elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Κάνε διαγραφή και ξανα εγκατάσταση της εφαρμογής μήπως ξεκολλήσει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Πάντως βλέπω ότι αν πατήσεις "νέα σύνδεση κινητής" στην εφαρμογή το GigaMax unlimited κοστίζει πλέον 30€ (ακόμη φθηνότερα χωρίς φόρο κινητής τηλεφωνίας). Μακάρι να ήταν η μόνιμη τιμή στη σελίδα. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Μήπως αφορά δική σου σύνδεση μόνο; Εδώ δε λες ; το πάτησα και ζητάει ΑΦΜ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 43 minutes ago, elkons said: Κάνε διαγραφή και ξανα εγκατάσταση της εφαρμογής μήπως ξεκολλήσει Ευχαριστω , νομιζω ειναι κ το μονο που δεν εχω κανει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 1 minute ago, dimispapas said: Ευχαριστω , νομιζω ειναι κ το μονο που δεν εχω κανει Δοκίμασε δε χάνεις κάτι και πες μας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 1 hour ago, elkons said: Μήπως αφορά δική σου σύνδεση μόνο; Εδώ δε λες ; το πάτησα και ζητάει ΑΦΜ Όχι εκεί. Κάτω κάτω στις επιλογές "νέα σύνδεση κινητής". 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 6 minutes ago, MIKU said: Όχι εκεί. Κάτω κάτω στις επιλογές "νέα σύνδεση κινητής". Δύο επιλογές μου δίνει εκεί COSMOTE NEO Καρτοκινητό Screenshot δε με αφήνει πανάθεμα το Πάντως μακάρι να πήγε επίσημα 30€ .. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Είναι πολύ καιρό έτσι. Μετράει την έκπτωση αν έχεις στο ίδιο αφμ κινητό 1 ώρα πριν, elkons said: Εδώ δε λες ; το πάτησα και ζητάει ΑΦΜ Και από εκεί γίνεται. πρώτα εισάγεις το ΑΦΜ σου. προφανώς στο ζητάει επειδή είσαι πελάτης καρτοκινητού χωρίς billing id για κινητά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Τα χω όλα μέσα στο app χύμα συμβόλαιο κινητής, σταθερό και 2 καρτοκινητά και όλα αυτά σε One. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Εν συντομία, τρεις συνδέσεις από 20 gb 90€ το μήνα σε γνωστή μου που δίσταζε να πάει σε άλλο δίκτυο. Γιατί πηγαίνει & στο Πήλιο που έχει τα θέματα του. Της είπα να τους πει ότι θα φύγει, και τώρα το νέο συμβόλαιο περιέχει 30€ απεριόριστα gb & μετατροπή τα 2 σε καρτοσυμβολαια από 15€ με 5€ gb. Έδωσαν δώρο 3 μήνες απεριόριστα. Ομιλία σε όλα απεριόριστα κ πριν κ μετά. Απο 90 σε 60€ πτώση κάθε μήνα. Κάτι είναι κ αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 1 hour ago, elkons said: Δύο επιλογές μου δίνει εκεί COSMOTE NEO Καρτοκινητό Screenshot δε με αφήνει πανάθεμα το Πάντως μακάρι να πήγε επίσημα 30€ .. Εμένα έχει και επιλογή για συμβόλαιο. Επιλέγεις GigaMax unlimited και στο δίνει 30€ για φορητότητα ή νέα γραμμή. Πολύ καλό, χωρίς να χρειάζεται διαπραγματεύσεις. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 2 minutes ago, MIKU said: Εμένα έχει και επιλογή για συμβόλαιο. Επιλέγεις GigaMax unlimited και στο δίνει 30€ για φορητότητα ή νέα γραμμή. Πολύ καλό, χωρίς να χρειάζεται διαπραγματεύσεις. Θα το δω σε λίγο όταν φτάσω σπίτι.. Άμα δε δώσει άλλη προσφορά και πάρεις ξερά 30€ είναι πολλά άμα το κάνουν όμως τιμή Site θα αναγκάσει τον ανταγωνισμό να ρίξεις τις τιμές του επειδή η Vodafone 33,κάτι € και Nova 35€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Just now, elkons said: Θα το δω σε λίγο όταν φτάσω σπίτι.. Άμα δε δώσει άλλη προσφορά και πάρεις ξερά 30€ είναι πολλά άμα το κάνουν όμως τιμή Site θα αναγκάσει τον ανταγωνισμό να ρίξεις τις τιμές του επειδή η Vodafone 33,κάτι € και Nova 35€ Αυτό εννοώ. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, MIKU said: Πάντως βλέπω ότι αν πατήσεις "νέα σύνδεση κινητής" στην εφαρμογή το GigaMax unlimited κοστίζει πλέον 30€ (ακόμη φθηνότερα χωρίς φόρο κινητής τηλεφωνίας). Μακάρι να ήταν η μόνιμη τιμή στη σελίδα. Εμένα με αλλαγή από καρτοκινητο μου το δίνει με 24.60 για 18 μήνες Edited March 26, 2025 by ANAGNPANA 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 3 minutes ago, ANAGNPANA said: Εμένα με αλλαγή από καρτοκινητο μου το δίνει με 24.60 για 18 μήνες Εγώ πριν 1 χρόνο σε Γερμανό το πήρα 23,50€. Μετατροπή από What's up. Με απαλλαγή φόρου. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 7 minutes ago, MIKU said: Εγώ πριν 1 χρόνο σε Γερμανό το πήρα 23,50€. Μετατροπή από What's up. Με απαλλαγή φόρου. Μου το βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή χωρίς να πάω στο κατάστημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Ανά περιόδους στέλνουν προσφορές για μετατροπή από καρτοκινητο what's up σε συμβόλαιο κατευθείαν μέσα από το app του What's Up (πχ κάποια στιγμή είχε έρθει προσφορά για καρτοσυμβόλαιο) ή σε άλλους για Gigamax unlimited σε τιμές περίπου 21-24€ αυτή τη περίοδο. Εάν δε το εμφανίζει καθόλου κάτι θα κάνουν στο κατάστημα εννοείται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) On 26/3/2025 at 7:33 ΜΜ, dimispapas said: Ευχαριστω , νομιζω ειναι κ το μονο που δεν εχω κανει Αλλιώς πληρωμή από chrome στο my Cosmote με τους κωδικούς σας. Σας βάζω φώτο με παράδειγμα. Η πληρωμή γίνεται και από την στήλη Πληρωμή & Ανανέωση και από την στήλη οι λογαριασμοί μου. Αφού πληρώσετε τον λογαριασμό που θέλετε είτε με αποθηκευμένη κάρτα ειτε νέα αφού ολοκληρωθεί η πληρωμη δεν κάνετε τίποτα περίμενετε το παράθυρο με το δώρο να εμφανισθεί μόνο του. Edited March 28, 2025 by Antonio21 2 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Στο Cosmote app και συγκεκριμενα στην ενότητα For You και μετα My Rewards υπάρχει αυτο το κουπόνι Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο; 3 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Θα έπρεπε από κάτω να σου εμφανίζει και προσφορές για προιόντα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 11 minutes ago, alfeios said: Στο Cosmote app και συγκεκριμενα στην ενότητα For You και μετα My Rewards υπάρχει αυτο το κουπόνι Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο; Τωρα που το έγραψες ψάχτηκα΄κι εγώ. Τα ίδια μου εμφανίζει το cosmote app. Δεν χρησιμοποιώ Μασούτη αλλά που και που ψωνίζω από ΑΒ και έχω την εφαρμογή στο κινητό. Πέρασα λοιπόν τον κωδικό στο ΑΒ app και εμφάνισε μηνυμα ότι κάποιες από τις προσφορές δεν είναι διαθέσιμες πια και ότι οι υπόλοιπες είναι διαθέσιμες στην κάρτα μου. Αλλα πουθενά δεν λέει για ποια προιόντα είναι οι προσφορές να τα ψάξω να τα αγοράσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Υπάρχει κάποιο θέμα με την εφαρμογή για Android πράγματι. Σε ios εμφανίζει κάποια κουπόνια για προϊόντα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 52 minutes ago, paanos said: Θα έπρεπε από κάτω να σου εμφανίζει και προσφορές για προιόντα Ναι έχει θέμα στο Android app το τελευταίο διάστημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, Antonio21 said: Αλλιώς πληρωμή από chrome στο my Cosmote με τους κωδικούς σας. Σας βάζω φώτο με παράδειγμα. Η πληρωμή γίνεται και από την στήλη Πληρωμή & Ανανέωση και από την στήλη οι λογαριασμοί μου. Αφού πληρώσετε τον λογαριασμό που θέλετε είτε με αποθηκευμένη κάρτα ειτε νέα αφού ολοκληρωθεί η πληρωμη δεν κάνετε τίποτα περίμενετε το παράθυρο με το δώρο να εμφανισθεί μόνο του. Σε ευχαριστω πολυ , η αληθεια ειναι οτι απο το chrome δεν το σκεφτηκα καθολου, Edited March 28, 2025 by dimispapas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Ερώτηση για αυτους που γνωριζουν. Έχω φρογκ και βλέποντας την προσφορά της cosmote για απεριόριστα 9μηνο θα ήθελα να το ενεργοποιήσω αλλά να κράτησω το νούμερο του φρογκ. Για να το καταφέρω αυτό πρέπει να γίνει φορητότητα. Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσω φορητότητα σε nova - vodafone ή μπορώ να το κάνω και ηλεκτρονικά; Και έπειτα φυσικά να ξανά κάνω φορητότητα για cosmote προκειμένου να κρατήσω το νούμερο. Λίγο που είδα για vodafone (έχουν και αυτή μια προσφορά για 9μηνο) μου ζητάει 13 ευρώ. Δεν γίνεται φορητότητα χωρίς να πάρω προσφορά και πχ να πληρώσω μόνο κάρτα sim; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts