Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολική ανακαίνιση η 15407 στα Ιωάννινα. Εξαφανίστηκαν τα προηγούμενα PCI και υπάρχει κανονικά όλο το σετ συχνοτήτων από τη κεραία αυτή μέσα στη πόλη. Με Ν78

Σέρνεται βέβαια αλλά θα φτιάξει λογικά. 

Αν και δε χρησιμοποιώ νόβα ήταν ευχάριστη έκπληξη, ειδικά η Β28. Ακόμα και η σύζυγος που χρησιμοποεί κατάλαβε διαφορά στο σήμα. Ακολουθούν το μοτίβο που είχα δει και παλιότερα στην Αθήνα, για να μπει Β28 πρέπει να είναι πολύ κακό το σήμα στις άλλες μπάντες. Αυτό δε ξέρω αν είναι τόσο καλό αλλά εντάξει  

Να συνεχίσουν έτσι 

Edited by panos.k2

Praktiker Ελληνικο

Screenshot_20260616-184535.Speedtest.png

1 ώρα πριν, kostas123464 said:

Praktiker Ελληνικο

Screenshot_20260616-184535.Speedtest.png

Μπαλκόνι με θέα πρώην αεροδρόμιο ελληνικου

Screenshot_20260616-203629.Speedtest.png

15407 off από χθες το βράδυ στα Ιωάννινα. Δε συνδέεται το κινητό εκεί ενώ συνδεόταν. 

Έχουν ανοίξει διάσπαρτες τρύπες στην πόλη σε περιοχές που καλυπτόντουσαν μόνο από Λιγκιάδες 

1 hour ago, panos.k2 said:

15407 off από χθες το βράδυ στα Ιωάννινα. Δε συνδέεται το κινητό εκεί ενώ συνδεόταν. 

Έχουν ανοίξει διάσπαρτες τρύπες στην πόλη σε περιοχές που καλυπτόντουσαν μόνο από Λιγκιάδες 

Άλλαξαν τις προηγούμενες μέρες PCI, άνοιξαν Ν78/Β28 αλλά δεν έχουν αλλάξει τίποτα πάνω στον σταθμό. Κάτι πήγαινε όμως λάθος σε ενα PCI έπαιζε μόνο 4G+. Πάντως οι ταχύτητες από τότε έχουν πέσει, αντί για αναβάθμιση έγινε υποβάθμιση..

Πρέπει να άλλαξαν και λίγο τον σχεδιασμό ήταν διαφορετική. Ανοιχτή πάντως είναι τώρα.

Edited by elkons

Hlias.

2 minutes ago, evang.t said:

Καλά δε γίνεται να παίζει τέλεια day one μετά την αναβάθμιση 

Είναι φυσιολογικό σε ενα PCI μετά την αναβάθμιση να παίζει 4G; Πιο συγκεκριμένα προς τη Πλατεία Μαβιλη. 

Ελπίζω να στρώσει. 

Hlias.

7 minutes ago, evang.t said:

Καλά δε γίνεται να παίζει τέλεια day one μετά την αναβάθμιση 

Έχουν περάσει 4-5 μέρες μετά την αναβάθμιση και μου έχει την β20 στο pci 343 4g δλδ έλεος ρε φιλε

Προς Αμπελοκήπους πλευρά δεν την εψω δει από χθες το βράδυ την κεραία. 

18 minutes ago, elkons said:

Είναι φυσιολογικό σε ενα PCI μετά την αναβάθμιση να παίζει 4G; Πιο συγκεκριμένα προς τη Πλατεία Μαβιλη. 

Ελπίζω να στρώσει. 

Χθες εκεί ήμουν. 5G είχε κανονικά από το pci που λες 

12 minutes ago, lefakos said:

Έχουν περάσει 4-5 μέρες μετά την αναβάθμιση και μου έχει την β20 στο pci 343 4g δλδ έλεος ρε φιλε

Με τις λιγκιαδες όλες χάλια τα έχουν κάνει. Μακάρι να ήταν μόνο η νόβα χάλια. Η μία έπαιζε 4G και αναβάθμισε τελευταία, η άλλη σέρνεται ολημερίς κι ολονυχτίς. 

Edited by panos.k2

3 minutes ago, panos.k2 said:

Προς Αμπελοκήπους πλευρά δεν την εψω δει από χθες το βράδυ την κεραία. 

Ανοιχτή είναι τώρα, ίσως κάτι έχουν αλλάξει.

Hlias.

Just now, elkons said:

Ανοιχτή είναι τώρα, ίσως κάτι έχουν αλλάξει.

Που τη βλέπεις ανοιχτή; 

Ισως να την έχουν ανοιχτή στην αντίθετη κατεύθυνση και από δω κλειστή. 

2 minutes ago, panos.k2 said:

Που τη βλέπεις ανοιχτή; 

Ισως να την έχουν ανοιχτή στην αντίθετη κατεύθυνση και από δω κλειστή. 

CorLq4n.md.jpg

Μπορεί. Δε ξέρω πως πάνε τα Pci.

Hlias.

Just now, elkons said:

CorLq4n.md.jpg

Μπορεί. Δε ξέρω πως πάνε τα Pci.

342 βαράει προς τα εδώ 

Πολύ πιθανό να ετοιμάζονται για τοποθέτηση της κεραίας στην Τσιριγώτη. Συνηθως σε τέτοιες περιπτώσεις παρατηρούνται αλλαγές στους αριθμούς των pci άλλων κεραιών. 

θα δούμε όμως 

Μπορεί να ναι και τυχαίο 

18 minutes ago, panos.k2 said:

342 βαράει προς τα εδώ 

Πολύ πιθανό να ετοιμάζονται για τοποθέτηση της κεραίας στην Τσιριγώτη. Συνηθως σε τέτοιες περιπτώσεις παρατηρούνται αλλαγές στους αριθμούς των pci άλλων κεραιών. 

θα δούμε όμως 

Μπορεί να ναι και τυχαίο 

α μπα δεν νομίζω στην Τσιριγώτη το έχουνε παρατημένο το θεμα

19 minutes ago, panos.k2 said:

342 βαράει προς τα εδώ 

θα δούμε όμως 

Μπορεί να ναι και τυχαίο 

Λοιπόν είναι κάτω στην λίμνη και ναι μπορώ να μπω ότι η νοβα που κανονικά εδώ έπρεπε να μπενει Λιγκιάδες είναι ΟΤΕ και άμα δεις είναι neighbor αλλά δεν ξέρω είναι σαν να παίζει πολύ χαμηλά τι να πω κ γω η απλά έχουν κλειστό πανελ

Screenshot_20260617_150053_NetMonster.jpg

Screenshot_20260617_150057_NetMonster.jpg

3 minutes ago, lefakos said:

Εκεί είναι παλιά πόλη. Το Σεπτέμβριο βγήκε η άδεια. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Υπάρχει γραφειοκρατεία μεγάλη από πίσω. 

Το να βγάζουν κεραίες για τα προβλήματα δε δείχνει ότι το έχουν παρατημένο. Μάλλον το αντίθετο. Άλλη είναι η εταιρία που όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα αφήσει πολύ μεγάλη τρύπα μέσα στα Ιωάννινα. Κι αναφέρομαι στην περιοχή Λούτσα στο κέντρο των Ιωαννίνων. 

7 minutes ago, lefakos said:

Λοιπόν είναι κάτω στην λίμνη και ναι μπορώ να μπω ότι η νοβα που κανονικά εδώ έπρεπε να μπενει Λιγκιάδες είναι ΟΤΕ και άμα δεις είναι neighbor αλλά δεν ξέρω είναι σαν να παίζει πολύ χαμηλά τι να πω κ γω η απλά έχουν κλειστό πανελ

Screenshot_20260617_150053_NetMonster.jpg

Screenshot_20260617_150057_NetMonster.jpg

Μάλιστα. 

2 minutes ago, evang.t said:

Εκεί είναι παλιά πόλη. Το Σεπτέμβριο βγήκε η άδεια. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Υπάρχει γραφειοκρατεία μεγάλη από πίσω. 

Το να βγάζουν κεραίες για τα προβλήματα δε δείχνει ότι το έχουν παρατημένο. Μάλλον το αντίθετο. Άλλη είναι η εταιρία που όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα αφήσει πολύ μεγάλη τρύπα μέσα στα Ιωάννινα. Κι αναφέρομαι στην περιοχή Λούτσα στο κέντρο των Ιωαννίνων. 

Εχει αργήσει αρκετά η κεραία στη Τσιριγώτη  

Αν εννοείς την περιοχή της Ναπολεωντος Ζερβα έχεις απόλυτο δίκιο είναι πάρα πολύ χάλια εκεί και η κοσμοτε και η βονταφον. 

4 minutes ago, evang.t said:

Ή απλα έχουν άλλες σημαντικότερες. Δεν λείπει κάποιο έγγραφο βλέπω στην ΕΕΤΤ.

Για παράδειγμα στην πόλη μου αδειοδότησαν 2 κεραίες Δεκέμβρη (1 vf, 1 nova) και Ιανουάριο μπήκαν και οι 2 την ίδια μέρα. Για την ώρα ανοιξε η μια πρίν λίγες μέρες. 

Hlias.

9 minutes ago, evang.t said:

Ναι οκαυ αλλά και πάλι έχει αργήσει παρα πολύ.σε αναφορά όμως με την άλλη εταιρεία βάζω + και την βοδαφονε δεν τα πάνε καθόλου καλά λογικό θα μου πεις αφού δεν υπάρχει κεραία αλλά και πάλι...

Και σε εμάς υποτίθεται θα έκανε η Nova συνεγκατάσταση στην κεραία της Vodafone και θα ενεργοποιήουσε την μπάντα N78 μαζί με την Vodafone είχε βγει άδεια στις 17/06/2025 αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ στην οδό Θηβών 254

Vodafone The only scam company you can trust 

1 minute ago, Dimitris_15 said:

Και σε εμάς υποτίθεται θα έκανε η Nova συνεγκατάσταση στην κεραία της Vodafone και θα ενεργοποιήουσε την μπάντα N78 μαζί με την Vodafone είχε βγει άδεια στις 17/06/2025 αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ στην οδό Θηβών 254

Θα γίνει κάποια στιγμή σίγουρα, μάλλον δεν είναι άμεση προταιρεότητα τους.

Hlias.

6 minutes ago, elkons said:

Θα γίνει κάποια στιγμή σίγουρα, μάλλον δεν είναι άμεση προταιρεότητα τους.

Το μόνο που είδα στην κεραία της Vodafone Ήταν Αυτό :

Screenshot_2026-06-17-15-47-35-765_com.android.chrome.thumb.jpg.cd79e9524c160e8bc2f440ba2b2c78b6.jpg

Screenshot_2026-06-17-15-47-28-154_com.android.chrome.thumb.jpg.57ce24c0e533f9d36d42acdb936c97a6.jpgScreenshot_2026-06-17-15-47-20-845_com.android.chrome.thumb.jpg.8f4f7ec31e73f1b71d166e487119fe80.jpg

Το μικρόκυμματικο που το είδαν

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

44 minutes ago, Dimitris_15 said:

Το μόνο που είδα στην κεραία της Vodafone Ήταν Αυτό :

Screenshot_2026-06-17-15-47-35-765_com.android.chrome.thumb.jpg.cd79e9524c160e8bc2f440ba2b2c78b6.jpg

Screenshot_2026-06-17-15-47-28-154_com.android.chrome.thumb.jpg.57ce24c0e533f9d36d42acdb936c97a6.jpgScreenshot_2026-06-17-15-47-20-845_com.android.chrome.thumb.jpg.8f4f7ec31e73f1b71d166e487119fe80.jpg

Το μικρόκυμματικο που το είδαν

Όχι τελείως off topic...
Ξέρει κανείς τι ενοίκια παίζουν για τις ταράτσες;

30 minutes ago, bedazzled said:

Κάπου €30.000/χρόνο.

Υποθέτεις ή ξέρεις; Θα περίμενα γύρω στο 10άρικο τον χρόνο και τα ρεύματα έξτρα. Σε επαρχία τα μισά.

700€ το χρόνο. 

Σε άλλα νέα σήμερα η νόβα σταθερή ίντερνετ  ήταν κάτω στο βόλο αλμυρό και επανηλθε αργά το μεσημέρι. 

Η 1993 off όλο το πρωί. 

Btw έβαλε κεραία η Nova/Vodafone στο κέντρο των Σοφάδων και έχει σήμα πλέον και μέσα στην πόλη (είχε φοβερό θέμα). Εχει κάποιο καιρό που συνέβη από όσο κατάλαβα (1 χρόνο; ) κατά τα λεγόμενα του φίλου μου. Οι ταχύτητες δεν είναι κάτι το απίστευτο (100-300mbps) αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει κάλυψη πλέον.

Η κοσμοτε πάντα είχε κάλυψη στο κέντρο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]