Jump to content

zamponaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    419
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zamponaki

  1. Καλησπέρα παιδιά από Αγγλία. Έχω ένα μήνα το Google Pixel μου και ήμουν μάλλον στους άτυχους που παρέλαβαν την ελαττωματικη παρτίδα: μετά από πραγματικά πολύ μικρή πτώση από 10-15 εκατοστά το ηχείο, το audio jack 3.5mm και τα τρία μικρόφωνα αχρηστευτηκαν. Προφανώς έκανα restart, factory reset κλπ αλλά προφανώς τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα. Η Google αναφέρει πως έχουν διαπιστωθεί παρόμοιες βλάβες σε συσκευές συγκεκριμένης παρτίδας και οφείλονται σε μία πολύ μικρή συγκόλληση που δεν είναι επαρκής και με τη παραμικρή πτώση αποκολλαται. Από αυτή τη σύνδεση περνάνε όλα τα παραπάνω που ανέφερα. Το θετικό είναι πως η Google κάνει αντικατάσταση με καινούρια συσκευή, άλλης παρτιδας, ακόμη και αν η βλάβη έχει προέλθει με ευθύνη του χρήστη (πτώση). Έχει άλλος παρόμοια εμπειρία; Περιττό να πω έχω ξενερώσει απίστευτα μιας και η διαδικασία ανάκλησης είναι 3-4 βδομάδες :/ Μοιραστείτε τον πόνο σας μαζί μου.. αν δεν έχετε πόνο αλλά συμπασχετε..
  2. Φανταστικό δώρο, όπως πάντα! Καλή τύχη σε όλους!
  3. Καλή επιτυχία σε όλους! Μπράβο στο myphone για τους συνεχείς διαγωνισμούς!
  4. Αν και πολέμιος, αναμφίβολα η συσκευή που άλλαξε το μέλλον ήταν το iphone!
  5. Το είχα δυο χρονια και ήταν το πρώτο μου κινητό Υπέρυθρες και διπλό φιδάκι (ωω ναι, multiplayer φιδακι κύριοι) και άγιος ο θεός!
  6. Εξαιρετικός διαγωνισμός με ένα εξαιρετικό κινητό. Καλή τύχη σε όλους!
  7. Καλή τύχη σε όλους! Μπράβο στο myphone και στους χορηγούς του για τις πλουσιες κληρώσεις!
  8. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  9. Συμπληρώνω πως πλέον έχουμε lock screen widgets!
  10. Ναι ρε έτσι νομιζω.. Είναι πολύ πιο περιποιημένη και νομίζω πως έφτιαξε και τη μπαταρία λιγάκι. Χρονια πολλά κιόλλα :)
  11. Παιδιά, για πείτε καμία γνώμη για τη 4.4.2; Μπαταρία; Σαν να κρατάει λίιιγο παραπάνω. Όσο για smoothness, πραγματικά το κινητό κανάένιωσε!
  12. Ρίχνεις στη πληγή αλάτι και εσύ παλιέ γείτονα :Ρ Δύο ολόκληρες επαναφορές με seus γίνανε. Τίποτα. Προφανώς υπήρχε θέμα διαχείρισης της ενέργειας!
  13. Οχι σύνολο 5.5 ειναι διαθέσιμα, απλά το κινητό τα "σπάει" σε δύο παρτίσιονς, ένα για "εφαρμογές" και ένα για "υλικό" (π.χ. φωτο κλπ). Αλλά στο δεύτερο παρτίσιον (που ειναι περίπου 4 γκιγκα) μπορεις να βαλεις και εφαρμογές. Να πώ το πόνο μου με το κάθε [....] στη κάθε εταιρία που το παίζει (ή του λένε να το παίζει, δεν τον κατηγορώ) τεχνική υποστήριξη; Θα τον πώ: Αν θυμάστε τον Ιούνιο που είχα πάρει το κινητό, για κάποιο λόγο που ποτέ τελικά δεν μάθαμε, το "Σύστημα Android" μου κατανάλωνε όλη τη μπαταρία. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου, μιας και σε βάθος χρόνου και με νορμαλ χρήση έβγαζα τη μέρα, αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Θα σταθώ στο ότι τη περισσότερη μπαταρία την έτρωγε το "Σύστημα android" και όχι η λειτουργία "Οθόνη" που σε ολες τις νορμαλ συσκευές γίνεται (σε 3 κινητά και 1 ταμπλέτα που υπάρχει στο σπίτι τουλάχιστον αυτό γίνεται). Η ανάλυση έδειχνε 45% Σύστημα και μόλις 20-30% οθόνη, πράγμα ανώμαλο! Απάντηση (1): Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Sony: "Έτσι είναι αυτές οι συσκευές, επειδή έχουν πολλούς πυρήνες τρώνε πολύ μπαταρία". Του απαντάω "μα και η ταμπλέτα 4πύρηνη ειναι αλλα η οθόνη τρώει το 80%" Απάντηση - βόμβα: "εε ριξε της τη φωτεινότητα"... Απάντηση (2): Τηλεφωνική εξυπηρέτηση Sony: "Βαλτε το στο Stamina mode και θα πεσει η κατανάλωση" "Μα καλή μου το σταμινα κανει άλλα πράγματα, που δεν τρώνε σε μένα μπαταρία, με το "Σύστημα" τι θα κάνω" Απάντηση - βόμβα Νο2: "Έτσι είναι αυτά τα κινητά, λόγω των επιδόσεων τους". Μετά την αναβάθμιση λοιπόν σε 4.2.2 έφτιαξε και πλέον η οθόνη ανακατέλαβε τον θρόνο της στην κατανάλωση μπαταρίας! Φταίω τώρα να πάω σε έναν έναν και να του τρίψω αυτό στη μούρη και να του λέω: "ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ!"
  14. Αυτο εκανα μόλις και περιμένω να λυτρωθώ!
  15. Παράνοια! Το έχει λύσει κανεις το θέμα; Μια λύση που βάλαν οι xda με διαγραφή του .thumbnails δεν μου δουλεψε!
  16. Το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πριν απο εναν συνάδελφο και σε μένα: http://s12.postimg.org/rdr9iml4t/screenshot_1383138780.jpg Ειναι άκρως εκνευριστικό και απλά περιμένω να λάβω την 4.2.2 για να κάνω μια και καλή seus καθαρή και να "καθαρίσω".. Το 100 ΜΒ ειναι και καλό.. Χτες το βράδυ δεν μπορούσα να λάβω καν email γιατί είχα 4 ΜΒ... http://s12.postimg.org/89xy2a8al/screenshot_1383139592.jpg
  17. Περιμένω πολύ περισσότερα για να το σκεφτώ σαν αγορά. Πρώτον, περιμένω τιμή κάτω από €100 Επειτα, δεν θέλω κάμερα, δεν θέλω φωτογραφίες, pdf, internet browser και καμια τετοια σαχλαμάρα. Έχω κινητό γι αυτά. Θέλω notification, να βλεπω γρηγορα μηνύματα mail και chat, να εμφανίζει ποιος καλεί στο τηλέφωνο, ώστε όταν είμαι στη μηχανή να ξέρω αν χρειάζεται (με το bluetooth πάντα) να απαντήσω και να δείχνει την ώρα ΠΑΝΤΑ, χωρις πάτημα κουμπιού. Τέλος, φόρτιση στη χειρότερη μια φορά τη βδομάδα και nfc pair, όχι αυτή τη bluetooth σαχλαμάρα που για να κανω pair το ακουστικό μου πρέπει να κάνω ιεροτελεστίες!
  18. Φίλε σέβομαι την άποψη σου, αλλα διαφωνώ 100% Πλέον, μετά από 9 χρονια εμπειρίας στις ηλεκτρονικές αγορές, από εγχώρια και ξένα μαγαζιά, μπορώ να πω πως εμπιστεύομαι περισσότερο τα eshops παρά τα φυσικά μαγαζιά. Κι αυτό γιατί σε όλες μου τις συναλλαγές (πάνω από 600, σύμφωνα με το paypal + άλλες τόσες από τη κάρτα, για αγορές από $0,99 μέχρι $2000) ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα!!! Και στα ελάχιστα προβλήματα που αντιμετώπισα (μετρημένα στο ένα χέρι δηλαδή) αποζημιώθηκα 100% με τα λεφτά μου πίσω και πολλές φορές και τα λεφτά μου και το προϊόν (π.χ. θήκη από το ebay που μου ήρθε σε λάθος χρώμα και ο πωλητής μου είπε να κρατήσω και τη λάθος θήκη και μου έκανε full refund!!)
  19. Και εμένα η μπαταρία γράφει 1700 MAh, οπότε δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα. Επίσης το δικό μου και στο κινητο και στη μπαταρία λέει Made in China. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως πρέπει να σε προβληματίζει. Πολλές φορές τα skroutzoμαγαζα κάνουν παραεισαγωγές τα κινητά από αγορές άλλων χωρών. Π.χ. το Xperia U που είχα πάρει για τη κοπέλα μου από πολύ γνωστό και αξιόλογο skroutzoμάγαζο, ήταν εισαγωγή γερμανίας (γερμανικό μενού, εγχειρίδιο κλπ).. Αρα μπορει η παρτίδα να ειναι από κάποια άλλη χώρα και άρα να κατασκευάζεται αλλού (π.χ. ο αντιπρόσωπος της Sony στην Ελλάδα να προμηθεύεται από Κίνα, ενώ ο Γερμανός απο Ταιβάν. Απο τη στιγμή που η συσκευή έχει Πανευρωπαική (ίσως και παγκοσμια, δεν ξερω) εγγύση, μη σε νοιάζει αν είναι και από τη Ναμίμπια! Ναι αναβοσβήνει led σε όλες τις ειδοποιήσεις (αναπαντητες, μηνυματα, g+ notifications, hangouts κλπ) Η κάμερα έχει ψηφιακό ζουμ.
×
×
  • Create New...