chris_amg Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Αμα τους πάρεις τηλέφωνο για πρόβλημα στην κάλυψη δικτύου , ασχολούνται πιστεύετε ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, chris_amg said: Αμα τους πάρεις τηλέφωνο για πρόβλημα στην κάλυψη δικτύου , ασχολούνται πιστεύετε ; Πιστευω τα λαμβανουν υποψην σοβαρα αλλα στη περιοχη μου π εχω θεμα εχουν αργησει πολυ να το διορθωσουν 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Πιστευω τα λαμβανουν υποψην σοβαρα αλλα στη περιοχη μου π εχω θεμα εχουν αργησει πολυ να το διορθωσουν Ποια περιοχή ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, chris_amg said: Ποια περιοχή ; Αγιος Γεωργιος Βοιωτιας Enb 2899 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 43 minutes ago, Nickchris36 said: Αγιος Γεωργιος Βοιωτιας Enb 2899 Μακάρι να στο φτιάξουν σύντομα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 17 ώρες πριν, chris_amg said: Μακάρι να στο φτιάξουν σύντομα Μακαρι αναμονη και βλεπουμε.. Ν1 Η νοβα βαραει 450 αρια εδω 8 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Nickchris36 said: Μακαρι αναμονη και βλεπουμε.. Ν1 Η νοβα βαραει 450 αρια εδω Γιατί δεν πας Nova;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Nickchris36 said: Μακαρι αναμονη και βλεπουμε.. Ν1 Η νοβα βαραει 450 αρια εδω Δεν είναι Ν1, είσαι 5G Disconnected (εικονικό 5G). Β1 και Β28, πολύ είναι το 200αρι (η Β28 δε λέει και πολλά σε ταχύτητες). Καρναβάλι πάντως, άλλαξαν εξοπλισμό, εξακολουθεί να παίζει με λίγες μπάντες όπως φαινόταν στη παλιά μελέτη ραδιοεκπομπών. Αν την έχουν αφήσει χωρίς N bands τι να πω.. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 13 minutes ago, Chrischal1908 said: Γιατί δεν πας Nova;; Εχω φρι του γκοου Αν παραμεινει ετσι η βφ το σκεφτομαι να κανω φορητοτητα το συμβολαιο της βφ και να παω νοβα. Θα δειξει.. Προς το παρον κανω δουλεια και με τις 2 εννοειται αλλα τελέυταια εχει πεσει η αποκριση και εχει πιο αργο σερφαρισμα η βφ. 10 minutes ago, elkons said: Δεν είναι Ν1, είσαι 5G Disconnected (εικονικό 5G). Β1 και Β28, πολύ είναι το 200αρι (η Β28 δε λέει και πολλά σε ταχύτητες). Καρναβάλι πάντως, άλλαξαν εξοπλισμό, εξακολουθεί να παίζει με λίγες μπάντες όπως φαινόταν στη παλιά μελέτη ραδιοεκπομπών. Αν την έχουν αφήσει χωρίς N bands τι να πω.. Καρναβαλι κανονικο. Οπως τ λες 4τζι ειναι Edited 23 Ιουλίου by Nickchris36 7 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Εύοσμος Μ. Αλεξάνδρου (U BAR 2.0) Πολύ disconnected όταν δεν υπάρχει κίνηση... 5 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Εύοσμος Μ. Αλεξάνδρου (U BAR 2.0) Πολύ disconnected όταν δεν υπάρχει κίνηση... Μια χαρα εισαι Εμενα ειναι μονιμα ντιςκονεκτ😝🤣 1 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου (edited) Να κάνω μια ερώτηση γιατί σε μερικά σημεία γυρνάει για λίγο σε 4G και μετά αμέσως 5G ; Ενώ στην πράσινη ήταν σταθερά 5G και αν δεν είχε σήμα έπεφτε σε Ε Edited 24 Ιουλίου by chris_amg 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 55 minutes ago, chris_amg said: Να κάνω μια ερώτηση γιατί σε μερικά σημεία γυρνάει για λίγο σε 4G και μετά αμέσως 5G ; Ενώ στην πράσινη ήταν σταθερά 5G και αν δεν είχε σήμα έπεφτε σε Ε Λογικά γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία, μάλλον έχει στη περιοχή ξεχασμένο micro 4G ή σταθμό. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 13 minutes ago, elkons said: Λογικά γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία, μάλλον έχει στη περιοχή ξεχασμένο micro 4G ή σταθμό. Ναι σε λίγα γίνεται πχ και στο Μοναστηράκι γυρνάει σε 4G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 1 minute ago, chris_amg said: Ναι σε λίγα γίνεται πχ και στο Μοναστηράκι γυρνάει σε 4G Μοναστηράκι, θα έχει το micro με τη Nova, και αυτή 4G έχει. Χρόνια είναι έτσι. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 19 minutes ago, elkons said: Μοναστηράκι, θα έχει το micro με τη Nova, και αυτή 4G έχει. Χρόνια είναι έτσι. Το micro τι σημαίνει; Είμαι άσχετος σ’αυτά 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Μινιόν κεραια για κάλυψη μικρών κενών που αφήνουν οι μεγάλες, ή εσωτερικών χώρων. Περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με τις μεγάλες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 10 ώρες πριν, elkons said: Μοναστηράκι, θα έχει το micro με τη Nova, και αυτή 4G έχει. Χρόνια είναι έτσι. Nova δεν με έπιασε το Micro καθόλου παρά ελάχιστα. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Δομοκός πολύ καλή ταχύτητα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Nikolas14 said: Nova δεν με έπιασε το Micro καθόλου παρά ελάχιστα. Ακριβώς. Πάνω δε σε πιάνει. Στον Ηλεκτρικό σε πιάνει που για εκεί προορίζεται άλλωστε. Και το ίδιο ακριβώς γίνεται και με Vodafone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 6 minutes ago, evang.t said: Ακριβώς. Πάνω δε σε πιάνει. Στον Ηλεκτρικό σε πιάνει που για εκεί προορίζεται άλλωστε. Και το ίδιο ακριβώς γίνεται και με Vodafone Ισχύει για ηλεκτρικό εννοούσα και εγώ δεν το διευκρίνισα και Καλλιθέα που μένω μερικές φορές μέσα στο σπίτι μου γυρνάει σε 4G ενώ έξω στον δρόμο πάντα 5G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) Η Βασίλω ξαναχτυπά (όπου γάμος και χορός...). Νέα Κρήνη - Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής + Σαρδέλας Edited 25 Ιουλίου by memoriesradio 11 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα από την όμορφη Αίγινα που για εμένα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος μου τουριστικός προορισμός. Από χτες αδειούχος και σήμερα έφτασα στο νησί για τρεις διανυκτερεύσεις. Το δίκτυο στο νησί έχει κάνει τεράστια άλματα με αξιοπρεπή κάλυψη και ικανοποιητικές ταχύτητες. Θυμάμαι το 2022 και το 2023 το δίκτυο σερνόταν και όπου είχε κόσμο ουσιαστικά οριακά έκανες μόνο τα βασικά. Παράλληλα εν πλω μου φαίνεται πως έχει καλύτερη κάλυψη και απόκριση το δίκτυο από την πράσινη καθώς ακόμα και με μία μπάρα 5G κάνεις τα πάντα,εγώ να φανταστείτε έβλεπα βιντεάκια στο Youtube και reels στο instagram,σε αντίθεση με την πράσινη που έπεφτε απευθείας σε EDGE. Όντως ο τίτλος του δικτύου με την μεγαλύτερη βελτίωση τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον όσον αφορά την Αίγινα ισχύει πλήρως,περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες και το 2023 ήταν με σκέτο 4G τώρα παίζει 5G(εννοείται πως στο μοναστήρι πας για άλλους λόγους,αλλά είναι σημαντικά θετική η εξέλιξη αυτή). Γενικά στο κεντρικό μέρος του νησιού(σε σχέση με τα δύο τρία προηγούμενα χρόνια)έχει απίστευτη βελτίωση 15 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 53 minutes ago, memoriesradio said: Η Βασίλω ξαναχτυπά (όπου γάμος και χορός...). Νέα Κρήνη - Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής + Σαρδέλας Θα σου βάλω ένα 8 στα 10 γιατί δεν είδαμε φωτος από φαγί. 😄 ΥΓ. Στην ταχύτητα δικτύου βάζω 5 στα 10 αφού είναι απλά αποδεκτή. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 15 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα από την όμορφη Αίγινα που για εμένα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος μου τουριστικός προορισμός. Από χτες αδειούχος και σήμερα έφτασα στο νησί για τρεις διανυκτερεύσεις. Το δίκτυο στο νησί έχει κάνει τεράστια άλματα με αξιοπρεπή κάλυψη και ικανοποιητικές ταχύτητες. Θυμάμαι το 2022 και το 2023 το δίκτυο σερνόταν και όπου είχε κόσμο ουσιαστικά οριακά έκανες μόνο τα βασικά. Παράλληλα εν πλω μου φαίνεται πως έχει καλύτερη κάλυψη και απόκριση το δίκτυο από την πράσινη καθώς ακόμα και με μία μπάρα 5G κάνεις τα πάντα,εγώ να φανταστείτε έβλεπα βιντεάκια στο Youtube και reels στο instagram,σε αντίθεση με την πράσινη που έπεφτε απευθείας σε EDGE. Όντως ο τίτλος του δικτύου με την μεγαλύτερη βελτίωση τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον όσον αφορά την Αίγινα ισχύει πλήρως,περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες και το 2023 ήταν με σκέτο 4G τώρα παίζει 5G(εννοείται πως στο μοναστήρι πας για άλλους λόγους,αλλά είναι σημαντικά θετική η εξέλιξη αυτή). Γενικά στο κεντρικό μέρος του νησιού(σε σχέση με τα δύο τρία προηγούμενα χρόνια)έχει απίστευτη βελτίωση Η πράσινη πως τα πάει; Μάλλον θα την επισκεφτώ τέλη Αυγούστου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts