odim Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου δηλαδη η voda στο δεύτερο πόδι κλάταρε?? είχα την εντύπωση ότι ήταν καλή... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Τις επενδύσεις τελικά που λέει 1 δις ευρώ στην ανάπτυξη του δικτύου που τις κάνει? Γενικά κάνει επενδύσεις? Όσο αφορά το sa πιάνει κάνεις από το φόρουμ να μας πει τι γίνεται? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 4 ώρες πριν, odim said: δηλαδη η voda στο δεύτερο πόδι κλάταρε?? είχα την εντύπωση ότι ήταν καλή... Χθές βράδυ με ζίγκα κόσμο στον νέο Μαρμαρά δεν κουνιόταν τίποτα. Στο Πόρτο Κουφό τα ίδια. Σήμα μόνο μία γραμμή σε 4G & 5G και απολύτως μη λειτουργικό. Κλήσεις με το ζόρι μέσω 2G only. Επίσης αξιοσημείωτο ότι σε όποιο WiFi συνδεόμουν σε ξενοδοχείο, φαγητό, κτλ, όλοι ήταν σε starlink, που σημαίνει ότι ο νέος Μαρμαράς δεν έχει ούτε σταθερή κάλυψη (fiber, vdsl) και παραμένει σε εποχές adsl? Τι να πω... 9 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, memoriesradio said: Χθές βράδυ με ζίγκα κόσμο στον νέο Μαρμαρά δεν κουνιόταν τίποτα. Στο Πόρτο Κουφό τα ίδια. Σήμα μόνο μία γραμμή σε 4G & 5G και απολύτως μη λειτουργικό. Κλήσεις με το ζόρι μέσω 2G only. Αυτά έβλεπα 2 χρόνια που ήμουν στην Vodafone και δεινοπάθησα! Τα γύρισα σε Cosmote και πλέον μπορείς να κάνεις έστω τα στοιχειώδη όταν πλακώνει κόσμος. btw, Νικήτη και Μαρμαράς έχουν VDSL. Νικήτη σύντομα FTTH. Edited 10 Αυγούστου by ampalaeas 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Τορωνη Συγχωρεμένη η Vodafone. Σε επικοινωνία μαζί τους ήταν βλάβη η οποία διορθώθηκε σε 2 σταθμούς (πετσοκόψανε καμία οπτική;). 7 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 minutes ago, memoriesradio said: Τορωνη Συγχωρεμένη η Vodafone. Σε επικοινωνία μαζί τους ήταν βλάβη η οποία διορθώθηκε σε 2 σταθμούς (πετσοκόψανε καμία οπτική;). Παραλία Τορώνης και ψαροταβέρνα! Άμα ξέρεις που πας και τι τρώς, τι να το κάνεις το ιντερνετ... (ντάξει θα μας ανεβαζες τις φώτο αργότερα 😀) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Φαίνεται ότι δεν προλαβαίνουν τις τεχνολογικές εξελίξεις. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου (edited) Λιβαδειά Edited 11 Αυγούστου by Nickchris36 9 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11808591223 Σφαίρα στα ορεινά η κόκκινη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 8 minutes ago, VasilisSam said: Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! Ίσως είναι η άδεια 1008258 "ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ" (ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ 38 & ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2) που βγήκε το Μάιο. 9 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Χμ πολύ πιθανό γιατί ήμουν περιμετρικά αυτού του σημείου, αν περάσω το βράδυ πιο κοντά θα ενημερώσω! Καλή η κάθε προσθήκη βέβαια δεν είχε θέματα εκεί, ίσως θέλουν να ενισχύσουν χωρητικότητα για να ελαφρύνουν άλλες τριγύρω και του γηπέδου. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, VasilisSam said: Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο! Εκεί ήμουν προχθές και τπτ. Πρέπει να περάσω. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Cosmos (indoor) 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 1 hour ago, memoriesradio said: Cosmos (indoor) Έχει μέσα micro; Είχε κόσμο το Cosmos; (τέτοιες μερες διακοπών εννοώ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 1 hour ago, memoriesradio said: Cosmos (indoor) 👌👌👌👌 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: Έχει μέσα micro; Είχε κόσμο το Cosmos; (τέτοιες μερες διακοπών εννοώ) Είχε κόσμο κάργα. Παρκάρισμα οριακό. Η 1256 είναι Macro θηρίο δίπλα στα γραφεία της Vodafone. 1985: https://www.youtube.com/watch?v=qXU2MXIot84 🎵 Edited 12 Αυγούστου by memoriesradio 5 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) Mega Outlet - Selanik Bodrum Στο καφέ (semi-outdoor) Και αν μου επιτρέπετε, ένα μικρό promotion για το αυριανό γλέντι στο χωριό της γυναίκας μου... seliana.gr Edited 14 Αυγούστου by memoriesradio 7 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Mega Outlet - Selanik Bodrum Στο καφέ (semi-outdoor) Και αν μου επιτρέπετε, ένα μικρό promotion για το αυριανό γλέντι στο χωριό της γυναίκας μου... seliana.gr Πολύ τίμια η Vodafone, εγώ πάντως με Q VIP που έκανα το αστακός Αιτωλοακαρνανίας -Θεσσαλονίκη μηδέν προβλήματα όπως και με τη Vodafone. Απλά χαμηλότερες ταχύτητες ίσως. Edited 14 Αυγούστου by Nikolas14 2 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Καλά Νερά Πηλίου παραλιακά 2 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Στην Φυλή Αττικής σε πανηγύρι με πολύ κόσμο καλά τα πάει 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 3 ώρες πριν, marios239 said: Καλά Νερά Πηλίου παραλιακά Αυτό είναι που λέμε, έκλασε! Κάθε καλοκαίρι στα Καλά Νερά τα ίδια Παντελάκη μου... ή σε αυτήν την περίπτωση Μαριάκι μου. Και τώρα που το σκεφτομαι Χρόνια Πολλά με υγεία να έχεις! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 8 ώρες πριν, opmgls said: Αυτό είναι που λέμε, έκλασε! Κάθε καλοκαίρι στα Καλά Νερά τα ίδια Παντελάκη μου... ή σε αυτήν την περίπτωση Μαριάκι μου. Και τώρα που το σκεφτομαι Χρόνια Πολλά με υγεία να έχεις! Γιατί αυτό το πρόβλημα έχουμε μακριά κεραία ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 12 ώρες πριν, chris_amg said: Στην Φυλή Αττικής σε πανηγύρι με πολύ κόσμο καλά τα πάει Χρόνια πολλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11817471708 Ερατεινή Φωκίδας. Σας προκαλώ να βγάλετε χαμηλότερο σκορ.. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts