MIKU Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 1 hour ago, learner said: Ερώτηση για αυτους που γνωριζουν. Έχω φρογκ και βλέποντας την προσφορά της cosmote για απεριόριστα 9μηνο θα ήθελα να το ενεργοποιήσω αλλά να κράτησω το νούμερο του φρογκ. Για να το καταφέρω αυτό πρέπει να γίνει φορητότητα. Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσω φορητότητα σε nova - vodafone ή μπορώ να το κάνω και ηλεκτρονικά; Και έπειτα φυσικά να ξανά κάνω φορητότητα για cosmote προκειμένου να κρατήσω το νούμερο. Λίγο που είδα για vodafone (έχουν και αυτή μια προσφορά για 9μηνο) μου ζητάει 13 ευρώ. Δεν γίνεται φορητότητα χωρίς να πάρω προσφορά και πχ να πληρώσω μόνο κάρτα sim; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διαδικτυακά θέλουν να πληρώσεις κάρτα. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 6 ώρες πριν, learner said: Ερώτηση για αυτους που γνωριζουν. Έχω φρογκ και βλέποντας την προσφορά της cosmote για απεριόριστα 9μηνο θα ήθελα να το ενεργοποιήσω αλλά να κράτησω το νούμερο του φρογκ. Για να το καταφέρω αυτό πρέπει να γίνει φορητότητα. Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσω φορητότητα σε nova - vodafone ή μπορώ να το κάνω και ηλεκτρονικά; Και έπειτα φυσικά να ξανά κάνω φορητότητα για cosmote προκειμένου να κρατήσω το νούμερο. Λίγο που είδα για vodafone (έχουν και αυτή μια προσφορά για 9μηνο) μου ζητάει 13 ευρώ. Δεν γίνεται φορητότητα χωρίς να πάρω προσφορά και πχ να πληρώσω μόνο κάρτα sim; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λοιπόν Δευτέρα κατά τις 9+ ξεκινάς τα τηλέφωνα στο 2109995100. Είναι το promo του free2go. Κάνεις ό,τι σου ζητήσουν για να γίνει η φορητότητα. Δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Ταυτόχρονα παραγγέλνεις να υπάρχει στο σπίτι σου μία σιμ της Cosmote για φορητότητα ώστε με το που πας free2go να επιστρέφεις Cosmote. Θεωρώ πως θα προλάβεις και μάλιστα δωρεάν. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Τα 13€ που σου ζήτησαν είναι ένα ελάχιστο κόστος ανανέωσης που θα μπει στο υπόλοιπο σου μείον τους φόρους. Η φορητοτητα σαν κόστος είναι δωρεάν. Επίσης η Cosmote είναι η μόνη που χρεώνει την παράδοση από την Courier την κάρτα sim, το κόστος είναι 3€ και μετά θα πρέπει να κάνεις ανανέωση είτε 13€ είτε 15€ που είναι τα ελάχιστα, πόσα λεφτά ανανέωση για να μπαίνει η προσφορά δεν γνωρίζω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 minute ago, Arinos said: μετά θα πρέπει να κάνεις ανανέωση είτε 13€ είτε 15€ που είναι τα ελάχιστα, πόσα λεφτά ανανέωση για να μπαίνει η προσφορά δεν γνωρίζω. Για να μπαίνει η προσφορά δεν απαιτείται ανανέωση με συγκεκριμένο ποσό. Αρκεί να ενεργοποιείς ένα από τα πακέτα. Το φθηνότερο είναι στα 8,5€ +φόρος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Ταυτόχρονα παραγγέλνεις να υπάρχει στο σπίτι σου μία σιμ της Cosmote για φορητότητα ώστε με το που πας free2go να επιστρέφεις Cosmote Αυτό πως θα το κάνει πασά μου; Αφού είναι ήδη cosmote. Στο πεδίο που θα του ζητήσει αριθμό, θα του εμφανίσει μήνυμα, πως είναι ήδη cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 6 minutes ago, sou_d said: Αυτό πως θα το κάνει πασά μου; Αφού είναι ήδη cosmote. Στο πεδίο που θα του ζητήσει αριθμό, θα του εμφανίσει μήνυμα, πως είναι ήδη cosmote Ας το παραγγείλει από άλλο νούμερο.. δεν είναι πρόβλημα. Το έχω κάνει. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 25 minutes ago, cu2goup said: Ας το παραγγείλει από άλλο νούμερο.. δεν είναι πρόβλημα. Το έχω κάνει. Καλό κόλπο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 9 ώρες πριν, cu2goup said: Λοιπόν Δευτέρα κατά τις 9+ ξεκινάς τα τηλέφωνα στο 2109995100. Είναι το promo του free2go. Κάνεις ό,τι σου ζητήσουν για να γίνει η φορητότητα. Δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Ταυτόχρονα παραγγέλνεις να υπάρχει στο σπίτι σου μία σιμ της Cosmote για φορητότητα ώστε με το που πας free2go να επιστρέφεις Cosmote. Θεωρώ πως θα προλάβεις και μάλιστα δωρεάν. Οκ. Θα το προσπαθήσω αυτό την Δευτέρα να ξεκινήσω την φορητότητα για free2go. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτό με την παραγγελία sim της cosmote. Εάν παραγγείλω ταυτόχρονα πχ την Δευτέρα, όταν με το καλό έρθει η sim της cosmote θα είναι σε ένα μικρό χάρτινο φάκελο που θα έχει ήδη νούμερο της cosmote. Εγώ θέλω να κρατήσω το νούμερο που είμαι ήδη στο φρογκ και όχι να πάρω ένα καινούργιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Just now, learner said: Οκ. Θα το προσπαθήσω αυτό την Δευτέρα να ξεκινήσω την φορητότητα για free2go. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτό με την παραγγελία sim της cosmote. Εάν παραγγείλω ταυτόχρονα πχ την Δευτέρα, όταν με το καλό έρθει η sim της cosmote θα είναι σε ένα μικρό χάρτινο φάκελο που θα έχει ήδη νούμερο της cosmote. Εγώ θέλω να κρατήσω το νούμερο που είμαι ήδη στο φρογκ και όχι να πάρω ένα καινούργιο. Μα δεν θα έρθει αυτό που περιγράφεις.. θα έρθει μια άδεια σιμ όπου θα μεταφερθεί το νούμερό σου. 😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Μάλλον εννοείς όταν με το καλό θα μιλήσω με την free2go και ξεκινήσει η διαδικασία και αλλάξω πάροχο τότε να μπω στο site whats up, να επιλέξω φορητότητα και να βάλω το νούμερο που έχω και ήδη έχει μεταφερθεί στο free2go ε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 35 minutes ago, learner said: Μάλλον εννοείς όταν με το καλό θα μιλήσω με την free2go και ξεκινήσει η διαδικασία και αλλάξω πάροχο τότε να μπω στο site whats up, να επιλέξω φορητότητα και να βάλω το νούμερο που έχω και ήδη έχει μεταφερθεί στο free2go ε; Μπορείς να έχεις ήδη πάρει την νέα σιμ από την Cosmote. Το τηλέφωνό που δηλώνεις στην αρχή δεν σε δεσμεύει. Κάνε την παραγγελία από άλλο τηλέφωνο που δεν ανήκει στην Cosmote, και ως που να χρησιμοποιήσεις τη νέα σιμ που θα σου έρθει, θα έχεις πάει και στο free2go. Σου το λέω για να μην καθυστερήσεις. Edited March 29, 2025 by cu2goup 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 18 minutes ago, cu2goup said: Μπορείς να έχεις ήδη πάρει την νέα σιμ από την Cosmote. Το τηλέφωνό που δηλώνεις στην αρχή δεν σε δεσμεύει. Κάνε την παραγγελία από άλλο τηλέφωνο που δεν ανήκει στην Cosmote, και ως που να χρησιμοποιήσεις τη νέα σιμ που θα σου έρθει, θα έχεις πάει και στο free2go. Σου το λέω για να μην καθυστερήσεις. Πριν λίγο καιρό είχα παραγγείλει την προσφορά της cosmote για 9μηνο. Δεν μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω το νούμερο φρογκ που είχα, είχα αργήσει να κοιτάξω για φορητότητα και αναγκαστικά πήρα καινούργιο νούμερο για να έχω έστω και με αυτόν τον τρόπο απεριόριστα δεδομένα. Όταν όμως ήρθε ήταν σε ένα χάρτινο φάκελο και δεν ήταν άδεια sim αλλά είχε νέο νούμερο cosmote, μαζί με τα pin/puk. Για αυτό έχω απορία πως στέλνουν άδεια sim αφού την άλλη φορά είχε νούμερο. Έστω ότι πάω από ένα συγγενή μου που έχει nova και μπω στο site whatsup να παραγγείλω. Μου βγάζει : >Απόκτησε νέο αριθμό >Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο Εκεί θα επιλέξω το : Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο και θα γράψω τον αριθμό του φρογκ; Αν ναι τότε θα πρέπει ήδη να έχει γίνει η φορητότητα στο free2go. Αλλιώς θα βγάλει το μήνυμα : Ο αριθμός σου είναι ήδη στην COSMOTE! Δοκίμασε με αριθμό που ανήκει σε άλλον πάροχο. Προσπάθησε ξανά Αν επιλέξω :Απόκτησε νέο αριθμό τότε θα γίνει σαν την άλλη φορά και θα μου έρθει χάρτινος φάκελος με νέο νούμερο cosmote, μαζί με τα pin/puk. Συγγνώμη εάν τα γράφω μπερδεμένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 13 minutes ago, learner said: Πριν λίγο καιρό είχα παραγγείλει την προσφορά της cosmote για 9μηνο. Δεν μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω το νούμερο φρογκ που είχα, είχα αργήσει να κοιτάξω για φορητότητα και αναγκαστικά πήρα καινούργιο νούμερο για να έχω έστω και με αυτόν τον τρόπο απεριόριστα δεδομένα. Όταν όμως ήρθε ήταν σε ένα χάρτινο φάκελο και δεν ήταν άδεια sim αλλά είχε νέο νούμερο cosmote, μαζί με τα pin/puk. Για αυτό έχω απορία πως στέλνουν άδεια sim αφού την άλλη φορά είχε νούμερο. Έστω ότι πάω από ένα συγγενή μου που έχει nova και μπω στο site whatsup να παραγγείλω. Μου βγάζει : >Απόκτησε νέο αριθμό >Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο Εκεί θα επιλέξω το : Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο και θα γράψω τον αριθμό του φρογκ; Αν ναι τότε θα πρέπει ήδη να έχει γίνει η φορητότητα στο free2go. Αλλιώς θα βγάλει το μήνυμα : Ο αριθμός σου είναι ήδη στην COSMOTE! Δοκίμασε με αριθμό που ανήκει σε άλλον πάροχο. Προσπάθησε ξανά Αν επιλέξω :Απόκτησε νέο αριθμό τότε θα γίνει σαν την άλλη φορά και θα μου έρθει χάρτινος φάκελος με νέο νούμερο cosmote, μαζί με τα pin/puk. Συγγνώμη εάν τα γράφω μπερδεμένα. Δεν πειράζει εδώ είμαστε για να βοηθάμε.. Δεν θα βάλεις το δικό σου νούμερο αλλά κάποιο που δεν είναι Cosmote.. Δεν είναι δέσμευση αυτό. Το έχω κάνει για εμένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν κάνεις την τελική διαδικασία ενεργοποίησης φυσικά το νούμερό σου θα είναι ήδη free2go οπότε και θα το δεχτεί κανονικα. Το πακετάκι που θα λάβεις θα είναι αυτό στη φωτό και φυσικά χωρίς νούμερο. Μην αγχώνεσαι. Edited March 29, 2025 by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 13 minutes ago, cu2goup said: Δεν πειράζει εδώ είμαστε για να βοηθάμε.. Δεν θα βάλεις το δικό σου νούμερο αλλά κάποιο που δεν είναι Cosmote.. Δεν είναι δέσμευση αυτό. Το έχω κάνει για εμένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν κάνεις την τελική διαδικασία ενεργοποίησης φυσικά το νούμερό σου θα είναι ήδη free2go οπότε και θα το δεχτεί κανονικα. Το πακετάκι που θα λάβεις θα είναι αυτό στη φωτό και φυσικά χωρίς νούμερο. Μην αγχώνεσαι. Καταρχήν ευχαριστώ για την όλη μέχρι στιγμής βοήθεια. Όντως μου είχε έρθει και εμένα αυτό το χαρτάκι αλλά από την άλλη μεριά είχε το νούμερο SAP και το νούμερο ICC. Αυτό το χαρτάκι ήταν μέσα σε ένα άλλο χαρτονάκι (frog είχα πάρει την προσφορά 9μηνο) που έγραφε φρογκ και είχε και το νέο νούμερο σε αυτοκόλλητο μαζί με το νούμερο ICC. Ελπίζω να μην κάνω καμιά πατάτα και γίνει φορητότητα το νούμερο του συγγενή μου 😃 σε cosmote. Edited March 29, 2025 by learner 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, learner said: Ελπίζω να μην κάνω καμιά πατάτα και γίνει φορητότητα το νούμερο του συγγενή μου 😃 σε cosmote. Τίποτα δεν ξεκινάει αν δεν στείλεις ταυτότητα κλπ .. οπότε μην ανησυχείς! 9 minutes ago, learner said: Αυτό το χαρτάκι ήταν μέσα σε ένα άλλο χαρτονάκι (frog είχα πάρει την προσφορά 9μηνο) που έγραφε φρογκ και είχε και το νέο νούμερο σε αυτοκόλλητο μαζί με το νούμερο ICC. Το δικό μου ήταν σε έναν λευκό φάκελο. Χωρίς νούμερο φυσικά. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Άρα αύριο θα δοκιμάσω με το τηλέφωνο του συγγενή να κάνω παραγγελία whats up με την επιλογή : Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο . ώστε να έρθει από βδομάδα η κάρτα sim cosmote. Έπειτα τηλέφωνο Δευτέρα στο νούμερο που μου έγραψες να γίνει φορητότητα του νούμερο φρογκ που έχω. Αυτοί από το free2go θα μου στείλουν κάρτα sim ή κρατάω αυτήν που ήδη έχω τώρα φρογκ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 4 minutes ago, learner said: Αυτοί από το free2go θα μου στείλουν κάρτα sim ή κρατάω αυτήν που ήδη έχω τώρα φρογκ; Εννοείται άλλη σιμ. Δεν γίνεται να αλλάξεις δίκτυο με την ίδια σιμ. Αλλά αυτή η σιμ θα μείνει στο κινητό σου για μερικές ώρες ουσιαστικά.. 🙂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Εννοείται άλλη σιμ. Δεν γίνεται να αλλάξεις δίκτυο με την ίδια σιμ. Αλλά αυτή η σιμ θα μείνει στο κινητό σου για μερικές ώρες ουσιαστικά.. 🙂 Άρα παραλαμβάνω νέα sim free2go. Την βάζω κινητό και την ενεργοποιώ. Έπειτα τι βήματα θα πρέπει να κάνω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Just now, learner said: Άρα παραλαμβάνω νέα sim free2go. Την βάζω κινητό και την ενεργοποιώ. Έπειτα τι βήματα θα πρέπει να κάνω; Έπειτα ξεκινάς τη διαδικασία φορητότητας για Cosmote. Από το app της Cosmote με ταυτότητες κλπ... με τη σιμ που θα λάβεις τώρα με το κόλπο που λέγαμε. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 10 minutes ago, cu2goup said: Έπειτα ξεκινάς τη διαδικασία φορητότητας για Cosmote. Από το app της Cosmote με ταυτότητες κλπ... με τη σιμ που θα λάβεις τώρα με το κόλπο που λέγαμε. Οκ. Πιστεύω να τα καταφέρω 😀. Θα σου ξαναγράψω εάν προκύψει κάτι. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, learner said: Οκ. Πιστεύω να τα καταφέρω 😀. Θα σου ξαναγράψω εάν προκύψει κάτι. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Να 'σαι καλά!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Μπήκα λίγο στο site : Έλα στο FREE2GO - Παράγγειλε FREE2GO SIM Αυτοί από όσο βλέπω ζητάνε 15 ευρώ για την sim. Τηλεφωνικά στο νούμερο που έγραψες δεν ζητάνε το ίδιο ποσό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Just now, learner said: Μπήκα λίγο στο site : Έλα στο FREE2GO - Παράγγειλε FREE2GO SIM Αυτοί από όσο βλέπω ζητάνε 15 ευρώ για την sim. Τηλεφωνικά στο νούμερο που έγραψες δεν ζητάνε το ίδιο ποσό; Δωρεάν είναι στο τηλέφωνο. Να ζητήσουμε κι ένα συγγνώμη για το offtopic γενικότερα παιδιά.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Δωρεάν είναι στο τηλέφωνο. Να ζητήσουμε κι ένα συγγνώμη για το offtopic γενικότερα παιδιά.. Ποσο μπροστά είσαι αρχηγέ μου 😉😉😉😉 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 17 minutes ago, Antonio21 said: Ποσο μπροστά είσαι αρχηγέ μου 😉😉😉😉 Μπρίκια κολλάμε;; 😉😉🙂🙂 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts