NovaPlay Δημ. Κυριακή στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:33 μμ Ούτε πασχαλινό δώρο δεν μας έκαναν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Κυριακή στις 11:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:57 μμ Καλή ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα κάποιος που ξέρει 2 πράγματα παραπάνω να μου εξηγήσει τί συμβαίνει στην παρακάτω κατάσταση. 1) Έχω εδώ και 3 μήνες μια Q VIP (όλα απεριόριστα) σε 5G ρούτερ (ZTE MC 888 Ultra) και πριν ένα μήνα, μέσω script, ανακάλυψα ότι από την αρχή που έκανα την εγκατάσταση έχω μούφα 5G. Δλδ, ενώ στη μάσκα του ρούτερ βλέπω "Q Telecom 5G", στον τύπο σύνδεσης πιο κάτω βλέπω να γράφει "LTE-NSA" και να πιάνει μόνο 4G μπάντες (Β1,Β3,Β7 κτλ). Μια φορά μόνο κατάφερα, πάντα μέσω του script, να το κλειδώσω σε combo με Ν1 (την οποία Ν1 πιάνει πάντα το κινητό μου - Pixel 9 - όταν ανοίγω το 5G), αλλά μετά από 3 μέρες σερί που του έκανα επανεκκίνηση, την έχασε και δεν την έχει ξαναπιάσει από τότε. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Είναι θέμα του modem του ρούτερ; Δεν κάνει συμβαότητα με την Ν1 όσο κάνει το Pixel ; 2) όταν λειτουργεί με τις 4G μπάντες συμβαίνει το εξής: ενώ έχω καλές ταχύτητες στο "ΑUTO", δλδ κάνει combo B1+B3+B28 κτλ και πιάνω μέχρι 400Mbps μαξ στις πρωινές ώρες ενώ το "κανονικό" είναι να έχω γύρω στα 180-250Mbps, αυτό κρατάει μόνο για 1 μέρα μαξ και μετά πέφτει στα 30-60Mbps. Αν κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ, ξανα ανεβαίνει κατευθείαν στα 200 και αυτό γίνεται κάθε μέρα. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Χθες στς 04:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:23 πμ H Nova δεν έχει 5G commercially για κανονικά subscriptions αλλά για FWA. Απο εκεί και πέρα η πτώση ταχύτητας ίσως να σχετίζεται με κάποιο προφίλ που περνάει μετά την κατανάλωση κάποιων δεδομένων το οποίο φεύγει με την επανασύνδεση. Δε μπορώ να γνωρίζω απλά υποθέτω. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Χθες στς 03:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:32 μμ (edited) Β γήπεδο ποδοσφαίρου Αλιμος Edited Χθες στς 03:32 μμ by kostas123464 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts