giachtas Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για σας, έχω ένα εφεδρικό νούμερο cosmokarta επειδή (συνήθως καλοκαίρι) πηγαίνω κάποιες φορές στο χωριό της γυναίκας μου και εκεί μόνο η cosmote πιάνει. Είχα μέσα 2 ευρώ πριν και το περασμένο Σάββατο 15/8 έβαλα σε Γερμανό 10 ευρώ. Το νούμερο το έχω αρκετά χρόνια. Πήγα στο χωριό, μίλησα λίγο (2 μέρες έμεινα) και τώρα, διαβάζοντας και τα παραπάνω, βλέπω μέσα από την εφαρμογή, χρηματικό υπόλοιπο 11,89 ευρώ και χρόνο ομιλίας 388 λεπτά. Επίσης μου έδωσε και 250 MB που λήγουν αύριο 15/8. Δεν έχω ασχοληθεί με το εάν είμαι και εγώ στα 400 λεπτά με αυτόματη χρέωση 3 ευρώ (λογικά πρέπει να είμαι) γιατί δεν είχε χρειαστεί να βάλω πάλι 10 ευρώ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι μου έδωσε 400 λεπτά χωρίς να χρεώσει 3 ευρώ. Βέβαια μου είχε έρθει και μένα σχετικό μήνυμα για να κάνω ανανέωση από 10 ευρώ και να πάρω 400 λεπτά χωρίς τη χρέωση των 3 ευρώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ...................................... jimmiss said: Δλδ είχες: 1. Την "προσφορά" 400' χωρίς χρέωση 2. Ενεργοποιημένη την 400΄/-3€ 3. Έβαλες 10€ τουλάχιστον μετά από όλα αυτά (χωρίς απενεργοποίηση του 400΄/-3€) Και δεν σου αφαίρεσε κανένα ποσό; ΟΚ Τότε το παίρνω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 giachtas said: Δεν έχω ασχοληθεί με το εάν είμαι και εγώ στα 400 λεπτά με αυτόματη χρέωση 3 ευρώ (λογικά πρέπει να είμαι) γιατί δεν είχε χρειαστεί να βάλω πάλι 10 ευρώ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι μου έδωσε 400 λεπτά χωρίς να χρεώσει 3 ευρώ. Ακριβώς.:) Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) giachtas said: Για σας, έχω ένα εφεδρικό νούμερο cosmokarta επειδή (συνήθως καλοκαίρι) πηγαίνω κάποιες φορές στο χωριό της γυναίκας μου και εκεί μόνο η cosmote πιάνει. Είχα μέσα 2 ευρώ πριν και το περασμένο Σάββατο 15/8 έβαλα σε Γερμανό 10 ευρώ. Το νούμερο το έχω αρκετά χρόνια. Πήγα στο χωριό, μίλησα λίγο (2 μέρες έμεινα) και τώρα, διαβάζοντας και τα παραπάνω, βλέπω μέσα από την εφαρμογή, χρηματικό υπόλοιπο 11,89 ευρώ και χρόνο ομιλίας 388 λεπτά. Επίσης μου έδωσε και 250 MB που λήγουν αύριο 15/8. Δεν έχω ασχοληθεί με το εάν είμαι και εγώ στα 400 λεπτά με αυτόματη χρέωση 3 ευρώ (λογικά πρέπει να είμαι) γιατί δεν είχε χρειαστεί να βάλω πάλι 10 ευρώ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι μου έδωσε 400 λεπτά χωρίς να χρεώσει 3 ευρώ. Βέβαια μου είχε έρθει και μένα σχετικό μήνυμα για να κάνω ανανέωση από 10 ευρώ και να πάρω 400 λεπτά χωρίς τη χρέωση των 3 ευρώ. .....................................Δλδ για όσους πήραν αυτή την προσφορά 400΄χωρίς -3€ αναστέλλεται το -3€ για τις ανανεώσεις τους 10€ και πάνω ως 30/9. ΟΚ τότε. Edited August 14, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ερώτηση: εαν σήμερα αγοράσει κάποιος νέο νούμερο κοσμοκαρτα και βάλει 10 ευρώ, τι κερδίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 geocom said: Ερώτηση: εαν σήμερα αγοράσει κάποιος νέο νούμερο κοσμοκαρτα και βάλει 10 ευρώ, τι κερδίζει; Ένα από αυτά που "κερδίζει" αυτή τη στιγμή,με το καλημέρα: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_200_lepta/section/COSMOKARTA_Services Πακέτο 200’ προς όλους με 5€ Η Υπηρεσία της Αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου διατίθεται προενεργοποημένη για νέους συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ από 11/12/2013 Στο μέλλον μπορεί να "κερδίζει" κι από δώ: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__paketo-300-pros-olous-article/section/COSMOKARTA_Services Πακέτο 300’ προς όλους με 7€ Κι όποιος το καταλάβει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 jimmiss said: Ένα από αυτά που "κερδίζει" αυτή τη στιγμή,με το καλημέρα: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_200_lepta/section/COSMOKARTA_Services Πακέτο 200’ προς όλους με 5€ Η Υπηρεσία της Αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου διατίθεται προενεργοποημένη για νέους συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ από 11/12/2013 Στο μέλλον μπορεί να "κερδίζει" κι από δώ: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__paketo-300-pros-olous-article/section/COSMOKARTA_Services Πακέτο 300’ προς όλους με 7€ Κι όποιος το καταλάβει...... ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση, με αλλα λογια δε συμφερει, αφου τα 400 με 3ε ειναι για τους παλιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 geocom said: ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση, με αλλα λογια δε συμφερει, αφου τα 400 με 3ε ειναι για τους παλιους Ναι: Τα 400΄/-3€ είναι για όσους είχαν γραφτεί στην προσφορά 300΄χωρίς χρέωση με κάρτα 10€ (ως το 2013), και μετατράπηκε αυθαίρετα σε "προσφορά" 400΄/-3€ το 2014 σε όσους είχαν γραφτεί ως το 2013, με μόνη δυνατότητα απεγγραφής από την αυθαίρετη μετατροπή χωρίς δυνατότητα επανεγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) geocom said: Ερώτηση: εαν σήμερα αγοράσει κάποιος νέο νούμερο κοσμοκαρτα και βάλει 10 ευρώ, τι κερδίζει; ΤΙΠΟΤΑ! Το συγκεκριμενο πακετο δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο... Επισης' για ενεργοποιηση 1'/1' ΠΡΟΣ 2 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΕΥΡΩ!!! Ενω εως προσφατως ηταν δωρεαν... Ακομα τα χρηματα που εχεις στο λογαριασμο σου χανονται αν δεν κανεις 1 ανανεωση ανα 3μηνο! Edited August 14, 2015 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 margarita12 said: ΤΙΠΟΤΑ! Το συγκεκριμενο πακετο δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο... Επισης' για ενεργοποιηση 1'/1' ΠΡΟΣ 2 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΕΥΡΩ!!! Ενω εως προσφατως ηταν δωρεαν... Ακομα τα χρηματα που εχεις στο λογαριασμο σου χανονται αν δεν κανεις 1 ανανεωση ανα 3μηνο! Αν δεν είχαν αυτό το 0,01€/1΄ προς 2 αριθμούς Cosmote, θα το είχα καταργήσει εδώ και πολύ καιρό. Ας ελπίσουμε ότι, όπως η Voda το "έκανε" 3μηνο από 27/7 αλλά δεν το εφάρμοσε ακόμα μισό μήνα μετά, δεν θα το εφαρμόσει πρακτικά και η Wind και τελικά να το επαναφέρει στο 6μηνο και η Cote. Αλλά, πού; Όνειρα θερινής (14/8/2015) νυκτός!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ανανέωσα σήμερα με 10 ευρώ και μου έδωσε 750mb. αν βάλω το 1,5 gb της προσφοράς , ποιο από τα δύο θα καταναλωθεί πρώτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 iStewie said: ανανέωσα σήμερα με 10 ευρώ και μου έδωσε 750mb. αν βάλω το 1,5 gb της προσφοράς , ποιο από τα δύο θα καταναλωθεί πρώτο? Αν δεν προστίθενται όλα τα μβ μαζί, τότε καταναλώνει πρώτο αυτό που σου δόθηκε πρώτο..δηλ τα 750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) iStewie said: ανανέωσα σήμερα με 10 ευρώ και μου έδωσε 750mb. αν βάλω το 1,5 gb της προσφοράς , ποιο από τα δύο θα καταναλωθεί πρώτο? Δίνει η cosmote 750ΜΒ με ανανέωση 10€? Δεν το'ξερα. Σου'στειλε sms "προσφοράς" 750ΜΒ με ανανέωση 10€ ή είναι "καλοκαιρινό δώρο για ανανεώσεις 10€ και άνω" που δεν έχουμε μάθει ακόμα, όπως το άλλο με το 2πλασιασμό των GB στο Internet on the Go με κάρτα που είχαν ενεργό από 15/7 και ανακοίνωσαν μέρες αργότερα; What'sup έχεις; 250ΜΒ δε δίνει; Αααα μάλλον άλλα 500ΜΒ με reload, εννοείς, έτσι; Η κατανάλωση γίνεται: Με χρονική προτεραιότητα κατανάλωσης (Το πιο πριν, έστω κατά δευτερόλεπτα πρώτο και το τελευταίο, έπειτα): 1. 750ΜΒ (250ΜΒ what's up δώρο ανανέωσης και μετά 500ΜΒ reload) 2. 500ΜΒ πακέτου 3. 1000ΜΒ καλοκαιρινό δώρο ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- pReHiStoRik said: Αν δεν προστίθενται όλα τα μβ μαζί, τότε καταναλώνει πρώτο αυτό που σου δόθηκε πρώτο..δηλ τα 750. Τα ΜΒ που προστίθενται είναι μόνο σε πακέτα ΜΒ που ενεργοποιούνται πριν τη λήξη προηγούμενου πακέτου ΜΒ. Όχι τα "δώρα". Edited August 15, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Με το reload θα πάρεις 120mb για 7 ημέρες και όχι 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Να ρωτησω τα καρτοκινητα ισχυει ακομα οτι δεν εχουν αναγνωριση κλησεων σε περιαγωγη γενικοτερα?Ακομα και στην Ευρωπη? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τον Σεπτέμβριο που ήμουν Ιταλία το δικό μου δεν είχε, εν αντιθέσει με το f2go της γυναίκας μου που η αναγνώριση δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 δεν έχει (και απορώ γιατί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) οι μαξ ανανεώσεις που δίνουν 400 λεπτά το μήνα είναι δύο; Επίσης, αυτό δουλεύει με ημερολογιακό μήνα ή από τότε που ανανέωσα την πρώτη; Edited August 15, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 patrickdrd said: οι μαξ ανανεώσεις που δίνουν 400 λεπτά το μήνα είναι δύο; Επίσης, αυτό δουλεύει με ημερολογιακό μήνα ή από τότε που ανανέωσα την πρώτη; Αν την έκανες σήμερα,έχεις δικαίωμα έως ότου κλείσει μήνας για άλλη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 zerokill said: Να ρωτησω τα καρτοκινητα ισχυει ακομα οτι δεν εχουν αναγνωριση κλησεων σε περιαγωγη γενικοτερα?Ακομα και στην Ευρωπη? ξέρει κανείς να εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει αναγνώριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 geocom said: ξέρει κανείς να εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει αναγνώριση; Για να εξαναγκασουν οποιον ταξιδευει και τη χρειαζεται τη μεταβαση σε συμβόλαιο; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 geocom said: ξέρει κανείς να εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει αναγνώριση; Oκ απλα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι ΔΕΝ υπαρχει αναγνωριση κλησης στα καρτοκινητα σε περιαγωγη.Το γιατι δεν μου φαινεται και παραξενο.Ευχαριστω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 zerokill said: Oκ απλα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι ΔΕΝ υπαρχει αναγνωριση κλησης στα καρτοκινητα σε περιαγωγη.Το γιατι δεν μου φαινεται και παραξενο.Ευχαριστω Να ξέρεις ότι wind & vodafone προσφέρουν κανονικά αναγνώριση στο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 margarita12 said: Να ξέρεις ότι wind & vodafone προσφέρουν κανονικά αναγνώριση στο εξωτερικο Ναι το ξερω παντα vodafone ειχα και απο ταξδια εξω αλλο τιποτα.Απλα ρωτησα για εναν φιλο που θα παει εξω και εχει κοσμοκαρτα αν ειχε αλλαξει κατι στο θεμα αυτο αλλα τελικα παραμενει ως εχει... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 ξερουμε ποτε θα υπαρξει ανδροιδ application για την κοσμοκαρτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts