Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, memoriesradio said:

Δε ξηγιέσαι εντάξει...

Δώσε χαιρετισμούς απέναντι (Αίγιο & Ακράτα)!

Χαχαχα ελα τι καθεσαι.

Θα δωσω ναι👌

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Just now, elkons said:

Εγώ τον λουκουματζή ψάχνω..

Καπου εδω γυρω τον ειδα.

😝

7 minutes ago, Nickchris36 said:

Χαχαχα ελα τι καθεσαι.

Θα δωσω ναι👌

Χθες θέλω να κατέβω!

IMG_20260729_140845.thumb.jpg.b35e3d233c6b020167ed77879b49ad71.jpg

IMG_20260729_140842.thumb.jpg.30086a56aaf88bbf21d84ab4400c24ab.jpg

IMG_20260729_140837.thumb.jpg.f333c93c37092de141e7ae7a44c168bd.jpg

Εύρεση βλαβών σε μεγάλη βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη. Ότι βλέπεις εργασία θεσσαλονικώτικη...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 minute ago, memoriesradio said:

Εύρεση βλαβών σε μεγάλη βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη. Ότι βλέπεις εργασία θεσσαλονικώτικη...

Καλο κουραγιο φιλε!

4 minutes ago, Gv2008 said:

Άρχοντας!!!

😋🇬🇷😎

9 ώρες πριν, memoriesradio said:

Χθες θέλω να κατέβω!

Ταινιούλες, πρόχειρες μούφες, "κοτσίδες". Ωραία πράγματα... (Μιλάω σαν παλιός μη επαγγελματίας αλλά λάτρης εγκαταστάσεων επίγειας και δορυφορικής τηλεόρασης)

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε

1. Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση;
  2. Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone;
  3. Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα;

1 hour ago, gpou said:

Καλημέρα στην ομάδα. Μιας και εχτές γύρισα ξανά από Κοσμοτε, έχω μερικές απορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχει η Κοσμοτε

1. Η Κοσμοτε έχει εδώ και ενα εξάμηνο 5G SA και σε iPhone. Είδα ότι η Βονταφον το ξεκινάει πειραματικά σε Πάτρα και μετά Αθήνα αλλά μόνο για συγκεκριμένα Android τηλέφωνα. Ξέρουμε γιατί δεν υποστηρίζει iPhone? Θα το κάνει σε επομενη φάση;
  2. Έχει ακουστεί τίποτα για επαναφορά της υπηρεσίας RCS, για να δουλεύει και το RCS σε iPhone;
  3. Τελευταία στο apple watch η Cosmote είχε ενεργοποιήσει το 5G. Στο one number της Βονταφον είδα μόνο 4G. Νομίζω για το 5G χρειάζεται το νεο δίκτυο 5G SA. Ξέρουμε τίποτα;

Οτι εκανε και η κοσμοτε με το SA. Ξεκινησε με λιγα supported τηλεφωνα και σταδιακα προσθετε νεα. 

Τα ιδια και η VF , φανταζομαι και η Νονα οταν με το καλο δωσει και αυτη. 

2 ώρες πριν, gpou said:

Υπομονή για όλα, δεν έχουν ανακοινώσει κάτι, πλην της περιορισμένης SA διαθεσιμότητας. 
Στο ρολόι να έχεις υπόψιν σου δεν υποστηρίζουν roaming, έξτρα περιορισμός σε σχέση με Cosmote, και βέβαια 4G αντί για SA-RedCap.

3 ώρες πριν, gpou said:

Με Cosmote & iphone τα μηνύματα RCS δουλεύουν κανονικότατα.

24 minutes ago, zerokill said:

Με Cosmote & iphone τα μηνύματα RCS δουλεύουν κανονικότατα.

Δεν ειπε κανεις το αντίθετο. Η ερώτηση είναι αν επαναφέρει την υπηρεσία RCS η Βονταφον!

6 ώρες πριν, H2SO4 said:

Οτι εκανε και η κοσμοτε με το SA. Ξεκινησε με λιγα supported τηλεφωνα και σταδιακα προσθετε νεα. 

Τα ιδια και η VF , φανταζομαι και η Νονα οταν με το καλο δωσει και αυτη. 

Θα δώσει redcap σε Apple Watch?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς επιάσαμεν πάτο στη Χρυσή Αμμουδιά Θάσου. Εξωτερικός χώρος.

Είναι απελπιστικά αργό το σερφάρισμα. Και μάλιστα πριν δύο χρόνια λέγαμε τα ίδια. Ήλπιζα πως θα είχε φτιάξει αλλά τίποτα..

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11782776669

Edited by cu2goup

58 minutes ago, cu2goup said:

Δυστυχώς επιάσαμεν πάτο στη Χρυσή Αμμουδιά Θάσου. Εξωτερικός χώρος.

Είναι απελπιστικά αργό το σερφάρισμα. Και μάλιστα πριν δύο χρόνια λέγαμε τα ίδια. Ήλπιζα πως θα είχε φτιάξει αλλά τίποτα..

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11782776669

Φαίνεται να ειναι κλασσική περίπτωση παραθεριστικής επαρχίας που πιτάρει το δίκτυο αυτές τις 4 εβδομάδες (από τέλος Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου) ενω τους υπολοιπους 11 μήνες οι ταχύτητες είναι από καλές έως πολύ καλές. Δεν εχει ιδιαίτερο κίνητρο η εταιρεία να αλλάξει κάτι στην υποδομή. Σε βάθος χρόνου καααατι θα κάνει...

Πρώτο στίγμα Vodafone 5G SA στην Αττική, πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. 

Ελπίζω να πέρασε σωστά.

C8sROog.md.jpg

C8sRkiJ.md.jpg

Hlias.

7 ώρες πριν, elkons said:

Ελπίζω να πέρασε σωστά.

C8sROog.md.jpg

C8sRkiJ.md.jpg

Το μέλος "g86power" του CellMapper ας επικοινωνήσει μαζί μου(ας) παρακαλώ...

Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να μην ενωθούν τα δύο μέτωπα και όπως φαίνεται μέχρι τώρα την κερδίζουμε. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα 

12 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να μην ενωθούν τα δύο μέτωπα και όπως φαίνεται μέχρι τώρα την κερδίζουμε. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα 

Καλημέρα, γύρισα κι εγώ πριν από λίγο από Πόρτο Γερμενό που ήμουν ως εθελοντής. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, ευτυχώς με βάρκες εκκενώσαμε ανθρώπους από την παραλία του Πόρτο Γερμενου προς Ψάθα και Αλεποχώρι, η φωτιά δυστυχώς έχει φτάσει στον Μύτικα και προσπαθούσαμε να την περιορίσουμε για να μην κατέβει προς ψάθα  

Κεραμωτή Καβάλας (στο δρόμο για Θάσο)

Από αεροδρόμιο (Αγίασμα μέχρι και Κεραμωτή) χάλια μη λειτουργικό δίκτυο όπως ήταν πριν από 2 χρόνια, με τα δεδομένα να αναβοσβήνουν σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο (χωρίς Welcome to Vodafone).

Κρίμας γιατί έχει πολύ κόσμο που περνάει από αυτή την διαδρομή.

Σε λίγο θα δούμε και αν άλλαξε κάτι στην Θάσο...

Screenshot_2026-08-01-13-26-39-112_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.3b7a571f79806012ee90dfd63610efe3.jpg

Screenshot_2026-08-01-13-26-26-147_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.1d3aa208dce5907219f42d2f6fb9a6f3.jpg

Screenshot_2026-08-01-13-16-33-406_com.nperf.tester.thumb.jpg.9cd0e811ba232415f81c51e54968e28a.jpg

Screenshot_2026-08-01-13-16-51-063_cz.mroczis.netmonster.jpg

On 31/7/2026 at 3:00 ΠΜ, elkons said:

Ελπίζω να πέρασε σωστά.

C8sROog.md.jpg

C8sRkiJ.md.jpg

On 31/7/2026 at 10:08 ΠΜ, memoriesradio said:

Το μέλος "g86power" του CellMapper ας επικοινωνήσει μαζί μου(ας) παρακαλώ...

απορω που αργησε τοσο. Ειναι ενεργο Αθηνα εδω και αρκετο καιρο. 

Λιμένας Θάσου 

Από Κεραμωτή.μέχρι εδώ, μόνο μετά τα μισά της διαδρομής, σταθεροποιείται η κατάσταση με 250+ σταθερά. Πριν το απόλυτο χάος.

Screenshot_2026-08-01-14-39-17-395_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.babe154452d9c142f03aaf08a2d0aec1.jpg

Screenshot_2026-08-01-14-38-34-364_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.76b990e1166fcaa7a78acdd7e7a42063.jpg

22 minutes ago, H2SO4 said:

απορω που αργησε τοσο. Ειναι ενεργο Αθηνα εδω και αρκετο καιρο. 

Αργεί να τα περάσει γενικά. Και εν τω μεταξύ, κάνω καταγραφές Cosmote SA και με γυρνάει συνέχεια σε νόβα και Vodafone και έχει τσιμπήσει μπόλικες της βικτους. Γενικότερα Πειραιά πρέπει να είναι καλή η βονταφον πλέον. 

Edited by johnny_htc