hercoulis Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 12 ώρες πριν, opmgls said: Αυτό είναι που λέμε, έκλασε! Κάθε καλοκαίρι στα Καλά Νερά τα ίδια Παντελάκη μου... ή σε αυτήν την περίπτωση Μαριάκι μου. Και τώρα που το σκεφτομαι Χρόνια Πολλά με υγεία να έχεις! Όλη η Μαγνησία έχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα η Δυτική. Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, 20& χρόνια. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Καλλιθέα αττικής μέσα στο σπίτι μου 1 hour ago, hercoulis said: Όλη η Μαγνησία έχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα η Δυτική. Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, 20& χρόνια. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Μόνο η κόκκινη έχει θέμα εκεί ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11817471708 Ερατεινή Φωκίδας. Σας προκαλώ να βγάλετε χαμηλότερο σκορ.. Klaio🤣😝 1 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11817471708 Ερατεινή Φωκίδας. Σας προκαλώ να βγάλετε χαμηλότερο σκορ.. Χρόνια Πολλά!!! Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Στην Ερατεινή βαράει 1Gbit άνετα από πάνω. Μετρημένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Πιθανόν βλάβη. Βράστανα Χαλκιδικής Τρανή Αμμούδα Χαλκιδικής Γυριστή κολαουζάτη, με κόντρα παξιμάδι, το δίκτυο... Edited 15 Αυγούστου by memoriesradio 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Στην Ερατεινή βαράει 1Gbit άνετα από πάνω. Μετρημένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Πιθανόν βλάβη. Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 23 minutes ago, cu2goup said: Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. Εξυπηρετεί μεγάλη περιοχή, αλλά τόσο χαμηλά δύσκολα. Έπρεπε τουλάχιστον 2ψήφιο νούμερο. 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 30 minutes ago, cu2goup said: Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ήταν; αν είχες screenshot να βλέπαμε αν έδειχνε δυνατό σήμα ή είχε βγει off η κεραία. Πολύ πιθανό, με τέτοιο upload. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 4 ώρες πριν, chris_amg said: Μόνο η κόκκινη έχει θέμα εκεί ; Και νόβα αλλά και κοσμοτε, αν είσαι κοντά σε κεραία έχει καλώς αλλιώς κάνουν περίεργα. Εσυ είσαι τυχερός με τέτοια ταχύτητα, που εδώ δεν βλέπουμε και συχνά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 minute ago, hercoulis said: Και νόβα αλλά και κοσμοτε, αν είσαι κοντά σε κεραία έχει καλώς αλλιώς κάνουν περίεργα. Εσυ είσαι τυχερός με τέτοια ταχύτητα, που εδώ δεν βλέπουμε και συχνά. Αθήνα γενικά έχει καλές ταχύτητες ναι αλλά γενικά όπου πήγα εγώ 2 μήνες που έχω τώρα Vodafone δεν είχα θέμα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Όρμος Παναγιάς Χαλκιδική (On The Rocks ) Only WiFi Adsl 2026 Ελλάντα 3.0 Edited 15 Αυγούστου by memoriesradio 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Λιβαδειά 12 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Μαύρο λιθάρι σέρνεται κάπως 1 ώρα πριν, chris_amg said: Μαύρο λιθάρι σέρνεται κάπως Σαρωνίδα τα πάει καλά όμως 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) Λογκάρι Ασπροβάλτας Χαρασό Μπλιέτ Και η θάλασσα ΓτΠ με μπόλικο βορειοελλαδίτικο (φυτοπλαγκτόν) μαύρο φύκι σε όλο το μήκος και το πλάτος. Σαν την νότια Ελλάδα, δεν... Edited 16 Αυγούστου by memoriesradio 4 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 3 minutes ago, memoriesradio said: Λογκάρι Ασπροβάλτας Χαρασό Μπλιέτ Και η θάλασσα ΓτΠ με μπόλικο βορειοελλαδίτικο (φυτοπλαγκτόν) μαύρο φύκι σε όλο το μήκος και το πλάτος. Σαν την νότια Ελλάδα, δεν... Άνετα διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα 🙃 5 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 14 minutes ago, elkons said: Άνετα διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα 🙃 Στάσου μύγδαλα! Κάτσε για καφέ! Πάρε τηλ! 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 1 minute ago, memoriesradio said: Στάσου μύγδαλα! Κάτσε για καφέ! Πάρε τηλ! Πολύ αργά.. ανεβαίνουμε:( Αύριο εκτός συνόρων. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Το TA στο netmonster είναι η απόσταση από την κεραία? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Ναι, σε βήματα των 78 μέτρων 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 1 minute ago, georgemv said: Ναι, σε βήματα των 78 μέτρων 78 ή 144; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 30 minutes ago, doganos said: 78 ή 144; Το 144 ειναι χακιά μονο σε extended sector και δεν μπορούν να συνδεθούν τα πιο κοντινα. Ισως αν πιάνεις απο πολύ μακριά εχει γυρίσει σε 144, αλλα σε νορμάλ καταστάσεις 78 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Δικαστήρια Ευελπίδων Κυψέλη πυροβολάει η κόκκινη 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Μαστρομιχάλη ετοιμάσου για καφέ 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 13 minutes ago, memoriesradio said: Μαστρομιχάλη ετοιμάσου για καφέ Αν κρίνω απ'το nm κάπου στον περιφερειακό πρέπει να ήσουν, προς Γορίτσα μεριά 🙂 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 34 minutes ago, memoriesradio said: Ααααα οι κεραίες στην στροφή που λέμε! Χρόνια και ζαμάνια! Πολυ Ν78 οι συνεργάτες, μπράβο. 12 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts