dasnowy Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 5 minutes ago, ilka71 said: πως κλειδωνουμε μπαντα?εγω θελω σε 4g αλλα στο samsung μου δεν εχει αυτη την επιλογη Ποιο κινητό έχεις; Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 5 minutes ago, dasnowy said: Ποιο κινητό έχεις; Την ίδια ερώτηση και εγώ με realme gt master edition Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Ποιο κινητό έχεις;Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 9 minutes ago, andreasomageiras said: Την ίδια ερώτηση και εγώ με realme gt master edition Δοκίμασε αυτά 1. Κατέβασε το activity launcher 2. Βρες και πάτα το "Phone Services" 3. Βρες και πάτα το "Phone Info" ή "com.android.phone.settings.RadioInfo" 4. Κλέιδωσε το mode που θες 2 minutes ago, ilka71 said: 18 minutes ago, dasnowy said: Ποιο κινητό έχεις; Α72 Δοκίμασε μήπως δουλέψουν αυτά που έγραψα για τα realme. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Δοκίμασε μήπως δουλέψουν αυτά που έγραψα για τα realme.αυτό λες; LTE διαλέγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Just now, ilka71 said: αυτό λες; LTE διαλέγω; Ναι αυτό. LTE only διάλεξε. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Ναι αυτό. LTE only διάλεξε.οκ το έκανα. μετά από επανεκκίνηση πρέπει να ξανά κάνω την αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 (edited) 1 hour ago, ilka71 said: 1 hour ago, dasnowy said: Ναι αυτό. LTE only διάλεξε. οκ το έκανα. μετά από επανεκκίνηση πρέπει να ξανά κάνω την αλλαγή; Θεωρητικά ναι. Αλλά εμένα δεν αλλάζει σε auto πάντα. 1 hour ago, ilka71 said: αυτό λες; LTE διαλέγω Τώρα το παρατήρησα. Σβήσε τη φωτογραφία γιατί φαίνεται το νούμερο σου και το imei. @ilka71 Edited January 19, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 2 ώρες πριν, ilka71 said: πως κλειδωνουμε μπαντα?εγω θελω σε 4g αλλα στο samsung μου δεν εχει αυτη την επιλογη Αν δεν υποστηρίζει VoLTE η συσκευή σου όμως, δε θα χτυπάει, ούτε θα μπορείς να καλέσεις κάποιον. 🙃 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Αφού έχει VoLTE, φαίνεται και στα screenshotsPoco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, dasnowy said: Γνωστό θέμα και σε 4G και σε 5G. Ευτυχώς όχι συχνά. Κλείδωσε το κινητό σε 4G/5G. Εγώ το έχω κλειδώσει σε LTE Only και είναι μια χαρά. Εκεί που με έριχνε σε Η+ έχω κανονικά 4G+. Δεν το έκανε συχνά αν και ειναι Configuration Huawei με default setup .... Mainland .. CHINA 🙂 .... ΕΠΕΙΔΉ Η wind / nova telecom ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Αν πετύχεις σημείο με κίνηση εισαι ενα ... Vodafone Simulation ,;) Ο Μιχάλης λέει πως ειναι Load Balancing και κακό σήμα 😉 Εγω λέω πως εχουν Configuration για Mainland China . Θα έπαιζε διαφορετικα αν άκουγαν τα γερμανικά R & D . Μέχρι και η Σερβία / Τουρκία ξεφορτώνεται οτι Huawei εχει στην Ελλάδα Edited January 19, 2023 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 10 minutes ago, georgeavl3 said: Αφού έχει VoLTE, φαίνεται και στα screenshots Poco X3 Pro via Tapatalk Δεν το πρόσεξα. 😅 Το γράφω γενικά όμως, για όποιον άλλο θέλει να κάνει το ίδιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Τώρα το παρατήρησα. Σβήσε τη φωτογραφία γιατί φαίνεται το νούμερο σου και το imei. @ilka71εάν θέλω να το γυρίσω πάλι στην αυτόματη μπάντα τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 9 ώρες πριν, HORGRAP said: Δεν το έκανε συχνά αν και ειναι Configuration Huawei με default setup .... Mainland .. CHINA 🙂 .... ΕΠΕΙΔΉ Η wind / nova telecom ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Αν πετύχεις σημείο με κίνηση εισαι ενα ... Vodafone Simulation ,;) Ο Μιχάλης λέει πως ειναι Load Balancing και κακό σήμα 😉 Εγω λέω πως εχουν Configuration για Mainland China . Θα έπαιζε διαφορετικα αν άκουγαν τα γερμανικά R & D . Μέχρι και η Σερβία / Τουρκία ξεφορτώνεται οτι Huawei εχει στην Ελλάδα Αν ήξερες τι δίκτυα έχουν στην Κίνα, ίσως να αναθεωρούσες την άποψή σου. Απίστευτη πυκνότητα, πολύ μεγάλη κίνηση και τρελές ταχύτητες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 27 minutes ago, mixtri said: Αν ήξερες τι δίκτυα έχουν στην Κίνα, ίσως να αναθεωρούσες την άποψή σου. Απίστευτη πυκνότητα, πολύ μεγάλη κίνηση και τρελές ταχύτητες. Μόλις ακύρωσες τον εαυτό σου 😉 Configuration για απίστευτη πυκνότητα εκει 😉 ... Configuration για απίστευτη ... πυκνότητα ( non oversubscription cells ) και εδω ..... χωρίς όμως ... πυκνότητα ( oversubscription cells) 😉 Μιχάλη. Πάτα φρένο. Δημιουργείς άδικες εντυπώσεις. Edited January 20, 2023 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 11 minutes ago, HORGRAP said: Μόλις ακύρωσες τον εαυτό σου 😉 Configuration για απίστευτη πυκνότητα εκει 😉 ... Configuration για απίστευτη ... πυκνότητα ( non oversubscription cells ) και εδω ..... χωρίς όμως ... πυκνότητα ( oversubscription cells) 😉 Μιχάλη. Πάτα φρένο. Δημιουργείς άδικες εντυπώσεις. Εσύ δεν είπες ότι φορτώνουν τα Huawei και κρασάρουν; Σε αυτό σου απαντώ. Για να είμαι ειλικρινής, η δημόσια εντύπωση που προκαλώ σε ένα φόρουμ λίγο με ενδιαφέρει. Από την άλλη, η κυνικότητά σου, ναι, μου δημιουργεί άσχημο vibe. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Η δράση φέρνει αντίδραση. Μπορώ και εγω να αρχίσω την τέχνη του λόγου και της γραφής για δημιουργία εντυπώσεων.. Ας είμαστε αντικειμενικοί. Δέξου αλλες απόψεις χωρίς out of comfort anxiety. Edited January 20, 2023 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 8 minutes ago, HORGRAP said: Η δράση φέρνει αντίδραση. Μπορώ και εγω να αρχίσω την τέχνη του λόγου και της γραφής για δημιουργία εντυπώσεων.. Ας είμαστε αντικειμενικοί. Δέξου αλλες απόψεις χωρίς out of comfort anxiety. Ο ανθρώπους σου έχει πει πως χωρίς logs που να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, κάνεις εσύ τις υποθέσεις σου, εκείνος τις δικές του, δεν σου είπε πως ότι λες είναι εντελώς άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Παίζουμε με τις λέξεις και κρατάμε μονο οτι statements θέλουμε και κάνουμε και ... υπεραπλούστευση οπότε μας συμφέρει 😉 Ελλάδα ....2023. 😉 Η κυνική φιλοσοφία αποκαλείται έτσι γιατί είχε ως έμβλημά της τον «κύνα»(σκύλος στα αρχαία ελληνικά). Δήλωναν πως «εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς αλλά τους φίλους, για να τους διορθώσουμε. Ευχαριστώ Στο θέμα μας , σας ρίχνει σε 2G η Wind / Nova Telecom σε περιοχές με .. κίνηση ?? 🙂 14 ώρες πριν, doganos said: Βλέπω και σε Nova κάνει εναλλαγές σε 3G από 5G. Πριν έκανε και είπα να το αναφέρω Edited January 20, 2023 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Μας ρίχνει Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 51 minutes ago, HORGRAP said: Στο θέμα μας , σας ρίχνει σε 2G η Wind / Nova Telecom σε περιοχές με .. κίνηση ?? 🙂 Εμένα όχι. Αλλά με ρίχνει όταν έχω 1-2 γραμμές 4g+ με καλές ταχύτητες σε H+ που δε λειτουργεί. Το πιο περίεργο είναι ότι κάποιες φορές με συνδέει με κεραίες 10-15 χιλιόμετρα μακριά. Και είναι b3+b1 όχι b20. 4 ώρες πριν, ilka71 said: 14 ώρες πριν, dasnowy said: Τώρα το παρατήρησα. Σβήσε τη φωτογραφία γιατί φαίνεται το νούμερο σου και το imei. @ilka71 εάν θέλω να το γυρίσω πάλι στην αυτόματη μπάντα τι πρέπει να κάνω; Επέλεξε από τις ρυθμίσεις του κινητού την επιλογή 2g/3g/4g/(5g). Edited January 20, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 1 hour ago, HORGRAP said: Στο θέμα μας , σας ρίχνει σε 2G η Wind / Nova Telecom σε περιοχές με .. κίνηση ?? 🙂 Ναι, σε συγκεκριμένες κεραίες μας ρίχνει ακόμα και χωρίς κίνηση με το που πάει -95 -96 το σήμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Στο κέντρο του Ηρακλείου σε πολλά σημεία ακομα και με -55 -60 dbm ...σε ρίχνει με ρίχνει μας ρίχνει όλους ....σε 2G πλέον ειδικά τα απογεύματα. 1 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 1 hour ago, HORGRAP said: Στο θέμα μας , σας ρίχνει σε 2G η Wind / Nova Telecom σε περιοχές με .. κίνηση ?? 🙂 Ναι. Αν δεν είσαι δίπλα από την κεραία κιόλας, δηλαδή με σήμα -95 ή -100 dBm, σε ρίχνει ακόμα πιο εύκολα σε 3G. Σχεδόν unusable, όπως το Giga Network. 🙃 Edited January 20, 2023 by MitsosDaBest13 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Κρήτη τωρα μας ρίχνει σε 2G 😉 Dystopia / Δυστοπία η φάση 😉 Edited January 20, 2023 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts