Jump to content

jasonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jasonas

  1. Λογικο, ο Κωτσοβολος ειναι πανακριβο μαγαζι και γενικα τα μεγαλα καταστηματα
  2. Το 13 Pro 5G ειναι στα 347 ευρω και στο best price το βρισκεις ακομα και στα 290
  3. Δεν βγηκαν αυτα? Μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ειναι ηδη στην αγορα
  4. επιτελους! ξέρουμε ακριβη χαρακτηριστικα? γιατι εχω διαβασει 2-3 διαφορετικα αρθρα για αυτα 😛
  5. Προσωπικά 2 xiaomi ειχα (και εχω ακομα) και δεν ειχα ποτε θεμα! Και τωρα που το αλλαζω το poco f1, δεν ειναι επειδή κολλάει ή κατι τετοιο, αλλα επειδη τεχνολογικά ειναι αρκετα πίσω, η μνήμη εχει μηδενιστεί σχεδον και η μπαταρία δεν κραταει
  6. αυτο με σύγκριση το x4 gt ή το x5 pro που εχεις βαλει?
  7. Παιδια είμαι αναμεσα στ poco f4 και το x4 gt! Ποιο προτείνετε?
  8. Καλησπερα! Αναμεσα σε poco f4 και poco x4 gt ποιο θα διαλεγατε?
  9. Παντως ισχυει οτι ο snap 888 τρωει πολυ μπαταρια και ανεβαζει θερμοκρασια? Να τον αποφυγω?
  10. Α δεν το ηξερα οτι και το s21 fe εχει κακη μπαταρια, δεν το εψαξα! Απο οτι εχω καταλαβει ο snap 888 ειναι πολυ ενεργοβορος επεξεργαστης και γι αυτο τρωει πολυ μπαταρια! Τα μονα κινητα απο τα παραπανω που δεν εχουν αυτον τον επεξεργαστη ειναι το f4 και το a53
  11. Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο, βλεπω οτι το realme gt2 εχει θεματακια στην μπαταρια που δεν κραταει πολυ! Εχω ξεχωρισει λοιπον τα το poco f4, Samsung s21 fe, Samsung A53 και το poco x5 pro οπου δεν εχω καταλαβει ποια η τοσο μεγαλη διαφορα που το κανει πιο φθηνο απο το poco f4! Μπορει να με φωτισει κανεις?
  12. Βλεπω οι περισσοτεροι προτεινατε το realme gt2! Προς τα εκει κλεινω, το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι η selfie camera! Οσοι το έχετε είστε ικανοποιημενοι?
  13. Καλησπερα σε ολους! Ψαχνομαι για νεα συσκευη με budget μεχρι 400 ευρω προς αντικατασταση του τιμιοτατου Poco F1 που εχω ακομα, οχι επειδη εχει χαλασει ή κατι τετοιο απλα επειδη η τεχνολογια εχει προχωρησει σε σχεση με 5 χρονια πριν που πηρα την συσκευη! Βεβαια θα μεινει back up για δύσκολους καιρους, αλλα για κυρια συσκευή δεν με καλυπτει πια Ως προταιραιοτητες κοιταω την μπαταρια, καμερα, μνήμη και ραμ!
  14. @Spy14 καλα το ξερω οτι για το poco δεν ειναι της infoquest η εγγυηση αλλα του μαγαζιου! ειναι συγκεκριμενα τα μαγαζια που δίνουν infoquest ενταξει κλαιν απο την στιγμη που το realme ειναι αξιοπιστη μαρκα ποσες οι πιθανοτητες να μου εμφανισει κατασκευαστικο προβλημα στο 2ο χρονο και οχι τον 1ο... Οποτε πιστευω οτι δεν θα εχουμε προβλημα! Το realme το πηρα στον πατερα μου καθαρα επειδη παιζει και κανενα παιχνιδακι απλο οποτε το ηθελα λιγο πιο "δυνατο" απο οτι το poco m3, που ειναι πιο low επιδοσεων αλλα προοριζεται για την μανα μου που το χρησιμοποει μονο για ιντερνετ και σοσιαλ! Και το λεω εγω που ειμαι φαν της poco αφου εχω το αθανατο poco f1 2 χρονια τωρα και μου εχει βγει θηρίο... εχει τις ιδιες επιδοσεις με την 1η μερα και με βαρια σχετικα χρήση! :D
  15. kiniti.net οποτε ναι μεν μου λεει οτι για οποιοδηποτε service, πας στην επισημη αντιπροσωπεια αλλα απο την αλλη δεν μετραει η 2ετης εγγυηση?
  16. Το poco εχει 2 χρονια εγγύηση! Αλλα για το αλλο βασιστηκα σε αυτο ακριβως, οτι ειναι αξιοπιστη μαρκα! Ελπιζω να μην μου βγαλει θεμα μετα τον 1ο χρονο! Παντως τηλεφωνικα που μιλησα με το καταστημα μου ειπαν οτι σε περιτωση βλαβης δεν απευθυνομαι σε αυτους αλλα στην αντιπροσωπεια της realme στην Ελλαδα... εφοσον ισχυει κατι τετοιο, δεν θα μπορουσα να πω κατευθειαν στην αντιπροσωπεια για την υποχρεωτικη εγγύηση 2 χρονων, ασχετα με το τι λεει το καταστημα?
  17. Υποτιεθεται οτι δεν υπαρχει παραθυρακι απο οτι εψαξα... οτι ισχυει για την εγγυηση του 1ου χρονου ισχυει και για τον 2ο χρονο... Εν παση περιπτωσει, παρηγγειλα ενα και ενα, για τον φαδερ το realme 7 και για την μαδερ το poco m3 γιατι δεν ηθελε το αλλο επειδη δεν ειχε ραδιο :p θα δουμε και ποιο απο τα δυο θα βγει καλυτερο
  18. Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχει ευρωπαϊκός νόμος που να λεει οτι ολα τα android κινητά έχουν 2 χρονια εγγύηση? Και αν ναι, το κατάστημα γιατι δίνει μονο εναν?
  19. Βασικα γραφει απο κατω, 1 χρονο εγγύηση κατασκευαστή! Της επίσημης αντιπροσωπείας δεν εννοεί ή ειναι παγίδα?
  20. ερωτηση: αυτο https://www.jmctech.gr/product/realme-7-dual-sim-6gb-ram-64gb-blue-eu/?ref=bestprice.gr&__bpgid=ekxSQlJQd1cjbSwyaDQxbXghazZQMg== αξιζει σε σχεση με τα αλλα 2 που εχω στο νου μου που ειπα πιο πανω?
  21. μωρε δεν ειναι για μενα, ειναι για τους γονεις μου που και οι δυο μεχρι στιγμης android ειχαν στα κινητα τους (ο πατερας μου το lenovo k50a40 και η μανα μου to galaxy prime), οποτε οποιο και απο τα 2 να παρουν την ιδια δυσκολια να το μαθουν θα αντιμετωπισουν... απλα δεν θελω μετα απο 4-5 μηνες χρήσης να αρχισουν να κολανε, ειδικα στου πατερα μου που παιζει και κανενα ελαφρυ παιχνιδι που και που!
  22. καλα πιο πολυ το TCL 20 εβαζα στην σύγκριση με τα υπολοιπα, γιατι ειδα εχει snapdragon, τα αλλα δυο τα απερριψα σχετικα γρηγορα οταν ειδα τα specs Ειμαι αναμεσα στο poco και στο tcl 20, αλλα δεν ξερω ποιο να τους παρω, το poco απο οτι διαβασα αρκετες κρητικές τρωει κατι κολληματα για καποιο λογο και το tcl ναι μεν εχει καλες κρητικες αλλα δεν την ξερω καθολου ως μαρκα... 50-50 η κατασταση :p
  23. τα TCL ειναι ιδιας ποιοτητας με τα Alcatel φανταζομαι? Αφου ειναι η μητρικη της...? Επισης διαβασα οτι αυτα δεν εχουν δεκτη για ραδιο ετσι? ουτε με ακουστικα?
×
×
  • Create New...