jimmiss Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Όντως... ...... Να δούμε τι θα κάνουν πάλι!! Κανονικά θα έπρεπε να το γράφει όμως!!!!!! Όπως έγραφε το μεσημέρι το reloadit ότι ήταν κλειστό λόγω συντήρησης. Εκτός από την εμφάνιση της σελίδας ας κάνουν και καμιά συντήρηση με νέα προγράμματα η προσφορές πιο προσιτές.... Καμιά αλλαγή δε βλέπω. Και δεν έχει +2€ (+20%) στην μέσω paypal "κάρτα" 10€, όπως ειπώθηκε χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καμιά αλλαγή δε βλέπω. Και δεν έχει +2€ (+20%) στην μέσω paypal "κάρτα" 10€, όπως ειπώθηκε χτες. Σε μένα δεν ανοίγει σκομα η σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι... :help: Ένας αριθμός του What's Up έχει μείνει χωρίς ανανέωση σχεδόν 12 μήνες και την Κυριακή λήγει. Θα ενεργοποιηθεί με φορητότητα στη WIND την άλλη Πέμπτη (έτσι μου είπαν). Θα υπάρξει πρόβλημα με τη φορητότητα, αφού συμπληρώσει 12 μήνες χωρίς ανανέωση την Κυριακή;; Μήπως πρέπει να βάλω κάρτα; Επίσης, η Cosmote με έχει πρήξει από το πρωί με τηλέφωνα από το 2106290500. Πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσω για να μην υπάρξει πρόβλημα ή θέλουν απλά να με πρήξουν για να με πείσουν να μείνω στην Cosmote;; Ευχαριστώ. :help: Edited March 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Από το 2106290500 τι είδους πρήξιμο σου κάνουν; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για να σε μεταπείσουν σε παίρνουν. Είναι γνωστός ο αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σήκωσε το να δεις τι θέλουν! Δεν χάνεις τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο στο paypal και τα τραβάει απευθείας από την κάρτα και όντως στα 10€ ανανεωση έδωσε καθαρό 10,71€ Έβαλα εδώ και μια ώρα 10€ από κατάστημα Γερμανός και ακομα δεν μου δώσανε το 1gb δωρο....... Αργεί τόσο πολύ η υπάρχει κ η περίπτωση να μην το πάρω για κάποιο λόγο? Σε paypal 10€υρη ανανέωση σήμερα τα ξημερώματα μέσω cosmote.gr έδωσε κανονικά 8,93€ . Τίποτα παραπάνω. Ελέγξτε αν ισχύει ακόμα. Σε cosmokarta υπάρχει άλλος τρόπος για "κάρτα" ΜΕ PAYPAL εκτός του cosmote.gr; Στο app (της Cosmokarta) μόνο χρεωστική/πιστωτική έχει. Το 1GB μου το έδωσε το πρωΐ (11 η ώρα περίπου), 9 ώρες μετά την 10€υρη "κάρτα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σε paypal 10€υρη ανανέωση σήμερα τα ξημερώματα μέσω cosmote.gr έδωσε κανονικά 8,93€ . Τίποτα παραπάνω. Ελέγξτε αν ισχύει ακόμα. Σε cosmokarta υπάρχει άλλος τρόπος για "κάρτα" ΜΕ PAYPAL εκτός του cosmote.gr; Στο app (της Cosmokarta) μόνο χρεωστική/πιστωτική έχει. Το 1GB μου το έδωσε το πρωΐ (11 η ώρα περίπου), 9 ώρες μετά την 10€υρη "κάρτα". 9 ώρες???? Τόσο πολύ? Τι να πω... Υπάρχουν και χειρότερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι... :help: Ένας αριθμός του What's Up έχει μείνει χωρίς ανανέωση σχεδόν 12 μήνες και την Κυριακή λήγει. Θα ενεργοποιηθεί με φορητότητα στη WIND την άλλη Πέμπτη (έτσι μου είπαν). Θα υπάρξει πρόβλημα με τη φορητότητα, αφού συμπληρώσει 12 μήνες χωρίς ανανέωση την Κυριακή;; Μήπως πρέπει να βάλω κάρτα; Επίσης, η Cosmote με έχει πρήξει από το πρωί με τηλέφωνα από το 2106290500. Πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσω για να μην υπάρξει πρόβλημα ή θέλουν απλά να με πρήξουν για να με πείσουν να μείνω στην Cosmote;; Ευχαριστώ. :help: Αυτό που με "καίει" περισσότερο, είναι αν χρειάζεται η Cosmote έστω και 5€ ανανέωση μέχρι την Κυριακή που λήγει το 12μηνο (τσάμπα θα πάει η ανανέωση) ή θα γίνει κανονικά η φορητότητα την Πέμπτη 31/3, ακόμα και χωρίς να κάνω ανανέωση στην Cosmote. Ο υπάλληλος της WIND που ρώτησα χθες, μου είπε πως λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα, απλά θα φραγεί ο αριθμός από την Cosmote, αλλά η φορητότητα θα γίνει, όμως δε μου φάνηκε σίγουρος... Μόλις είδαν ότι έκλεισα το 2ο κινητό μου (που έχω την C-OTE) για να μη με παίρνουν, το βράδυ που το άνοιξα, μου ήρθαν 6 SMS!! Στην ουσία ήταν 2 διαφορετικά x3 φορές το καθένα, το ένα για να καλέσω στο συγκεκριμένο αριθμό (2106290500) και να επωφεληθώ από την καλύτερη προσφορά της σύνδεσής μου και το άλλο για να καλέσω στο 13899 ν' ακυρώσω τη φορητότητα στη WIND... Έλεος!!! Σε λίγο θα με σταυρώσουν κιόλας, επειδή πάω στη WIND. :p Με τις τιμές που έχεις κυρά-Cosmote, δε θα σου μείνει κανένας... Κάτσε να φτιάξουν δίκτυο παντού οι άλλοι και θα δεις... :happy: Edited March 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχω ακούσει από γνωστό πως η προσφορά που του έκαναν μετά από αίτημα φορητότητας καρτοκινητού Cosmote σε άλλη εταιρεία, ήταν να του βάζουν δωρεάν 5€ κάρτα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Δεν αποκλείεται να σου κάνουν κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Έχω ακούσει από γνωστό πως η προσφορά που του έκαναν μετά από αίτημα φορητότητας καρτοκινητού Cosmote σε άλλη εταιρεία, ήταν να του βάζουν δωρεάν 5€ κάρτα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Δεν αποκλείεται να σου κάνουν κάτι τέτοιο... Λες;; Να μου δώσουν προσφορά 5€ κάρτα κάθε μήνα για 1 χρόνο? Not bad! :D Αρκεί να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων, αλλιώς θα 'ναι άχρηστα... Αν με ξανά πάρουν από την C-OTE θα το σηκώσω και αν μου δώσουν κάτι καλό, τότε θα ζητήσω από τη WIND κάτι καλύτερο για να μην την ακυρώσω. :p Αν μου δώσουν το πακέτο #CREW για 1 χρόνο τσάμπα, έφυγα πετώντας (γι' αυτό το πακέτο γίνεται η φορητότητα, για την αδερφή μου)!! Όμως μου έστειλαν χθες το SMS που πόσταρα, που έδινε 600' προς What's Up και 200' προς όλους με 4€. Edited March 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Λες;; Να μου δώσουν προσφορά 5€ κάρτα κάθε μήνα για 1 χρόνο? Not bad! :D Αρκεί να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων, αλλιώς θα 'ναι άχρηστα... Αν με ξανά πάρουν από την C-OTE θα το σηκώσω και αν μου δώσουν κάτι καλό, τότε θα ζητήσω από τη WIND κάτι καλύτερο για να μην την ακυρώσω. :p Αν μου δώσουν το πακέτο #CREW για 1 χρόνο τσάμπα, έφυγα πετώντας (γι' αυτό το πακέτο γίνεται η φορητότητα, για την αδερφή μου)!! Όμως μου έστειλαν χθες το SMS που πόσταρα, που έδινε 600' προς What's Up και 200' προς όλους με 4€. Συγγενείς μου κάναν αίτηση από Whats up σε Q ταυτόχρονα και τους πήραν και τους 2 και τους έδωσαν από 5€ κάθε μηνα για ενα χρόνο.Οι αριθμοί ήταν σε διαφορετικά ονόματα και τα 5€ μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πακέτα...και επειδή δεν μιλούσαν και πολύ την έβγαλαν τζάμπα 1 χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Συγγενείς μου κάναν αίτηση από Whats up σε Q ταυτόχρονα και τους πήραν και τους 2 και τους έδωσαν από 5€ κάθε μηνα για ενα χρόνο.Οι αριθμοί ήταν σε διαφορετικά ονόματα και τα 5€ μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πακέτα...και επειδή δεν μιλούσαν και πολύ την έβγαλαν τζάμπα 1 χρόνο Και μάζεψαν 60€ στο χρόνο; Έπρεπε να βάλουν κάρτα ενδιάμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Και μάζεψαν 60€ στο χρόνο; Έπρεπε να βάλουν κάρτα ενδιάμεσα; Όχι δεν ήταν απαραίτητο να βάλουν κάρτα και δεν χρειάστηκε να βάλουν... Επίσης ανανεωνοταν πέρα από το υπόλοιπο και η διάρκεια.Ναι συνολικά τόσο βγήκε,από τον πρώτο μήνα μέχρι και τον τελευταίο έδωσαν κανονικά τα 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Όχι δεν ήταν απαραίτητο να βάλουν κάρτα και δεν χρειάστηκε να βάλουν... Επίσης ανανεωνοταν πέρα από το υπόλοιπο και η διάρκεια.Ναι συνολικά τόσο βγήκε,από τον πρώτο μήνα μέχρι και τον τελευταίο έδωσαν κανονικά τα 5€ Με απειλή φορητότητας ΑΠΟ καρτοκινητό ΣΕ καρτοκινητό, η Cosmote έδωσε τέτοια προσφορά; Πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ε, απλό είναι. Σου λέει θα τον κρατήσω στο δίκτυο, και δεν τους κοστίζει τίποτα ιδιαίτερο να τους βάζουν 5€. Ένας φίλος που δούλευε σε κατάστημα Cosmote παλιότερα μου έλεγε χαρακτηριστικά "αέρας είναι, 0 κόστος για αυτούς". Δεν ξέρω κατά πόσον στέκει, αλλά αν υποθέσουμε πως ναι, λογικά υπολογίζουν πως ο κάτοχος του αριθμού θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει και κάποιο πακέτο που δεν του φτάνουν τα χρήματα και θα βάλει έστω άλλα 5€. Οπότε στην καλύτερη θα έχει κάποιο επιπλέον έσοδο(που θα το έχανε αν είχε προχωρήσει σε φορητότητα ο πελάτης) και στην χειρότερη αυτό που δεν κάνει μεγάλη χρήση απλά θα παραμείνει, και θα προσμετράται στους συνδρομητές που έχει κλπ, και μετά από τον χρόνο που θα έχει μαζέψει 60€ θα κοιτάξει να καταναλώσει τίποτα, δεν θα κάνει αμέσως φορητότητα, μπορεί να χρειαστέι καμιά κάρτα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν να κόψουν τα έξοδα και θυμάμαι χαρακτηριστικά τους πρότεινα την Q (δεν είχα σκεφτεί καθόλου Frog και τελικά καλύτερα) για τα 2€ πακέτα και επειδή είχαν σταθερή Wind φθηνά και λεπτά προς αλλα κινητά απλά να έβαζαν ένα πακέτο των 2€ να μιλάνε μεταξύ τους και άμα χρειαστούν προς άλλους παίρνουν από το σταθερό.Ε αυτό κάνανε και έγινε αυτή η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Με απειλή φορητότητας ΑΠΟ καρτοκινητό ΣΕ καρτοκινητό, η Cosmote έδωσε τέτοια προσφορά; Πολύ καλό! Ναι μου έδωσαν και εμένα πριν ενάμιση χρόνο και τελικά έμεινα στο δίκτυό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/5ed33358bc1e67c5d40adcba5d22ce6d.jpg Μπράβο στην κοσμοτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/5ed33358bc1e67c5d40adcba5d22ce6d.jpg Μπράβο στην κοσμοτε!!! Μπράβο... Τέτοιες κινήσεις βοηθανε σε τέτοιες στιγμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μπράβο... Τέτοιες κινήσεις βοηθανε σε τέτοιες στιγμές Ισχύει!!! Και για συμβόλαια. Συγνώμη για τις μεγάλες φωτό που παραθέτω αλλά τις στέλνω για ενημέρωση. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/146eb8d1b2f5268686a8c8ba3524f244.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Με απειλή φορητότητας ΑΠΟ καρτοκινητό ΣΕ καρτοκινητό, η Cosmote έδωσε τέτοια προσφορά; Πολύ καλό! Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοιο ξεπεσμό για την Cosmote. Εδώ στα συμβόλαια μας το παίζει μάγκας !!! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδια εχω μια Whats Up που εχει περασει το τριμηνο απο την τελευταια ανανεωση και εχει 0€. Την εχω σε ενα ρολοι-κινητο.Λεω να την αφησω ετσι,μεχρι να φτασει 12μηνο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ρώτησα την εξυπηρετηση και με ενημερωσαν ότι υπάρχει η ανανέωση με paypal αλλά δεν δίνει το 20% bonus!!!! Οπότε τελικά όσοι κάνετε ανανέωση με paypal δεν θα πάρετε bonus 20%:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/5ed33358bc1e67c5d40adcba5d22ce6d.jpg Μπράβο στην κοσμοτε!!! μπράβο τους, δείχνει πόσο μεγάλη εταιρία είναι, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Περίμενα να το διαβάσω σε επισημασμενο τοπικ στη κεντρική σελιδα του myphone...... περίεργο που δεν το έχουν κάνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts