Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, elkons said:

Α μάλιστα ώστε γιαυτό κόπηκε το σήμα κιόλας!

Αυτόματα ενεργοποιήθηκε μονο Wifi calling (ήρθε και SMS)

5g με το SMS ,το ενεργοποίησαν. 

Δεν έχουν σταθερή είχαν συνήθως το What's Up 2.5GB τον μήνα (για 2 μήνες 7.5 έδινε το πακέτο) αλλά δε τους έφταναν έβαζαν 2 φορές κάρτα 15€ 30€ δηλαδή τον μήνα ο κάθε ένας 60€ και οι δύο συνολικά (ή δεν εβαζε ο πεθερός και το άφηνε 0GB). Οπότε αξίζει η αλλαγή, δε κλείνουν ποτέ τα δεδομένα φαντάσου..

Μην ακούς πεθερά,  πεθερός είναι προχώ έχουν και iPhone σε παρακαλώ 😀Ναι πρώτα είπε για εκεινη μετά έκανε παζάρι στον πωλητή πως εάν μεταφέρει και το άλλο νούμερο να κάνει κάτι καλύτερο. Not bad απο 41€ τιμή site καμία σχέση ειδικά για Cosmote δε το περίμενα. 

Αν δεν είχα τόσο χαμηλή τιμή στην κόκκινη θα ήθελα μια εξυπηρέτηση είμαι σίγουρος ότι θα το κατάφερνε και για μένα εκεί κοντά στο 20αρικο 😁

Έχω απορία τι είπε στον πωλητή..σίγουρα ανέφερε πως είναι καμία δεκαπενταριά χρόνια τα υπόλοιπα δε τα ξέρω. 

Hlias.

Εγώ ξέρω ότι άμα θέλουν μπορούν να περάσουν ειδικές εκπτώσεις,όταν όμως είναι σε φάση τόσο είναι και άμα θες,εκνευρίζομαι κάπως εκείνη την ώρα.

Ήμαρτον, τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα έρχονται πολλά τέτοια μηνύματα μερικά λένε MINDSMATTER μερικά SPORTWIRE. ΤΙ ΕΊΝΑΙ? Αφου δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από Cosmote. Κούρασε λίγο.

IMG_20250608_135214_864.thumb.jpg.67b0f6b1756c3e1a3f74192db9a86f4b.jpg

Edited by elkons

Hlias.

38 minutes ago, elkons said:

Ήμαρτον, τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα έρχονται πολλά τέτοια μηνύματα μερικά λένε MINDSMATTER μερικά SPORTWIRE. ΤΙ ΕΊΝΑΙ? Αφου δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από Cosmote. Κούρασε λίγο.

IMG_20250608_135214_864.thumb.jpg.67b0f6b1756c3e1a3f74192db9a86f4b.jpg

Τι σκάλωμα είναι αυτό που έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω. 

2 minutes ago, paanos said:

Κάποιος προσπαθεί να σε εγγράψει σε υπηρεσία με χρέωση λογαριασμού. 

Πως; υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω αυτό;

Hlias.

Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα δυστυχώς. Δε θα χρεωθείς όμως εφόσον δε δώσεις τον κωδικό σε αυτόν που προσπαθεί να το κάνει 

On 8/6/2025 at 3:52 ΜΜ, elkons said:

Πως; υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω αυτό;

Στο ΙΝΚΑ για αρχή και μετά υπουργείο. 

Η ΔΕΗ έβγαλε επίσημα πακέτα οπτικών ινών. 500 mbps στα 17 περίπου ευρώ και 1 GBPS στα 19 περίπου ευρώ χωρίς τηλεφωνία. Πως θα αντιδράσει η COSMOTE? 

Γιαυτό έβγαλαν διαφήμιση που έλεγε κάτι νέο έρχεται. Το Gigabit voucher μας έφαγε και στις 3 ,δίνει απάντηση σε όλες τις μεγάλες γνωστές μας εταιρείες. COSMOTE, Vodafone, NOVA. Ήρθε η ώρα να πέσουν λίγο τα τιμολόγια δε πειράζει πολλά πήραν δε χόρτασαν;

Hlias.

5 minutes ago, elkons said:

Γιαυτό έβγαλαν διαφήμιση που έλεγε κάτι νέο έρχεται. Το Gigabit voucher μας έφαγε και στις 3 ,δίνει απάντηση σε όλες τις μεγάλες γνωστές μας εταιρείες. COSMOTE, Vodafone, NOVA. Ήρθε η ώρα να πέσουν λίγο τα τιμολόγια δε πειράζει πολλά πήραν δε χόρτασαν;

Ακριβώς. Και το Starlink πιστεύω θα ρίξει τιμή, αλλά και οι υπόλοιποι πάροχοι 

Σιγά μη ρίξουν τη τιμή του Starlink για την ελλαδίτσα 

Πάντως η ΔΕΗ δεν θα μπει δυστυχώς στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ωραία θα ήταν MVNO με Cosmote.

Hlias.

1 minute ago, elkons said:

Πάντως η ΔΕΗ δεν θα μπει δυστυχώς στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ωραία θα ήταν MVNO με Cosmote.

Δεν μπορεί κάποιος δηλαδή, μεσα από την 500αρα να πάρει τηλεφωνία IP από άλλη εταιρία;

10 minutes ago, elkons said:

Κάποια στιγμή θα πέσει. Μέχρι το 2030 θα έχουμε παντού οπτικές ίνες και SA. Θα χάσει πελάτες.

Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τηλέφωνο για να πάρω προσφορά να μετατρέψω ένα frog σε unlimited. Με ενδιαφέρει απεριόριστα data και λίγα λεπτά ομιλίας. Τι τιμές παίζει να κάνω 2 νούμερα που θέλω. Το δικό μου frog αλλά και της μάνας μου vodafone cu?

25 minutes ago, kostas123464 said:

Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τηλέφωνο για να πάρω προσφορά να μετατρέψω ένα frog σε unlimited. Με ενδιαφέρει απεριόριστα data και λίγα λεπτά ομιλίας. Τι τιμές παίζει να κάνω 2 νούμερα που θέλω. Το δικό μου frog αλλά και της μάνας μου vodafone cu?

Θες να παραμείνουν καρτοκινητά η θες συμβόλαιο;;

2 minutes ago, cu2goup said:

Θες να παραμείνουν καρτοκινητά η θες συμβόλαιο;;

Συμβόλαια φθηνά να ξεμπερδευω με κάρτες και υπόλοιπα για 2 χρόνια. Όσο ποιο φθηνά γίνετε 

1 minute ago, cu2goup said:

Σε Cosmote;;

Ναι. Βλέπω έχει το cosmote neo 24€ αλλά λέω μήπως πάρω κάτι φθηνότερο και για τους δύο αριθμούς που έχω. Το cu φορητότητα θα γίνει.

Just now, kostas123464 said:

Ναι. Βλέπω έχει το cosmote neo 24€ αλλά λέω μήπως πάρω κάτι φθηνότερο και για τους δύο αριθμούς που έχω. Το cu φορητότητα θα γίνει.

Δυσκολάκι σε φθηνότερο.. τεσπα κάνε την προσπάθειά σου..

28 minutes ago, cu2goup said:

Δυσκολάκι σε φθηνότερο.. τεσπα κάνε την προσπάθειά σου..

Ok ευχαριστώ 

5 ώρες πριν, kostas123464 said:

2106269100 ζήτα την Κρυσταλλια Γκουγκαρά θα σου πεις αναλυτικά αν υπάρχει κάτι 

1 ώρα πριν, George6633 said:

2106269100 ζήτα την Κρυσταλλια Γκουγκαρά θα σου πεις αναλυτικά αν υπάρχει κάτι 

Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αύριο το πρωι