Jump to content

filip9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filip9

  1. παιδια πως αλλαζει αυτο το ρωζ φοντο οταν κανουμε μια κληση η δεχομαστε μια κληση. αυτο το φοντο δεν το θελω με τιποτε!!!! δεν θυμαμαι πως το ειχα αλλαξει στο p20 lite βοηθεια!!!!!!!! δεν το αντεχω
  2. filip9

    Huawei P Smart

    σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου loyros
  3. filip9

    Huawei P Smart

    με ενδιαφερει το p smart για αμεση αγορα ηθελα να ρωτησω αν η πλατη του ειναι απο πανω μεχρι κατω μεταλλικη? η αν στο πανω και στο κατω μερος της πλατης εχει πλαστικο??? επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει fm ραδιο?
  4. παιδια ιντερνετ δεν χρησιμοποιω καθολου απο το κινητο (μονο απο το λαπτοπ και μονο οταν ειμαι σπιτι) μυνηματα καθολου (βαριεμαι το γραψιμο) θελω το κινητο μονο για τηλεφωνα. τι με συμφερει? κοσμοκαρτα ή what's up ?
  5. φιλε μου Hierophant το εκανα. ηταν ολα στο 1 και τα απενεργοποιησα. οντως ειναι πιο γρηγορο τωρα. χιλια ευχαριστω!!!:up:
  6. το πατησα πανω απο 100 φορες και μου βγαζει μονιμα (δεν χρειαζεται. η λειτουργια προγραμματιστη εχει ηδη ενεργοποιηθει)
  7. φιλε μου Hierophant αυτο το μενου μες τις ρυθμισεις που ακριβως θα το βρω? εχω το s5
  8. φιλε μου stxio ραδιοφωνο το δικο σου εχει πανω? σε μενα δεν το βρισκω. η μηπως ειναι χωρις radio σαν τα s4?
  9. εγω σημερα το παρηγγειλα για να δουμε:D
  10. φιλε μου arkas περσι στις 20 ιουνιου στην σελιδα 347 ειχα ξεκινησει και εγω τις ερωτησεις για μεγαλο κλιματιστικο. ο φιλος gnt και ο gary kokkin τοτε μου προτειναν τα. 1)Mitsubishi Heavy SRK / SRC71 ZK-S και το 2)ενα μεγαλο της Hitachi. τον φιλο gnt μαλιστα τον ειχα ζαλισει στις ερωτησεις ακομα και για τα καλωδια οπως επισης για την ασφαλεια στον πινακα και αυτος με υπομονη μου εξηγησε τα παντα. 1000 ευχαριστω gnt για αυτο.:up: επελεξα το Mitsubishi. τοποθετηθηκε την 1 σεπτεμβριου και απο τις 2 οκτωβριου και μετα ηταν ο μονος τροπος θερμανσης μου εως και τις 15 απριλιου (βορεια ελλαδα). μιλαμε ζεσταθηκε το κοκκαλακι μου :yahoo: για ψυξη δεν χρειαζεται καν να γραψω! οπως καταλαβαινεις σου προτεινω Mitsubishi Heavy SRK/SRC-71ZK-S
  11. ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια. εχω κατασταλαξει σε 2 μηχανηματα Mitsubishi / SRK/SRC-71ZK-S η το Hitachi RAK70PPA θελω να ρωτησω τους φιλους gnt και gary kokkin α)οπιο και αν παρω να ζητησω να βαλουν την εξ. μοναδα σε βασεις δαπεδου? (για να μην εχω θορυβο?) η οχι. β)το Hitachi στην θερμανση οταν δουλευει στο max, τραβαει πιο λιγο ρευμα απο το Mitsubishi οταν δουλευει και αυτο στο max? (καταλαβα καλα τα στοιχεια που διαβασα στο ιντερνετ για την καταναλωση στην θερμανση και των 2 μηχανηματων?) η οχι. γ)εχουν την ιδια ποιοτητα στην ζεστα η καποιο απο τα 2 υπερεχει? επιμενω στην θερμανση παιδια γιατι στην ψυξη με καλυπτουν και τα 2. και γιατι εδω στην βορεια ελλαδα οι χειμωνες ειναι πιο δυσκολοι συν το οτι πλεων στοις οικοδομες δεν δουλευουμε το πετρελαιο. μελετη ειχε γινει πριν απο 17 χρονια οταν ειχε μπει το air που τωρα θα αντικαταστησω. θα μπει στην ιδια θεση, με τα ιδια 2,5αρια συρματα που ειναι μονο για το air. σας ευχαριστω πολυ Φιλιππος
  12. φιλε μου gnt αν ειναι ετσι ειμαι ok. γιατι η γραμμη αυτη ειναι μονο για το air, οποτε δεν αλλαζω τιποτε ουτε σε καλωδια ουτε και την 16αρα ασφαλεια που και αυτη ειναι ειδικη με καθυστερηση. εισαι αψογος!!!! 1000 ευχαριστω
  13. να διευκρινισω οτι ηδη υπαρχει ετοιμη καλωδιωση με 2,5σαρια συρματα και το καινουριο που θα παρω θα μπει στην ιδια θεση απ οπου θα βγει το παλλιο. μελετη δεν θα ξαναγινει. ειχε γινει παλια.
  14. μαλλον θα καταληξω στο Mitsubishi / SRK/SRC-71ZK-S α)ξερει κανεις αν 2,5αρια καλωδια του αρκουν για συνδεση στο ρευμα, η θελει μεγαλυτερα? β)τι ασφαλεια θελει στον πινακα? (ασ πουμε 16Α με καθυστερηση του αρκει η θα την ριχνει?)
  15. φιλε Gary Kokkin για ψυξη με καλυπτουν ανετα και τα 2. στην θερμανση με ενδιαφερει πιο πολυ και με προβληματιζει το οτι το Hitachi το δινουν με καλυτερα στοιχεια? η μου φαινεται?
  16. φιλε μου gnt μια τελεταια ερωτηση. αναμεσα στα 2 πιο λες να παρω (95τμ., με ενδιαφερει και για θερμανση!! να σου υπενθυμησω) α)Hitachi RAK60PPA β)Mitsubishi Heavy SRK / SRC71 ZK-S
  17. σε ευχαριστω gnt. το διαμερισμα ειναι καλα μονωμενο. το 24η θα με καλυψει και το χειμωνα. (θελω να πιστευω) απλα ο ιονιστης του Τοyotomi μου τραβαει την προσοχη. δεν ξερω.... εδω να σου αναφερω οτι εχω αυτη την στιγμη απο το 1997 ενα Mitsubishi 18η που δεν ειναι inverter!!!! και με καλυπτει απολυτα το καλοκαιρι σε ολο το σπιτι το χειμωνα ομως αρχιζουν τα παρατραγουδα. (ξερεις φυσαει για 5 λεπτα ζεστο αερα και σταματαει για δεκα, γιατι δεν ειναι inverter). να σου αναφερω επισης οτι μολις εχει γινει ανακαινιση προσφατα. το οτι θα αλλαχτει ειναι δεδομενο!!! βοηθα φιλε μου gnt
  18. παιδια πιο απο τα δυο μου προτεινετε? α)Toyotomi Kuro TKN TKG A71DV β)Mitsubishi Heavy SRK / SRC71 ZK-S για διαμερισμα 95τμ. με ενδιαφερει και για χειμωνα!!!
  19. ειχα να παρω nokia πανω απο 6 χρονια. προχθες αγορασα και εγω το 97μινι. σημερα αφου κατεβασα το firmware 11.0.045 απο ασυρματο ιντερνετ και με ρωτησε η συσκευη αν θελω να κανω αναβαθμιση και της ειπα ναι, μου εγραψε πανω (ενημερ. συσκ. και στην κατω μπαρα εημερωση τηλεφωνου συνισταται η δημιουργια) εχει περασει ειδη μια ωρα απο εκεινη την στιγμη και το τηλ. δεν αποκρινεται σε τιποτε. ειναι φυσιολογικο αυτο? η το εκανα ζυμια? ειναι το πρωτο μου μηνυμα, σας ευχαριστω για το χωρο που μου δινετε τελικα εβγαλα την μπαταρια για να σβησει, εκανα ευτυχως επανε....ση και δουλεψε. στην συνεχεια περασα την 11.0.045 με το Nokia PC Suite και ολα καλα. περασα και μερικα themes. θελω καποια απο αυτα να τα αφαιρεσω. πως ομως??
×
×
  • Create New...