Nickchris36 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 7 minutes ago, dasnowy said: Πολύ καλές ταχύτητες για N1 10mhz με dss. Με το καλό να κλείσει και το 3G να πάει 20mhz η N1. Καλές είναι ναι.το θέμα είναι τι θ γίνει εκτός πόλεων ομως μ τις μπαντ 20..έχει καταντήσει ανέκδοτο πια! δεν τις υποτιμώ αλίμονο.. αλλά δε γίνεται δουλίτσα έτσι σε κάποιες περιοχές.. σέρνεται το σύμπαν. Edited 27 Ιανουαρίου by Nickchris36 8 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Nickchris36 said: Καλές είναι ναι.το θέμα είναι τι θ γίνει εκτός πόλεων ομως μ τις μπαντ 20..έχει καταντήσει ανέκδοτο πια! Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 5 minutes ago, dasnowy said: Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. Η Ν28 είναι 5G (700 MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 3 minutes ago, waeo said: Η Ν28 είναι 5G (700 MHz) Η Nova δίνει και 4G από την 700άρα. Δίνει γύρω στα 50mbps μόνο η B28 σε εσωτερικό χώρο. Edited 27 Ιανουαρίου by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 3 minutes ago, dasnowy said: Η Nova δίνει και 4G από την 700άρα. Δίνει γύρω στα 50mbps μόνο η B28 σε εσωτερικό χώρο. Στην Ελλάδα αυτή η συχνότητα είναι δεσμευμένη για την λειτουργία του δικτύου 5G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 1 minute ago, waeo said: Στην Ελλάδα αυτή η συχνότητα είναι δεσμευμένη για την λειτουργία του δικτύου 5G! Δίνει και 4G και 5G με DSS. Κανονικά και το φάσμα που πήραν στη B1 είναι για την ανάπτυξη 5G δικτύων αλλά μια χαρά χρησιμοποιείται και από τους τρεις παρόχους και για 4G. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) Οκ, έχεις δίκιο! I'm out-of-date. Edited 27 Ιανουαρίου by waeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 33 minutes ago, dasnowy said: Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. ναι μωρέ θα γίνει τι στο καλό έτσι θα το αφήσουν.. και γω σπίτι σε μεγάλο κεφαλοχώρι ειμαι έχω μόνο β20 με νόβα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 😀 Edited 27 Ιανουαρίου by Nickchris36 6 1 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. 2 2 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 33 minutes ago, p_k said: Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. το έχω αντιληφθεί. δεν έχω παράπονο. Βεβαια θα θελα μια αναβαθμισουλα δε λέω όχι...🤣 4 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabulich Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, Nickchris36 said: ναι μωρέ θα γίνει τι στο καλό έτσι θα το αφήσουν.. και γω σπίτι σε μεγάλο κεφαλοχώρι ειμαι έχω μόνο β20 με νόβα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 😀 κεφαλοχώρια ftw! και εδώ band 20 με πολύ καλό σήμα μέσα στο σπίτι, αναμένω band 28!, οι άλλες δεν με ενδιαφέρουν 😂 Edited 28 Ιανουαρίου by fabulich 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, p_k said: Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. Λογικά είναι ο μόνος στην περιοχή με nova. Έτσι είναι και Πηλιο. 68mpbs down χειμώνα, 4mbps down καλοκαίρι. Και δεν έχουν πολλοί nova πλέον. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Το 2ο. Δεν έχουν αλλάξει σε ///Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Voda nova 100% εξοπλισμός Huawei για 5G inforstacture . Νμζ σε αυτή τη φάση και για LTE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Από ταχύτητες πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Πάνελ Huawei είναι αρκετά common σε /// radios. Ωστόσο η Nova έχει τα πάντα σε Huawei σε ότι αφορά το RAN. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Πάνελ Huawei είναι αρκετά common σε /// radios. Ωστόσο η Nova έχει τα πάντα σε Huawei σε ότι αφορά το RAN.Ισχύει. Η πράσινη έχει βάλει σε κάμποσους ιστούς. Άμα δοκίμασαν και είδαν ότι έχουν ξεπεράσει οποιαδήποτε παθογένεια του παρελθόντος και μπορούν να τα προμηθευτούν σε μικρότερο κόστος απ ο, τι άλλα, τότε καλά κάνουν. Βέβαια απ ο, τι έχω δει αλλάζει και με commscope κάποια πάνελς η Κοσμοτε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 27 minutes ago, johnny_htc said: Ισχύει. Η πράσινη έχει βάλει σε κάμποσους ιστούς. Άμα δοκίμασαν και είδαν ότι έχουν ξεπεράσει οποιαδήποτε παθογένεια του παρελθόντος και μπορούν να τα προμηθευτούν σε μικρότερο κόστος απ ο, τι άλλα, τότε καλά κάνουν. Βέβαια απ ο, τι έχω δει αλλάζει και με commscope κάποια πάνελς η Κοσμοτε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Commscope είναι ο βασικός προμηθευτής της Cosmote πλέον για passive panels. Πολύ καλές επιδόσεις και καλό VSWR. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Καλησπέρα επιτελους το φτιάξανε.Μετρηση μεσα στο σπιτι. https://www.speedtest.net/my-result/a/9027557684 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 31 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Πολύ ωραία, βάζε και σέρβερ Nova θα πρότεινα εγώ. 2 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Καλησπέρα επιτελους το φτιάξανε.Μετρηση μεσα στο σπιτι. https://www.speedtest.net/my-result/a/9027557684Από ποια κεραία είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 27 minutes ago, johnny_htc said: Από ποια κεραία είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα δεν ξερω ακριβως δεν δειχνει σωστα μαλλον απο Βασιλοπουλο. Edited 1 Φεβρουαρίου by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Καλημέρα δεν ξερω ακριβως δεν δειχνει σωστα μαλλον απο Βασιλοπουλο.Βάλε cellmapper να δούμε αν μπορέσεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, johnny_htc said: Βάλε cellmapper να δούμε αν μπορέσεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δείχνει να συνδεεται με καποια κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts