Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, opmgls said:

Καλά τα γράφεις αλλά προσωπικα είμαι εξωφρενων με την κοκκινη που ναι μεν είναι γαλαντόμα να μοιράζει υπερπροσφορές με δεδομένα απο εδώ και από κει και έχει σουπερ customer care αλλά το packet traffic shaping (ή όπως λέγεται αυτό) πάει σύννεφο στο CU οπότε αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά και τηλεδιάσκεψη με πελάτες είναι άχρηστα τα απεριόριστα δεδομένα.

Το CU δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση, οπότε οι περιορισμοί που έχει—άδικα ή όχι—σε δεσμεύουν. Αν κάνεις συμβόλαιο, δεν θα έχεις κανένα ζήτημα ούτε με VPN ούτε με οτιδήποτε άλλο.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

Γενικά η καρτοκινητή τηλεφωνία δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση ακόμα και με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα μιας και τα πακέτα αυτά δεν είναι μόνιμα.

Hlias.

Εάν δεν κάνω λάθος η τιμη της extra sim από τα 25€ έπεφτε σε πιο χαμηλή τιμή όταν γίνονταν αίτηση φορητοτητας σε άλλο δίκτυο για να σε κρατήσουν.. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Παιδιά εχω συμβόλαιο απεριόριστα όλα με 25€/μηνα. 

Μου έληξε και μου το ανανεώνουν με 29€/μηνα. 

τι κάνω;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

1 minute ago, MIB said:

τι κάνω;

Πας σε άλλη με καρτοκινητό και ελπίζεις κατά την φορητότητα να σε πάρουν για προσφορά..

7 minutes ago, MIB said:

αρα κάνω αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητό

Αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας.

1 hour ago, MIB said:

αρα κάνω αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητό

Σου προτείνω να κάνεις αίτηση φορητότητας για το free2go της Nova με τηλέφωνο στο 2109995100 ώστε να σου βγει τσάμπα το κόστος της φορητότητας. Εξάλλου μάλλον δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί.

2 ώρες πριν, MIB said:

τι κάνω;

Αν έχεις όρεξη, κάνε αίτημα σε άλλη εταιρεία, για να δεχτείς προσφορά.

Αν όχι, δέξου το.

Edited by MIKU

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

2 ώρες πριν, MIB said:

τι κάνω;

Αν στην περιοχή σου είσαι ευχαριστημένος με Cosmote και δεν πιάνει καμία άλλη,για μένα μην το ρισκάρεις και ανανέωσε το...Αλλιώς φορητοτητα δωρεάν σε Nova (στο νούμερο που σου έδωσε ο @cu2goup) και κατά 99% θα σε πάρει η Cosmote να σε ρωτήσει γιατί φεύγεις θα πεις για την τιμή.Υπάρχει και το μικρό ρίσκο να γίνει η φορητοτητα και να μην πάρεις προσφορά ή να μην προλάβεις,αν θέλει μετά η Cosmote θα σου δώσει την ίδια προσφορά για να γυρίσεις πίσω αλλιώς η μένεις Nova απεριόριστα με 15€ για ένα έτος ή γυρνάς σε κάποια προσφορά της Cosmote. 

Αν ζητήσω μετατροπή σε cosmokarta δεν είναι το ίδιο . ?

Και αυτό είναι δωρεάν και με καρτοκινητο μετά (αν δεν με πάρουν για προσφορα) παω όπου θ΄έλω

8 minutes ago, MIB said:

Και αυτό είναι δωρεάν και με καρτοκινητο μετά (αν δεν με πάρουν για προσφορα) παω όπου θ΄έλω

Όχι πάλι συνδρομητής Cosmote μένεις.

Ουσιαστικά σου λένε να μεταφέρεις το κινητό σου σε NOVA καρτοκινητό. Κατά τη διαδικασία της φορητότητας θα το δει η Cosmote ότι φεύγεις οπότε θα σε καλέσει ενδιάμεσα για αντιπρόταση, εάν κάνει καλή τιμή και δεχτείς ακυρώνεται η φορητότητα και συνεχίζεις κανονοικα το νέο σου συμβόλαιο Cosmote. 

Απλά σου λένε καρτοκινητό γιατί άμα πάρει η Cosmote για αντιπρόταση αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα να μπορείς να γυρίσεις καθώς στα καρτοκινητά δεν υπάρχει δέσμευση να μείνεις φεύγεις όποτε θες χωρίς τη ρήτρα διακοπής.

Hlias.

13 minutes ago, MIB said:

Φίλος με συμβόλαιο έκανε μετατροπή σε κάρτα (έδινε 22€ 10GB και έβαζε έξτρα σχεδόν κάθε μήνα πακέτο unlimited) και τον πήραν και του δώσανε με 41€ το unlimited (δεν υπήρχε σταθερό).Μολις έκανε αίτηση στη Vodafone με 20.50€ στο unlimited τότε τον κάλεσε η Cosmote και του έδωσε την ίδια τιμή αλλά δεν δέχτηκε.Οποτε δύσκολο να πάρεις καλή προσφορά αν απλά θες να μείνεις στο δίκτυο αλλά με κάρτα. 

Σε αντιπρόταση αποκλείεται να του δώσουν 41€ ενώ ήδη η ανανέωση του ήρθε στα 29€. Εγώ το έχω πάρει από αντιπρόταση 20€ λόγω φορητότητας πάντως (Gigamax Unlimited).

Γενικά από Cosmote συμβόλαιο μετατροπή σε Cosmote καρτοκινητό δεν καίγονται όταν δουν φορητότητα σε άλλο πάροχο καίγεται ο λος-κω τους. Απλά λέμε καρτοκινητο άλλης εταιρίας για να είναι το κεφάλι του ήσυχο μη κλείσει συμβόλαιο γιατί μετά θα ζητηθεί ρήτρα διακοπής από τον νέο πάροχο ενώ στο καρτοκινητό όχι.

Hlias.

42 minutes ago, elkons said:

Σε αντιπρόταση αποκλείεται να του δώσουν 41€ ενώ ήδη η ανανέωση του ήρθε στα 29€. Εγώ το έχω πάρει από αντιπρόταση 20€ λόγω φορητότητας πάντως (Gigamax Unlimited).

Γενικά από Cosmote συμβόλαιο μετατροπή σε Cosmote καρτοκινητό δεν καίγονται όταν δουν φορητότητα σε άλλο πάροχο καίγεται ο λος-κω τους. Απλά λέμε καρτοκινητο άλλης εταιρίας για να είναι το κεφάλι του ήσυχο μη κλείσει συμβόλαιο γιατί μετά θα ζητηθεί ρήτρα διακοπής από τον νέο πάροχο ενώ στο καρτοκινητό όχι.

Σε αντιπρόταση σίγουρα όχι...Σε μετατροπή σε κάρτα μπορεί να του πουνε πήγαινε στο unlimited αφού θες... Τους λόγους τους εξηγείς πολύ σωστά παρακάτω. 

1 minute ago, George6633 said:

Σε αντιπρόταση σίγουρα όχι...Σε μετατροπή σε κάρτα μπορεί να του πουνε πήγαινε στο unlimited αφού θες... Τους λόγους τους εξηγείς πολύ σωστά παρακάτω. 

Γιαυτό ακριβώς λέω μόνο σε φορητότητα τους νοιάζει αλλιως και σε καρτοκινητή τους να πας πάλι στο ίδιο δίκτυο είσαι πάλι αυτοί έχουν κέρδος 😉

Hlias.

θεωρω ότι και καρτοκινητό cosmokarta να ζητήσω, για αυτους είναι σαν να χανουν πελάτη, αφου μπορεί να φύγει χωρις δεσμευση. κανουν αντιπρόταση και σε όσους ζητάνε μετατροπή απο συμβόλαιο σε κάρτα

Εννοείται ότι δίνεται αντιπροταση, όταν κάνει κάποιος αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητο σε καλούν πάντα για επιβεβαίωση, έκανα αίτημα για δύο ηλικιωμένους συγγενείς και τους έδωσαν το καρτοσυμβολαιο που ειχαν με 16 ευρώ στον καθένα από 20 που πλήρωναν. Αν τους "άφηναν" όλους να πάνε σε κάρτα θα είχαν 6 εκατομμύρια καρτοκινητα και 1 εκατομμύριο συμβόλαια...

1 ώρα πριν, cuibono said:

Εννοείται ότι δίνεται αντιπροταση, όταν κάνει κάποιος αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητο σε καλούν πάντα για επιβεβαίωση, έκανα αίτημα για δύο ηλικιωμένους συγγενείς και τους έδωσαν το καρτοσυμβολαιο που ειχαν με 16 ευρώ στον καθένα από 20 που πλήρωναν. Αν τους "άφηναν" όλους να πάνε σε κάρτα θα είχαν 6 εκατομμύρια καρτοκινητα και 1 εκατομμύριο συμβόλαια...

Τότε πολύ πιθανό να επιλέγουν που θα κάνουν αντιπρόταση σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Εμένα η εμπειρία μου με ένα φίλο πρόσφατα είναι τελείως διαφορετικη και αφού ουσιαστικά σε αίτηση μετατροπής σε κάρτα του είπαν να πάει από καρτοσυμβολαιο στο unlimited με 41€ άλλαξε εταιρεία.

6 minutes ago, George6633 said:

Τότε πολύ πιθανό να επιλέγουν που θα κάνουν αντιπρόταση σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Εμένα η εμπειρία μου με ένα φίλο πρόσφατα είναι τελείως διαφορετικη και αφού ουσιαστικά σε αίτηση μετατροπής σε κάρτα του είπαν να πάει από καρτοσυμβολαιο στο unlimited με 41€ άλλαξε εταιρεία.

Δεν διαφωνώ αλλά δεν είπα αυτό, άλλο το δεν καλούμε ποτέ και άλλο το τι πρόταση κάνουμε στον καθένα και αν τον συμφερει ή οχι. Και αυτό που περιγράφεις πρόταση αποτροπης είναι, το αν είναι συμφέρουσα για τον συνδρομητή ή όχι δεν είναι αυτό που σχολιάζουμε στην προκειμένη περιπτωση

38 minutes ago, cuibono said:

Δεν διαφωνώ αλλά δεν είπα αυτό, άλλο το δεν καλούμε ποτέ και άλλο το τι πρόταση κάνουμε στον καθένα και αν τον συμφερει ή οχι. Και αυτό που περιγράφεις πρόταση αποτροπης είναι, το αν είναι συμφέρουσα για τον συνδρομητή ή όχι δεν είναι αυτό που σχολιάζουμε στην προκειμένη περιπτωση

Αν πρέπει να το πάρουμε με την ακριβή έννοια της πρότασης ναι... Γιατί πρακτικά μια πρόταση αποτροπής είναι μια κλήση χωρίς ουσία.Αν σχολιάζουμε το γεγονός ότι χτυπάει το τηλέφωνο από την Cosmote,συμφωνώ. 

4 ώρες πριν, MIB said:

θεωρω ότι και καρτοκινητό cosmokarta να ζητήσω, για αυτους είναι σαν να χανουν πελάτη, αφου μπορεί να φύγει χωρις δεσμευση. κανουν αντιπρόταση και σε όσους ζητάνε μετατροπή απο συμβόλαιο σε κάρτα

Δεν ισχύει αυτό που λες, άλλο τμήμα διαχειρίζεται το αίτημα αν κάνεις αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητό και άλλο αν κάνεις φορητότητα. Μόνο το τμήμα φορητότητας θα δώσει καλή τιμή. 

Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως. 

Σε περίπτωση φίλου σε κατάστημα Γερμανός στην επαρχία πριν 4 μήνες σε συμβόλαιο στην ημερομηνία λήξης της μητέρας του έκανε αίτημα στο κατάστημα για μετατροπή σε what's up πήραν προσφορά να κάτσουν στο ίδιο συμβόλαιο πιο φθηνά βέβαια, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, είχε το gigamax 2.5 πλήρωνε η γυναίκα κοντά στα 20€ και το πήγαν στα 12-14€ εάν θυμάμαι καλά, έχω την εντύπωση ότι τους καλέσαν. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

3 minutes ago, Antonio21 said:

Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως. 

Σε περίπτωση φίλου σε κατάστημα Γερμανός στην επαρχία πριν 4 μήνες σε συμβόλαιο στην ημερομηνία λήξης της μητέρας του έκανε αίτημα στο κατάστημα για μετατροπή σε what's up πήραν προσφορά να κάτσουν στο ίδιο συμβόλαιο πιο φθηνά βέβαια, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, είχε το gigamax 2.5 πλήρωνε η γυναίκα κοντά στα 20€ και το πήγαν στα 12-14€ εάν θυμάμαι καλά, έχω την εντύπωση ότι τους καλέσαν. 

κι εγώ αυτό ξέρω...