hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 12 ώρες πριν, opmgls said: Αυτό είναι που λέμε, έκλασε! Κάθε καλοκαίρι στα Καλά Νερά τα ίδια Παντελάκη μου... ή σε αυτήν την περίπτωση Μαριάκι μου. Και τώρα που το σκεφτομαι Χρόνια Πολλά με υγεία να έχεις! Όλη η Μαγνησία έχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα η Δυτική. Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, 20& χρόνια. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Καλλιθέα αττικής μέσα στο σπίτι μου 1 hour ago, hercoulis said: Όλη η Μαγνησία έχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα η Δυτική. Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, 20& χρόνια. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Μόνο η κόκκινη έχει θέμα εκεί ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cu2goup said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11817471708 Ερατεινή Φωκίδας. Σας προκαλώ να βγάλετε χαμηλότερο σκορ.. Klaio🤣😝 1 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11817471708 Ερατεινή Φωκίδας. Σας προκαλώ να βγάλετε χαμηλότερο σκορ.. Χρόνια Πολλά!!! Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Στην Ερατεινή βαράει 1Gbit άνετα από πάνω. Μετρημένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Πιθανόν βλάβη. Βράστανα Χαλκιδικής Τρανή Αμμούδα Χαλκιδικής Γυριστή κολαουζάτη, με κόντρα παξιμάδι, το δίκτυο... Edited 6 ώρες πριν by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Στην Ερατεινή βαράει 1Gbit άνετα από πάνω. Μετρημένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Πιθανόν βλάβη. Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 23 minutes ago, cu2goup said: Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. Εξυπηρετεί μεγάλη περιοχή, αλλά τόσο χαμηλά δύσκολα. Έπρεπε τουλάχιστον 2ψήφιο νούμερο. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 30 minutes ago, cu2goup said: Εμένα μου φάνηκε πως απλά είχε πολύ κόσμο η κεραία.. δεν ξέρω. Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ήταν; αν είχες screenshot να βλέπαμε αν έδειχνε δυνατό σήμα ή είχε βγει off η κεραία. Πολύ πιθανό, με τέτοιο upload. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 ώρες πριν, chris_amg said: Μόνο η κόκκινη έχει θέμα εκεί ; Και νόβα αλλά και κοσμοτε, αν είσαι κοντά σε κεραία έχει καλώς αλλιώς κάνουν περίεργα. Εσυ είσαι τυχερός με τέτοια ταχύτητα, που εδώ δεν βλέπουμε και συχνά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, hercoulis said: Και νόβα αλλά και κοσμοτε, αν είσαι κοντά σε κεραία έχει καλώς αλλιώς κάνουν περίεργα. Εσυ είσαι τυχερός με τέτοια ταχύτητα, που εδώ δεν βλέπουμε και συχνά. Αθήνα γενικά έχει καλές ταχύτητες ναι αλλά γενικά όπου πήγα εγώ 2 μήνες που έχω τώρα Vodafone δεν είχα θέμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Όρμος Παναγιάς Χαλκιδική (On The Rocks ) Only WiFi Adsl 2026 Ελλάντα 3.0 Edited 1 ώρα πριν by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts