nikos_kallithea Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 χρωσταει ο παζα κοντα 38 εκ ευρω. 38 στις τράπεζες και 6 στην κοσμοκαρ http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=26401145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Γεια σας και χρόνια πολλά! Πριν λίγους μήνες με είχαν φωνάξει από αντιπροσωπεία για αναβάθμιση καντραν (ή κάτι τέτοιο..). Παρατηρώ τώρα (γιατί προηγουμένος δούλευε σωστά) που πλησιάζει το 3ο service, ότι μου λέει (γυρνώντας κλειδί και πατώντας το trip) ότι θέλω ακόμα 16800 χλμ για service. Ό,τι να 'ναι δλδ.. Παρατήρησε κανείς κανένα τέτοιο περίεργο μετά από "αναβάθμιση καντράν" ? Cheers, ilias Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Προφανως στο ρυθμισαν για long life service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Προφανως στο ρυθμισαν για long life service. Μάλιστα.. thanx για την απάντηση. Δε μου βγαίνουν βέβαια και πάλι σωστά τα χιλιόμετρα όπως το σκέφτομαι, αλλά never mind.. λεπτομέρειες. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το long life service ειναι maximum 30000χλμ. Αναλογα τη χρηση που κανεις πεφτουν και τα χιλιομετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ΤΙ να πω κι εγώ που δε μου το έκαναν reset στο σέρβις των 15000 (VW κομοτηνής) και από τότε μου λέει "Service now!"? 31200 και μετράνε, χωρίς να μου βγάλει καμία ειδοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ντάξει εγώ ούτως ή άλλως κοιτάζω τα χιλιόμετρα ή όταν συμπληρωθεί χρόνος και το πάω για service. Δεν περιμένω δλδ. τις ενδείξεις για "Service Now". Απλώς μου έκανε εντύπωση που οι άλλοι μου το ρυθμισαν για long life service, τη στιγμή που δεν ήξεραν τι λάδια έχω μέσα και πότε είχα κάνει service, κλπ. Τεσπα.. λεπτομέρειες όλα αυτά (με τις ενδείξεις του καντραν).. έτσι κουβέντα να γίνεται. Cheers, ilias Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Όχι όμως και για εμάς που κάνουμε long life, δηλαδή ανάλογα με τις ενδείξεις, και όχι κάθε 15000 χλμ ή κάθε χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Όχι όμως και για εμάς που κάνουμε long life, δηλαδή ανάλογα με τις ενδείξεις, και όχι κάθε 15000 χλμ ή κάθε χρόνο... χμμ.. ναι.. αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 θα κάνω ένα έγγραφο να τους ρωτήσω μόλις βρω χρόνο... φυσικά θα κρατήσω την επίσημη απάντηση για τη στιγμή που -ελπίζω να μην έρθει- θα εμφανιστεί βλάβη λόγω αμέλειάς τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 θα κάνω ένα έγγραφο να τους ρωτήσω μόλις βρω χρόνο... φυσικά θα κρατήσω την επίσημη απάντηση για τη στιγμή που -ελπίζω να μην έρθει- θα εμφανιστεί βλάβη λόγω αμέλειάς τους... Πήγαινέ το όμως και για service γιατί καλό είναι να μην περιμένεις να εμφανιστεί η βλάβη γιατί εσύ κυρίως θα ταλαιπωρηθείς (ακόμη κι αν βρεις το δίκιο σου). Cheers. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 παιδια τα μοτερ tdi που ειναι απο 1600cc και ανω φορολογουνται οπως τα fsi/tsi ή οχι το λεω γιατι οι πετρελαιοκινητιρες δεν βγαινουν σε λιγοτερα cc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 παιδια τα μοτερ tdi που ειναι απο 1600cc και ανω φορολογουνται οπως τα fsi/tsi ή οχι το λεω γιατι οι πετρελαιοκινητιρες δεν βγαινουν σε λιγοτερα cc?? Βγάζει η opel και η fiat με 1300 κυβικά. Αλλά η φορολογία είναι η ίδια με την βενζίνη. :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Γεια χαρά παίδες, χτες το βράδυ κάλεσα για 1η φορά οδική για το Golf. Καθ'οδόν άκουσα ξαφνικά κάτι εντονους μεταλλικούς θορύβους από τον πίσω δεξιά τροχό (υποθέτω). Ακουγόταν σαν να είχαν μαγκώσει μέταλλα και μετά σα να τσίριζαν τα φρένα. Κάπως έτσι.. δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Η οδική μου είπε ότι πιθανόν να παίζει κάτι με τα ρουλεμάν. Εγώ δυστυχώς δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι να υποθέσω, ούτε τι θόρυβο κάνουν τα ρουλεμαν. Πάντως πραγματικά όπως το άκουσα μου φάνηκε σα να έσπασε κάτι στο αμάξι. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα (να με καθυσηχάσει) ευπρόσδεκτη :) Μισοβδόμαδα αν βρω ευκαιρία θα το πάω στο service. Cheers, ilias Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Γεια χαρά παίδες, χτες το βράδυ κάλεσα για 1η φορά οδική για το Golf. Καθ'οδόν άκουσα ξαφνικά κάτι εντονους μεταλλικούς θορύβους από τον πίσω δεξιά τροχό (υποθέτω). Ακουγόταν σαν να είχαν μαγκώσει μέταλλα και μετά σα να τσίριζαν τα φρένα. Κάπως έτσι.. δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Η οδική μου είπε ότι πιθανόν να παίζει κάτι με τα ρουλεμάν. Εγώ δυστυχώς δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι να υποθέσω, ούτε τι θόρυβο κάνουν τα ρουλεμαν. Πάντως πραγματικά όπως το άκουσα μου φάνηκε σα να έσπασε κάτι στο αμάξι. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα (να με καθυσηχάσει) ευπρόσδεκτη :) Μισοβδόμαδα αν βρω ευκαιρία θα το πάω στο service. Cheers, ilias Συκωσε με τον γρυλο το αυτοκινητο και γυρισε με το χερι τον τροχο να δεις απο που ερχετε ο θορυβος, ψαχτο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Συκωσε με τον γρυλο το αυτοκινητο και γυρισε με το χερι τον τροχο να δεις απο που ερχετε ο θορυβος, ψαχτο λιγο Το έκανα, αλλά δε μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Ακούγεται κάτι από μέσα εκεί που είναι τα ρουλεμάν υποθέτω. Anyway, δε νομίζω ότι μπορώ να αποφύγω το service. Thanx για τη βοήθεια. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Το έκανα, αλλά δε μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Ακούγεται κάτι από μέσα εκεί που είναι τα ρουλεμάν υποθέτω. Anyway, δε νομίζω ότι μπορώ να αποφύγω το service. Thanx για τη βοήθεια. Eαν ακουγετε πραγματι με το γυρισμα του τροχου να προσεχεις οταν πας για σερβις σιγα σιγα στον δρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Eαν ακουγετε πραγματι με το γυρισμα του τροχου να προσεχεις οταν πας για σερβις σιγα σιγα στον δρομο Ναι, καθώς γυρνάει ο τροχός ακούγεται. Θα το πάω κοντά στο σπίτι μου (2-3 χλμ μακριά πρέπει να είναι το service). Ελπίζω να φτάσω... :worry: Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Είχα πρόβλημα με το ρουλεμάν του μπροστά τροχού. Στα 11000χλμ. Ούτε εγώ ήξερα τι ήταν και έκανα 500χλμ από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με αυτό το θόρυβο, γιατί όταν το είχα παέι στο σέρβις στην Αθήνα μου είπαν ότι δε τους φαίνεται κάτι παράξενο... Στη Θεσσαλονίκη μου είχε σπάσει τα νεύρα και το ξαναπήγα. Ο θόρυβος ήταν σαν να βρίσκει ένα πλαστικό μέρος του αυτοκινήτου στο δρόμο και είχα ένα ελαφρύ τράνταγμα στο τιμόνι. Αρχικά πήγαν να φορτώσουν το πρόβλημα σε εμένα, αλλά τελικά μου το πέρασαν στην εγγύηση ως "αστοχία υλικού". Αν είναι κάτι τέτοιο δε θα έχεις πρόβλημα να το πας στο σέρβις. Στο σέρβις που άλλαξαν τελικά τα ρουλεμάν (και των 2 τροχών) μου είπαν ότι δεν κινδύνευα από κάτι. Ελπίζω να σε βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Είχα πρόβλημα με το ρουλεμάν του μπροστά τροχού. Στα 11000χλμ. Ούτε εγώ ήξερα τι ήταν και έκανα 500χλμ από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με αυτό το θόρυβο, γιατί όταν το είχα παέι στο σέρβις στην Αθήνα μου είπαν ότι δε τους φαίνεται κάτι παράξενο... Στη Θεσσαλονίκη μου είχε σπάσει τα νεύρα και το ξαναπήγα. Ο θόρυβος ήταν σαν να βρίσκει ένα πλαστικό μέρος του αυτοκινήτου στο δρόμο και είχα ένα ελαφρύ τράνταγμα στο τιμόνι. Αρχικά πήγαν να φορτώσουν το πρόβλημα σε εμένα, αλλά τελικά μου το πέρασαν στην εγγύηση ως "αστοχία υλικού". Αν είναι κάτι τέτοιο δε θα έχεις πρόβλημα να το πας στο σέρβις. Στο σέρβις που άλλαξαν τελικά τα ρουλεμάν (και των 2 τροχών) μου είπαν ότι δεν κινδύνευα από κάτι. Ελπίζω να σε βοήθησα... thanx για την απάντησή σου. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως είναι. Είμαι σίγουρος πως τα τακάκια στα φρένα δεν είναι όπως τα ειδα με βγαλμένο τροχό που το γυρνούσα. Μάλλον ρουλεμάν.. να δούμε.. Προφανώς και θα πω να μου το περάσουν στην εγγύηση. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 αντιμετώπισα και εγώ ιδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και τελικά ήταν ενα χαλικάκι που μπήκε ανάμεσα στο πίσω μέρος του δίσκου (φρένων) και στην προστατευτική λαμαρίνα που βρίσκεται πίσω απο το δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Γεια σας παιδιά και καλό καλοκαίρι πλέον... Θα πάω μεθαύριο για το σέρβις των 60000 χλμ. στο οποίο αλλάζονται τα μπουζί. Έχει κανείς καμιά πρόταση καλύτερη από αυτήν της αντιπροσωπείας,η οποία όμως να είναι εντός των προδιαγραφών του κινητήρα TSI? Επίσης ίσως χρειαστώ και τακάκια-πρώτη αλλαγή από τότε που το πήρα-οπότε έχουμε πληροφορίες γι αυτά? Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 αντιμετώπισα και εγώ ιδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και τελικά ήταν ενα χαλικάκι που μπήκε ανάμεσα στο πίσω μέρος του δίσκου (φρένων) και στην προστατευτική λαμαρίνα που βρίσκεται πίσω απο το δίσκο. θα μάθω λογικά μεθαύριο τι παίζει (αύριο το απόγευμα μάλλον θα το πάω). Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Η παραπάνω ερώτηση για τακάκια παραμένει,αλλά όσον αφορά τα άλλα καλύφθηκα.. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: -Φ.ΑΕΡΑ : ΜΑΝΝ C35 154 - (12€) -Φ.ΒΕΝΖΙΝΗΣ : MANN WK69 - (18€) -Φ.ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ : MANN CUK2939 - (10€) -Φ.ΛΑΔΙΟΥ : MANN HU712/6X - (8,5€) -ΛΑΔΙΑ : ARAL SUPER TRONIC Longlife III 5W-30 - (52€) -ΜΠΟΥΖΙ : NGK - LASER PLATINUM ΚΩΔ.PZFR6R - (48€) ΣΥΝΟΛΟ ΥΛΙΚΩΝ : 148,5 € Την Πέμπτη θα πάω Φιλοσίδη ο οποίος ζητά 114€ εργασία -10% έκπτωση λόγω αγοράς του αυτοκινήτου από αυτόν. Άρα 104€. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : 252,5€ Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Η παραπάνω ερώτηση για τακάκια παραμένει,αλλά όσον αφορά τα άλλα καλύφθηκα.. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: -Φ.ΑΕΡΑ : ΜΑΝΝ C35 154 - (12€) -Φ.ΒΕΝΖΙΝΗΣ : MANN WK69 - (18€) -Φ.ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ : MANN CUK2939 - (10€) -Φ.ΛΑΔΙΟΥ : MANN HU712/6X - (8,5€) -ΛΑΔΙΑ : ARAL SUPER TRONIC Longlife III 5W-30 - (52€) -ΜΠΟΥΖΙ : NGK - LASER PLATINUM ΚΩΔ.PZFR6R - (48€) ΣΥΝΟΛΟ ΥΛΙΚΩΝ : 148,5 € Την Πέμπτη θα πάω Φιλοσίδη ο οποίος ζητά 114€ εργασία -10% έκπτωση λόγω αγοράς του αυτοκινήτου από αυτόν. Άρα 104€. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : 252,5€ λαδια δοκιμασε mobil esp formula 1 και castrol edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts