Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

47 minutes ago, elkons said:

Της πτανας γίνεται έμαθα, έχω λιώσει 🤣

Ο δήμαρχος έκανε πρόταση για περιοριστικά μέτρα και όχι αφαίρεση, και μερικές κυρίες αρπάχτηκαν, ουρλιάζουν. 

Η απόφαση: Θα γίνει μέτρηση όλων των κεραιών στην περιοχή και θα λάβουν περιοριστικά μέτρα στη κεραία Nova / Vodafone στην Ανατολή (πιθανόν).

Και ας ουρλιάζει η άλλη.

Έτσι έκαναν και στα Καρδαμιτσια. Η κεραία εκπέμπει κανονικά. Εφόσον έχει πάρει άδεια απ'όλους τους φορείς

Just now, AlexM2 said:

Έτσι έκαναν και στα Καρδαμιτσια. Η κεραία εκπέμπει κανονικά. Εφόσον έχει πάρει άδεια απ'όλους τους φορείς

Ακριβώς.

Η κυρία που εσκουζε βγήκε έξω να μαζέψει υπογραφές και να διαδώσει θεωρίες συνωμοσίας. Ελένη Λουκά 2 Γιάννενα εντισιον. 

Έλιωσα με αυτά που ειπώθηκαν αλλά το λες και κατάντια. 

1 hour ago, elkons said:

Ακριβώς.

Η κυρία που εσκουζε βγήκε έξω να μαζέψει υπογραφές και να διαδώσει θεωρίες συνωμοσίας. Ελένη Λουκά 2 Γιάννενα εντισιον. 

Έλιωσα με αυτά που ειπώθηκαν αλλά το λες και κατάντια. 

Ωράια φιλαράκι, αλλά δώσε και σύνδεσμο βίντεο να λιώσουμε κι εμείς! :classic_biggrin:

1 minute ago, opmgls said:

Ωράια φιλαράκι, αλλά δώσε και σύνδεσμο βίντεο να λιώσουμε κι εμείς! :classic_biggrin:

Δεν υπάρχει βιντεακι. 🙂

Το θετικό είναι ότι δεν θα φύγει η κεραία, οπότε τέλος καλό όλα καλά. Μη φανταστείς ότι ειπώθηκε κάτι σοβαρό, τα γνωστά των ψεκ.

Λεωφόρος Πεντέλης, Άνω Βριλήσσια, κοντά στο Jumbo. 

Screenshot-20260219-165738-Speedtest.jpg

Netmonster:

https://ibb.co/Qvt58fmL

Edited by MitsosDaBest13

Μέχρι στιγμής από το Σχιστό κορυδαλλού μέχρι και τα μέγαρα το δίκτυο της NOVA είναι εξαιρετικό, πολλές φορές καλύτερο και από της πράσινης. Από 300 έως 900 mbps σε κάθε μέτρηση ανά 1 λεπτό.

IMG_7803.png

IMG_7808.png

IMG_7813.png

Αρνητικό το ότι δεν υπάρχει 5G στο δεύτερο τούνελ, ενώ στο πρώτο και στο τελευταίο εχει

Από τα τούνελ και μετά, N78 τέλος.

Στην Κινέτα πιάνει και gigabit. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά την Κόρινθο, όχι στην εθνική

Γλάρος camping

https://www.speedtest.net/result/i/6971442261

Άγιοι Θεοδωροι 

https://www.speedtest.net/result/i/6971443436

Ίσθμια, λύθηκε το πρόβλημα, μάλλον μπήκε κεραία 

https://www.speedtest.net/result/i/6971450590

Είναι απίστευτο, από την Κόρινθο μέχρι και την Δρυόπη,  πολύ μετά την αρχαία Επίδαυρο το streaming μέσω ANT1+ είναι σχεδόν αδιάκοπο μέσω NOVA

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Μέχρι στιγμής από το Σχιστό κορυδαλλού μέχρι και τα μέγαρα το δίκτυο της NOVA είναι εξαιρετικό, πολλές φορές καλύτερο και από της πράσινης. Από 300 έως 900 mbps σε κάθε μέτρηση ανά 1 λεπτό.

IMG_7803.png

IMG_7808.png

IMG_7813.png

Αρνητικό το ότι δεν υπάρχει 5G στο δεύτερο τούνελ, ενώ στο πρώτο και στο τελευταίο εχει

Στην Κινέτα πιάνει και gigabit. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά την Κόρινθο, όχι στην εθνική

Γλάρος camping

Άγιοι Θεοδωροι 

Είναι απίστευτο, από την Κόρινθο μέχρι και την Δρυόπη,  πολύ μετά την αρχαία Επίδαυρο το streaming μέσω ANT1+ είναι σχεδόν αδιάκοπο μέσω NOVA

Εξαιρετικές ταχύτητες! 
Να είχαμε και μέσα στα σπίτια το 1/5 από αυτές καλά θα ήταν...

20 minutes ago, opmgls said:

Εξαιρετικές ταχύτητες! 
Να είχαμε και μέσα στα σπίτια το 1/5 από αυτές καλά θα ήταν...

Ακριβώς. Μέσα στο σπίτι με COSMOTE έχω 10 mbps

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Ακριβώς. Μέσα στο σπίτι με COSMOTE έχω 10 mbps

Άσε και εγώ τα ίδια και με τις τρεις! (κέντρο Αθήνας σε όροφο)
Άμά βλέπω πάνω απο 10Mbps κάνω πάρτυ...

7 ώρες πριν, Gv2008 said:

IMG_7803.png

IMG_7808.png

IMG_7813.png

Γλάρος camping

Άγιοι Θεοδωροι 

Είχα πει για τις επενδύσεις τις εταιρείας! Κάποιοι τρόλαραν! Επίσης σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσει το 5G SA αναμένεται ένα μεγάλο ποσό να πάει εκεί. 600μύρια επιπλέον... εδώ θα είμαστε να τα λέμε... 

Καλό τριήμερο σε όλους!🪁🎊🎉

13 minutes ago, Chrischal1908 said:

Είχα πει για τις επενδύσεις τις εταιρείας! Κάποιοι τρόλαραν!

Και αυτό έχει καταντήσει πιο αστείο και από τις μαντεψιες της Πυθίας. Πάνω από 5 χρόνια πλέον τα λες εε κάποια στιγμή κάτι θα έκαναν και αυτοί, μέχρι χθες με band 20 ήθελαν να καλύψουν τα 3/4 της χώρας.

37 minutes ago, Chrischal1908 said:

Είχα πει για τις επενδύσεις τις εταιρείας! Κάποιοι τρόλαραν! Επίσης σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσει το 5G SA αναμένεται ένα μεγάλο ποσό να πάει εκεί. 600μύρια επιπλέον... εδώ θα είμαστε να τα λέμε... 

Καλό τριήμερο σε όλους!🪁🎊🎉

Έχει πέσει χρήμα, έχει γίνει δουλειά αλλά θέλει πολλά ακόμα. Χρειάζεται και περισσότερο φάσμα, ελπίζω να το αποκτήσει στην επόμενη πώληση του φάσματος. Θέλει όμως πολύ ακόμα για να φτάσει την πράσινη. Έχει αρκετά κενά, όμως το παλεύουν. Την έχω πλέον ως κύριο νούμερο γιατί με εξυπηρετεί στις περιοχές μου. Στα Μέθανα έχει κάνει άλματα σε σχέση με πριν 3 χρόνια. Να δούμε τι θα γίνει και με το SA

23 minutes ago, VasilisSam said:

Και αυτό έχει καταντήσει πιο αστείο και από τις μαντεψιες της Πυθίας. Πάνω από 5 χρόνια πλέον τα λες εε κάποια στιγμή κάτι θα έκαναν και αυτοί, μέχρι χθες με band 20 ήθελαν να καλύψουν τα 3/4 της χώρας.

Εχουν κάνει δουλειά και αυτό φαίνεται, ας μην τους αδικούμε. Θέλουν όμως πολύ ακόμα 

1 minute ago, georgemv said:

Σε ποιες συχνότητες εκπέμπουν SA σήμα προς το παρόν;

Η nova σε καμία. Θα ξεκινήσει σύντομα υποθέτω, με N1 και N78

3 minutes ago, georgemv said:

Σε ποιες συχνότητες εκπέμπουν SA σήμα προς το παρόν;

Ν78 μόνο φαίνεται. Πρέπει να είχα δει και στα neighbor cells μερικές Ν1 αλλά δεν γινόταν σύνδεση, μόνο σε Ν78.

Just now, elkons said:

Ν78 μόνο φαίνεται. Πρέπει να είχα δει και στα neighbor cells μερικές Ν1 αλλά δεν γινόταν σύνδεση, μόνο σε Ν78.

Που πάνε ξυπόλυτοι στα αγκάθια... Πρέπει να δείτε και άλλες συχνότητες τις προσεχείς ημέρες να περνάνε σε SA, εκτός και αν θέλουν να λανσάρουν το SA ως το σούπερ γρήγορο δίκτυο με ελάχιστη κάλυψη

1 ώρα πριν, georgemv said:

Που πάνε ξυπόλυτοι στα αγκάθια... Πρέπει να δείτε και άλλες συχνότητες τις προσεχείς ημέρες να περνάνε σε SA, εκτός και αν θέλουν να λανσάρουν το SA ως το σούπερ γρήγορο δίκτυο με ελάχιστη κάλυψη

Μερικές φορές μέσα στην ημέρα εξαφανίζεται η Β28 αλλά δεν έχω δει Ν28. Γενικά είναι λίγο περίεργα.

Θα τσεκάρω αμα είναι σε λίγο τι μπορώ να δω σε SA, λογικά θα έχει ανοίξει και Πάρνηθα, ήδη φτάνει Β7 άνετα έξω. 

Άνοιξαν 5GSA και στην Κ. Εύβοια. 

@georgemv και εδώ μόνο Ν78. Δεν ξέρω τι σκοπό έχουν να κάνουν.

PCI 73: INOFYTA-TOP

qFnk0Yb.md.jpg

PCI:145 EVIA-VATHY-TOP

qFnkl3u.md.jpg

PCI:515 CHALKIDA-TOP 

qFnka4e.md.jpg

PCI:169 EVIA-VASILIKO-TOP

qFnkEyx.md.jpg

Προσπάθησα να τσεκάρω και CellMapper αλλά έδειχνε Cosmote. 

qFnkYG9.md.jpg

Μέσα στο σπίτι πέφτει τελείως η NOVA και συνδέεται Cosmote N28 με καλό σχετικά σήμα.

Edited by elkons

Πάντως έχω παράπονο από τη Nova.. τη νύχτα και μέχρι τις 7 το πρωί μου κλείνει εντελώς τη N78 και με αφήνει με ένα σκέτο B7. Δλδ οκ το καταλαβαίνω να είχε Ν1 αλλά όχι και έτσι..

Edited by cu2goup

13 minutes ago, cu2goup said:

Πάντως έχω παράπονο από τη Nova.. τη νύχτα και μέχρι τις 7 το πρωί μου κλείνει εντελώς τη N78 και με αφήνει με ένα σκέτο B7. Δλδ οκ το καταλαβαίνω να είχε Ν1 αλλά όχι και έτσι..

Όταν γράφεις την νύχτα, τί ώρα εννοείς ότι περίπου σβήνει η Ν78;
Τι επίπτωση έχει αυτό σε έσένα; Δηλαδή, πέφτει η ταχύτητα τόσο χαμήλά που δεν μπορείς να δεις Netflix, ξέρω γω...

43 minutes ago, opmgls said:

Όταν γράφεις την νύχτα, τί ώρα εννοείς ότι περίπου σβήνει η Ν78;
Τι επίπτωση έχει αυτό σε έσένα; Δηλαδή, πέφτει η ταχύτητα τόσο χαμήλά που δεν μπορείς να δεις Netflix, ξέρω γω...

Δεν ξέρω τι ώρα το κλείνουν γιατί κοιμάμαι σχετικά νωρίς. Κατά τις 5 το βλέπω που σηκώνομαι.. 

Σέρνεται.. ακόμα και σε απλό σερφάρισμα αργεί να ανταποκριθεί..

Στις 7 που το ανοίγουν πάει μια χαρά..

Edited by cu2goup

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Δεν ξέρω τι ώρα το κλείνουν γιατί κοιμάμαι σχετικά νωρίς. Κατά τις 5 το βλέπω που σηκώνομαι.. 

Σέρνεται.. ακόμα και σε απλό σερφάρισμα αργεί να ανταποκριθεί..

Στις 7 που το ανοίγουν πάει μια χαρά..

Σε ποια περιοχή αν επιτρέπεται;

7 ώρες πριν, cu2goup said:

Τι κερδίζουν από αυτό; Εξοικονόμηση ενέργειας;

Παράλληλα αν δεις η Q έχει ειδικό πακέτο data για τα βράδια.

Τους συμφέρει να μειώνουν το bandwidth;

ΥΓ: Νομίζω πρέπει να το έχω παρατηρήσει κι εγώ.

Edited by bedazzled

Λογικά σε μερικές περιοχές είναι προγραμματισμένο, τουλάχιστον σε εμένα ναι και έχω κρατήσει log. Το θέμα είναι να μην έχει κλειστή τη Ν78 όταν υπάρχει τρελή κίνηση και κάνει ζημιά. Εδώ μόνο Ν78 εξαφανίζεται, οι υπόλοιπες μπάντες on.

Όταν το ανέφερα βέβαια μερικοί "θίχτηκαν".

Όταν το ανέφερα στο Chat μου είπαν είναι πολιτική τους για τη προστασία του περιβάλλοντος. Δεν ξέρω..

11 minutes ago, elkons said:

Λογικά σε μερικές περιοχές είναι προγραμματισμένο, τουλάχιστον σε εμένα ναι και έχω κρατήσει log. Το θέμα είναι να μην έχει κλειστή τη Ν78 όταν υπάρχει τρελή κίνηση και κάνει ζημιά. Εδώ μόνο Ν78 εξαφανίζεται, οι υπόλοιπες μπάντες on.

Όταν το ανέφερα βέβαια μερικοί "θίχτηκαν".

Όταν το ανέφερα στο Chat μου είπαν είναι πολιτική τους για τη προστασία του περιβάλλοντος. Δεν ξέρω..

Όντως γίνεται, δεν νομίζω κάποιος να θίχτηκε ή να αρνήθηκε κάτι. Κι αν το έκανε, τότε απλά δε γνωρίζει τι γίνεται  

Αυτό που σου είπαν στο τσατ ισχύει, προστασία του περιβάλλοντος δηλαδή εξοικονόμηση ενέργειας. 

Δεν το κάνει μόνο η Nova στην Ελλάδα 

Edited by evang.t

28 minutes ago, bedazzled said:

Τι κερδίζουν από αυτό; Εξοικονόμηση ενέργειας;

Ναι.. ξεκάθαρα.. γίνεται και στο εξωτερικό (λένε).