Minotavrs Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Καλημέρα. Πριν ανανεώσω είχα το cosmote απεριόριστα 50 στα 21 ευρώ με την έκπτωση λόγω σταθερού. Το πρόγραμμα αυτό καταργήθηκε και μου πρότειναν το αντίστοιχο cosmote L τελική τιμή 22 ευρώ παρά κάτι.. συν 500μβ δώρο Μολις μιλησα και εγω με το τμημα ανανεωσεων δεν υπαρχει δυστυχως τετοια προσφορα σε cosmote L το καλυτερο που μπορει να μου κανουν με τις εκπτωσεις που εχω λογο σταθερης ειναι 39,5 ευρω... οσο για τα δωρο mb oυτε λογος:( Update: Tελικά ανανεωσα τα 2 υπαρχοντα προγραμματα που ειχα ως οικογενειακο πακετο (COSMOTE PLUS 45 & COSMOTE PLUS 25) ME ΔΩΡΟ 500MB ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΑ 48.90€ [με επιπλέον εκπτωσεις ενα 20% λογο σταθερης cosmote...] αν μη τι αλλο απο τα 56€ που θα πληρωνα ειναι μια καποια διαφορά... Edited April 25, 2017 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Στο app της Cosmote, εκεί που κοιτάω πόσα MB μου έχουν μείνει ακόμα, γράφει: "Απόλαυσε τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις, με 5GB, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, κάθε ΣΚ και 3ήμερο, έως 5/6. Ενεργοποίησε το για το επόμενο τριήμερο." Και έχει το κουμπί ενεργοποίησης από κάτω, που γράφει: "Ενεργοποίησε 5GB ΔΩΡΕΑΝ" Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Είναι προσφορά που ισχύει το ΔΩΡΕΑΝ που αναφέρει (με κεφαλαία, μάλιστα) ή θα το ενεργοποιήσω και θα την πατήσω; Πάντως, στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάντα ένα πακέτο με κάποια MB για ενεργοποίηση, με το αζημίωτο, βέβαια. Για τσεκάρετε, ρε παιδιά. Edited April 26, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Πάντως, στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάντα ένα πακέτο με κάποια MB για ενεργοποίηση, με το αζημίωτο, βέβαια.Για τσεκάρετε, ρε παιδιά.Κ εμένα μου το εμφάνισε κ το ενεργοποιήσα...τζαμπα ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Κ εμένα μου το εμφάνισε κ το ενεργοποιήσα...τζαμπα ειναι!!! Εγώ το πατάω και βγάζει μήνυμα "Δεν επίλεξες αλλαγή κατάστασης της υπηρεσίας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Κι εγω το ενεργοποιησα και μου εγραψε οτι καταχωρηθηκε το αιτημα μου και θα μου απαντησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μετά από 10' μου ήρθε απάντηση από την εξ. πελατών οτι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Τώρα, λογικά, αυτό όποτε και να το ενεργοποιήσεις, θα έχεις τα ΣΚ δωρεάν ίντερνετ, έτσι δεν είναι; Αν εγώ πχ δεν το ενεργοποιήσω τώρα (έχω μπόλικα MB που μου φτάνουν και μου περισσεύουν μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού), θα μπορώ να το ενεργοποιήσω το επόμενο ΣΚ, ε; Δεν είναι πιστεύω απαραίτητο να το ενεργοποιήσω εξ αρχής. Άραγε, θα πρέπει να το ενεργοποιούμε κάθε ΣΚ ξεχωριστά ή είναι μια κι έξω; Ίσως ξεχωριστά γιατί αναφέρει: "Ενεργοποίησε το για το επόμενο τριήμερο". Κι εγω το ενεργοποιησα και μου εγραψε οτι καταχωρηθηκε το αιτημα μου και θα μου απαντησουν. Σου απάντησαν; Edited April 26, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 σε όσους εχουν συμβολαιο ενεργοποιειται και με sms στο 1256 γραφοντας ΣΚ :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπέρα, μιας και αναφέρθηκε η εφαρμογή της Cosmote, έχω μία απορία. Όταν γίνεται αυτόματη είσοδος, μου δείχνει τα εναπομείναντα λεπτά, MB και SMS, αλλά χωρίς να μου λέει το πρόγραμμα που έχω, να μου δείχνει έξτρα πακέτα για ενεργοποίηση κλπ.. Όταν κάνω είσοδο με username/password, δεν μου δείχνει καμία πληροφορία, μόνο τα στοιχεία μου. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό; Το πρόγραμμα είναι εταιρικό, αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εκτός απο αυτό εχει κ μέγιστη επιστροφή 50 ευρώ το μήνα... εγώ για παράδειγμα καποιους μήνες πήγαινα 120 ευρώ επιστροφή!!! με έσκισαν...χαχα τεσπα κ πάλι καλή ειναι αλλα δν ειναι οπως παλιά!!! μέγιστη επιστροφή ετήσια παραμένει τα 600 ευρώ. να σου πω ενας λογος που ειμαι τοσα χρονια Cote ειναι οτι εχω να πληρωσω κινητο απο το 2005 τωρα αμα τα λεφτα τελειωσουν θα δω μπορει να παω στο red1 . Auto με τα 600 μου συνεβει φετος και περυσι κ πανω που μηδενισα το ετος μου πεταξανε απο 2% το 1% !!Νομιζω τα 2 τελυταια χρονια το εχουν αυτο το οριο, αλλα το 50ρικο το μηνα κ τα υπολοιπα χανονται μου θυμισε την citi card της *vodafon που εχανες τα χρηματα που ηταν παραπανω απο το λογαριασμο. Αλλα σκεψου 50 ευρω το μηνα παει απο το 2500 στο 5000 ευρω καταναλωση!!!Δυσκολο να το πιασω!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Τώρα, λογικά, αυτό όποτε και να το ενεργοποιήσεις, θα έχεις τα ΣΚ δωρεάν ίντερνετ, έτσι δεν είναι; Αν εγώ πχ δεν το ενεργοποιήσω τώρα (έχω μπόλικα MB που μου φτάνουν και μου περισσεύουν μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού), θα μπορώ να το ενεργοποιήσω το επόμενο ΣΚ, ε; Δεν είναι πιστεύω απαραίτητο να το ενεργοποιήσω εξ αρχής. Άραγε, θα πρέπει να το ενεργοποιούμε κάθε ΣΚ ξεχωριστά ή είναι μια κι έξω; Ίσως ξεχωριστά γιατί αναφέρει: "Ενεργοποίησε το για το επόμενο τριήμερο". Σου απάντησαν; Στην εφαρμογή της cosmote και συγκεκριμένα στην κατηγορία αιτήματα, στα διεκπεραιωμένα γράφει "ενεργοποίηση giga deal 5mb για το ΣΚ - ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ". Θεωρητικά λοιπόν μου ενεργοποιήσαν την προσφορά. Θα δείξει στην πράξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Και με αποστολή δωρα στο 1256 δίνει 1500' προς όλους για το τριήμερο... ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naftaras91 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Αλλαγή πριν 1,5 χρόνο στο 35 της cosm 1500, 120, 400mb. Μετά από αίτημα φορητότητας στη wind με καλούν για 16,5€ τελική συν 1GB δώρο συν άλλα 120 προς όλους, οπότε και έμεινα. Φέτος πως τα βλέπετε παίζουν προσφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλημέρα σε όλους.Για καρτοκινητο πως Ενεργοποιούμε την προσφορά αυτή με τα 5gb? Από την εφαρμογή δε μου εμφανίζει κάτι. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Και με αποστολή δωρα στο 1256 δίνει 1500' προς όλους για το τριήμερο... ;-) Άραγε, θα ισχύει και για τα επόμενα ΣΚ, όπως η προσφορά με τα GB, ή θα είναι μόνο για το τριήμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Άραγε, θα ισχύει και για τα επόμενα ΣΚ, όπως η προσφορά με τα GB, ή θα είναι μόνο για το τριήμερο; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο.. Μάλλον μόνο γιαυτό το τριήμερο :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο.. Μάλλον μόνο γιαυτό το τριήμερο :) Εμένα από το my internet μου λέει ότι η προσφορά θα μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε εβδομάδα έως και 4/6/2017. EDIT: Νόμιζα ότι λέγατε για τα MB, δεν ξέρω τι θα γίνει με την ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Εμένα από το my internet μου λέει ότι η προσφορά θα μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε εβδομάδα έως και 4/6/2017. EDIT: Νόμιζα ότι λέγατε για τα MB, δεν ξέρω τι θα γίνει με την ομιλία. Για το ιντερνετ ΝΑΙ Για την ομιλια ΟΧΙ:) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 καλησπερα παιδια. εχω το κοσμοτε 65. και ηρθε η ωρα για ανανεωση. εδινα 30 μεχρι τωρα. με πηραν και μου ειπαν 38. προφανως πρεπει να κανω φορητοτητα και να το δουν και να γινει η γνωστη ιαδικασια. περιπου ποσο το δινουν τωρα το κοσμοτε 65? ποσο το εχετε με τη διαδικασια της απειλης φορητοτητας σε αλλο παροχο? κανα 26αρι? πιο πανω? πιο κατω? ευχαριστω. υγ. σποτιφαι τελος ε? δεν υπαρχει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Κι εγω το ενεργοποιησα και μου εγραψε οτι καταχωρηθηκε το αιτημα μου και θα μου απαντησουν. αυτό ακριβώς! Παρακάτω έχει άλλο κουμπί για τα άλλα "κλασικά" πακέτα Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) καλησπερα παιδια. εχω το κοσμοτε 65. και ηρθε η ωρα για ανανεωση. εδινα 30 μεχρι τωρα. με πηραν και μου ειπαν 38. προφανως πρεπει να κανω φορητοτητα και να το δουν και να γινει η γνωστη ιαδικασια. περιπου ποσο το δινουν τωρα το κοσμοτε 65? ποσο το εχετε με τη διαδικασια της απειλης φορητοτητας σε αλλο παροχο? κανα 26αρι? πιο πανω? πιο κατω? ευχαριστω. υγ. σποτιφαι τελος ε? δεν υπαρχει κατι αλλο? Κι εγώ μια από τα ίδια: 30€ το έχω τώρα το 65 και τον Ιούνη πάω για φορητότητα σε Wind F2G. Επειδή έχω βρει κάτι πακέτα που θα με βολέψουν μια χαρά στo F2G με 20€ το μήνα, αν η Cosmote δεν μου το κατεβάσει σε ένα ανάλογο πόσο, φεύγω. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά θα τους εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση (θα επικαλεστώ να δουν και λογαριασμούς μου -σε ποιά δίκτυα χαλάω τα λεπτά ομιλίας κλπ- για να δουν ότι όντως με καλύπτουν τα πακέτα του F2G που θα αναφέρω) και γιατί δεν με συμφέρει να κάτσω με περισσότερα και βλέπουμε. Αυτό, πάντως, με το Spotify με καίει κι εμένα, και είτε μείνω Cosmote είτε πάω F2G, θα ήθελα να βρω κάτι ανάλογο, ή καμιά προσφορά-ευκαιρία για να το πληρώσω. 7€ το μήνα, πάντως, δεν δίνω. Edited April 27, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 καλησπερα παιδια. εχω το κοσμοτε 65. και ηρθε η ωρα για ανανεωση. εδινα 30 μεχρι τωρα. με πηραν και μου ειπαν 38. προφανως πρεπει να κανω φορητοτητα και να το δουν και να γινει η γνωστη ιαδικασια. περιπου ποσο το δινουν τωρα το κοσμοτε 65? ποσο το εχετε με τη διαδικασια της απειλης φορητοτητας σε αλλο παροχο? κανα 26αρι? πιο πανω? πιο κατω? ευχαριστω. υγ. σποτιφαι τελος ε? δεν υπαρχει κατι αλλο? Καλησπέρα, με φορητότητα υπολόγιζε μεταξύ 6-10€ λιγότερα από την τιμή που σου προτείνουν εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν 2 μήνες και κάνουν καλύτερες προσφορές. Το πρόγραμμα θα στο αλλάξουν σε XL. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλησπέρα, με φορητότητα υπολόγιζε μεταξύ 6-10€ λιγότερα από την τιμή που σου προτείνουν εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν 2 μήνες και κάνουν καλύτερες προσφορές. Το πρόγραμμα θα στο αλλάξουν σε XL. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk μου ειχαν προτεινει 38. αρα αμα πω οτι μου ειπε η wind 30 ειμαι καλα ετσι? ή να πω πιο κατω? ποσο τα παιρνετε εσεις τα αντιστοιχα? για να εχω μια εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Τώρα θα τερματίσεις το Internet για 6 ΣΚ στη σειρά! Επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά και τίποτα δεν σε κρατάει πια στο σπίτι, σου προσφέρουμε περισσότερο Δωρεάν mobile Internet από ποτέ για να μοιράζεσαι τα πάντα με τους φίλους σου και να απολαμβάνεις το έξω χωρίς δεύτερη σκέψη. Εάν είσαι συνδρομητής Προγράμματος Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου, θα έχεις Δωρεάν 5GB για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, 5GB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και άλλα τόσα κάθε ΣΚ στο ενδιάμεσο για να σερφάρεις ατελείωτα! Ενεργοποίησε τα Δωρεάν 5G Κάθε εβδομάδα μπαίνεις από το κινητό σου στο http://myinternet.cosmote.gr και ενεργοποιείς τα δωρεάν 5GB για κάθε ΣΚ και κάθε τριήμερο από 29/4 έως 05/06. Εναλλακτικά στέλνεις ΣΚ στο 1256 αν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου ή ΣΚ5GB στο 1330/1313 αν διαθέτεις ΚαρτοΣυμβόλαιο. Για σένα που θέλεις δωρεάν mobile Internet για να σερφάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο! Διευκρινήσεις: Τα Δωρεάν GB αφορούν οικιακούς και business συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου & ΚαρτοΣυμβολαίου Κάθε πακέτο προσφοράς ισχύει από Παρασκευή 18:00 έως Κυριακή 23:59. Κατ’ εξαίρεση, το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς και Αγίου Πνεύματος, το πακέτο θα λήξει τη Δευτέρα 23:59, 1ης Μαΐου και 5ης Ιουνίου, αντίστοιχα Το πακέτο προσφοράς ισχύει μόνο για χρήση εντός Ελλάδος και τα GB του πακέτου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιπλέον συσκευές Η προσφορά διατίθεται μια φορά την εβδομάδα για κάθε σύνδεση Τα GB της προσφοράς καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση των προγραμμάτων ή άλλων πρόσθετων πακέτων. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 μου ειχαν προτεινει 38. αρα αμα πω οτι μου ειπε η wind 30 ειμαι καλα ετσι? ή να πω πιο κατω? ποσο τα παιρνετε εσεις τα αντιστοιχα? για να εχω μια εικονα Γύρω 27 με την πρόσφατη αύξηση. Όπως σου είπα υπολόγιζε περίπου 6-10€ κάτω από την προσφορά ανανέωσης που σου έκαναν εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts