odim Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ δηλαδη η voda στο δεύτερο πόδι κλάταρε?? είχα την εντύπωση ότι ήταν καλή... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. Δευτέρα στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:25 πμ Τις επενδύσεις τελικά που λέει 1 δις ευρώ στην ανάπτυξη του δικτύου που τις κάνει? Γενικά κάνει επενδύσεις? Όσο αφορά το sa πιάνει κάνεις από το φόρουμ να μας πει τι γίνεται? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:51 μμ 4 ώρες πριν, odim said: δηλαδη η voda στο δεύτερο πόδι κλάταρε?? είχα την εντύπωση ότι ήταν καλή... Χθές βράδυ με ζίγκα κόσμο στον νέο Μαρμαρά δεν κουνιόταν τίποτα. Στο Πόρτο Κουφό τα ίδια. Σήμα μόνο μία γραμμή σε 4G & 5G και απολύτως μη λειτουργικό. Κλήσεις με το ζόρι μέσω 2G only. Επίσης αξιοσημείωτο ότι σε όποιο WiFi συνδεόμουν σε ξενοδοχείο, φαγητό, κτλ, όλοι ήταν σε starlink, που σημαίνει ότι ο νέος Μαρμαράς δεν έχει ούτε σταθερή κάλυψη (fiber, vdsl) και παραμένει σε εποχές adsl? Τι να πω... 8 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. Δευτέρα στις 03:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:11 μμ (edited) 1 hour ago, memoriesradio said: Χθές βράδυ με ζίγκα κόσμο στον νέο Μαρμαρά δεν κουνιόταν τίποτα. Στο Πόρτο Κουφό τα ίδια. Σήμα μόνο μία γραμμή σε 4G & 5G και απολύτως μη λειτουργικό. Κλήσεις με το ζόρι μέσω 2G only. Αυτά έβλεπα 2 χρόνια που ήμουν στην Vodafone και δεινοπάθησα! Τα γύρισα σε Cosmote και πλέον μπορείς να κάνεις έστω τα στοιχειώδη όταν πλακώνει κόσμος. btw, Νικήτη και Μαρμαράς έχουν VDSL. Νικήτη σύντομα FTTH. Edited Δευτέρα στις 03:12 μμ by ampalaeas 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:52 μμ Τορωνη Συγχωρεμένη η Vodafone. Σε επικοινωνία μαζί τους ήταν βλάβη η οποία διορθώθηκε σε 2 σταθμούς (πετσοκόψανε καμία οπτική;). 7 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Δευτέρα στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:59 μμ 2 minutes ago, memoriesradio said: Τορωνη Συγχωρεμένη η Vodafone. Σε επικοινωνία μαζί τους ήταν βλάβη η οποία διορθώθηκε σε 2 σταθμούς (πετσοκόψανε καμία οπτική;). Παραλία Τορώνης και ψαροταβέρνα! Άμα ξέρεις που πας και τι τρώς, τι να το κάνεις το ιντερνετ... (ντάξει θα μας ανεβαζες τις φώτο αργότερα 😀) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Δευτέρα στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:31 μμ Φαίνεται ότι δεν προλαβαίνουν τις τεχνολογικές εξελίξεις. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 06:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:45 πμ (edited) Λιβαδειά Edited Τρίτη στις 06:46 πμ by Nickchris36 9 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11808591223 Σφαίρα στα ορεινά η κόκκινη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Τρίτη στις 01:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:09 μμ Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:19 μμ 8 minutes ago, VasilisSam said: Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! Ίσως είναι η άδεια 1008258 "ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ" (ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ 38 & ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2) που βγήκε το Μάιο. 8 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Τρίτη στις 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:52 μμ Χμ πολύ πιθανό γιατί ήμουν περιμετρικά αυτού του σημείου, αν περάσω το βράδυ πιο κοντά θα ενημερώσω! Καλή η κάθε προσθήκη βέβαια δεν είχε θέματα εκεί, ίσως θέλουν να ενισχύσουν χωρητικότητα για να ελαφρύνουν άλλες τριγύρω και του γηπέδου. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Τρίτη στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:39 μμ 1 ώρα πριν, VasilisSam said: Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! Εκεί ήμουν προχθές και τπτ. Πρέπει να περάσω. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:06 μμ Cosmos (indoor) 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ 1 hour ago, memoriesradio said: Cosmos (indoor) Έχει μέσα micro; Είχε κόσμο το Cosmos; (τέτοιες μερες διακοπών εννοώ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ 1 hour ago, memoriesradio said: Cosmos (indoor) 👌👌👌👌 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:40 μμ (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: Έχει μέσα micro; Είχε κόσμο το Cosmos; (τέτοιες μερες διακοπών εννοώ) Είχε κόσμο κάργα. Παρκάρισμα οριακό. Η 1256 είναι Macro θηρίο δίπλα στα γραφεία της Vodafone. 1985: https://www.youtube.com/watch?v=qXU2MXIot84 🎵 Edited Τετάρτη στις 08:44 μμ by memoriesradio 3 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Mega Outlet - Selanik Bodrum Στο καφέ (semi-outdoor) Και αν μου επιτρέπετε, ένα μικρό promotion για το αυριανό γλέντι στο χωριό της γυναίκας μου... seliana.gr Edited 3 ώρες πριν by memoriesradio 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts