Nickchris36 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, doganos said: βαλανε SA παντου εμαθα... μετα απο αυτο! 🥳😝 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, elkons said:Αυτό το λες θετικό ή αρνητικό; Τι θετικό , εγώ νόμισα μόνο εδώ είναι το πρόβλημα κ φτιάχνουν την κεραία κ θα έχω σήμα!!..γιαυτό κ το τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finos1 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Έπεσαν και τα FWA λογικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 20 minutes ago, finos1 said: Έπεσαν και τα FWA λογικά; Δεν ξέρω για όλα, αλλά κάποια σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου @Nickchris36 @marios239 Νομίζω αυτή τη φορά είμαι μόνος μου. Εγώ και η Β28! 😂 Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλό SNR σε Β28! 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 2 minutes ago, elkons said: @Nickchris36 @marios239 Νομίζω αυτή τη φορά είμαι μόνος μου. Εγώ και η Β28! 😂 Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλό SNR σε Β28! Πωω ρε συ, μιλάμε θα εκραγούν τα Χαβάη απ'την κίνηση!! Χαμός! Χρειάζονται τουλάχιστον 25 κεραίες με τόση κίνηση που έχει! Πέρα απ'την πλάκα, με τέτοιο rsrq η ποιότητα σήματος είναι μάλλον ιδανική! Από ταχύτητες τί δίνει; 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 5 minutes ago, marios239 said: Πέρα απ'την πλάκα, με τέτοιο rsrq η ποιότητα σήματος είναι μάλλον ιδανική! Από ταχύτητες τί δίνει; Με προκαλείς να σηκωθώ να βγω έξω.Αυτό θα κάνω, να εχω και πιο καλό σήμα. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία. @marios239 Δεν έχω ιδέα από που έρχεται η Ν78. Ίσως με Ν1 έδινε κάτι καλύτερο, who knows Μόλις πήγα έξω: Στο speedtest γύρισε Β7. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Οι ρυθμίσεις είναι τέτοιες ώστε η 700αρα να χρησιμοποιείται σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δε νομίζω να βλέπετε εύκολα κυρια μπάντα την 700αρα. Άντε σε κανένα combo κι αυτό λίγες φορές. Γι αυτό άλλωστε δεν εχει και καθόλου κίνηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 43 minutes ago, evang.t said: Οι ρυθμίσεις είναι τέτοιες ώστε η 700αρα να χρησιμοποιείται σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δε νομίζω να βλέπετε εύκολα κυρια μπάντα την 700αρα. Άντε σε κανένα combo κι αυτό λίγες φορές. Γι αυτό άλλωστε δεν εχει και καθόλου κίνηση. Ανάλογα το σημείο. Εντός πόλης λίγα πράγματα καλύπτει. Εκτός Β28 τη βάζει 1η band και μετά κάνει combo Β7 ή Β3. Γενικά όμως μεσα στην μέρα δεν έχει μεγάλο RSRQ, ισα ισα το καλύτερο SNR από όλες. Έχει το πιο λειτουργικό LTE στις ώρες αιχμής. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, elkons said: Η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία. Και με express παράδοση μάλιστα! 12 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχω ιδέα από που έρχεται η Ν78. Ίσως με Ν1 έδινε κάτι καλύτερο, who knows N78 πιθανόν από την 11878, και πάλι κάπως χαμηλές ταχύτητες για n78, αλλά ok, είναι και σχετικά εξασθενημένο το σήμα της. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 55 minutes ago, marios239 said: N78 πιθανόν από την 11878, και πάλι κάπως χαμηλές ταχύτητες για n78, αλλά ok, είναι και σχετικά εξασθενημένο το σήμα της. Μήπως τελικά έρχεται από αλλού; Δεν ξέρω. Μόλις εξαφανιστεί Ν78 από 13073 φεύγει και αυτή. Στις φωτογραφίες 1 massive βλέπω, τώρα άμα έχει και σε άλλο σημείο δε ξέρω. Ίσως δε με "κοιτάει" και είναι πιο εξασθενημένο το σήμα. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, elkons said: Εκτός Β28 τη βάζει 1η band και μετά κάνει combo Β7 ή Β3 Αν μιλάς για σημεία με εξασθενημένο σήμα ναι. Γενικα αυτό που γινόταν με τη Wind που έβαζε κύρια Β20 και έκανε ca, πλέον με τη Nova δε συμβαίνει. 4 ώρες πριν, elkons said: Γενικά όμως μεσα στην μέρα δεν έχει μεγάλο RSRQ, ισα ισα το καλύτερο SNR από όλες Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Οι άλλες έχουν 15-25MHz περισσότερο φάσμα. Η Cosmote στη Β3 και στη Β7, η Vodafone στη Β8 και στη Β3 Η Nova για να είναι πιο αποδοτική έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο τις παρεμβολές και την καθαρότητα του σήματος. Edited 30 Ιανουαρίου by evang.t 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, evang.t said: Αν μιλάς για σημεία με εξασθενημένο σήμα ναι. Γενικα αυτό που γινόταν με τη Wind που έβαζε κύρια Β20 και έκανε ca, πλέον με τη Nova δε συμβαίνει. Με τη Β28 συνήθως γίνεται και CA για να κρατιέται σε αδύναμα σημεία. Μια χαρά είναι, καλύτερα από το να χώσει πιταρισμενη Β20 όπως η WIND. Η WIND σχεδόν παντού (εκτός πόλεων) σε άφηνε Β20 και μετά με ότι άλλο υπάρχει να κάνει CA και ότι γίνει. 3 minutes ago, evang.t said: Η Nova για να είναι πιο αποδοτική έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο τις παρεμβολές και την καθαρότητα του σήματος. Η αλήθεια είναι πως έχει καλύτερο SNR σε πολλές κεραίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχω παρατηρήσει. Ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό σήμα. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, elkons said: Με τη Β28 συνήθως γίνεται και CA για να κρατιέται σε αδύναμα σημεία. Μια χαρά είναι, καλύτερα από το να χώσει πιταρισμενη Β20 όπως η WIND. Η WIND σχεδόν παντού (εκτός πόλεων) σε άφηνε Β20 και μετά με ότι άλλο υπάρχει να κάνει CA και ότι γίνει. Η αλήθεια είναι πως έχει καλύτερο SNR σε πολλές κεραίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχω παρατηρήσει. Ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό σήμα. Ναι γίνεται απλά πλέον βλέπεις και κύρια Β3, ακόμα και Β7, κι εκτός πόλεων. Εφόσον υπάρχει καλό σήμα βέβαια. Με Wind αυτό δε συνέβαινε ακόμα και σε αναβαθμισμένες κεραίες. Και επι τη ευκαιρία, να πω πως κατα τη γνώμη μου το RSRQ δεν είναι τόσο έμπιστος δείκτης κίνησης. Ειδικά για να συγκρίνετε τη κίνηση ανάμεσα στους παρόχους. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το Sinr στο κομμάτι αυτό. Μη βγάζουμε δηλαδή αυθαίρετα συμπεράσματα ότι η Nova είναι άδεια και η Vodafone γεμάτη, η δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ειδικα το καλοκαίρι η Nova σηκώνει πολύ μεγάλο φόρτο από Roaming 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Βλέπω τώρα τα πάντα στο PC να σέρνονται, ακόμα και το e-radio να κολλάει. Τρέχω speedtest και δείχνει 4 Mbps (σε 100αρι 5G Home Internet, με εξωτερική κεραία). Έτρεξα μετά και με το κινητό 5G speedtest. Εξωτερικά πάει μέχρι 8 (αντί για 500). Μέσα στο σπίτι με n78 disconnected, πάει μέχρι 2 Mbps! Δώσε πόνο Novara. 😂 https://ibb.co/JR6ycHZy Edited 30 Ιανουαρίου by MitsosDaBest13 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 7 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Βλέπω τώρα τα πάντα στο PC να σέρνονται, ακόμα και το e-radio να κολλάει. Τρέχω speedtest και δείχνει 4 Mbps (σε 100αρι 5G Home Internet, με εξωτερική κεραία). Έτρεξα μετά και με το κινητό 5G speedtest. Εξωτερικά πάει μέχρι 8 (αντί για 500). Μέσα στο σπίτι με n78 disconnected, πάει μέχρι 2 Mbps! Δώσε πόνο Novara. 😂 https://ibb.co/JR6ycHZy Θα σου έλεγα για τον κόφτη αλλά δεν έχεις 8Mbps upload. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Βλέπω τώρα τα πάντα στο PC να σέρνονται, ακόμα και το e-radio να κολλάει. Τρέχω speedtest και δείχνει 4 Mbps (σε 100αρι 5G Home Internet, με εξωτερική κεραία). Έτρεξα μετά και με το κινητό 5G speedtest. Εξωτερικά πάει μέχρι 8 (αντί για 500). Μέσα στο σπίτι με n78 disconnected, πάει μέχρι 2 Mbps! Δώσε πόνο Novara. 😂 https://ibb.co/JR6ycHZy Nond Δε γκιβινγκ πειν νετγουορκς On 29/1/2026 at 5:03 ΜΜ, finos1 said: Αραγε τι το προκάλεσε; Βλάβη ή τεχνική εργασία; (για το SA) & γιατι πηρε μαζι του και τη σταθερη... Ποιος ξερει..γιατι η πρωτη φορα θα ειναι ή η τελευταια .ή θα μας πουν πως προκληθηκε..?😝 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Θεομητορος και Ιωνίας Άλιμος. Εξωτερικος χωρος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Κάθε ΣΚ έχει Ν78 απο το ππρωί! Τις υπόλοιπες ημέρες έχει συγκεκριμένες ώρες, ίσως είναι προγραμματισμένες. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) 5 minutes ago, Gv2008 said: Εχεις διακόπτη για standalone? Edited 31 Ιανουαρίου by CaptainNickGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Gv2008 said: Ωπ για δώσε ολόκληρο το FTM αναφέρει μόνο 5G το πινακάκι; 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 25 minutes ago, elkons said: Ωπ για δώσε ολόκληρο το FTM αναφέρει μόνο 5G το πινακάκι; Ναι ανέφερε μόνο 5G N1. Μετά από λίγο το έχασε. Speedtest γύρω στα 120 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου On 30/1/2026 at 10:58 ΠΜ, evang.t said: Γι αυτό άλλωστε δεν εχει και καθόλου κίνηση. On 30/1/2026 at 4:00 ΜΜ, evang.t said: Η Nova για να είναι πιο αποδοτική έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο τις παρεμβολές και την καθαρότητα του σήματος. Πιο καθαρό σήμα σχεδόν 6 το απόγευμα δεν έχω ξανά δει! Εν κινήσει (οπότε θα μετρήσω μετά 4G/5G) 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, Nickchris36 said: Ποιος ξερει..γιατι η πρωτη φορα θα ειναι ή η τελευταια .ή θα μας πουν πως προκληθηκε..?😝 Και στις τρεις υπήρξε πρόβλημα, οι δυο το σώσανε αμέσως. το downdetector τα καταγράφει κάθε μέρα και ώρα. cosmote vodafone nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts