Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.μπορει καποιος να μου απαντησει σε μια απορια που εχω.

εχω συμβολαιο gigamx unlimited 25.80 ευρο και εδω και 2 μηνες πληρωνω 26.50.εχει παρει καποια αυξηση??? εκομα και στην εφαρμογη της cosmote παραμενει ιδια τιμη.

επισης απ'οτι ειδα πηρανε αυξηση ολα τα συμβολαια και το ιδιο που εχω απο  φετος θελει 3 ευρο το μηνα αυξηση.τι ωραια να εκανα μια ανανεωση συμβολαιου στα ιδια τα χρηματα.

my old profile -----> RAVER

Για την απορία που έχεις , πρέπει να δεις τον λογαριασμό σου για να δεις αν άλλαξε κάτι. 

1 ώρα πριν, ktikti said:

καλησπερα.μπορει καποιος να μου απαντησει σε μια απορια που εχω.

εχω συμβολαιο gigamx unlimited 25.80 ευρο και εδω και 2 μηνες πληρωνω 26.50.εχει παρει καποια αυξηση??? εκομα και στην εφαρμογη της cosmote παραμενει ιδια τιμη.

Πρεπει να έχεις το Unlimited Π (παλαιό). Επηρεάζεσαι απ την ανακοίνωση της 23/10, που λέει ότι από 1/12 αυξάνεται το πάγιο λόγω πληθωρισμού κατά 2,6%. 

Καλημέρα στην παρέα!

Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη κίνηση για την αδελφή μου που σκέφτεται την φορητότητα από Vodafone σε Cosmote μιας που λήγει το συμβόλαιο της τον επόμενο μήνα στην κόκκινη;

Να πάει σε κάποιο κατάστημα Cosmote ή Γερμανός;

Να πάρει σε κάποιο τηλέφωνο προσφορών της Cosmote, αν υπάρχει τέτοιο γι αυτές τις περιπτώσεις ή 

Να καταχωρήσει το κινητό της στην ιστοσελίδα της Cosmote και να περιμένει να την καλέσει κάποιος;

Και κάτι τελευταίο, τι τιμές παίζουν αυτό το διάστημα σε Gigamax Unlimited (full), από φορητότητα;  

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Πάντως εμένα μου έβγαλε προσφορά η εφαρμογή το unlimited για ανανέωση από τα 9€ που έδινα στα 28€ έκανα αίτηση μεταφοράς στην Nova με πήραν μια φορά για προσφορά δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να το σηκώσω και από εκεί και πέρα σιγή ιχθύος. Η γραμμή μεταφέρθηκε κανονικά στην Nova. 

Edited by AlexM2

3 ώρες πριν, AlexM2 said:

Πάντως εμένα μου έβγαλε προσφορά η εφαρμογή το unlimited για ανανέωση από τα 9€ που έδινα στα 28€ έκανα αίτηση μεταφοράς στην Nova με πήραν μια φορά για προσφορά δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να το σηκώσω και από εκεί και πέρα σιγή ιχθύος. Η γραμμή μεταφέρθηκε κανονικά στην Nova. 

Τι προσφορά είχες στη Nova; 

Σκέφτομαι να δω τι γίνεται στους αλλους γιατί και για εμένα ήρθε η ώρα για ανανέωση.
Μου ζητάνε +7€ για το απεριόριστο (28€ αντί για 21 που έδινα) και +5€ για το fiber 1gbps. Εννοείται δεν θα το αποδεχτώ. 12€ το μήνα παραπάνω; Είναι καθόλου σοβαροί; 

Edited by panos.k2

45 minutes ago, panos.k2 said:

Σκέφτομαι να δω τι γίνεται στους αλλους γιατί και για εμένα ήρθε η ώρα για ανανέωση.
Μου ζητάνε +7€ για το απεριόριστο (28€ αντί για 21 που έδινα) και +5€ για το fiber 1gbps. Εννοείται δεν θα το αποδεχτώ. 12€ το μήνα παραπάνω; Είναι καθόλου σοβαροί; 

Εδώ σε εμένα έβγαζε 30€ παραπάνω. 

Πριν λίγες μέρες έκλεισα στα 19,90€ και 2 μήνες δώρο.

مفاجأة

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

Εμένα μου έδωσαν το απεριόριστο 25€ + 1000 λεπτά και 15 Giga σε ένα καρτοκινητο με την προϋπόθεση ανανέωσης ανά δίμηνο. Για την σταθερή από ότι είδα παίζουν προσφορές στο κατάστημα αλλά δεν ρώτησα. Πάντως τόσα χρόνια 2 σταθερά, τηλεόραση  και 5 κινητά περίμενα κάτι παραπάνω από την Cosmote

Edited by AlexM2

9 minutes ago, AlexM2 said:

Εμένα μου έδωσαν το απεριόριστο 25€ + 1000 λεπτά και 15 Giga σε ένα καρτοκινητο με την προϋπόθεση ανανέωσης ανά δίμηνο. Για την σταθερή από ότι είδα παίζουν προσφορές στο κατάστημα αλλά δεν ρώτησα. Πάντως τόσα χρόνια 2 σταθερά, τηλεόραση  και 5 κινητά περίμενα κάτι παραπάνω. 

Τώρα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα μείνεις Nova; 

Θα πάρω κι εγώ ή θα βάλω να με καλέσουν στις επόμενες μέρες να δω τι προσφορές θα μου δώσουν. 
Έχω και nrg οπότε οι τιμές για την οπτική είναι πολύ δελεαστικές. 

43 minutes ago, panos.k2 said:

Τώρα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα μείνεις Nova; 

Θα πάρω κι εγώ ή θα βάλω να με καλέσουν στις επόμενες μέρες να δω τι προσφορές θα μου δώσουν. 
Έχω και nrg οπότε οι τιμές για την οπτική είναι πολύ δελεαστικές. 

Σκεφτόμουν να τους καλέσω εγώ την Cosmote για να δω τι προσφορά θα μου έκαναν αλλά δεν ξερω γιατί μοιάζει να αδιαφορούν. Απ' ότι βλέπω η Nova δεν έχει τις ταχύτητες της Cosmote αλλά εκεί που κινούμαι είναι αξιοπρεπής και η ποιότητα των κλήσεων είναι πολύ καλή. 

Edited by AlexM2

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω το GigaMax Unlimited Π, από τις 9 Δεκεμβρίου 2024. Η διάρκεια του συμβολαίου μου είναι δεκαοκτάμηνη, ως εκ τούτου λήγει στις 9 Ιουνίου 2026. Το αρχικό πάγιο ήταν στα 24,91€, ενώ από το Δεκέμβριο 2025, αυξήθηκε στα 25,55€, στα πλαίσια της αναπροσαρμογής τιμών λόγω πληθωρισμού. Εδώ και λίγες ημέρες, μου εμφανίζει το My Cosmote App προσφορά ανανέωσης, για το GigaMax Unlimited στα 27,30€, με εικοσιτετράμηνη διάρκεια συμβολαίου. Ρώτησα στο chat αν αυτή θα είναι και η τελική προσφορά, καθώς το συμβόλαιό μου λήγει σε τέσσερις μήνες, οπότε είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για ανανέωση. Μου απάντησαν, ότι η τρέχουσα προσφορά λήγει στις 2 Απριλίου, ενώ πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας, η προσφορά ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί ανά πάσα στιγμή. Μήπως γνωρίζει κάποιος, τι συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις? Να αποδεχθώ την τωρινή προσφορά πριν από τις 2 Απριλίου, ή να περιμένω για (τυχόν) καλύτερη προσφορά, κοντά στη λήξη του συμβολαίου? Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι πολύ ακριβό το νέο πρόγραμμα, αλλά περίμενα να μου το προσφέρουν σε ελαφρώς οικονομικότερη τιμή, δεδομένου ότι με δεσμεύουν για δύο χρόνια, ενώ έως τώρα, είχα λίγο καλύτερη τιμή, με δέσμευση για ενάμιση χρόνο. Λέτε να έπαιξε ρόλο για τη (μικρή) αυτή αύξηση, το γεγονός ότι καταναλώνω αρκετά δεδομένα (περίπου 30GB το μήνα, κατά μέσο όρο)? Αν περιμένω, λέτε να μου δώσουν καλύτερη, την ίδια ή χειρότερη προσφορά μετά τις 2 Απριλίου? Επίσης, αν αιτηθώ (όταν λήξει το συμβόλαιο) μετατροπή σε καρτοκινητό, υπάρχει περίπτωση να μου μειώσουν την τιμή του νέου προγράμματος? Το ενδεχόμενο φορητότητας το αποκλείω, καθώς έχω "καλομάθει" στις μεγάλες ταχύτητες και στο πολύ καλό (και χωρίς διακυμάνσεις) δίκτυο. Ρωτώ με βάση την εμπειρία σας και μόνο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

41 minutes ago, Mad_Scientist said:

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω το GigaMax Unlimited Π, από τις 9 Δεκεμβρίου 2024. Η διάρκεια του συμβολαίου μου είναι δεκαοκτάμηνη, ως εκ τούτου λήγει στις 9 Ιουνίου 2026. Το αρχικό πάγιο ήταν στα 24,91€, ενώ από το Δεκέμβριο 2025, αυξήθηκε στα 25,55€, στα πλαίσια της αναπροσαρμογής τιμών λόγω πληθωρισμού. Εδώ και λίγες ημέρες, μου εμφανίζει το My Cosmote App προσφορά ανανέωσης, για το GigaMax Unlimited στα 27,30€, με εικοσιτετράμηνη διάρκεια συμβολαίου. Ρώτησα στο chat αν αυτή θα είναι και η τελική προσφορά, καθώς το συμβόλαιό μου λήγει σε τέσσερις μήνες, οπότε είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για ανανέωση. Μου απάντησαν, ότι η τρέχουσα προσφορά λήγει στις 2 Απριλίου, ενώ πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας, η προσφορά ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί ανά πάσα στιγμή. Μήπως γνωρίζει κάποιος, τι συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις? Να αποδεχθώ την τωρινή προσφορά πριν από τις 2 Απριλίου, ή να περιμένω για (τυχόν) καλύτερη προσφορά, κοντά στη λήξη του συμβολαίου? Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι πολύ ακριβό το νέο πρόγραμμα, αλλά περίμενα να μου το προσφέρουν σε ελαφρώς οικονομικότερη τιμή, δεδομένου ότι με δεσμεύουν για δύο χρόνια, ενώ έως τώρα, είχα λίγο καλύτερη τιμή, με δέσμευση για ενάμιση χρόνο. Λέτε να έπαιξε ρόλο για τη (μικρή) αυτή αύξηση, το γεγονός ότι καταναλώνω αρκετά δεδομένα (περίπου 30GB το μήνα, κατά μέσο όρο)? Αν περιμένω, λέτε να μου δώσουν καλύτερη, την ίδια ή χειρότερη προσφορά μετά τις 2 Απριλίου? Επίσης, αν αιτηθώ (όταν λήξει το συμβόλαιο) μετατροπή σε καρτοκινητό, υπάρχει περίπτωση να μου μειώσουν την τιμή του νέου προγράμματος? Το ενδεχόμενο φορητότητας το αποκλείω, καθώς έχω "καλομάθει" στις μεγάλες ταχύτητες και στο πολύ καλό (και χωρίς διακυμάνσεις) δίκτυο. Ρωτώ με βάση την εμπειρία σας και μόνο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δέν είσαι μόνο εσύ. Κ εμένα με ίδιο συμβόλαιο 18μηνο και Gigamax unlimited που τό είχα πάρει στα 22,14€ (τελευταία αυξήθηκε λόγω αυτού που είπες στα 22,71€) και λήγει τον Ιούλιο 2026 μου έχει βγάλει και καλά προσφορά στα 27,36€. Απο ττην στιγμή όμως που έχω δεί εδώ μέσα άλλους συνδρομητές να έχουν το ίδιο πρόγραμμα σε πολύ καλύτερες τιμές κάτω του 20€υρου εγω θα έλεγα να μην δεχθούμε. Εξάλλου σε άλλον αριθμό που έχω καρτοκινητό what's up , εμφανίζει ανα διαστήματα σε προσφορά το cosmote neo unlimited στα 24€ απο 33€. Μπορούν να δώσουν μικρότερες τιμές αλλα δεν το κάνουν. ή επιλέγουν αυτοί που θα το δώσουν. Εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη. Θα καλέσω το τμήμα προσφορών και θα τους πώ για μικρότερη τιμή απο αυτό που έχω με μεγάλη δέσμευση χρόνου εαν θέλουν. ή στην χειρότερη να κρατήσουν το ποσό που πληρώνω τώρα. Όχι να πετάνε μια τιμή και όποιος τσιμπήσει.. Τί φοβούνται; Μήπως τους δεσμεύουμε την κεραία με δεδομένα και ''φράζει''; Στατιστικά του λογαριασμού μας έχουν να δούν πόσα καταναλώνει ο καθένας μας κάθε μήνα μέσω όρο..

Redmi By Xiaomi

4 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Δέν είσαι μόνο εσύ. Κ εμένα με ίδιο συμβόλαιο 18μηνο και Gigamax unlimited που τό είχα πάρει στα 22,14€ (τελευταία αυξήθηκε λόγω αυτού που είπες στα 22,71€) και λήγει τον Ιούλιο 2026 μου έχει βγάλει και καλά προσφορά στα 27,36€. Απο ττην στιγμή όμως που έχω δεί εδώ μέσα άλλους συνδρομητές να έχουν το ίδιο πρόγραμμα σε πολύ καλύτερες τιμές κάτω του 20€υρου εγω θα έλεγα να μην δεχθούμε. Εξάλλου σε άλλον αριθμό που έχω καρτοκινητό what's up , εμφανίζει ανα διαστήματα σε προσφορά το cosmote neo unlimited στα 24€ απο 33€. Μπορούν να δώσουν μικρότερες τιμές αλλα δεν το κάνουν. ή επιλέγουν αυτοί που θα το δώσουν. Εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη. Θα καλέσω το τμήμα προσφορών και θα τους πώ για μικρότερη τιμή απο αυτό που έχω με μεγάλη δέσμευση χρόνου εαν θέλουν. ή στην χειρότερη να κρατήσουν το ποσό που πληρώνω τώρα. Όχι να πετάνε μια τιμή και όποιος τσιμπήσει.. Τί φοβούνται; Μήπως τους δεσμεύουμε την κεραία με δεδομένα και ''φράζει''; Στατιστικά του λογαριασμού μας έχουν να δούν πόσα καταναλώνει ο καθένας μας κάθε μήνα μέσω όρο..

Συμφωνώ απολύτως, αυτό θα κάνω και εγώ. Δεν θα αποδεχθώ την προσφορά. Δεν είναι σημαντική η διαφορά στο πάγιο, αλλά είναι θέμα αρχής. Αν δεχθούμε και δουν ότι δεν αντιδρούμε, την επόμενη διετία θα μας το δώσουν στα 32, τη μεθεπόμενη στα 37 και στο τέλος, θα φτάσει πάνω από 40€. Θα τους ζητήσω να το μετατρέψουν σε What's Up και θα περιμένω την προσφορά του Neo Unlimited. Παρεμπιπτόντως, στη δεύτερη γραμμή μου που είναι Frog, μου εμφανίζει κανονικά την προσφορά του Neo τώρα που μιλάμε.

12 ώρες πριν, Mad_Scientist said:

Συμφωνώ απολύτως, αυτό θα κάνω και εγώ. Δεν θα αποδεχθώ την προσφορά. Δεν είναι σημαντική η διαφορά στο πάγιο, αλλά είναι θέμα αρχής. Αν δεχθούμε και δουν ότι δεν αντιδρούμε, την επόμενη διετία θα μας το δώσουν στα 32, τη μεθεπόμενη στα 37 και στο τέλος, θα φτάσει πάνω από 40€. Θα τους ζητήσω να το μετατρέψουν σε What's Up και θα περιμένω την προσφορά του Neo Unlimited. Παρεμπιπτόντως, στη δεύτερη γραμμή μου που είναι Frog, μου εμφανίζει κανονικά την προσφορά του Neo τώρα που μιλάμε.

Κάπου στο συμβόλαιο που έχεις μπορεί να το γράφει κ εσένα αυτό στην φωτογραφία. Εγώ αυτό θα επικαλεστώ όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω με το τμήμα προσφορών. Λέει στην ενότητα ''ανανέωση'' οτι μετά την λήξη σύμβασης μετατρέπεται σε αορίστου, ΕΚΤΟΣ αν ο συνδρομητής επιλέξει να την ανανεώσει για ορισμένο χρόνο. ε θα τους πώ ανανεώστε για 24 μήνες το ίδιο.

Cosmote.png

Edited by Nikos_96
Redmi By Xiaomi

10 minutes ago, Nikos_96 said:

Κάπου στο συμβόλαιο που έχεις μπορεί να το γράφει κ εσένα αυτό στην φωτογραφία. Εγώ αυτό θα επικαλεστώ όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω με το τμήμα προσφορών. Λέει στην ενότητα ''ανανέωση'' οτι μετά την λήξη σύμβασης μετατρέπεται σε αορίστου, ΕΚΤΟΣ αν ο συνδρομητής επιλέξει να την ανανεώσει για ορισμένο χρόνο. ε θα τους πώ ανανεώστε για 24 μήνες το ίδιο.

Cosmote.png

Δυστυχώς όμως και στις δύο περιπτώσεις με τους δικούς τους όρους...

Αν το αφήσεις "αορίστου" η τιμή θα πάει στον Θεό! (χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου).

Αν πάλι ζητήσεις ανανέωση, με τις τιμές που σου προτείνουν αυτοί και όχι με την τιμή που είχες πριν την λήξη.

Μονά - ζυγά, δικά τους...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

1 hour ago, Nikos_96 said:

Cosmote.png

Όχι, δεν εννοεί αυτό. Όταν λέει "να την ανανεώσει", εννοεί να την ανανεώσει με την προσφορά που θα τρέχει τότε, για το "αντίστοιχο" πρόγραμμα που θα διατίθεται εμπορικά τότε. Προφανώς, δεν εννοεί ότι μπορείς να ανανεώσεις το ίδιο πρόγραμμα που είχες, στην ίδια τιμή που το είχες. Εδώ μπορούν και αναπροσαρμόζουν το πάγιο "λόγω πληθωρισμού", εντός της ορισμένης διάρκειας του συμβολαίου, χωρίς να δίνουν το (αυτονόητο) δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης. Και παρόλα αυτά, δεν ανοίγει ρουθούνι, δε μιλά κανείς. Δεν μου αυξάνεις το πάγιο, παρά τα όσα έχουμε συμφωνήσει και έχω υπογράψει? Γιατί λοιπόν να μη μπορώ να καταγγείλω τη σύμβασή μου αζημίως, όπως συμβαίνει με τα καρτοκινητά όταν ανακοινώνονται αυξήσεις τιμών? Με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ που μου αυξάνουν το πάγιο. Πάντα πληρώνω εγκαίρως (και σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης) το λογαριασμό μου, ποτέ δεν έχω κάνει "κατάχρηση" του δικτύου καταναλώνοντας 100TB ή μιλώντας 100000 λεπτά, δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς Ευρωπαϊκή Ένωση (τα οποία υποτίθεται ότι τους υπερχρεώνουν, λόγω των τελών τερματισμού των ξένων δικτύων), ούτε έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να τους υπερχρεώσω χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες παροχές μου κατά την περιαγωγή. Η χρήση που κάνω κατά μέσο όρο, είναι περίπου 300' προς όλους, 10 SMS και 30GB. Σιγά την υπερβολική χρήση, που έκριναν ότι δε βγαίνουν να μου την παρέχουν με 25€ το μήνα. Εδώ δίνουν στους Κινέζους χιλιάδες (συνολικά) συνδέσεις Frog με όλα απεριόριστα στα 9€, η δική μου χρήση τους πείραξε που έχω και δέσμευση συμβολαίου?

Νομίζω πως το καλύτερο είναι φορητότητα σε άλλο καρτοκινητό άλλου παρόχου μήπως και σας καλέσουν για κάποια καλύτερη τιμή. Αν όχι, τότε επιστροφή σε what's up και μετά μετατροπή σε neo στα 24€ όταν το βάλουν.

25 minutes ago, katsiletra said:

Το Neo έχει μέχρι 15/02 αυτήν την προσφορά στα 24€.

Αναγράφεται κάπου αυτή η ημερομηνία? Εμένα, εκεί που μου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψω το Frog σε Neo, δε μου δείχνει κάποια ημερομηνία λήξης της προσφοράς.

7 minutes ago, Mad_Scientist said:

Αναγράφεται κάπου αυτή η ημερομηνία? Εμένα, εκεί που μου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψω το Frog σε Neo, δε μου δείχνει κάποια ημερομηνία λήξης της προσφοράς.

Στην εφαρμογή της Cosmote. 

Screenshot_20260211_141049_COSMOTE.jpg

8 ώρες πριν, katsiletra said:

Έχω πρόβλημα όρασης, οπότε δε μπορώ να δω το screenshot. Anyway, δεν πειράζει. Ευχαριστώ όπως και να έχει.

3 minutes ago, Mad_Scientist said:

Έχω πρόβλημα όρασης, οπότε δε μπορώ να δω το screenshot. Anyway, δεν πειράζει. Ευχαριστώ όπως και να έχει.

Γράφει 

COSMOTE Neo SUPER DEAL! Έως 15/02 το πρόγραμμα Unlimited Data από 33€ στα 24€! Και 1 μήνας δωρεάν!

Καλησπέρα σας, αυτό γιατί πρέπει να θεωρείτε προσφορά; 

Screenshot_20260211_230959_COSMOTE.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

10 ώρες πριν, katsiletra said:

Αν βγάλω νέα κάρτα WhatsUp/CosmoKarta τώρα, μπορώ κατευθείαν να την αλλάξω σε NEO και να το κάνω; Ή θέλουν να έχει Ν ανανεώσεις τους τελευταίους μήνες;

8 ώρες πριν, wayfunbug said:

Αν βγάλω νέα κάρτα WhatsUp/CosmoKarta τώρα, μπορώ κατευθείαν να την αλλάξω σε NEO και να το κάνω; Ή θέλουν να έχει Ν ανανεώσεις τους τελευταίους μήνες;

Λογικά λίγες ημέρες μετά την ενεργοποίηση θα σου εμφανιστεί στην εφαρμογή η δυνατότητα μετατροπής σε ΝΕΟ.