hercoulis Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 19/4/2025 at 3:45 ΜΜ, MIKU said: Γιατί να μην δίνει; Έχει το δικαίωμα; Δε νομίζω. Εδώ εγκρίνονται τα τιμολόγια του ΟΤΕ από την ΕΕΤΤ πριν ανακοινωθούν για να είναι πιο ακριβά. Άνω Δασκαλειό Αττικής μόνο ο ΟΤΕ έχει διαθεσιμότητα στη σταθερή και αυτός όμως δεν έχει γραμμές εδώ και χρόνια. Πρέπει να πεθάνει κάποιος ή να διακόψει για να βάλεις τηλέφωνο 🤣 Δεν μπορεί να κατέβει. Δεν το επιτρέπει η ΕΕΤΤ. Αυτό με τα τιμολόγια το έχω ακούσει κ εγώ. Άρα η αγορά δεν είναι ελεύθερη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) 33 minutes ago, hercoulis said: Αυτό με τα τιμολόγια το έχω ακούσει κ εγώ. Άρα η αγορά δεν είναι ελεύθερη. Ο ΟΤΕ θεωρείται ΣΙΑ οργανισμός οπότε υπόκειται σε έλεγχο. Αλλά αν ήθελε θα μπορούσε στους πελάτες που είναι χρόνια να κάνει κάποια προσφορά όπως στις φορητότητες Edited 23 Απριλίου by AlexM2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα του myphone.gr. Δεν ξέρω εάν θυμάστε αυτό που είχα γράψει για λάθος φορητοτητα του αριθμού μου από την VODAFONE προς την Cosmote. Πριν λίγο κάλεσα το τμήμα προσφορών της Cosmote αφού μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου από την προηγούμενη εβδομάδα. Λέω κάτσε να καλέσω να δω τι προσφορά μπορεί να μου έχουν δώσει αφού πληρώνω για το gigamax unlimited 19.92€ και είμαι στο δίκτυο μόνο 4 μήνες. Εξήγησα την ιστορία με το λάθος της Vodafone μου είπαν δεν πειράζει αφού έγινε, πάρτε την προσφορά στα 20.61€ και τρία πάγια δώρο, φυσικά και δέχτηκα όμως η κοπέλα μου είπε επειδή έχετε πολλές εκπτώσεις μάλλον θα έχετε πιο χαμηλό πάγιο από αυτό που σας λέω αλλά θα το δείτε στο συμβόλαιο που θα σας στείλω γιατί εγώ δεν μπορώ να το δω πριν. Και βλέπω αυτές τις τιμές. Δώρο Πάσχα από την Cosmote. ΥΓ: Αφού η κοπέλα μου είπε 20.61€ ίσως με κάποιες εκπτώσεις που έχετε να πάει πιο κάτω από τα 19.92€ που δίνετε τώρα, πως βγαίνει το πόσο 11.07€??? Χρονιά πολλά!!!Εξαιρετική προσφορά τι συζητάμε τώρα... Εγώ τους πήρα τηλέφωνο μετά από λίγες μέρες παραμονής στο Whats up και αφού μου έκανε η Vodafone προσφορά να γυρίσω στο δίκτυο στα 15.80€ το unlimited,έκανα φορητοτητα και τους πήρα να είμαι εντάξει,τους είπα αυτό και αυτό μου δώσανε αυτή την τιμή,υπάρχει κάποια καλή προσφορά να ακυρώσω την φορητοτητα και να μείνω στο δίκτυο σας;Και μου λέει ότι βλέπετε στο site κύριε,δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό...Προφανώς κρατήθηκα να μη γελάσω και τους χαιρέτησα ώσπου το απόγευμα άλλαξα σε Vodafone..Δεν πρέπει να με χωνευουν 🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Δεν είχες συμβόλαιο γιαυτό δεν σου έδωσαν αντιπρόταση συμβολαίου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Ναι το καταλαβαίνω απλώς εγώ τους ρώτησα για να είμαι εντάξει,όχι ότι ήθελα να μείνω,δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνουν τέτοια πρόταση απλά ήθελα να δω γιατί κάποτε έπαιρναν τηλέφωνο ακόμα και αν έκανες φορητοτητα από Whats up και συνήθως έδιναν 5€ το μήνα για ένα χρόνο (τότε έφταναν για να βγάλεις τα πακέτα του μήνα). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Νομίζω σιγά σιγά αυτά τα έκοψαν έλεγαν εδώ. Γενικά τα συμβόλαια θα δουν για αντιπρόταση, τώρα καρτοκινητή τρέχουν 9 μήνες προσφορές δεν καίγονται και να φύγει κάποιος. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 8 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτό με τα τιμολόγια το έχω ακούσει κ εγώ. Άρα η αγορά δεν είναι ελεύθερη. Ισχύει. Η αγορά δεν είναι ελεύθερη από την στιγμή που ο ΟΤΕ έχει το 65% στη σταθερή τηλεφωνία και το 49% στην κινητή και του ανήκει το δίκτυο σταθερής και η υποδομή της χώρας. Εκεί, υποτίθεται, παρεμβαίνει η ΕΕΤΤ ως ρυθμιστική αρχή και κρατάει τον ΟΤΕ από το να ρίξει τις τιμές στη σταθερή και να τσακίσει τους άλλους 2. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 4 ώρες πριν, MIKU said: Ισχύει. Η αγορά δεν είναι ελεύθερη από την στιγμή που ο ΟΤΕ έχει το 65% στη σταθερή τηλεφωνία και το 49% στην κινητή και του ανήκει το δίκτυο σταθερής και η υποδομή της χώρας. Εκεί, υποτίθεται, παρεμβαίνει η ΕΕΤΤ ως ρυθμιστική αρχή και κρατάει τον ΟΤΕ από το να ρίξει τις τιμές στη σταθερή και να τσακίσει τους άλλους 2. Αν παρακολουθήσει κάποιος τον greekonomics στο YouTube αντιλαμβάνεται ότι σε όλους τους κλάδους υπάρχει καρτέλ οπότε για πιες ρυθμιστικές αρχές συζητάμε. Για αυτό μας ονομάζουν η Κολομβία της Ευρώπης. Οι φορείς είναι για καμία διένεξη του πισινού που βγάζει μάτι και να βάζουν κανένα πρόστιμο χάδι για τα μάτια του κόσμου. Όσο για τα ποσοστά και τα οικονομικά τους στοιχεία όλες κάνουν τρικ να φαίνονται ότι έχουν ανάπτυξη στέλνοντας πολλαπλές κάρτες σε προσφορές καρτοκινητή ή δίνοντας στα όρια του κόστους συνδέσεις ώστε να κάνουν μαγειρική και άλλα πράγματα για να φανεί αυτό που θέλουν να φανεί. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για ποιοτικά χαρακτηριστικά κινητής και σταθερής και τι δίκτυα πασάληματα με την απόλυτη προχειρότητα στήνουν εδώ στο Ελλαδισταν. Αν αυτό είναι 5g εγώ είμαι μπαλαρίνα 😂 Ως συνδρομητής από τότε που άνοιξε το μαγαζί η κοσμοτε με εξαίρεση μια περίοδο που ήμουν εκτός της χώρας πληρώνοντας και τα παράκριβα συμβόλαια των 250 ευρώ εκείνα τα χρόνια έχω πλήρη εικόνα και εμπειρία στη Αθήνα και στη επαρχία σε περιοχές που επισκέπτομουν λόγο δουλειάς. Παραμένει η καλύτερη σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην Αθήνα και γενικά κρατάει καλό επίπεδο από τον Βόλο και κάτω αλλά δεν ισχύει το ίδιο ακριβώς στον βορρά. Η γραμμή τραγικής διαφοροποίησης δικτύου σε σχέση με τον ανταγωνισμό που να δικαιολογεί το διπλό κόστος δεν υπάρχουν πια στον βαθμό που ήταν παλαιοτερα και ναι είναι υπερτιμημένη σε αρκετές περιπτώσεις. Γνωρίζω πολύ κόσμο με το πέρας των ετών στην εταιρία σε κάθε κλάδο και η εικόνα που έχω είναι το ότι γουστάρουν κάνουν και έχουν τρόπο να δώσουν ότι προσφορά θέλουν όπως κάνει ο ανταγωνισμός κάτω από το τραπέζι. Το πιο θεϊκό φυσικά το κάνει η Νόβα με τα unlimited f2g και τα q που δεν υπάρχουν καν όροι οπότε τα τερματίζει οπότε θέλει χωρίς να έχει κυρώσεις από την ΕΕΤΑ αλλά η Νόβα για αυτό είναι το ονλυ δίκτυο σε όλους τους τομείς 😂 Για να το κλείσω αν είσαι βασικός χρήστης όλα τα δίκτυα μέσα στις πόλεις παίζουν καλά. Και με 50 mbps κάνεις τα πάντα από το κινητό με την οθόνη γραμματόσημο και το mobile λειτουργικό. Αν είναι με ένα λάπτοπ στην τσάντα και εξαρτάται η δουλειά σου και χρειάζεσαι να έχεις τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες κοσμοτε και βονταφον συμβόλαια unlimited για να καλύπτεις τα προβληματικά σημεία και των δύο. Η Νόβα είναι εκτός γιατί στην ουσία έχεις 8mbps συμβόλαιο και δεν κάνει για αυτό το σενάριο χρήσης. Και παραμένει αναλογικά το ποσοστό ότι σε κεντρικά σημεία επαρχία πχ κτήριο ΟΤΕ πάει τρένο η κοσμοτε εκτός κέντρων οι βικτους. 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 4 ώρες πριν, MIKU said: Εκεί, υποτίθεται, παρεμβαίνει η ΕΕΤΤ ως ρυθμιστική αρχή και κρατάει τον ΟΤΕ από το να ρίξει τις τιμές στη σταθερή και να τσακίσει τους άλλους 2. O OTE δεν έχει πλέον περιορισμό στο ftth 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 5 ώρες πριν, paanos said: O OTE δεν έχει πλέον περιορισμό στο ftth Εδώ μιλάμε για σύνδεση ADSL 24 στην ηλικιωμένη συγγενή του φίλου. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Πήραν τη γιαγιά μου για ανανέωση της ADSL 24. 21€ απεριοριστα σταθερά κινητά. Δέχτηκε εννοείται επειδή είναι καλή γραμμή πιάνει 26. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 11 minutes ago, elkons said: Πήραν τη γιαγιά μου για ανανέωση της ADSL 24. 21€ απεριοριστα σταθερά κινητά. Δέχτηκε εννοείται επειδή είναι καλή γραμμή πιάνει 26. Τι κάναμε λάθος;;Φταίει το γεγονός ότι είχε λήξει μήνες το συμβόλαιο;Έτυχε η υπάλληλος;Πολύ καλή τιμή... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Just now, George6633 said: Τι κάναμε λάθος;;Φταίει το γεγονός ότι είχε λήξει μήνες το συμβόλαιο;Έτυχε η υπάλληλος;Πολύ καλή τιμή... Σε μια εβδομάδα έληγε απλά τη πήραν για προσφορά ανανέωσης Θα μάθω μετά λεπτομέρειες να δω το ιστορικό κλήσεων. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 3 ώρες πριν, elkons said: Πήραν τη γιαγιά μου για ανανέωση της ADSL 24. 21€ απεριοριστα σταθερά κινητά. Δέχτηκε εννοείται επειδή είναι καλή γραμμή πιάνει 26. Σε ποια συνοικία της Χαλκίδας μένει η γιαγιά σου; Για να μάθουμε που είναι τόσο καλή η 24αρα ADSL. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 2 minutes ago, opmgls said: Σε ποια συνοικία της Χαλκίδας μένει η γιαγιά σου; Για να μάθουμε που είναι τόσο καλή η 24αρα ADSL. Κοντά στη Βενιζέλου στη COSMOTE Πρέπει να είναι το μοναδικό σημείο της πόλης που έχει καλές 24αρες 🤣 και υποδομή οπτικής έχει αλλά δε βάζει δε θέλει κάτι παραπάνω.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 2 ώρες πριν, opmgls said: Σε ποια συνοικία της Χαλκίδας μένει η γιαγιά σου; Για να μάθουμε που είναι τόσο καλή η 24αρα ADSL. Προφανώς είναι VDSL VPU Light μέσω καμπίνας ΟΤΕ σε προφιλ 27αρι 5 3 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Υπάρχει κάποια καλή προσφορά αυτή τη στιγμή σταθερού και κινητού; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Για κινητό στο 5GB (10GB λόγω One) με 13€, έσκασε προσφορά ανανέωσης για gigamax unlimited στα 22,5€ μέσω app. Αυτά με έκπτωση σταθερού. Πολύ καλή τιμή. Στα 14,8€ είχε τα 10GB (20 με One) 9 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 9 ώρες πριν, paanos said: Για κινητό στο 5GB (10GB λόγω One) με 13€, έσκασε προσφορά ανανέωσης για gigamax unlimited στα 22,5€ μέσω app. Αυτά με έκπτωση σταθερού. Πολύ καλή τιμή. Στα 14,8€ είχε τα 10GB (20 με One) Πολύ καλό που δίνει καλές τιμές σε υπάρχοντες πελάτες χωρίς να τρέχουμε με φορητότητα. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Μακάρι να συνεχίσουν έτσι γιατί ένα διάστημα είχε ξεφύγει το σύστημα...ελπίζω να στρώσει 😛 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Χθες εκδόθηκε ο 14ος λογαριασμός και ήδη τρέχει ο 13ος μήνας του συμβολαίου μου κινητής unlimited. Η τιμή παρέμεινε η ίδια 12,95€ δηλαδή δεν έγινε η αύξηση που αναφέρεται στην σύμβαση μετά το 12μηνο. Θα δείξει τον επόμενο μήνα αν με ξέχασαν, θα επανέλθω τον επόμενο μήνα σχετικά με το θέμα. 5 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Στην Cosmote η αύξηση εφαρμόζεται κάθε Φεβρουάριο. Μάλλον την γλιτώσαμε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) 7 ώρες πριν, paanos said: Στην Cosmote η αύξηση εφαρμόζεται κάθε Φεβρουάριο. Μάλλον την γλιτώσαμε. Εγώ δε πήρα τον Φεβρουάριο αύξηση ενώ το συμβόλαιο φαινόταν για λόγω πληθωρισμού θα πάρω κάτι τέτοιο. Με ξέχασαν ή δε το εφάρμοσε; Edited 27 Απριλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 19 minutes ago, elkons said: Εγώ δε πήρα τον Φεβρουάριο αύξηση ενώ το συμβόλαιο φαινόταν για λόγω πληθωρισμού θα πάρω κάτι τέτοιο. Με ξέχασαν ή δε το εφάρμοσε; Από ότι φαίνεται δεν το εφάρμοσε γενικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Δε πειράζει μια χαρά καλύτερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts