George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 5 minutes ago, elkons said: Α μάλιστα ώστε γιαυτό κόπηκε το σήμα κιόλας! Αυτόματα ενεργοποιήθηκε μονο Wifi calling (ήρθε και SMS) 5g με το SMS ,το ενεργοποίησαν. Δεν έχουν σταθερή είχαν συνήθως το What's Up 2.5GB τον μήνα (για 2 μήνες 7.5 έδινε το πακέτο) αλλά δε τους έφταναν έβαζαν 2 φορές κάρτα 15€ 30€ δηλαδή τον μήνα ο κάθε ένας 60€ και οι δύο συνολικά (ή δεν εβαζε ο πεθερός και το άφηνε 0GB). Οπότε αξίζει η αλλαγή, δε κλείνουν ποτέ τα δεδομένα φαντάσου.. Μην ακούς πεθερά, πεθερός είναι προχώ έχουν και iPhone σε παρακαλώ 😀Ναι πρώτα είπε για εκεινη μετά έκανε παζάρι στον πωλητή πως εάν μεταφέρει και το άλλο νούμερο να κάνει κάτι καλύτερο. Not bad απο 41€ τιμή site καμία σχέση ειδικά για Cosmote δε το περίμενα. Αν δεν είχα τόσο χαμηλή τιμή στην κόκκινη θα ήθελα μια εξυπηρέτηση είμαι σίγουρος ότι θα το κατάφερνε και για μένα εκεί κοντά στο 20αρικο 😁 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Έχω απορία τι είπε στον πωλητή..σίγουρα ανέφερε πως είναι καμία δεκαπενταριά χρόνια τα υπόλοιπα δε τα ξέρω. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Εγώ ξέρω ότι άμα θέλουν μπορούν να περάσουν ειδικές εκπτώσεις,όταν όμως είναι σε φάση τόσο είναι και άμα θες,εκνευρίζομαι κάπως εκείνη την ώρα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 (edited) Ήμαρτον, τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα έρχονται πολλά τέτοια μηνύματα μερικά λένε MINDSMATTER μερικά SPORTWIRE. ΤΙ ΕΊΝΑΙ? Αφου δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από Cosmote. Κούρασε λίγο. Edited June 8, 2025 by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 38 minutes ago, elkons said: Ήμαρτον, τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα έρχονται πολλά τέτοια μηνύματα μερικά λένε MINDSMATTER μερικά SPORTWIRE. ΤΙ ΕΊΝΑΙ? Αφου δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από Cosmote. Κούρασε λίγο. Τι σκάλωμα είναι αυτό που έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 Κάποιος προσπαθεί να σε εγγράψει σε υπηρεσία με χρέωση λογαριασμού. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 2 minutes ago, paanos said: Κάποιος προσπαθεί να σε εγγράψει σε υπηρεσία με χρέωση λογαριασμού. Πως; υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω αυτό; 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα δυστυχώς. Δε θα χρεωθείς όμως εφόσον δε δώσεις τον κωδικό σε αυτόν που προσπαθεί να το κάνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις απενεργοποιήσει τα 5ψήφια μέσα από την εφαρμογή της Cosmote. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 On 8/6/2025 at 3:52 ΜΜ, elkons said: Πως; υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω αυτό; Στο ΙΝΚΑ για αρχή και μετά υπουργείο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Η ΔΕΗ έβγαλε επίσημα πακέτα οπτικών ινών. 500 mbps στα 17 περίπου ευρώ και 1 GBPS στα 19 περίπου ευρώ χωρίς τηλεφωνία. Πως θα αντιδράσει η COSMOTE? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Γιαυτό έβγαλαν διαφήμιση που έλεγε κάτι νέο έρχεται. Το Gigabit voucher μας έφαγε και στις 3 ,δίνει απάντηση σε όλες τις μεγάλες γνωστές μας εταιρείες. COSMOTE, Vodafone, NOVA. Ήρθε η ώρα να πέσουν λίγο τα τιμολόγια δε πειράζει πολλά πήραν δε χόρτασαν; 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 5 minutes ago, elkons said: Γιαυτό έβγαλαν διαφήμιση που έλεγε κάτι νέο έρχεται. Το Gigabit voucher μας έφαγε και στις 3 ,δίνει απάντηση σε όλες τις μεγάλες γνωστές μας εταιρείες. COSMOTE, Vodafone, NOVA. Ήρθε η ώρα να πέσουν λίγο τα τιμολόγια δε πειράζει πολλά πήραν δε χόρτασαν; Ακριβώς. Και το Starlink πιστεύω θα ρίξει τιμή, αλλά και οι υπόλοιποι πάροχοι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Σιγά μη ρίξουν τη τιμή του Starlink για την ελλαδίτσα Πάντως η ΔΕΗ δεν θα μπει δυστυχώς στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ωραία θα ήταν MVNO με Cosmote. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 minute ago, elkons said: Σιγά μη ρίξουν τη τιμή του Starlink για την ελλαδίτσα Πάντως η ΔΕΗ δεν θα μπει δυστυχώς στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ωραία θα ήταν MVNO με Cosmote. Δεν μπορεί κάποιος δηλαδή, μεσα από την 500αρα να πάρει τηλεφωνία IP από άλλη εταιρία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 10 minutes ago, elkons said: Σιγά μη ρίξουν τη τιμή του Starlink για την ελλαδίτσα Πάντως η ΔΕΗ δεν θα μπει δυστυχώς στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ωραία θα ήταν MVNO με Cosmote. Κάποια στιγμή θα πέσει. Μέχρι το 2030 θα έχουμε παντού οπτικές ίνες και SA. Θα χάσει πελάτες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τηλέφωνο για να πάρω προσφορά να μετατρέψω ένα frog σε unlimited. Με ενδιαφέρει απεριόριστα data και λίγα λεπτά ομιλίας. Τι τιμές παίζει να κάνω 2 νούμερα που θέλω. Το δικό μου frog αλλά και της μάνας μου vodafone cu? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 25 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τηλέφωνο για να πάρω προσφορά να μετατρέψω ένα frog σε unlimited. Με ενδιαφέρει απεριόριστα data και λίγα λεπτά ομιλίας. Τι τιμές παίζει να κάνω 2 νούμερα που θέλω. Το δικό μου frog αλλά και της μάνας μου vodafone cu? Θες να παραμείνουν καρτοκινητά η θες συμβόλαιο;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Θες να παραμείνουν καρτοκινητά η θες συμβόλαιο;; Συμβόλαια φθηνά να ξεμπερδευω με κάρτες και υπόλοιπα για 2 χρόνια. Όσο ποιο φθηνά γίνετε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 9 minutes ago, kostas123464 said: Συμβόλαια φθηνά να ξεμπερδευω με κάρτες και υπόλοιπα για 2 χρόνια. Όσο ποιο φθηνά γίνετε Σε Cosmote;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Σε Cosmote;; Ναι. Βλέπω έχει το cosmote neo 24€ αλλά λέω μήπως πάρω κάτι φθηνότερο και για τους δύο αριθμούς που έχω. Το cu φορητότητα θα γίνει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Just now, kostas123464 said: Ναι. Βλέπω έχει το cosmote neo 24€ αλλά λέω μήπως πάρω κάτι φθηνότερο και για τους δύο αριθμούς που έχω. Το cu φορητότητα θα γίνει. Δυσκολάκι σε φθηνότερο.. τεσπα κάνε την προσπάθειά σου.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 28 minutes ago, cu2goup said: Δυσκολάκι σε φθηνότερο.. τεσπα κάνε την προσπάθειά σου.. Ok ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 5 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τηλέφωνο για να πάρω προσφορά να μετατρέψω ένα frog σε unlimited. Με ενδιαφέρει απεριόριστα data και λίγα λεπτά ομιλίας. Τι τιμές παίζει να κάνω 2 νούμερα που θέλω. Το δικό μου frog αλλά και της μάνας μου vodafone cu? 2106269100 ζήτα την Κρυσταλλια Γκουγκαρά θα σου πεις αναλυτικά αν υπάρχει κάτι 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: 2106269100 ζήτα την Κρυσταλλια Γκουγκαρά θα σου πεις αναλυτικά αν υπάρχει κάτι Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αύριο το πρωι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts