Nickchris36 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, memoriesradio said: Δε ξηγιέσαι εντάξει... Δώσε χαιρετισμούς απέναντι (Αίγιο & Ακράτα)! Χαχαχα ελα τι καθεσαι. Θα δωσω ναι👌 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 4 minutes ago, Nickchris36 said: @memoriesradio @elkons Εγώ τον λουκουματζή ψάχνω.. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, elkons said: Εγώ τον λουκουματζή ψάχνω.. Καπου εδω γυρω τον ειδα. 😝 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, Nickchris36 said: Χαχαχα ελα τι καθεσαι. Θα δωσω ναι👌 Χθες θέλω να κατέβω! Εύρεση βλαβών σε μεγάλη βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη. Ότι βλέπεις εργασία θεσσαλονικώτικη... Edited 29 Ιουλίου by memoriesradio 7 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 minute ago, memoriesradio said: Εύρεση βλαβών σε μεγάλη βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη. Ότι βλέπεις εργασία θεσσαλονικώτικη... Καλο κουραγιο φιλε! 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 35 minutes ago, Nickchris36 said: @memoriesradio @elkons Άρχοντας!!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 4 minutes ago, Gv2008 said: Άρχοντας!!! 😋🇬🇷😎 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 9 ώρες πριν, memoriesradio said: Χθες θέλω να κατέβω! Εύρεση βλαβών σε μεγάλη βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη. Ότι βλέπεις εργασία θεσσαλονικώτικη... Ταινιούλες, πρόχειρες μούφες, "κοτσίδες". Ωραία πράγματα... (Μιλάω σαν παλιός μη επαγγελματίας αλλά λάτρης εγκαταστάσεων επίγειας και δορυφορικής τηλεόρασης) 5 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση; Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone; Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, gpou said: Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση; Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone; Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα; Οτι εκανε και η κοσμοτε με το SA. Ξεκινησε με λιγα supported τηλεφωνα και σταδιακα προσθετε νεα. Τα ιδια και η VF , φανταζομαι και η Νονα οταν με το καλο δωσει και αυτη. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gpou said: Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση; Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone; Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα; Υπομονή για όλα, δεν έχουν ανακοινώσει κάτι, πλην της περιορισμένης SA διαθεσιμότητας. Στο ρολόι να έχεις υπόψιν σου δεν υποστηρίζουν roaming, έξτρα περιορισμός σε σχέση με Cosmote, και βέβαια 4G αντί για SA-RedCap. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 3 ώρες πριν, gpou said: Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση; Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone; Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα; Με Cosmote & iphone τα μηνύματα RCS δουλεύουν κανονικότατα. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 24 minutes ago, zerokill said: Με Cosmote & iphone τα μηνύματα RCS δουλεύουν κανονικότατα. Δεν ειπε κανεις το αντίθετο. Η ερώτηση είναι αν επαναφέρει την υπηρεσία RCS η Βονταφον! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 6 ώρες πριν, H2SO4 said: Οτι εκανε και η κοσμοτε με το SA. Ξεκινησε με λιγα supported τηλεφωνα και σταδιακα προσθετε νεα. Τα ιδια και η VF , φανταζομαι και η Νονα οταν με το καλο δωσει και αυτη. Θα δώσει redcap σε Apple Watch? 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) Δυστυχώς επιάσαμεν πάτο στη Χρυσή Αμμουδιά Θάσου. Εξωτερικός χώρος. Είναι απελπιστικά αργό το σερφάρισμα. Και μάλιστα πριν δύο χρόνια λέγαμε τα ίδια. Ήλπιζα πως θα είχε φτιάξει αλλά τίποτα.. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11782776669 Edited 30 Ιουλίου by cu2goup 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 58 minutes ago, cu2goup said: Δυστυχώς επιάσαμεν πάτο στη Χρυσή Αμμουδιά Θάσου. Εξωτερικός χώρος. Είναι απελπιστικά αργό το σερφάρισμα. Και μάλιστα πριν δύο χρόνια λέγαμε τα ίδια. Ήλπιζα πως θα είχε φτιάξει αλλά τίποτα.. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11782776669 Φαίνεται να ειναι κλασσική περίπτωση παραθεριστικής επαρχίας που πιτάρει το δίκτυο αυτές τις 4 εβδομάδες (από τέλος Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου) ενω τους υπολοιπους 11 μήνες οι ταχύτητες είναι από καλές έως πολύ καλές. Δεν εχει ιδιαίτερο κίνητρο η εταιρεία να αλλάξει κάτι στην υποδομή. Σε βάθος χρόνου καααατι θα κάνει... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Πρώτο στίγμα Vodafone 5G SA στην Αττική, πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Ελπίζω να πέρασε σωστά. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 7 ώρες πριν, elkons said: Πρώτο στίγμα Vodafone 5G SA στην Αττική, πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Ελπίζω να πέρασε σωστά. Το μέλος "g86power" του CellMapper ας επικοινωνήσει μαζί μου(ας) παρακαλώ... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να μην ενωθούν τα δύο μέτωπα και όπως φαίνεται μέχρι τώρα την κερδίζουμε. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου 12 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να μην ενωθούν τα δύο μέτωπα και όπως φαίνεται μέχρι τώρα την κερδίζουμε. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα Καλημέρα, γύρισα κι εγώ πριν από λίγο από Πόρτο Γερμενό που ήμουν ως εθελοντής. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, ευτυχώς με βάρκες εκκενώσαμε ανθρώπους από την παραλία του Πόρτο Γερμενου προς Ψάθα και Αλεποχώρι, η φωτιά δυστυχώς έχει φτάσει στον Μύτικα και προσπαθούσαμε να την περιορίσουμε για να μην κατέβει προς ψάθα 4 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Φαιβ τζι κατα τα αλλα..🤣 2 6 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Κεραμωτή Καβάλας (στο δρόμο για Θάσο) Από αεροδρόμιο (Αγίασμα μέχρι και Κεραμωτή) χάλια μη λειτουργικό δίκτυο όπως ήταν πριν από 2 χρόνια, με τα δεδομένα να αναβοσβήνουν σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο (χωρίς Welcome to Vodafone). Κρίμας γιατί έχει πολύ κόσμο που περνάει από αυτή την διαδρομή. Σε λίγο θα δούμε και αν άλλαξε κάτι στην Θάσο... 3 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου On 31/7/2026 at 3:00 ΠΜ, elkons said: Πρώτο στίγμα Vodafone 5G SA στην Αττική, πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Ελπίζω να πέρασε σωστά. On 31/7/2026 at 10:08 ΠΜ, memoriesradio said: Το μέλος "g86power" του CellMapper ας επικοινωνήσει μαζί μου(ας) παρακαλώ... απορω που αργησε τοσο. Ειναι ενεργο Αθηνα εδω και αρκετο καιρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Λιμένας Θάσου Από Κεραμωτή.μέχρι εδώ, μόνο μετά τα μισά της διαδρομής, σταθεροποιείται η κατάσταση με 250+ σταθερά. Πριν το απόλυτο χάος. 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) 22 minutes ago, H2SO4 said: απορω που αργησε τοσο. Ειναι ενεργο Αθηνα εδω και αρκετο καιρο. Αργεί να τα περάσει γενικά. Και εν τω μεταξύ, κάνω καταγραφές Cosmote SA και με γυρνάει συνέχεια σε νόβα και Vodafone και έχει τσιμπήσει μπόλικες της βικτους. Γενικότερα Πειραιά πρέπει να είναι καλή η βονταφον πλέον. Edited 1 Αυγούστου by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts