elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Μη περιμένεις και πολύ και εγώ 4 μήνες υπόλοιπο μετά τους 2 μήνες άλλαξαν πάλι τις προσφορές και έδωσαν ακριβότερα. Σπάνια δίνει τέτοια τιμή μόνο με σταθερή και αν ...οπότε εννοείται. Δε βρίσκεις εύκολα τέτοια τιμή στη Cosmote θεωρώ. 5 Παράθεση Θανάσης Βέγγος: «Κάνε δώρο την απουσία σου σ’ αυτούς που δεν εκτίμησαν την παρουσία σου» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Και μου προτείνει και αυτό για την άλλη γραμμή... Μπράβο Cosmote. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου (edited) 6 minutes ago, MIKU said: Και μου προτείνει και αυτό για την άλλη γραμμή... Μπράβο Cosmote. Εξαιρετική προσφορά. Καρτοκινητή σε συμβόλαιο η συγκεκριμένη σύνδεση; Αυτό με το -5% το πήρα και εγώ όταν έβαλα Cosmote TV,πολύ καλό είχα ήδη-10% του ONE κιόλας. Χωρίς σταθερό από What's Up σε συμβόλαιο 18 μηνο στη γιαγιά μου το δίνουν 22€ μιλάμε για τιμή χώμα για την εταιρεία, εννοείται το προχώρησε πήρε και τον παππού μετά με την ίδια προσφορά αλλά το έδωσαν 19€ τελικά..συμφέρει από το να βάζουν 😅συνέχεια κάρτες. Edited 17 Απριλίου by elkons 4 Παράθεση Θανάσης Βέγγος: «Κάνε δώρο την απουσία σου σ’ αυτούς που δεν εκτίμησαν την παρουσία σου» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Καρτοκινητή σε συμβόλαιο η συγκεκριμένη σύνδεση; Αυτό με το -5% το πήρα και εγώ όταν έβαλα Cosmote TV,πολύ καλό είχα ήδη-10% του ONE κιόλας. Χωρίς σταθερό από What's Up σε συμβόλαιο 18 μηνο στη γιαγιά μου το δίνουν 22€ μιλάμε για τιμή χώμα για την εταιρεία, εννοείται το προχώρησε πήρε και τον παππού μετά με την ίδια προσφορά αλλά το έδωσαν 19€ τελικά..συμφέρει από το να βάζουν 😅συνέχεια κάρτες. Ναι η 2η πρόταση είναι για μετατροπή κάρτας. 1 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου (edited) 3 minutes ago, MIKU said: Ναι η 2η πρόταση είναι για μετατροπή κάρτας. Εξαιρετική πρόταση. Πριν μερικούς μήνες σε πολλούς επίσης είχαν στείλει μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο γύρω στα 14-15€ 8GB και απεριόριστα ομιλία. Δεν ξέρω ακριβώς τι διαφορά του συμβολαίου με καρτοσυμβόλαιο όποιος ξέρει ας μας πει. Edited 17 Απριλίου by elkons 3 Παράθεση Θανάσης Βέγγος: «Κάνε δώρο την απουσία σου σ’ αυτούς που δεν εκτίμησαν την παρουσία σου» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου (edited) 7 minutes ago, elkons said: Εξαιρετική πρόταση. Πριν μερικούς μήνες σε πολλούς επίσης είχαν στείλει μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο γύρω στα 14-15€ 8GB και απεριόριστα ομιλία. Δεν ξέρω ακριβώς τι διαφορά του συμβολαίου με καρτοσυμβόλαιο όποιος ξέρει ας μας πει. Το προχώρησα. Για 2 χρόνια ακόμη Cosmote, λοιπόν. Ήδη ήρθε και το συμβόλαιο. Έτσι πρέπει να εκτιμούμε τους παλιούς πελάτες. Μια χαρά. Edited 17 Απριλίου by MIKU 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Για κοντ είναι καλές τιμές αλλά πάλι ακριβές σε σχέση με τα 14,5 ευρώ το καθε unlimited στην άλλη. Και μην μιλάμε πλέον για ποιότητα δικτύων με δυο σιμ εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα οι τρύπες και οι περιοχές σε όλες τις πόλεις αντί να κλείσουν από βικτους και κοντ έχουν γίνει χειρότερες. Στο ένα σημείο πας βάζεις κοντ στο άλλο πας τις άλλες. 3 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Ανανέωση στο σταθερό της γιαγιάς μου στο χωριό,7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα.. Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά,κινητά και 24αρα γραμμή που παίζει από 10-20mbps ανάλογα τα κέφια... Τιμή... 29€ το μήνα.Μιλαμε για ένα σταθερό που είναι καμιά 50αρια χρόνια στον ΟΤΕ,δεν έχει φτάσει καμία άλλη εταιρία στην περιοχή,το 4G εκτός σπιτιού σε όλες τις εταιρίες παίζει στα 15mbps με μια παλιά B20 και γενικώς δεν έχω καμία άλλη επιλογή...Ανανεωσαμε στην καλύτερη τιμή που μπορούσαν να μας κάνουν όπως μας είπαν...Για μια γυναίκα που είναι σχεδόν 80 σχεδόν με ένα τηλέφωνο που χρειάζεται για επικοινωνία με δικούς της ανθρώπους αλλά και για τις διάφορες αγροτικές εργασίες και έχει τόσα χρόνια στον ΟΤΕ δεν μπορώ να κάνω διακοπή...Μόνο εμένα μου φαίνεται ακριβή η τιμή; Edited 18 Απριλίου by George6633 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 hour ago, George6633 said: Ανανέωση στο σταθερό της γιαγιάς μου στο χωριό,7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα.. Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά,κινητά και 24αρα γραμμή που παίζει από 10-20mbps ανάλογα τα κέφια... Τιμή... 29€ το μήνα.Μιλαμε για ένα σταθερό που είναι καμιά 50αρια χρόνια στον ΟΤΕ,δεν έχει φτάσει καμία άλλη εταιρία στην περιοχή,το 4G εκτός σπιτιού σε όλες τις εταιρίες παίζει στα 15mbps με μια παλιά B20 και γενικώς δεν έχω καμία άλλη επιλογή...Ανανεωσαμε στην καλύτερη τιμή που μπορούσαν να μας κάνουν όπως μας είπαν...Για μια γυναίκα που είναι σχεδόν 80 σχεδόν με ένα τηλέφωνο που χρειάζεται για επικοινωνία με δικούς της ανθρώπους αλλά και για τις διάφορες αγροτικές εργασίες και έχει τόσα χρόνια στον ΟΤΕ δεν μπορώ να κάνω διακοπή...Μόνο εμένα μου φαίνεται ακριβή η τιμή; Ακριβό είναι, αλλά μάλλον γνωρίζουν και αυτοί (όπως και εσύ) ότι δεν έχεις άλλες επιλογές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 2 minutes ago, opmgls said: Ακριβό είναι, αλλά μάλλον γνωρίζουν και αυτοί (όπως και εσύ) ότι δεν έχεις άλλες επιλογές. Σωστό και αυτό.. Και θα μου πεις για ένα τηλέφωνο που δουλεύει μια ζωή απροβληματιστα,πόσο εύκολα αλλάζεις εταιρία σε ένα χωριό(αν και όταν πάει κάποια άλλη) και με τι έκπτωση;Απλά θα ήταν καλό να μη σου δείχνουν και αυτοι τόσο οτι δεν έχεις άλλη επιλογή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 23 minutes ago, George6633 said: Σωστό και αυτό.. Και θα μου πεις για ένα τηλέφωνο που δουλεύει μια ζωή απροβληματιστα,πόσο εύκολα αλλάζεις εταιρία σε ένα χωριό(αν και όταν πάει κάποια άλλη) και με τι έκπτωση;Απλά θα ήταν καλό να μη σου δείχνουν και αυτοι τόσο οτι δεν έχεις άλλη επιλογή. Το μόνο κακό είναι ότι θα χάσεις το νούμερο.. αλλιώς βάζεις μία συσκευή σταθερού 4g με τεράστιους αριθμούς.. και όλα καλά και στο 1/3 της τιμής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 24 minutes ago, cu2goup said: Το μόνο κακό είναι ότι θα χάσεις το νούμερο.. αλλιώς βάζεις μία συσκευή σταθερού 4g με τεράστιους αριθμούς.. και όλα καλά και στο 1/3 της τιμής. Δυστυχώς η μέγιστη ταχύτητα εντός σπιτιού είναι 5mbps και εκτός 15mbps..δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με αυτές τις ταχύτητες,αλλά ναι μετά από τόσα χρόνια δεν γίνεται να αλλαχτεί ο αριθμός για πολλούς λόγους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, George6633 said: Ανανέωση στο σταθερό της γιαγιάς μου στο χωριό,7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα.. Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά,κινητά και 24αρα γραμμή που παίζει από 10-20mbps ανάλογα τα κέφια... Τιμή... 29€ το μήνα.Μιλαμε για ένα σταθερό που είναι καμιά 50αρια χρόνια στον ΟΤΕ,δεν έχει φτάσει καμία άλλη εταιρία στην περιοχή,το 4G εκτός σπιτιού σε όλες τις εταιρίες παίζει στα 15mbps με μια παλιά B20 και γενικώς δεν έχω καμία άλλη επιλογή...Ανανεωσαμε στην καλύτερη τιμή που μπορούσαν να μας κάνουν όπως μας είπαν...Για μια γυναίκα που είναι σχεδόν 80 σχεδόν με ένα τηλέφωνο που χρειάζεται για επικοινωνία με δικούς της ανθρώπους αλλά και για τις διάφορες αγροτικές εργασίες και έχει τόσα χρόνια στον ΟΤΕ δεν μπορώ να κάνω διακοπή...Μόνο εμένα μου φαίνεται ακριβή η τιμή; Υπάρχουν λύσεις να μπει εξωτερική κεραία 5g και άλλος εξοπλισμός ώστε να φέρνει πολύ περισσότερα γκάζια μέσα. Όσο για το κόστος αν ήταν για κάποιο που ήθελε internet με 29 παίρνεις την light έκδοση του οικιακού πακέτου του starlink που πιάνει σαν 100αρα vdsl. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις κόστος εξοπλισμού και τοποθέτησης αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. 3 ώρες πριν, George6633 said: Δυστυχώς η μέγιστη ταχύτητα εντός σπιτιού είναι 5mbps και εκτός 15mbps..δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με αυτές τις ταχύτητες,αλλά ναι μετά από τόσα χρόνια δεν γίνεται να αλλαχτεί ο αριθμός για πολλούς λόγους. Μπορεί να γίνει voip το νούμερο και να μην χαθεί. 15 ευρώ τον χρόνο πάγιο και μετά τραβαει από κουβά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Edited 18 Απριλίου by cmvr 5 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Για μια ηλικιωμένη 80 ετών μιλάει ο φίλος, η οποία φαντάζομαι θα μένει και μόνη της. VoIP, starlink= εξωγήινοι. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Πιέστε τους ότι θα το κόψετε και εξηγήστε ότι είστε χρόνια πελάτες @George6633. 5 Παράθεση Θανάσης Βέγγος: «Κάνε δώρο την απουσία σου σ’ αυτούς που δεν εκτίμησαν την παρουσία σου» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Δεν το ρισκάρω παιδιά,θέλω να βοηθήσω την γιαγιά να πληρώνει λιγότερα αλλά επειδή ξέρουν και αυτοί ότι πρέπει να είσαι ψαγμένος για να βάλεις άλλες λύσεις,το ανανέωσα...Ας είναι καλά,να ξέρουμε ότι θα μπορούμε και θα μπορεί να επικοινωνήσει και χαλάλι..Απλά θα ήθελα να υπάρχει μια καλύτερη αντιμετώπιση στους πελάτες χρόνων και επειδή διαβάζω και από εσάς ότι δίνουν μεγαλύτερα συμβόλαια για ανανέωση,ας το δούνε λίγο.. Όχι ότι δεν το κάνει η κάθε εταιρία αλλά οκ,καλά είναι να προσπαθείς να πάρεις κόσμο αλλά δες και αυτον που έχεις ήδη και σε στηρίζει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 19 ώρες πριν, elkons said: Δεν ξέρω ακριβώς τι διαφορά του συμβολαίου με καρτοσυμβόλαιο όποιος ξέρει ας μας πει. Στο καρτοσυμβόλαιο εκτός από τον συμφωνημένο χρόνο, sms και δεδομένα που έχεις, μπορείς να κάνεις επιπλέον ότι κάνεις και στο καρτοκινητό, δηλαδή ανανέωση υπολοίπου και να επιλέξεις κάποιο πακέτο αν έχεις καταναλώσει τον χρόνο ομιλίας σου, sms ή τα δεδομένα σου από το πρόγραμμα του συμβολαίου σου, δεν θυμάμαι όμως αν τα πακέτα που μπορείς να επιλέξεις αν είναι τα ίδια με του καρτοκινητού (μάλλον όχι). 4 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Ισχύει κανονικά ακόμα όμως ότι η τιμή του καρτοσυμβόλαιου είναι σταθερή σωστά; ανεξάρτητα τι μπορεί να λέει το χαρτί αλλά λένε στο site είναι σταθερή. 4 Παράθεση Θανάσης Βέγγος: «Κάνε δώρο την απουσία σου σ’ αυτούς που δεν εκτίμησαν την παρουσία σου» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Ισχύει κανονικά ακόμα όμως ότι η τιμή του καρτοσυμβόλαιου είναι σταθερή σωστά; ανεξάρτητα τι μπορεί να λέει το χαρτί αλλά λένε στο site είναι σταθερή. Σωστά. Αν καταναλώσεις τα του συμβολαίου σου και δεν ανανεώσεις έχεις μόνο εισερχόμενες κλήσεις, οπότε δεν χρεώνεσαι κάτι επιπλέον του συμφωνημένου. 5 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 22 ώρες πριν, cmvr said: Για κοντ είναι καλές τιμές αλλά πάλι ακριβές σε σχέση με τα 14,5 ευρώ το καθε unlimited στην άλλη. Και μην μιλάμε πλέον για ποιότητα δικτύων με δυο σιμ εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα οι τρύπες και οι περιοχές σε όλες τις πόλεις αντί να κλείσουν από βικτους και κοντ έχουν γίνει χειρότερες. Στο ένα σημείο πας βάζεις κοντ στο άλλο πας τις άλλες. Ποια είναι η άλλη η κόκκινη; Που το δίνει 14.5€??? 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 12 ώρες πριν, George6633 said: Δεν το ρισκάρω παιδιά,θέλω να βοηθήσω την γιαγιά να πληρώνει λιγότερα αλλά επειδή ξέρουν και αυτοί ότι πρέπει να είσαι ψαγμένος για να βάλεις άλλες λύσεις,το ανανέωσα...Ας είναι καλά,να ξέρουμε ότι θα μπορούμε και θα μπορεί να επικοινωνήσει και χαλάλι..Απλά θα ήθελα να υπάρχει μια καλύτερη αντιμετώπιση στους πελάτες χρόνων και επειδή διαβάζω και από εσάς ότι δίνουν μεγαλύτερα συμβόλαια για ανανέωση,ας το δούνε λίγο.. Όχι ότι δεν το κάνει η κάθε εταιρία αλλά οκ,καλά είναι να προσπαθείς να πάρεις κόσμο αλλά δες και αυτον που έχεις ήδη και σε στηρίζει. Άλλο ένα χωριό που δεν ανοίγει πόρτες η κοσμοτε. Κακώς ανανέωσες γιατί τώρα υπάρχουν τρόποι. Και αν προσπαθούσες να τους αλλάξεις, θα το ξανασκεφτόταν με την τιμή που σου δίνουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου On 17/4/2025 at 5:57 ΜΜ, terkos2 said: 2108006300 Ευχαριστώ πολύ. Επίσης, έμαθα ότι υπάρχει και το 2106297935, το οποίο επί του παρόντος λειτουργεί κανονικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 4 ώρες πριν, hercoulis said: Άλλο ένα χωριό που δεν ανοίγει πόρτες η κοσμοτε. Κακώς ανανέωσες γιατί τώρα υπάρχουν τρόποι. Και αν προσπαθούσες να τους αλλάξεις, θα το ξανασκεφτόταν με την τιμή που σου δίνουν. Η αλήθεια είναι ότι για μένα δεν έχω θέμα να ακυρώσω να μείνω και χωρίς κινητό και οτιδήποτε χρειαστεί αν νιώσω ότι δεν με συμφέρει αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν γίνεται να μείνουν ούτε χωρίς μια μέρα τηλέφωνο λόγω ηλικίας κλπ είμαι λίγο πιο προσεκτικός..Λυσεις όμως πάντα υπάρχουν και έχεις απόλυτο δίκιο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Ρε παιδιά τι συζητάμε; 29€ για απεριόριστη ομιλία και 24αρι δεν είναι καλή αλλά οκ δεν είναι κάτι τρομερά ακριβό. Θα σωθεί η γιαγιά αν γλιτώσει 3-4€; Ή θα κάνει steaming και gaming και θέλει παραπάνω ταχύτητα; Μην λέμε ό, τι να ναι. Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν προσαρμόζονται εύκολα. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 12 ώρες πριν, hercoulis said: Άλλο ένα χωριό που δεν ανοίγει πόρτες η κοσμοτε. Κακώς ανανέωσες γιατί τώρα υπάρχουν τρόποι. Και αν προσπαθούσες να τους αλλάξεις, θα το ξανασκεφτόταν με την τιμή που σου δίνουν. Δεν δίνει πόρτες ή απλά δεν ενδιαφέρονται οι άλλοι να δώσουν παροχή; Ίσως δεν αξίζει καν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη τους σε τέτοια μέρη πολλές φορές, άρα δεν ασχολούνται καν στο τέλος. Μόνο με ασύρματη τεχνολογία θα εισχωρησουν σε τέτοιες περιοχές απλά 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts