Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα μείον 20 λεπτά και είχα βάλει και τα 3 ευρώ οπότε θα ερχόταν 4 ευρώ παραπάνω και είπα καλύτερα να είμαι οκ

Είτε τα έδινες τώρα είτε μετά μάλλον το ίδιο είναι anyways.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι εννοείται..απλα σκέφτηκα καλύτερα τώρα να ξεμπερδέψω!

Α! τοσο πολυ? :P

Το θεμα ειναι οτι θελω μεγαλυτερο ποσο επιδοτησης για κινητο :)

εκπτωση απο καρτα ανεργιας και απο φοιτητικο πασο! μαλλον θα πρεπει να εφαρμοσω την φορητοτητα ετσι?

Έκπτωση και από κάρτα ανεργίας και από φοιτητικό πάσο κανονικά δεν μπορείς να έχεις. Πέρα από το ότι ο φοιτητής δεν δικαιούται να έχει κάρτα ανεργίας (δεν λογαριάζεται ως άνεργος). Eπίσης στο site της cosmote αναφέρει όσον αφορά την ανεργία :

Αν έχετε ήδη προσφορά ενεργή η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη.

Είσαι σιγουρος γιναυτό; Προσπαθώ να δω τi με συμφέρει τώρα που λήγει και το συμβόλαιο. Στη vodafone που ημουν μεχρι τώρα .. Ειχα πχ έκπτωση 40 ευρώ με την κάρτα της vodafone, αλλά σαν έκπτωση λάμβανα μόνο επι της αξιας του παγίου.. Απλά μηδενίζονταν δηλαδή.. Δεν πήγαινε πιστωτικό το υπόλοιπο.. Αν μεταφερθώ στην κοσμοτέ και έχω την κάρτα της.. Η έκπτωση θα ειναι όπως μου λες?

Ναι φίλε είμαι σίγουρος. Ένας από τους λόγους που δεν αλλάζω την cosmote είναι αυτή η κάρτα, όπου με προσεκτική χρήση βγαίνεις κερδισμένος!

Έκπτωση και από κάρτα ανεργίας και από φοιτητικό πάσο κανονικά δεν μπορείς να έχεις. Πέρα από το ότι ο φοιτητής δεν δικαιούται να έχει κάρτα ανεργίας (δεν λογαριάζεται ως άνεργος). Eπίσης στο site της cosmote αναφέρει όσον αφορά την ανεργία :

Αν έχετε ήδη προσφορά ενεργή η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη.

Την καρτα ανεργειας την εχει η μανα μου! ο λογαριασμος ειναι στο ονομα της! εγω οταν πηγα στον γερμανο ειδε ο τυπος οτι εχουμε εκπτωση απο φοιτητικο πασο και ρωτησε την μανα μου αν εχει καρτα ανεργειας για να βαλουμε μεγαλυτερη εκπτωση! αρα φανταζομαι οτι μπορουν και τα δυο μαζι... γι αυτο προτιμω να αυξησω το ποσο της επιδοτησης! :rolleyes:

Την καρτα ανεργειας την εχει η μανα μου! ο λογαριασμος ειναι στο ονομα της! εγω οταν πηγα στον γερμανο ειδε ο τυπος οτι εχουμε εκπτωση απο φοιτητικο πασο και ρωτησε την μανα μου αν εχει καρτα ανεργειας για να βαλουμε μεγαλυτερη εκπτωση! αρα φανταζομαι οτι μπορουν και τα δυο μαζι... γι αυτο προτιμω να αυξησω το ποσο της επιδοτησης! :rolleyes:

Οπότε μιλάς για οικογενειακό πακέτο.

Αφού ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας σού και το πάσο σε εσένα. Πως γίνεται να παίρνεις έκπτωση?

Αφού ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας σού και το πάσο σε εσένα. Πως γίνεται να παίρνεις έκπτωση?

μου δινουν εκπτωση για τον δικο μου αριθμο μονο (δηλαδη τον 2ο αριθμο στον λογαριασμο) στο προγραμμα το δικο μου δηλαδη! και πριν 3 μερες που πηγαμε μας ρωτησε (την μανα μου) για την καρτα ανεργιας και μας ειπε οτι μπορει να μας δωσει 10% εκπτωση για καθε αριθμο! δηλαδη στον αριθμο τον πρωτο θα δωσει 10% εκπτωση και στον δικο μου εκτός απο τα 5€ εκπτωση που εχω λογω του πασου θα παρω και αλλο 10%

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου να περιμένω την επιδότηση μου;

Είμαι στο Cosmote Απεριόριστα 35 (ΠΑΛΙΟ) με επιπλέον €12 για 2 Gb Data Plan. Ο Λογαριασμός έρχεται σταθερά €55 το μήνα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ενδιαφέρομαι για νέα συσκευή. Ευχαριστώ!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Αχμ, περίπου στα 80 ευρώ για δωδεκάμηνη ανανέωση και 110 ευρώ για εικοσιτετράμηνη...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Σήμερα έδωσα τον αρ. λογαριασμού για να μου επιστραφεί μια εγγύηση 100 ευρώ που είχα δώσει για μια σύνδεση που είχα και ακύρωσα. Γνωρίζει κανείς στην πράξη πόσο καιρό θα κάνουν να μου βάλουν τα χρήματα; Η υπάλληλος μου είπε εντός 60 ημερών!! Παλιαότερα άλλη υπάλληλος όταν έκανα το αίτημα ακύρωσης μου είχε πεί εντός 30 ημερών. Άντε βγάλε άκρη τώρα.

Νέα προγράμματα απεριόριστα http://goo.gl/hni54

Ενδιαφέρουσες κλιμακώσεις.... Λίγο περίεργη φιλοσοφία αλλά σε γενικές γραμμές ενδιαφέροντα τα βρίσκω...!

Μάλλον για το 65 πάμε ;-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Νέα προγράμματα απεριόριστα http://goo.gl/hni54

Ενδιαφέροντα προγράμματα και με καλές εκπτώσεις, τουλάχιστο για online ανανέωση/νέα σύνδεση. Είναι η απάντηση στα προγράμματα της Vodafone.

Το 65 δίνει με 5€ παραπάνω από το αντίστοιχο Red του κόκκινου δικτύου ακόμα 500ΜΒ και φτάνει το 1GB. Πέραν του σαφώς καλύτερου δικτύου δεδομένων και φωνής... Να αναμένουμε μειώσεις στο κόκκινο δίκτυο ή αύξηση του όγκου δεδομένων;

Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζουν και γλυτώνεις και τις αποτυχίες κλήσεων/πεσμένες κλήσεις και τις χαμηλές ταχύτητες άλλου δικτύου...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ωραια προγραμματα εγω ειχα το παλιο 45 και πηγα στο καινουριο πυ μου δινει 50mb παραπανω internet βεβαια το 50 φαινεται εντελως ξεκαρφωτο ετσι πως ειναι
υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Σήμερα έδωσα τον αρ. λογαριασμού για να μου επιστραφεί μια εγγύηση 100 ευρώ που είχα δώσει για μια σύνδεση που είχα και ακύρωσα. Γνωρίζει κανείς στην πράξη πόσο καιρό θα κάνουν να μου βάλουν τα χρήματα; Η υπάλληλος μου είπε εντός 60 ημερών!! Παλιαότερα άλλη υπάλληλος όταν έκανα το αίτημα ακύρωσης μου είχε πεί εντός 30 ημερών. Άντε βγάλε άκρη τώρα.

Καλημέρα. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνετε μέσα σε 2μήνες. Μπορείς ωστόσο μετά από 1μήνα που θα έχεις κάνει το αίτημα να πάρεις και να ζητήσεις μία επίσπευση. Πάντως να ξέρεις πως ότι και να κάνεις σίγουρα τον 1μήνα+ δεν τον γλιτώνεις.

...:::Joe:::...

Κάπου υπήρχει μια υπηρεσία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα MB του προγραμματός σου στην ΕΕ με 5 Ευρώ τον μήνα. Θυμάται κανείς πως την λένε;

Κάπου υπήρχει μια υπηρεσία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα MB του προγραμματός σου στην ΕΕ με 5 Ευρώ τον μήνα. Θυμάται κανείς πως την λένε;

Cosmote Data Traveller

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_DataTraveller/section/Roaming_Postpaid_OtherServices

παιδια ενώ κάθε μηνα με στέλναν μηνυμα για το πόσο είναι ο λογαριασμός τώρα δεν με στειλαν. δοκίμασα να στειλω Λ στο 1251 δεν παει με τπτ. άλλαξε κάτι τι γίνεται?

Η ιστορια μιας επιδοτησης προς γνωση...

Εχω 2 αριθμους Cosmote σε οικογενειακο πακετο (απεριοριστα 35 παλιο και απεριοριστα 25) σε οικογενειακο πακετο. Πληρωνα 44 ευρω , κανοντας χρηση της εκπτωσης λογω επιδοτησης (80ευρω συνολικα και για τις 2 γραμμες περυσι).

Φετος , η επιδοτηση κινηθηκε στο αστειο ποσο των 30ευρω και για τους 2 αριθμους. Ζητησα καλυτερη προσφορα και μου εδωσαν μονο ενα 10% εκπτωση , που παλι δεν με συνεφερε.

Ζητησα προσφορα απο την Vodafone και μου εδινε το unlimited 25 και το προς ολους 400 στα 43,5ευρω, δώρο 1 παγιο και επιπλεον εκπτωση 2,5ευρω επειδη υπαρχει και γραμμη hol.

Προχωρησα λοιπον (τηλεφωνικα) την φορητοτητα και σημερα με καλεσαν απο Cosmote :

- καλημερα, απο Cosmote για την αιτηση φορητοτητας που κανατε.

- καλημερα

- θα θελατε να μου πειτε για πιο λογο φευγετε απο την Cosmote ;

- απλα η Vodafone μου εκανε καλυτερη προσφορα.

- μαλιστα. Μισο λεπτο να δω τι μπορω να κανω. Σας προτεινω το νεο απεριοριστα 55 και το νεο απεριοριστα 35, οικογενειακο πακετο με 12μηνη συμβασ...

- συγνωμη που διακοπτω , το απεριοριστα 55 ξεφευγει πολυ στο παγιο και ...

- .. 12μηνη συμβαση , στα 35ευρω και κατι ψιλα και για τις 2 γραμμες συνολικα , τελικη τιμη με φπα και τελη.

Φυσικα και δεχτηκα. Τελικα μονο με φορητοτητα μπορεις να βγεις κερδισμενος.

Τρελή τιμή ρεκόρ φίλε. Τι να πω συγχαρητήρια. Κουφή μου φαίνεται όμως για να πω την αλήθεια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3