VasilisSam Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Πλατεία Μετεώρων (Θεσσαλονίκη) έχει μπει αλλά δεν ξέρω αν είναι on. Κάποιος είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγει άδεια αλλά δεν θυμάμαι ποιος. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 2 minutes ago, VasilisSam said: Πλατεία Μετεώρων (Θεσσαλονίκη) έχει μπει αλλά δεν ξέρω αν είναι on. Κάποιος είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγει άδεια αλλά δεν θυμάμαι ποιος. 🙋🏻♂️ 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Σε έχω συνδιάσει μόνο με την Εύβοια αλλά είσαι πανελλαδικής εμβέλειας η αλήθεια είναι 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 hour ago, VasilisSam said: Πλατεία Μετεώρων (Θεσσαλονίκη) έχει μπει αλλά δεν ξέρω αν είναι on. Κάποιος είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγει άδεια αλλά δεν θυμάμαι ποιος. Επειδή μένω εκεί κοντά, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα δυστυχώς αλλά θα κάνει μεγάλη δουλειά καθώς στα μετέωρα η νόβα είναι σχεδόν ανύπαρκτη (πιανει απο 862 που ειναι στις συκιες), η κοσμοτέ τώρα με την 101015 και την 101118 είναι η καλύτερη με μ.ο. ταχυτήτων 100mbps και τέλος η βόνταφον έχει το 1153 micro το οποίο καλύπτει κάποια στενά κοντά στον γαλαξία για όποιον ξέρει και βοηθάει ειδικά σε εσωτερικούς χώρους αλλά και την 2156 που είναι στην ίδια θέση με την 101015 της κοσμοτε. Το μειονέκτημα στη βονταφον ειναι οτι δεν εχει μια κεραια που να καλυπτει την πλατεια των μετεωρων με αποτελεσμα να μην εχει καθολου καλη καληψη δεδομενων. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 hour ago, VasilisSam said: Πλατεία Μετεώρων (Θεσσαλονίκη) έχει μπει αλλά δεν ξέρω αν είναι on. Κάποιος είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγει άδεια αλλά δεν θυμάμαι ποιος. Αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να είναι η παρακάτω άδεια: https://keraies.eett.gr/getData.php?SID=1203244 Στα χαρτιά έχει όλες τις συχνότητες (700, 800, 900, 1800, 2100, 2600, 3500). 13 minutes ago, spoukos said: Επειδή μένω εκεί κοντά, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα δυστυχώς αλλά θα κάνει μεγάλη δουλειά καθώς στα μετέωρα η νόβα είναι σχεδόν ανύπαρκτη (πιανει απο 862 που ειναι στις συκιες), η κοσμοτέ τώρα με την 101015 και την 101118 είναι η καλύτερη με μ.ο. ταχυτήτων 100mbps και τέλος η βόνταφον έχει το 1153 micro το οποίο καλύπτει κάποια στενά κοντά στον γαλαξία για όποιον ξέρει και βοηθάει ειδικά σε εσωτερικούς χώρους αλλά και την 2156 που είναι στην ίδια θέση με την 101015 της κοσμοτε. Το μειονέκτημα στη βονταφον ειναι οτι δεν εχει μια κεραια που να καλυπτει την πλατεια των μετεωρων με αποτελεσμα να μην εχει καθολου καλη καληψη δεδομενων. Η νέα κεραία που εγκαταστάθηκε είναι θεωρητικά συνεγκατάσταση Nova+Vodafone, οπότε λογικά θα ανοίξει και για τους 2 παρόχους. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 13 minutes ago, marios239 said: Αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να είναι η παρακάτω άδεια: https://keraies.eett.gr/getData.php?SID=1203244 Στα χαρτιά έχει όλες τις συχνότητες (700, 800, 900, 1800, 2100, 2600, 3500). Η νέα κεραία που εγκαταστάθηκε είναι θεωρητικά συνεγκατάσταση Nova+Vodafone, οπότε λογικά θα ανοίξει και για τους 2 παρόχους. Ναι το εχω δει. Τωρα με αυτην την κεραια θα βοηθηθουν αρκετα νοβα και βονταφον γιατι ειναι πολυ υποτιμημενες στην περιοχη. Η νοβα ουτως η αλλως δε πιανει ουτε στις γυρω περιοχες καλα ομως φαινεται οτι προσπαθει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 14 minutes ago, spoukos said: Ναι το εχω δει. Τωρα με αυτην την κεραια θα βοηθηθουν αρκετα νοβα και βονταφον γιατι ειναι πολυ υποτιμημενες στην περιοχη. Η νοβα ουτως η αλλως δε πιανει ουτε στις γυρω περιοχες καλα ομως φαινεται οτι προσπαθει Ο λόγος που δεν πιάνει;; Είναι χρόνια έτσι η κατάσταση;; Κατέβηκαν κεραίες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Είναι από τις περιοχές που απλά δεν έχει σήμα, είναι πολλές γειτονιές στη Θεσσαλονίκη με πολύ προβληματική κάλυψη ή και καθόλου σε πολλά σημεία από όλους τους παρόχους. Την τελευταία 5ετια ξεκίνησαν να μας προσέχουν λίγο παραπάνω που μάλλον με την αύξηση της χρήσης δεδομένων φάνηκαν έντονα τα προβλήματα. Για πολλά χρόνια ήταν χαρακτηριστική κίνηση να τεντώσεις το κινητό προς τα πάνω ή να πηγαίνεις κοντά στο παράθυρο για να μιλήσεις χωρίς διακοπές και απλά το δεχόμασταν πως έτσι είναι η κατάσταση. Πλέον δεν νομίζω ότι κανείς δέχεται να μην έχει σήμα, είναι απαράδεκτο να πληρώνεις για μία υπηρεσία που δεν έχεις. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Αντε να ανοίξει η κεραία με το καλό, και μην υπάρξουν αντιδράσεις. Δε φτάνει που θα έχουνε και σήμα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 5 ώρες πριν, elkons said: Αντε να ανοίξει η κεραία με το καλό, και μην υπάρξουν αντιδράσεις. Δε φτάνει που θα έχουνε και σήμα.. Έλα μου ντε ας μην κάνουν συνέχεια παράπονα τουλάχιστον θα έχουν καθαρό σήμα 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, spoukos said: Ναι το εχω δει. Τωρα με αυτην την κεραια θα βοηθηθουν αρκετα νοβα και βονταφον γιατι ειναι πολυ υποτιμημενες στην περιοχη. Η νοβα ουτως η αλλως δε πιανει ουτε στις γυρω περιοχες καλα ομως φαινεται οτι προσπαθει Στις γύρω περιοχές απο τα μετέωρα; Συκιές μια χαρά σήμα έχει, Ευκαρπία και στα νοσοκομεία καλή είναι. Εκεί που πονάει είναι μέσα στα Πεύκα, μόνο η κοσμοτε έχει αξιοπρεπής κάλυψη. Επισης στο στάδιο της νεαπολης κάκιστη από όσο θυμάμαι. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Ηράκλειο Κρήτης, όσοι είστε Nova πως πάει από σήμα; 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 1 hour ago, Nikolas14 said: Στις γύρω περιοχές απο τα μετέωρα; Συκιές μια χαρά σήμα έχει, Ευκαρπία και στα νοσοκομεία καλή είναι. Εκεί που πονάει είναι μέσα στα Πεύκα, μόνο η κοσμοτε έχει αξιοπρεπής κάλυψη. Επισης στο στάδιο της νεαπολης κάκιστη από όσο θυμάμαι. Λεω για περιοχες νεαπολη, πολιχνη και συκιες σε εσωτερικους χωρους. Το μεγαλυτερο θεμα ομως απο οτι εχω δει το εχει στα μετεωρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 7 ώρες πριν, minotavros said: Ηράκλειο Κρήτης, όσοι είστε Nova πως πάει από σήμα; Σε γενικές γραμμές καλά, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αναλυτικότερα, για κλήσεις έχει καλή κάλυψη, για δεδομένα η κάλυψη είναι καλή, αλλά δεν θα δεις συχνά ψηλές τριψήφιες ή τετραψήφιες ταχύτητες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 23 ώρες πριν, VasilisSam said: Είναι από τις περιοχές που απλά δεν έχει σήμα, είναι πολλές γειτονιές στη Θεσσαλονίκη με πολύ προβληματική κάλυψη ή και καθόλου σε πολλά σημεία από όλους τους παρόχους. Την τελευταία 5ετια ξεκίνησαν να μας προσέχουν λίγο παραπάνω που μάλλον με την αύξηση της χρήσης δεδομένων φάνηκαν έντονα τα προβλήματα. Για πολλά χρόνια ήταν χαρακτηριστική κίνηση να τεντώσεις το κινητό προς τα πάνω ή να πηγαίνεις κοντά στο παράθυρο για να μιλήσεις χωρίς διακοπές και απλά το δεχόμασταν πως έτσι είναι η κατάσταση. Πλέον δεν νομίζω ότι κανείς δέχεται να μην έχει σήμα, είναι απαράδεκτο να πληρώνεις για μία υπηρεσία που δεν έχεις. Το ίδιο συνέβαινε και στην Χαλκιδική;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 23 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ο λόγος που δεν πιάνει;; Είναι χρόνια έτσι η κατάσταση;; Κατέβηκαν κεραίες;; Απαντώ για συμπεράσματα. Στην περιοχή που είμαι, χρειάζεται κεραίες. Βρέθηκε μέρος, αλλά τα χαλάσανε στα χρήματα, έτσι θα συνεχίσει η περιοχή να μένει ακάλυπτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Το ίδιο συνέβαινε και στην Χαλκιδική;; Πως μπορούμε να συγκρίνουμε μία μεγάλη πόλη με την Χαλκιδική? Βέβαια και εκεί βλέπω πως τα τελευταία χρόνια σε κάτι νεκρά σημεία που έχει ξενοδοχεία η κοσμοτε παίζει με micro ενώ οι άλλες στην επαρχία είναι ακόμα με το κλασικό εκπέμπω από ψηλά και όπου φτάσει. Μην ξεχνάμε και κάτι ιδιοκτησίες ΟΤΕ μέσα σε οικισμούς και χωριά που έχει σήμα μόνο αυτή. Και για να μην βγούμε εντελώς οφτοπικ η νοβα δεν μας είχε συνηθίσει σε micro γενικά αλλά στη Θεσσαλονίκη βλέπω έβαλε στη Μαρτίου κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 23/3/2026 at 11:48 ΠΜ, minotavros said: Ηράκλειο Κρήτης, όσοι είστε Nova πως πάει από σήμα; Έχω 4 μήνες nova μετά από πολλά χρόνια COSMOTE. Από μένα είναι όχι . Πολύ αδύναμο σήμα . Internet με αρκετή δυσκολία . Πχ Παγκρήτιο στάδιο δεν ανοίγει καν σελίδες τίποτα . Γαζι πολύ μικρές ταχύτητες . Η εφαρμογή αργεί να ανοίξει . Όλα λίγο από κάτι έχουν . Αυτά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 24/3/2026 at 12:33 ΠΜ, Chrischal1908 said: Το ίδιο συνέβαινε και στην Χαλκιδική;; Και στη Καβάλα το ίδιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 11 ώρες πριν, triviz said: Έχω 4 μήνες nova μετά από πολλά χρόνια COSMOTE. Από μένα είναι όχι . Πολύ αδύναμο σήμα . Internet με αρκετή δυσκολία . Πχ Παγκρήτιο στάδιο δεν ανοίγει καν σελίδες τίποτα . Γαζι πολύ μικρές ταχύτητες . Η εφαρμογή αργεί να ανοίξει . Όλα λίγο από κάτι έχουν . Αυτά Ευχαριστώ φίλε μου, πολύ κατατοπιστικος. Με cosmote είμαι τώρα. Απλώς βρήκα μια καλή προσφορά Nova και σκεφτόμουν να πάω προς τα εκεί Edited 26 Μαρτίου by minotavros 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, minotavros said: Ευχαριστώ φίλε μου, πολύ κατατοπιστικος. Με cosmote είμαι τώρα. Απλώς βρήκα μια καλή προσφορά Nova και σκεφτόμουν να πάω προς τα εκεί Κι εγώ με τη σειρά μου δεν θα σου το πρότεινα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Ακόμα να μπει η κεραία στην Τσιριγώτη στα Ιωάννινα… Θεωρούσα ότι πλέον τις βάζουν γρήγορα τις κεραίες και ειδικά για το συγκεκριμένο σημείο με τόσο κόσμο και μπαράκια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, panos.k2 said: Ακόμα να μπει η κεραία στην Τσιριγώτη στα Ιωάννινα… Θεωρούσα ότι πλέον τις βάζουν γρήγορα τις κεραίες και ειδικά για το συγκεκριμένο σημείο με τόσο κόσμο και μπαράκια. Έχει θέμα το σημείο όντως αλλά η Nova με τη διαχείριση που κάνει δε θεωρώ πως είναι τόσο άσχημα όσο η Vodafone. Γενικά τα low band lte cells του ΟΤΕ που καλύπτουν την περιοχή εκεί γονατίζουν. H B20 πέφτει πολύ χαμηλά σε RSRQ. Τη Nova τη σώζει το υψηλό SNR, η Vodafone που δεν το έχει προσέξει το θέμα των παρεμβολών έχει πρόβλημα. Κι αφού πιάνει κι από μη αναβαθμισμένη κεραία εκεί… χάνει και τα Intrasite ca features Οταν μπει η κεραία στην Τσιριγώτη τα δύο δίκτυα θα απογειωθούν Edited 28 Μαρτίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Νέο enb στη Θεσσαλονίκη 16524. Το έπιασα με βονταφον περαστικός από Πολίχνη οπότε δεν ξέρω που μπορεί να είναι ακόμα, σίγουρα όμως δεν είναι από την νέα στη πλατεία Μετεώρων γιατί ακόμα δεν πρέπει να άνοιξε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 55 minutes ago, VasilisSam said: Νέο enb στη Θεσσαλονίκη 16524. Το έπιασα με βονταφον περαστικός από Πολίχνη οπότε δεν ξέρω που μπορεί να είναι ακόμα, σίγουρα όμως δεν είναι από την νέα στη πλατεία Μετεώρων γιατί ακόμα δεν πρέπει να άνοιξε. Ναι δεν ανοιξε, επειδη εχω νοβα στο κινητο και πιάνει μια γραμμη απο τη 862 οταν ανοιξει η κεραία των μετέωρων σιγουρα θα φανεί γιατί μένω κοντα εκει, οποτε αναμενουμε. Αν τυχόν μαθεις που ειναι η κεραια ενημερωσε μας. Φαινεται πως κάνουν δουλεια τελευταία στη θεσσαλονικη Edited 28 Μαρτίου by spoukos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts