vaniasgr Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ναι,επειδή το Ίντερνετ το σκίζεις και τρως πολλά λεπτά/sms θα έδινες στην κάρτα αρκετά.Καλο θα ήταν να παρεις 2 νούμερο το προνομιακό και κρατά το νούμερο από το συμβόλαιο στη frog για Ίντερνετ μόνο. Το What's Up δίνει 1500' και 1,5GB με 8,5€ και 30 μέρες διάρκεια. Τα 1500' προς όλους είναι,με 3 λεπτή διάρκεια χρεωσης(τα καρτοκινητά έτσι είναι,η Frog και η Q έχουν ανα δευτερόλεπτο χρέωση).Το ένα πακέτο σου δίνει δυνατότητα 500 κλήσεων το μηνα. Το Ίντερνετ είναι στα 2,7Gb(1,5Gb+1.200 από το Reload it).Αν κάνετε και το πάρε μοίρασε με την γυναίκα σου και τις 2 ανανεώσεις από 5€ θα έχεις 3.500Mb(200 επειδή έστειλες εσυ και αλλά 600 από το νούμερο της γυναίκας σου). Με 10€ όλα αυτά,μόνο sms δεν έχεις. Η γυναίκα σου με τα 10€ στο απλό What's zip έχει. 400' προς What's Up 300' προς όλους 2GB interrnet(1.200Mb Reload it και αλλά 800Mb με το παρε μοιρασε,200mb γιατί έστειλε σε εσένα και 600mb από εσένα). Με 20€ το μηνα(10 ο καθένας) έχεις τηλέφωνο.Αν βάλουμε και τα sms που θέλετε να στείλετε θα δίνεις 20€ το μήνα (12 εσυ για να στειλεισ 300sms και 8 η γυναίκα σου για 200sms) βάζοντας τα 100sms προς όλους με 4€. Καλύτερα να βάζεις 5€ κάθε μήνα στο Frog για τα 4GB και να τα μαζεευεις παρά να βάζεις πακέτα SMS. Αρχηγε μου! Το εχεις σπουδασει το θεμα "επιλογης σωστου καρτοκινητου"!!! Θα σε συμβουλευτω κι εγω σε λιγο καιρο, γιατι θα γυρισω απο συμβολαιο της γυναικας μου cosmote, σε καρτα! Απο τα γραφομενα σου, επειδη η γυναικα μου το σκιζει το ιντερνετ, θεωρω με συμφερει να την κανω frog! Εγω θα παραμεινω συμβολαιο, ειμαι στο xl κ το εχω σε προσφορα σε 33€! Αρα στο μεταξυ μας, θα της το κλεινω κ θα την παιρνω πισω. Δωσε τα φωτα σου στον λαοοοοοο! ΥΠΑΡΧΕΙ penalty μετατροπης του συμβολαιου σε καρτα, ακομα κ αν εχει παρελθει η χρονικη δεσμευση πρωτερης επιδοτησης;;; Μην τρελλαθουμε κιολας!!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αρχηγε μου! Το εχεις σπουδασει το θεμα "επιλογης σωστου καρτοκινητου"!!! Θα σε συμβουλευτω κι εγω σε λιγο καιρο, γιατι θα γυρισω απο συμβολαιο της γυναικας μου cosmote, σε καρτα! Απο τα γραφομενα σου, επειδη η γυναικα μου το σκιζει το ιντερνετ, θεωρω με συμφερει να την κανω frog! Εγω θα παραμεινω συμβολαιο, ειμαι στο xl κ το εχω σε προσφορα σε 33€! Αρα στο μεταξυ μας, θα της το κλεινω κ θα την παιρνω πισω. Δωσε τα φωτα σου στον λαοοοοοο! ΥΠΑΡΧΕΙ penalty μετατροπης του συμβολαιου σε καρτα, ακομα κ αν εχει παρελθει η χρονικη δεσμευση πρωτερης επιδοτησης;;; Μην τρελλαθουμε κιολας!!!! Καλά τα λέει ο Νικόλας. Απλα στο προνομιακό whatsup κατά την ανανέωση online ή με paypal παίρνεις 500ΜΒ δώρο. Οπότε 1.5gb από την προνομιακή προσφορά συν 1.2gb το reload + 500ΜΒ από την online ανανέωση. 3.2gb σύνολο. Δες τους πίνακες σύγκρισης όλων των καρτοκινητων εδώ που μπορεί να σε βοηθήσουν http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html Και των προνομιακών καρτοκινητων εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-pronomiakon-eidikon-kartokiniton.html Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αρχηγε μου! Το εχεις σπουδασει το θεμα "επιλογης σωστου καρτοκινητου"!!! Θα σε συμβουλευτω κι εγω σε λιγο καιρο, γιατι θα γυρισω απο συμβολαιο της γυναικας μου cosmote, σε καρτα! Απο τα γραφομενα σου, επειδη η γυναικα μου το σκιζει το ιντερνετ, θεωρω με συμφερει να την κανω frog! Εγω θα παραμεινω συμβολαιο, ειμαι στο xl κ το εχω σε προσφορα σε 33€! Αρα στο μεταξυ μας, θα της το κλεινω κ θα την παιρνω πισω. Δωσε τα φωτα σου στον λαοοοοοο! ΥΠΑΡΧΕΙ penalty μετατροπης του συμβολαιου σε καρτα, ακομα κ αν εχει παρελθει η χρονικη δεσμευση πρωτερης επιδοτησης;;; Μην τρελλαθουμε κιολας!!!! Ναι,πληρώνεις ένα τέλος μετατροπής 10€.Δευτερον αν ζητήσεις Frog,επειδή είναι από συμβόλαιο θα στο κάνουν κοσμοκαρτα μόνοι τους.Αν γίνει κάτι τέτοιο,ζητά τους να σου πιστωθούν 3€ για την αλλαγή σε Frog.10€ αν βάλει παίρνει 500Mb για 15 μέρες και με 4,44€ έχει τα 4GB.60’ προς όλους με χρέωση άνα δευτερόλεπτο(όσο μιλάς,τόσο χρεωνεσαι) με 3€,κάποιες βδομάδες γίνεται 120’,το λέει στο 1330 ή έρχεται sms.Απο την βδομάδα που γίνεται ο διπλασιασμός του πακέτου,υπολογίζεις ανα 2-3 βδομαδες να ξαναγίνει.Τοτε θα βάζεις 2 πακέτα των 120’ με 3€,άρα 240’ με 6€.Επισης έχει με κάθε ανανέωση 600’ προς όλη την Frog με κλήση στο 1317. Ανανεωση και υπόλοιπο γίνεται και online από το MyCosmote App. Αλλιώς 1314(για υπόλοιπο,ανανέωση) Με sms στέλνεις Y για το ποσό στη κάρτα.Τα 4GB ενεργοποιούνται με sms και μεταφέρονται.Στα Frog όμως έχει κοπεί η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από συμβόλαιο ή από άλλο καρτοκινητό. Όσο για κλήσεις μεταξύ σας,πάρε μια Frog για Ίντερνετ έξτρα αν δεν φτάνει το συμβόλαιο.Αν θες να κοψεις το συμβόλαιο ψάξε για προνομιακό what’s up όπου αλλάζεις αριθμό.Το συμβόλαιο γυρνά το σε Frog και εσυ.Μονο αρνητικό στα καρτοκινητά είναι τα sms.Ειναι λίγα και ακριβά εκτός πακέτου η χρέωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Η μεταφορά χρημάτων easy transfer από συμβόλαιο δεν έχει καταργηθεί στο Frog. Δεν γίνεται όμως μεταφορά από ή σε καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Ξέρει κάποιος εάν διατηρείται η χρήση του φουλ σήματος (femtocell) κατά τη μετατροπή συμβολαίου σε κάρτα? Από τον ΟΤΕ μου είχαν πει με επιφύλαξη όχι, αλλά εάν κάποιος έχει εμπειρία από πρώτο χέρι, σίγουρα είναι πιο αξιόπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Είχα συμβόλαιο μέχρι αρχές Ιουλίου το οποίο το μετέτραψα σε frog λόγω χαμηλότερου κόστους. Επειδή έχω θέμα με το σήμα στο σπίτι, στην τελευταία ανανέωση της σύνδεσης (Ιανουάριος 2016) είχα ζητήσει να μου δώσουν δωρεάν το τέλειο σήμα και μου ενέκριναν τελικά μια συσκευή Huawei, χωρίς να θυμάμαι όμως ακριβώς το μοντέλο. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τη μετατροπή της σύνδεσης σε κάρτα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το τέλειο σήμα, όπως και πριν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Ξέρει κάποιος εάν διατηρείται η χρήση του φουλ σήματος (femtocell) κατά τη μετατροπή συμβολαίου σε κάρτα? Από τον ΟΤΕ μου είχαν πει με επιφύλαξη όχι, αλλά εάν κάποιος έχει εμπειρία από πρώτο χέρι, σίγουρα είναι πιο αξιόπιστο... Δεν γνωριζω,αλλα ψαξε για την υπηρεσια wifi call.Αν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου,καλως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rwiols Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Αφού πλακώθηκα με τον εκπρόσωπο της Cosmote πήρα έναν κωδικό ακύρωσης συμβολαίου. Αλλά δεν πρόλαβε να μου εξηγήσει τι κάνω με αυτόν.. Μπορείτε να μου πείτε εσείς; Επίσης, άμα έχω 2 αριθμούς και πληρώσω μόνο τον 1 από αυτούς θα συνεχίζει να είναι ΟΚ ή θα έχω θέμα και με τους 2; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Guys θελω την βοηθεια σας για να παρω αποφαση το τι θα κανω με τις 2 συνδεσεις που εχω στο ονομα μου (σπο τις 4 συνολικα). Αυτην την στιγμη για αυτα τα δυο νουμερα ειμαι στο mobile L με 25.30 ευρω τον μηνα με 700' λεπτα προς ολους 1.1gb + ακομα 500mb που μου ειχαν κανει δωρο και 150 sms. Επειδη ληγει στις 17 του μηνος μου εκαναν ηδη προταση να παραμεινω στα ιδια με με συμβολαιο 2 χρονια. Τι λετε αξιζει να κινησω την ιστορια της φοητοτητας η δεν προκειται να κερδισω τιποτα παραπανω? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Guys θελω την βοηθεια σας για να παρω αποφαση το τι θα κανω με τις 2 συνδεσεις που εχω στο ονομα μου (σπο τις 4 συνολικα). Αυτην την στιγμη για αυτα τα δυο νουμερα ειμαι στο mobile L με 25.30 ευρω τον μηνα με 700' λεπτα προς ολους 1.1gb + ακομα 500mb που μου ειχαν κανει δωρο και 150 sms. Επειδη ληγει στις 17 του μηνος μου εκαναν ηδη προταση να παραμεινω στα ιδια με με συμβολαιο 2 χρονια. Τι λετε αξιζει να κινησω την ιστορια της φοητοτητας η δεν προκειται να κερδισω τιποτα παραπανω? Παντα αξιζει να το ρισκαρεις,κανε μια αιτηση στην Wind/Vodafone και βλεπεις τι προσφορα θα κανουν. Η Cosmote πλεον κυνηγαει κοσμο να μεινει και δινει αρκετα καλες τιμες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα πριν 3 μήνες συμβόλαιο 2 αριθμούς ως εξής.: Επιδότηση συσκευής 300€ (σύνολο) και 1500' προς Κοσμοτε και 90' προς όλους. Σύνολο 36,5€ και οι δύο αριθμοί. Το πρόβλημα είναι πως κάθε μήνα έρχονται +4-5€, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε προχθές που λόγω του ότι έκανα hotspot το ένα κινητό έκανε κάποια ενημέρωση (;) και μου κατανάλωσε 200mb extra!!! Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού. Δεν ήρθε ακόμη η λυπητερή (πιστεύω χαλαρά +25€) αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καταγγελία του συμβολαίου και φορητότητα σε Vodafone. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε συνέπειες και αν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα πριν 3 μήνες συμβόλαιο 2 αριθμούς ως εξής.: Επιδότηση συσκευής 300€ (σύνολο) και 1500' προς Κοσμοτε και 90' προς όλους. Σύνολο 36,5€ και οι δύο αριθμοί. Το πρόβλημα είναι πως κάθε μήνα έρχονται +4-5€, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε προχθές που λόγω του ότι έκανα hotspot το ένα κινητό έκανε κάποια ενημέρωση (;) και μου κατανάλωσε 200mb extra!!! Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού. Δεν ήρθε ακόμη η λυπητερή (πιστεύω χαλαρά +25€) αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καταγγελία του συμβολαίου και φορητότητα σε Vodafone. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε συνέπειες και αν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν δεν ξεκαθαρίσεις από που έρχονται οι επιπλέον χρεώσεις θα φας τα μούτρα σου και θα χρεωθείς τρελά λεφτά για αποσβέσεις. Πρώτα μίλα με Cosmote και πάρε απάντηση. Μετά ενεργοποίησε την υπηρεσία myinternet σε όλες τις γραμμές για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορείς να το κάνεις κλείνοντας το wifi ώστε να είσαι με mobile data και να πας από κάθε κινητό στο myinternet.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα πριν 3 μήνες συμβόλαιο 2 αριθμούς ως εξής.: Επιδότηση συσκευής 300€ (σύνολο) και 1500' προς Κοσμοτε και 90' προς όλους. Σύνολο 36,5€ και οι δύο αριθμοί. Το πρόβλημα είναι πως κάθε μήνα έρχονται +4-5€, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε προχθές που λόγω του ότι έκανα hotspot το ένα κινητό έκανε κάποια ενημέρωση (;) και μου κατανάλωσε 200mb extra!!! Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού. Δεν ήρθε ακόμη η λυπητερή (πιστεύω χαλαρά +25€) αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καταγγελία του συμβολαίου και φορητότητα σε Vodafone. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε συνέπειες και αν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Θα πληρώσεις σίγουρα 300 ευρώ την επιδότηση και από 30 ευρό το νούμερο για να το κάνεις φορητοτητα σε Vodafone και νομίζω 15 ευρώ τέλος διακοπής συμβολαίου για τον κάθε αριθμό. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα πριν 3 μήνες συμβόλαιο 2 αριθμούς ως εξής.: Επιδότηση συσκευής 300€ (σύνολο) και 1500' προς Κοσμοτε και 90' προς όλους. Σύνολο 36,5€ και οι δύο αριθμοί. Το πρόβλημα είναι πως κάθε μήνα έρχονται +4-5€, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε προχθές που λόγω του ότι έκανα hotspot το ένα κινητό έκανε κάποια ενημέρωση (;) και μου κατανάλωσε 200mb extra!!! Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού. Δεν ήρθε ακόμη η λυπητερή (πιστεύω χαλαρά +25€) αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καταγγελία του συμβολαίου και φορητότητα σε Vodafone. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε συνέπειες και αν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρες στα ψιλα γραμματα ανακοινωσεις για αυξησεις κλπ, Την επομενη μερα φευγεις,αλλα στην περιπτωση που εχεις 300€ επιδοτηση δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Οποτε βγαλε μια καρτα Frog για internet και ενεργοποιησε το My Internet. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δεν γνωριζω,αλλα ψαξε για την υπηρεσια wifi call.Αν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου,καλως. Ευχαριστώ, εάν είχα WiFi calling θα το είχα ήδη αποσύρει το femtocell :) Μετά τη θετική εμπειρία του necromanthus, μάλλον κοιτάω για πρώτη φορά προς κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ερώτηση για όποιον έχει εμπειρία• η μετανάστευση εκτός χώρας είναι αποδεκτός λόγος καταγγελίας της σύμβασης με Cosmote χωρίς πέναλτυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ερώτηση για όποιον έχει εμπειρία• η μετανάστευση εκτός χώρας είναι αποδεκτός λόγος καταγγελίας της σύμβασης με Cosmote χωρίς πέναλτυ; Δεν νομιζω μιας και θα ηταν δικαιολογια για οσους ηθελαν απλα να διακοψουν την συνδεση τους αφοβα.... Ομως απο προσωπικη εμπειρια στο εξωτερικο γινεται... πχ στην γερμανια εφοσον αποφασισεις να αφησεις την χωρα αποδεικνυεται με το ξεδηλωμα παιρνεις επισημο χαρτι απο το δημο οτι πλεον δεν μενεις αλλο στην χωρα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια και αυτο οι εταιριες κινητης το δεχονται εφοσον ΔΕΝ εχεις παρει επιδοτηση.Αν εχεις παρει υποχρεουσε να την εξοφλησεις και μετα διακοπτεται το συμβολαιο.Το ειχα κανει οταν τελειωσα τις σπουδες το 2005 και επεστρεψα Ελλαδα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ερώτηση για όποιον έχει εμπειρία• η μετανάστευση εκτός χώρας είναι αποδεκτός λόγος καταγγελίας της σύμβασης με Cosmote χωρίς πέναλτυ; Eννοείται πως ΟΧΙ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Eννοείται πως ΟΧΙ :) Αφού πλέον στην μόνιμη κατοικία του ανθρώπου δεν παρέχει κάλυψη. Στην Ελλάδα αν δεν έχεις κάλυψη στην μόνιμη κατοικία μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο Γιατί όχι και έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Γιατί απλά δεν έχει καμμία αρμοδιότητα να σε συνδέσει στο εξωτερικό μία Ελληνική εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Γρηγορη ερωτηση παιδες. Αν γινει μετατροπη συμβολαιου σε κοσμοκαρτα κανουν αντιπροσφορα αντιστοιχη φορητοτητας ή δεν τους νοιαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ναι θα σου κάνουν αντίστοιχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ναι θα σου κάνουν αντίστοιχη. Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλημέρα! Σήμερα έληξε το mobile family L κ σε επικοινωνία με το τμήμα ακυρώσεων για να μου δώσουν κωδικό κ να μεταβώ σε Cosmokarta/What's up η τελική προσφορά ήταν η εξής: - 700' ομιλίας, 150sms, 1.150mb η μία γραμμή - 400' ομιλίας, 200sms, 700mb η άλλη - 12 gb mobile internet Στην τιμή των 66.30€. Δεν δέχτηκα κ όταν της εξήγησα πως με 7€ στο What's up θα έχω 400' πρός What's up - 1200mb - 300' πρός όλους, η απάντηση ήταν ότι η ελάχιστη χρονική διάρκεια είναι 3' κ θα χρεώνεστε περισσότερα κλπ... Όταν ανταπάντησα πως ακόμα κ έτσι, με 2 ενεργοποιήσεις στο παραπάνω πρόγραμμα θα έχω κ τις διπλάσιες παροχές τότε το επιχείρημα ήταν πως θα χρεωθώ 15€ κόστος μετατροπής ανά γραμμή κ αν θέλω να επιστρέψω σε συμβόλαιο θα μπορέσω να το κάνω μετά από 3 μήνες. Αυτά από εμένα κ πάω σε κατάστημα τρέχοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts