aektzhs 1 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Η πράσινη πως τα πάει; Μάλλον θα την επισκεφτώ τέλη Αυγούστου Αρκετά καλή είναι και αυτή,απλά βάζω ένα κλικ πιο πάνω την κόκκινη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Κάπου σε μια ερημική παραλία μεταξύ Ασπροβάλτας και Καβάλας. Τίμια για την "σπηλιά" που βρίσκομαι... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει εμφανιστεί τίποτα σχετικό με SA από την Πάτρα. Ίσως φταίει που έχει μόνο μια συμβατή συσκευή, ίσως που προς παρόν παίζει μόνο στα συμβόλαια… 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 5 minutes ago, georgemv said: Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει εμφανιστεί τίποτα σχετικό με SA από την Πάτρα. Ίσως φταίει που έχει μόνο μια συμβατή συσκευή, ίσως που προς παρόν παίζει μόνο στα συμβόλαια… Μέσω κλήσεων έκτακτης ανάγκης δεν καταφέρνει κάποιος να καταγράψει άραγε..όπως στη Θεσσαλονίκη. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 3 ώρες πριν, georgemv said: Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει εμφανιστεί τίποτα σχετικό με SA από την Πάτρα. Ίσως φταίει που έχει μόνο μια συμβατή συσκευή, ίσως που προς παρόν παίζει μόνο στα συμβόλαια… nova & voda κατέγραψα αλλά δεν τα εμφάνισε. Μόνο επείγουσες κλείσεις με κλειδωμένο σε nr με κάρτα της βοντα. Έτσι είχαμε κάνει και τα της κοσμοτε πριν το δώσει επίσημα και τα έδειχνε κανονικά. Ίσως το σελλμαπερ τρώει φλασιες δεν ξέρω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 14 ώρες πριν, elkons said: Μέσω κλήσεων έκτακτης ανάγκης δεν καταφέρνει κάποιος να καταγράψει άραγε..όπως στη Θεσσαλονίκη. Το δοκίμασα. Ήμουν εκτός δικτύου αλλά δεν κατέγραψε τίποτα. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Επανέρχομαι για αυτόν τον συγγενή που έφυγε από voda επειδή τον τράβηξε η nova. Τελικά δεν επέστρεψε και είπε να πληρώσει το πέναλτι. Είχε και επιδότηση και τέλη πρόωρης αποχώρησης στον λογαριασμό, ωστόσο ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη μη κάλυψη του λένε ότι παλαιότερα είχε επιστρέψει στην εταιρεία ενώ γνώριζε την κακή κάλυψη στην περιοχή του. Ωστόσο εκείνος επέστρεψε γιατί του είχαν πει ότι βελτιώθηκε το σήμα από την ίδια τη vf. Ισχύει αυτό που του είπαν; Θέλω να πω, εγώ όταν είχα φύγει και μου είχαν πιστώσει το πέναλτι, ξαναγύρισα και έφυγα πάλι μετά και μου ξανά πίστωσαν το πέναλτι. Σε εκείνον αρνούνται να πιστώσουν το πέναλτι γιατί λέει ήξερε ότι ενώ έχει κακό σήμα επέστρεψε αυτοβούλως. Ισχύει αυτό; Έχουν δικαίωμα να πουν κάτι τέτοιο; Δεν είναι υποχρεωμένοι αυτοί να του πιστώσουν το πέναλτι αφού δεν έχουν κάλυψη; Επισης αν δεν κάνω λάθος τα κινητά του τα τράβηξαν 01/07, που κάτι έπαιζε με τις τιμολογιακές αλλαγές. Μπορεί να βασιστεί κ εκεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 57 minutes ago, Gv2008 said: Επανέρχομαι για αυτόν τον συγγενή που έφυγε από voda επειδή τον τράβηξε η nova. Τελικά δεν επέστρεψε και είπε να πληρώσει το πέναλτι. Είχε και επιδότηση και τέλη πρόωρης αποχώρησης στον λογαριασμό, ωστόσο ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη μη κάλυψη του λένε ότι παλαιότερα είχε επιστρέψει στην εταιρεία ενώ γνώριζε την κακή κάλυψη στην περιοχή του. Ωστόσο εκείνος επέστρεψε γιατί του είχαν πει ότι βελτιώθηκε το σήμα από την ίδια τη vf. Ισχύει αυτό που του είπαν; Θέλω να πω, εγώ όταν είχα φύγει και μου είχαν πιστώσει το πέναλτι, ξαναγύρισα και έφυγα πάλι μετά και μου ξανά πίστωσαν το πέναλτι. Σε εκείνον αρνούνται να πιστώσουν το πέναλτι γιατί λέει ήξερε ότι ενώ έχει κακό σήμα επέστρεψε αυτοβούλως. Ισχύει αυτό; Έχουν δικαίωμα να πουν κάτι τέτοιο; Δεν είναι υποχρεωμένοι αυτοί να του πιστώσουν το πέναλτι αφού δεν έχουν κάλυψη; Επισης αν δεν κάνω λάθος τα κινητά του τα τράβηξαν 01/07, που κάτι έπαιζε με τις τιμολογιακές αλλαγές. Μπορεί να βασιστεί κ εκεί; Αν μπορεί να αποδείξει πως του είπαν πως το σήμα βελτιώθηκε μπορεί να κάνει μία αναλυτική καταγγελία στην φόρμα επικοινωνίας με όλα τα στοιχεία και αν του απαντήσουν αρνητικά τότε πάει στην ΕΕΤΤ. Άποψη μου είναι να μην τους πει πως θα πάει στην ΕΕΤΤ και αν δεν τον ικανοποιεί η απάντηση να πάει απευθείας εκεί χωρίς να τους προειδοποιεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Λοιπόν δώστε βάση. Τα περί δικτύου Και τα συνοδευτικά... Αρνάκι Πρόβεια παιδάκια Και μετά την μάχη του Δράμαλη... Edited 27 Ιουλίου by memoriesradio 11 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 14 minutes ago, memoriesradio said: Λοιπόν δώστε βάση. Τα περί δικτύου Και τα συνοδευτικά... Αρνάκι Πρόβεια παιδάκια Μόνο τα φαγητά είναι εντάξει 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 21 minutes ago, Gv2008 said: Μόνο τα φαγητά είναι εντάξει Χοληστερίνη έπιασαν τα Huawei 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 7 minutes ago, georgemv said: Χοληστερίνη έπιασαν τα Huawei Αν βγάλουμε το ξημέρωμα χωρίς έμφραγμα, καλά θα είναι... Οι ταχύτητες σε διάφορα σημεία της πόλης, έχουν πέσει στα τάρταρα ή χωρίς απόκριση, που επανέρχεται κάπως μετά από fly mode. 2 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Λοιπόν δώστε βάση. Τα περί δικτύου Και τα συνοδευτικά... Αρνάκι Πρόβεια παιδάκια Και μετά την μάχη του Δράμαλη... 🤌👀💯 (11 στα 10!!!) Για το φαγητό λέω... το δίκτυο θα το αφήσω ασχολίαστο... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου https://www.speedtest.net/awards/greece/ πάλι πρώτη η πράσινη σε ταχύτητες αλλά πολύ κοντά οι άλλες 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPG1913 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου αν συνεχισουν δυναμικα τις επενδυσεις οι vodafone και nova τοτε θα προσπερασουν το 2026 την cosmote 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ναι σιγά μην το κάνουν.... Για να τους εμπιστευτεί ο πολύς κόσμος πρέπει να έχουν σήμα παντού κ καλό ίντερνετ πράγμα δύσκολο..... Πώς θα γεμίσουν κεραίες παντού? εννοώ σε όλη την Ελλάδα και σε βουνά κτλ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 40 minutes ago, KPG1913 said: αν συνεχισουν δυναμικα τις επενδυσεις οι vodafone και nova τοτε θα προσπερασουν το 2026 την cosmote Αυτό μόνο εάν η κοσμοτε σταματήσει, δεν σταματάει ευτυχώς οπότε ανεξάρτητα με το φόρτο που σηκώνει πάλι πρώτη είναι και θα είναι. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Δυσκολεύουν τα πράγματα στη Χρυσή Αμμουδιά Θάσου.. https://www.speedtest.net/my-result/a/11778754792 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 4 ώρες πριν, KPG1913 said: αν συνεχισουν δυναμικα τις επενδυσεις οι vodafone και nova τοτε θα προσπερασουν το 2026 την cosmote Όταν αυξάνεται η κάλυψη αυξάνεται και ο φόρτος και αυτός είναι ένας κύκλος που θα συνεχιστεί… το τεχνικό τμήμα βγάζει καντήλες όσο το εμπορικό πανηγυρίζει και αντίστροφα. Δυστυχώς το engineering δεν είναι τόσο απλό. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 8 ώρες πριν, mixtri said: Όταν αυξάνεται η κάλυψη αυξάνεται και ο φόρτος και αυτός είναι ένας κύκλος που θα συνεχιστεί… το τεχνικό τμήμα βγάζει καντήλες όσο το εμπορικό πανηγυρίζει και αντίστροφα. Δυστυχώς το engineering δεν είναι τόσο απλό. Βάλε και το Finance στη εξίσωση που φωνάζει καθώς και το Commercial Operations που τα ακούει από τους πελάτες και διαμαρτύρεται και αυτό. Βάλε και το ΙΤ που θέλει και αυτό χρήματα και μετά καταλαβαίνεις το ότι δεν είναι εύκολο… Αν βάλεις μέσα δήμους που σταματάνε τα έργα (εκλέγεις γαρ), αρχαιολογία που απαντά σε 18 μήνες και έχει λόγο ακόμα και στη Πατησίων καταλαβαίνεις το τι γίνεται και πόσο εύκολο είναι να μπει νέος σταθμός. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Παλιός Σταθμός - Θεσσαλονίκη 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 11:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:30 πμ Γαλαξιδι 9 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ (edited) 17 minutes ago, Nickchris36 said: Γαλαξιδι Από Κατσικά το πιο πιθανό. Error 508! Νόμιζα για Ιτέα. Edited Τετάρτη στις 11:48 πμ by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:58 πμ (edited) 13 minutes ago, memoriesradio said: Από Κατσικά το πιο πιθανό. Error 508! Νόμιζα για Ιτέα. @memoriesradio @elkons Edited Τετάρτη στις 12:01 μμ by Nickchris36 10 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 12:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:01 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: @memoriesradio Δε ξηγιέσαι εντάξει... Δώσε χαιρετισμούς απέναντι (Αίγιο & Ακράτα)! 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts