montoya_42 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Επειδή έχω και το 11 pro max θα σας πω ότι ξεχνάς το θέμα μπαταρίας. Με ίδια χρήση ίδιες εφαρμογές χωρίς να παίζω παιχνίδια ούτε βλέπω βίντεο έχω 3 μέρες χρήση σίγουρα. Άσε τη κάμερα που δεν τη φτάνει το S20’s+. Αν δεν είχε ανάπηρο λειτουργικό θα το είχα πάρει. Τώρα το βλέπω μόνο στα χέρια της γυναίκας μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Αν δεν είχε ανάπηρο λειτουργικό θα το είχα πάρει. Τώρα το βλέπω μόνο στα χέρια της γυναίκας μου. Ψήνομαι να ανοίξω ένα θέμα και να γράψω ένα ατελείωτο (καλοπροαίρετο) ποστ κάποια στιγμή με βάση αυτό, γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς πίστευα μέχρι δυο μήνες πριν. Δεν θα συνεχίσω βέβαια εδώ γιατί είμαστε πολύ εκτός θέματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Αν δεν είχε ανάπηρο λειτουργικό θα το είχα πάρει. Τώρα το βλέπω μόνο στα χέρια της γυναίκας μου. Δεν είναι τόσο ανάπηρο, έχει βελτιωθεί αρκετά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 (edited) Ψήνομαι να ανοίξω ένα θέμα και να γράψω ένα ατελείωτο (καλοπροαίρετο) ποστ κάποια στιγμή με βάση αυτό, γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς πίστευα μέχρι δυο μήνες πριν. Δεν θα συνεχίσω βέβαια εδώ γιατί είμαστε πολύ εκτός θέματος!Δεν είναι τόσο ανάπηρο, έχει βελτιωθεί αρκετά. :lol:Δυστυχώς έχει πάρα πολλές ελλείψεις και μηδενικό customization /personalization. Ούτε τα βασικά type c δεν έχει τι να λέμε τώρα και ο κατακερματισμος στο ύψιστο βαθμό στο οικοσύστημα της. Λέγετε θα παρακάμψει type c και θα περάσει σε άλλο portless συσκευή με μεθεπόμενα iPhone. Η ύπαρξη επιλογών είναι άγνωστη λέξη για τη Apple και η όλη φιλοσοφία της είναι αυτή να ορίζει τα πάντα και ο χρήστης ελάχιστη η μηδενική παρέμβαση. Έχει βέβαια πολλά θετικά όπως τα έγραψες με το σεντόνι προάλλες στο άλλο νήμα, αλλά δεν αρκούν για όλους εξ ου άλλοι προτιμούν Android. Παρ όλο έχω iPad τελευταία 6-7 έτη αλλά iPhone δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ στον αιώνα των άπαντα και ο μόνος λόγος το ios με τους περιορισμούς του. Δεύτερη συσκευή με αυτό το OS δεν αγοράζω. Νιώθω σαν να αγοράζω συσκευή αλλά στην ουσία να την έχω νοικιάσει και δεν έχω έλεγχο της όπως θέλω να τη φέρω στα μέτρα μου. Τώρα αν σε 10 χρόνια μπορώ να κάνω έστω το 50% από αυτά που μπορώ σε Android το συζητάμε :lol: Τα smartphone δεν είναι μόνο εργαλεία δουλειάς αλλά και να σε εκφράζουν σε πολλαπλά επίπεδα σαν έκφραση της προσωπικότητας σου. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Edited May 29, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ψήνομαι να ανοίξω ένα θέμα και να γράψω ένα ατελείωτο (καλοπροαίρετο) ποστ κάποια στιγμή με βάση αυτό, γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς πίστευα μέχρι δυο μήνες πριν. Δεν θα συνεχίσω βέβαια εδώ γιατί είμαστε πολύ εκτός θέματος! Καλό θα ήταν αλλά όσο καλοπροαιρετο κι αν είναι, όλοι θα σε πετροβολούν. Και από τα δύο "στρατόπεδα".... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι τόσο ανάπηρο, έχει βελτιωθεί αρκετά. :lol: Όσο κι αν προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πάνω σε αυτό, ακόμα δεν μπόρεσα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός βέβαια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ψήνομαι να ανοίξω ένα θέμα και να γράψω ένα ατελείωτο (καλοπροαίρετο) ποστ κάποια στιγμή με βάση αυτό, γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς πίστευα μέχρι δυο μήνες πριν. Δεν θα συνεχίσω βέβαια εδώ γιατί είμαστε πολύ εκτός θέματος! Εντός του myphone ούτε για test! Απαπαπαπαπα! Και μόνο στην σκέψη...ανατριχιάζω! :X Υπάρχουν και τα Telegram γκρούπ βρέ! Που τα καχεντρικά εισερχόμενα γίνονται banαριεμένα εξερχόμενα μπάμ μπάμ! Άντε. Αφού ψήνεσαι...ξεκίνα το :happy: Υ.Γ έχει και κάτι "ανώμαλους" (ονόματα δεν λέμε για μένα μιλάω) πού πίνουν νερό στο όνομα της Apple αλλά εδώ και 6-7 μήνες είναι σε συσκευές Samsung...midrange και toprange....και μάλιστα το απολαμβάνουν κιόλας! :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Χθες πηγα καφε με φιλη που ειχε παρει το S20 το απλο. Χαλια μου λεει, αθλια μπαταρια.... Της λεω φερτω λιγο να δω και τι να δω... Φωτεινοτητα 80% Ολα ανοιχτα, nfc bluetooth, δεδομενα, wifi Ολοι οι messengers που υπαρχουν 20 σελιδες ανοιχτες στον browser White mode... Εγραψα λεει κριτικη στο σκρουτζ και εκραξα την μπαταρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Μπορω να εχω τα νουμερα απο ενα score στο STORAGE BENCHMARK του ANTUTU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 (edited) Επειδη βλεπω οτι 9 στους 10 εχουν παραπονα για την μπαταρια θα προτεινω μερικα tips που κανω εγω και δεν εχω κανενα παραπονο. Ασφαλως δεν θα κανουν για ολους καθως απενεργοποιω πραγματα που ισως αλλοι θεωρουν απαραιτητα.... Και φυσικα η χρηση του καθενως διαφερει.... 1ο και σημαντικοτερο για μενα ειναι η σωστη φορτιση της μπαταριας. Αν δεν βιαζεστε προτιμηστε αργη φορτιση... Απο εκει και περα το να φορτιζεις συνεχως μεχρι το 100% δεν ειναι οτι καλυτερο για τη μπαταρια οπως και το φτανεις συχνά κατω απο 5%. Η δικη μου χρηση συνηθως ειναι 50% μπαταριας την ημερα που μου δινει ανετα 4 ωρες οθονης. Οποτε συνηθως φορτιζω μεχρι 80% και βγαζω ανετα τη μερα. Τακτικη μου ειναι 1 πληρη φορτιση τη βδομαδα και 2 φορες το μηνα να το αφησω να πεσει μεχρι το 5 %... Ξεκιναμε Φωτεινοτητα 45-50% Dark Mode Always on; OFF Αναλυση προτιμω 1440Χ3200 στα HZ αλλα καταλαβαινω οτι μεγαλο ποσοστο αγορασε τα S20 για τα 120 ΗΖ Τη νυχτα το εχω παντα σε λειτουργια πτησης Συγχρονισμοι λογαριασμων, clouds κλπ τα εχω παντα στο χειροκινητο. Δεν ειναι δυσκολο να συγχρονισω μια φορα τη βδομαδα GPS: Off, αν το χρειαστω θα το ενεργοποιησω ΝFC: Off Περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης-Σαρωση κοντινων συσκευων off Συνθετες λειτουργιες ολα off εκτος απο την αμεση κοινη χρηση και την μειωση κινησης, Κινησεις και χειρονομιες ολα off Eπιλογες προγραμματιστη οπου εχει κλιμακα κινησης 0.5 ακομα καλυτερα off Wallpaper και lockscreen: Amoled friendy. Aπο εκει και περα εγω προσωπικα χρησιοποιω την εφαρμογη package disabler pro και απενεργοποιω οτι δεν χρησιμοποιω απο facebook services μεχρι gear, μεχρι android auto κοκ. Εναλλακτική λυση πας στις εφαρμογες και απενεργοποιεις οτι δεν χρειαζεται. Ειδοποιησεις το ιδιο. Επισης στις εφαρμογες που χρησιμοποιεις και βλεπεις στα στατιστικα της μπαταριας οτι καταναλωνουν αρκετη ενεργεια οταν ειναι στο παρασκηνιο τις βαζεις σε αδρανεια. Σημαντικο να γινει γινεται συχνη επανεκκινηση της συσκευης και ενα clear cache που και που... PS: Προσκαλω τον S_Wind να προσθεσει τις δικες του προτασεις! Edited June 6, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Και ενα screen σημερινης χρησης με εκκινηση απο 97% το πρωι.... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Με άλλα λόγια επειδή υπάρχει θέμα μπαταρίας κλείστε τα και ανοίξτε τα μόνο όταν τα χρειάζεστε..... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Φορτιση προχθες το βραδυ... 5 ωρες SOT μεχρι σημερα το πρωι. Υπολοιπο: 50%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ρυθμισεις / Ειδοποιησεις / παταμε κατω εμφανιση ολων/ τρεις τελειες πανω δεξια / εμφανιση εφαρμογων συστηματος / παταμε αριστερα στο tab προσφατα το βαζουμε ολα και απενεργοποιουμε ολες τις ειδοποιησεις που υπαρχουν εκει μεσα εκτος απο αυτες που θελουμε να ερχονται. Μετα κανουμε καποιες ρυθμισεις απο το νημα του S9 και ολα κομπλε. Μια χαρα Sot εχει το S20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Σωστος. Το ξεχασα να το προσθεσω. Και εγω εχω μονο τα απαραιτητα στο on. Τελευταια πληρη φορτιση μεχρι 12% μου ειχε δωσει 8 ωρες και 20 λεπτα σε 40 ωρες συνολο. Σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Πολυ καλα εισαι κομπλε:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 δεν παιρνετε κανενα Mate20pro να βρειτε τις καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη διαχειριση μπαταριας και σε αυτο ;)! μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Η λογικη ειναι η ιδια. Πραγματα που καταναλωνουν μπαταρια και δεν ειναι απαραιτητα τα απενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 δεν παιρνετε κανενα Mate20pro να βρειτε τις καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη διαχειριση μπαταριας και σε αυτο ;)! μπραβο παιδια πολυ καλη δουλειαΔεν εχει ανάγκη το mate.καμία σχέση με samsung πού πρέπει να απενεργοποιούμε το ένα και το άλλο. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δεν εχει ανάγκη το mate.καμία σχέση με samsung πού πρέπει να απενεργοποιούμε το ένα και το άλλο. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο mate και γενικως στα κινεζικα χρειαζεται αλλου τυπου οδηγος. με οδηγιες για το πως θα παιρνεις ειδοποιησεις με κλειστη οθονη- την ιδια μερα , πως θα ξανασυνδεεται σε smartwatches και σε αλλες συσκευες και αλλα τετοια :D Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 (edited) Σημερινη χρηση Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 11, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Επισης μη ξεχναμε οτι μετα απο εγκαταστασεις πολλων εφαρμογων μπορουμε να κανουμε βελτιστοποιηση με την εφαρμογη της Sammy το galaxy labs. Το κατεβαζουμε απο το galaxy store. Πρεπει να εγκατασταθουν και τα 4 αρχεια εσεις χρησιμοποιειτε μονο το τεταρτο τα αλλα δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Καλησπερα.Σημερινα αποτελεσματα μετα απο 5 φορτισεις.Galaxy s20 5g.Τελεια αποτελεσματα και η μπαταρια ακομα στρωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 (edited) Μια χαρα εισαι. Το νετφλιξ καταναλωνει πολυ λιγη μπαταρια... Εμενα σε 45 λεπτα επ πεφτει συνηθως 6 με 7%... Edited February 15, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Επανέρχομαι για την μπαταρία... Εδώ και ένα 2ημερο έχοντας βάλει αρκετές εφαρμογές σε αδράνεια το κινητό έχει στρώσει απίστευτα με πολύ καλούς χρόνους,τώρα ποια από όλες τις εφαρμογές έκανε την ζημιά δεν ξέρω... ειναι ευκολο να μου πεις σε ποιο μενου μπαινεις για να βαλεις αυτες τις εφαρμογες σε αδρανεια που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 ειναι ευκολο να μου πεις σε ποιο μενου μπαινεις για να βαλεις αυτες τις εφαρμογες σε αδρανεια που λες? Μπαταρία - > όριο χρήσης στο παρασκήνιο. Εκεί επιλέγεις ποιες θέλεις να είναι σε αδράνεια ή σε πλήρη αδράνεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts