου -45.18€... Τι φάση; Υποτίθεται ότι άμα δεν έφτανε το υπόλοιπο δεν στέλνονταν εμένα στάλθηκαν σε όλες τις επαφές και το κινητό δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα.. Τι κάνω τώρα; Πρέπει να τα πληρώσω όλα αυτά τα χρήματα; Έχει συμβεί σε κάποιον; Αν πάω σε ένα κατάστημα της Κοσμοτε λέτε να με βοηθήσουν;Τι;;;;;; τόσο πολύ μείον;;;; Ειχα την εντύπωση ότι δεν σε αφήνει να φτάσεις σε τόσο μεγάλο ποσό μείον!! Δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο! Είχες μέσα υπόλοιπο sms προς όλους; Νόμιζα ότι αντε να σε αφήνει μέχρι - 10€ να πας! Μετα απλά δεν στέλνει SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Μήπως το SMS ήταν λίγο μεγάλο (πάνω από 70 χαρακτήρες) και χρεώθηκες 2-3 SMS για καθε επαφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τι;;;;;; τόσο πολύ μείον;;;; Ειχα την εντύπωση ότι δεν σε αφήνει να φτάσεις σε τόσο μεγάλο ποσό μείον!! Δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο! Είχες μέσα υπόλοιπο sms προς όλους; Νόμιζα ότι αντε να σε αφήνει μέχρι - 10€ να πας! Μετα απλά δεν στέλνει SMS. Και εγώ νόμιζα ότι σταματαγε όπως και στα τηλέφωνα ακριβώς.. και στα μηνύματα δηλαδή άλλες φορές που πήγαινα -1€ δεν έκανε τίποτα.. μήπως είναι μπουκωμενο το δίκτυο και έχει γίνει λάθος; Μα τω θεώ είναι -45,31* ... Απελπισία. Είναι καρτοκινητο εν τω μεταξυ φοιτητικό δεν καταλαβαίνω τι έχει παιχτεί.. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το SMS ήταν λίγο μεγάλο (πάνω από 70 χαρακτήρες) και χρεώθηκες 2-3 SMS για καθε επαφή; Το θέμα είναι ότι ειχα 1200 σμς προς όλους και για whatsapp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Και πάλι όμως... Έπρεπε να μη σταλθεί το μήνυμα από τη στιγμή που βγήκε το υπόλοιπο σου μείον. Λογικά λέω! Ένας θεός ξέρει πως σε άφησε να βγεις τόσο εκτός! Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα εντός 24 ωρών να δεις τι έγινε. Και αν το θυμηθείς πες μας τι έγινε. Δεν πιστεύω να αλλάξανε τα πράγματα και να γίνεται να στέλνουμε όσα sms θέλουμε ακόμα κ αν ήμαστε μείον!! Καλή Χρονιά σε όλους!!! Edited December 31, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 ποτε εληγαν τα 1200 μηνυματα? μηπως στις 31/12? και στην αλλαγη της μερας μηδενισαν,και με την αποστολη μετα τις 12 αρχισε να τραβαει απο το υπολοιπο? Καλη χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Η Cosmote χρεώνει τα μηνύματα 2-5 λεπτά μετά που τα στέλνεις. Έτσι είναι δυνατόν να πας σε πολύ μεγάλο αρνητικό νούμερο υπολοίπου πριν μπει φραγή΄. Έαν μήνυμα = 0,25 δηλαδή 10 ευρώ = 40 μηνύματα. 45 ευρώ= 180 μηνύματα. Πάρε την εξυπηρέτηση και θα σου αφαιρέσουν το αρνητικό υπόλοιπο, Είναι δικό τους λάθος. Edited December 31, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω οταν θα μιλήσω μαζί τους ! Ελπίζω να λυθεί το ζήτημα... Εγώ ήξερα ότι όταν φτάνεις σε αρνητικό υπόλοιπο σταματά αμέσως να στέλνει τι να πω μάλλον έχω μείνει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω οταν θα μιλήσω μαζί τους ! Ελπίζω να λυθεί το ζήτημα... Εγώ ήξερα ότι όταν φτάνεις σε αρνητικό υπόλοιπο σταματά αμέσως να στέλνει τι να πω μάλλον έχω μείνει πίσω.Πόσα λεφτά είχες μέσα υπόλοιπο πριν στείλεις τα SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Δεν είχα πολλές μονάδες γιατί είχα βάλει το πακέτο μου στις 29 του μήνα οπότε ήμουν με 2€ και 53 λεπτά .... Μάλλον έγινε αυτό που ειπώθηκε πριν και μάλλον ισχύει ότι χρεώνονται μετά από 2-5 λεπτακια ... Αλλά πραγματικά εγώ ήξερα ότι άμα πήγαινες στο - δεν γινόταν τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Γενικά τα συστήματα της κοσμοτε στην καρτοκινητη πάσχουν πότε υπέρ και πότε κατά του συνδρομητή.Μου έχει τύχει να βάλω 10€ κάρτα σε 2 5αρες μέσω χρεωστικής από την wu app και ενώ ήρθε κανονικά η απόδειξη στο μέιλ μου,το υπόλοιπο δεν αυξήθηκε.Περιμενα γύρω στα δέκα λεπτά μπας και κόλλησε και έρθει και μετά αφού δεν γινόταν κατι,τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση.Επειτα από 15' αναμονής μίλησα με μία υπάλληλο που μου είπε ότι λόγω συστημικού λάθους,δεν εμφανίστηκαν τα χρήματα.Μετα από μία ωρα εμφανίστηκαν κανονικά τα 8.93€ ήρθε και το reload it.Αγοραζω τα πακέτα που ήθελα και μετά από 15' περίπου μου ξαναήρθε νέο υπόλοιπο +8.93€ και 2ο reload it.Εννοειται πως δεν τους τηλεφώνησα να παραπονεθω !! Sent from my Le X626 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Όπως και να έχει εγώ θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι θα συμβεί και ευελπιστώ πως θα λυθεί αυτό :) Θα επανέλθω με νέα. Καλή χρονιά και πάλι σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 ξερει κανεις αν κανω επεκταση υπολοιπου 3ευρω και 1 εχω να μπορω να στειλω 2ευρω σε αλλο αριθμο μου η δεν αφηνει το συστημα?? Φυσικά, θα μπορούσε μάλιστα αν περίσσευε ποσό ≥€1,4<€2 -εφόσον βεβαίως πληρείται & η 2ⁿ προϋπόθεση της 2ⁿˢ σημείωσης- να βγάλεις & 2º €2 —μα υπάρχει & η 1ⁿ… πιστευω πως δεν θα σε αφησει,γιατι ειναι δανεικά. Το μόνο που αναφέρει στην σελιδα της υπηρεσιας ειναι "Ο αρχικός χρόνος ομιλίας καθώς και ο χρόνος ομιλίας που προέρχεται από προσφορές δεν μεταφέρεται." Μόνον το περί προσφορών φαίνεται να ισχύει όντως· τ' αρχικό απεδείχθη ευτυχώς «γράμμα κενό»:secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!! εχω διαθεσιμα sms και λεπτα απο την χριστουγενιατικη προσφορα και θελω mb! ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS .στειλτε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TillValhalla Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Επανέρχομαι με εξελίξεις . Μίλησα με έναν στο 13888 και μου είπε ότι δεν μπορεί να το διαγράψει το υπόλοιπο μπορώ άμα θέλω να το κάνω καρτοσυμβόλαιο φοιτητικό που είναι 16.8€ τον μήνα και θα έχω λέει έτσι καλύτερες παροχές κτλπα κτλπα. ( Τα δωρεάν πακέτα μου ενεργοποιούνται κανονικά επίσης ) Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν με τις κάρτες ανανεώσεις θα μου έρχονται οι κωδικοί reload it κτλπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts