lefakos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, evang.t said: Όντως γίνεται, δεν νομίζω κάποιος να θίχτηκε ή να αρνήθηκε κάτι. Κι αν το έκανε, τότε απλά δε γνωρίζει τι γίνεται Αυτό που σου είπαν στο τσατ ισχύει, προστασία του περιβάλλοντος δηλαδή εξοικονόμηση ενέργειας. Δεν το κάνει μόνο η Nova στην Ελλάδα δηλαδή ρε φιλε δεν παει με το ποσο κίνηση εχει εγω ετσι νομιζα και οχι για την εξοικονόμηση ή παιζει ρολο και αυτο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, lefakos said: δηλαδή ρε φιλε δεν παει με το ποσο κίνηση εχει εγω ετσι νομιζα και οχι για την εξοικονόμηση ή παιζει ρολο και αυτο;; Ακριβώς.. ας γίνεται τουλάχιστον εξικονομιση όταν δεν υπάρχει κίνηση όχι επιλεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, lefakos said: δηλαδή ρε φιλε δεν παει με το ποσο κίνηση εχει εγω ετσι νομιζα και οχι για την εξοικονόμηση ή παιζει ρολο και αυτο;; Βεβαίως παίζει ρόλο. Μέσα σε μεγαλες πολεις δε κλείνει καμία Ν78. Σε κωμοπόλεις ή χωριά κλείνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Και αυτό δε γίνεται σε περιόδους που μπορεί να έχει κίνηση το δικτυο όπως γιορτές ας πούμε Edited 24 Φεβρουαρίου by evang.t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Καλα ας το κρίνουν οι ιδιοι τι είναι σωστό και τι όχι ούτως ή άλλως επιλογή σου είναι τι θα επιλέξεις 🙂 Just now, evang.t said: Βεβαίως παίζει ρόλο. Μέσα σε μεγαλες πολεις δε κλείνει καμία Ν78. Σε κωμοπόλεις ή χωριά κλείνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Απλά ας μη πανε πάντα βάση προγράμματος αν υπάρχει και παρα εξω κίνηση και κλείνει Ν78 υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 6 minutes ago, lefakos said: δηλαδή ρε φιλε δεν παει με το ποσο κίνηση εχει εγω ετσι νομιζα και οχι για την εξοικονόμηση ή παιζει ρολο και αυτο;; 3 minutes ago, elkons said: Ακριβώς.. ας γίνεται τουλάχιστον εξικονομιση όταν δεν υπάρχει κίνηση όχι επιλεκτικά. Να γίνει εξοικονόμηση οκ.. αλλά εδώ σε εμένα αφήσανε μόνο Β7.. όσο κίνηση και να μην υπάρχει, εγώ ούτε να σερφάρω δεν μπορώ άνετα 5-7π.μ. Και με σήμα κάργα ε.. Edited 24 Φεβρουαρίου by cu2goup 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefakos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Βεβαίως παίζει ρόλο. Μέσα σε μεγαλες πολεις δε κλείνει καμία Ν78. Σε κωμοπόλεις ή χωριά κλείνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Γιατι εδω στα Γιαννενα καθε φορα που το βλεπω εδω κλεινει κατα της 4 η 5 και vf kai nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, cu2goup said: Να γίνει εξοικονόμηση οκ.. αλλά εδώ σε εμένα αφήσανε μόνο Β7.. όσο κίνηση και να μην υπάρχει, εγώ ούτε να σερφάρω δεν μπορώ άνετα 5-7π.μ. Που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται; Αυτό τον καιρό στην Άμφισσα Φωκίδας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, lefakos said: Γιατι εδω στα Γιαννενα καθε φορα που το βλεπω εδω κλεινει κατα της 4 η 5 και vf kai nova Μέσα στα Γιάννενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefakos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Μέσα στα Γιάννενα; Ναι βρε στον οτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: Να γίνει εξοικονόμηση οκ.. αλλά εδώ σε εμένα αφήσανε μόνο Β7.. όσο κίνηση και να μην υπάρχει, εγώ ούτε να σερφάρω δεν μπορώ άνετα 5-7π.μ. Και με σήμα κάργα ε.. Α όχι είπαμε δεν κλείνει όλες τις συχνότητες εδω πέρα εκτός από Ν78 ευτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, lefakos said: Ναι βρε στον οτε Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες. Θα το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefakos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες. Θα το δω Ναι και κραταει ν1 και κλασσικα κατα της 7 8 ερχεται ξανα η 78 αρα για αυτο πιστευα λογο κινησεις καταλαβες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 hour ago, elkons said: Λογικά σε μερικές περιοχές είναι προγραμματισμένο, τουλάχιστον σε εμένα ναι και έχω κρατήσει log. Το θέμα είναι να μην έχει κλειστή τη Ν78 όταν υπάρχει τρελή κίνηση και κάνει ζημιά. Εδώ μόνο Ν78 εξαφανίζεται, οι υπόλοιπες μπάντες on. Όταν το ανέφερα βέβαια μερικοί "θίχτηκαν". Όταν το ανέφερα στο Chat μου είπαν είναι πολιτική τους για τη προστασία του περιβάλλοντος. Δεν ξέρω.. ESG/woke αηδίες... για φτηνά δάνεια από BlackRock! Εντωμεταξύ μας λένε ότι οι κεραίες τροφοδοτούνται από πράσινο ρεύμα/ΑΠΕ (έχουμε υπερπαραγωγή ρεύματος), άρα δεν πολυβγάζει νόημα. Πάνω σε βουνά (εκτός από τις κεραίες) έχει και αιολικά που τα βράδια λυσσομανάει ο αέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Βέβαια δε μπορεί να κουμαντάρει ο πελάτης μια εταιρεία, η κάθε μία έχει τις δικές τις πολιτικές και στη τελική εσύ την επιλέγεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 23 minutes ago, bedazzled said: woke αηδίες Θα συμφωνήσω. Βεβαια δεν παίζει τόσο ρόλο στην προκειμένη, ξεκάθαρα για εξοικονόμηση πόρων και χρημάτων γίνεται αυτό. Απλά βαφτίζεται προστασία του περιβάλλοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, elkons said: Βέβαια δε μπορεί να κουμαντάρει ο πελάτης μια εταιρεία, η κάθε μία έχει τις δικές τις πολιτικές και στη τελική εσύ την επιλέγεις:) Υπάρχει εταιρεία που ΔΕΝ έχει ESG/DEI/woke πολιτικές να την επιλέξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Νομίζω ότι κλείνει αυτόματα όταν δεν υπάρχει κίνηση. Τώρα πως ορίζεται η κίνηση δε το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Αν είδα καλά, ήρθε configuration στα Samsung που ανοίγει το SA για Nova. Άρα πλέον το ελέγχουν δικτυακά, όταν θέλουν πατάνε το κουμπί. Edited 27 Φεβρουαρίου by georgemv 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Της Nova. 1 5 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, MIKU said: Της Nova. Και όταν δεν θα χει σήμα παλι λαμόγια θα αποκαλεί την εταιρεία. Αφού φέρνει και κατάθλιψη..μαλιστα. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Και μένα ανέβηκε η πίεση με αυτά που διαβάζω αλλά δεν είπα να κατέβει το ποστ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Και όταν δεν θα χει σήμα παλι λαμόγια θα αποκαλεί την εταιρεία. Αφού φέρνει και κατάθλιψη..μαλιστα. Υπάρχουν ανάμεσα μας... Και ψηφίζουν... Και όλη μέρα ενημερώνονται στην τηλεόραση μέσα από επιστημονικά ντοκιμαντέρ όπως "Οικογενειακές Ιστορίες", "Αλήθειες με την Ζήνα", κτλ... Και διαβάζουν έγκυρα sites όπως "kla.tv"... Και πάνε και εκκλησία ολημερίς έχοντας το απολυτίκιο online στο κινητό τους... Και να πεθάνουν οι κότες σας... Και άλλα πολλά... Edited 27 Φεβρουαρίου by memoriesradio 6 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) On 27/2/2026 at 2:50 ΠΜ, georgemv said: Αν είδα καλά, ήρθε configuration στα Samsung που ανοίγει το SA για Nova. Άρα πλέον το ελέγχουν δικτυακά, όταν θέλουν πατάνε το κουμπί. Που τα βλέπετε όλα ρε γμτ…😂 Edited 28 Φεβρουαρίου by evang.t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου On 28/2/2026 at 9:21 ΠΜ, evang.t said: Που τα βλέπετε όλα ρε γμτ…😂 Μπορεί και να κάνω λάθος, μην γκαζώνεις, είμαι σε μόνιμο roaming, πιο πολύπλοκη συμπεριφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts