Jump to content

vaggelisp17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelisp17

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vaggelisp17's Achievements

  1. Καλησπέρα.Μπορεί απλά το ένα νούμερο πρέπει να είναι e sim.
  2. Μπορεί να είναι αυτό που λες..Αν και νομίζω οτι θα ξεκλειδωσουν το 5g σε ολα τα firmware.Οπως έγινε και με το 4g απλα μάλλον το αργούνε..Υπάρχει και τρόπος εαν γνωρίζεις να αλλάξεις firmware μεσω odin και να μην περιμένεις..Εμένα εχει γερμανικο firmware της tmobile αλλα μια χαρα πιανει με vodafone 5g και το εχω δοκιμασει και με cosmote 5g.Τσέκαρε να έχεις κάνει όλα τα update της συσκευής.
  3. Καλησπέρα..Δεν νομίζω να το πήρες τζάμπα και μου φαίνεται παράξενο να μην πιάνεις 5g με cosmote.Και εγώ το s20 5g εχω με vodafone και πιάνει μια χαρά.Μίλησες μαζί τους?
  4. Λεωφορος Αλεξανδρας Αμπελοκηπους πριν λιγο
  5. Καλημερα.Σημερινη μετρηση καστελλα.
  6. Καλησπερα.Σε οτι αφορα το απλο s21 επειδη αυτο ηθελα να παρω και το εψαξα, το galaxy s20 5g πιστευω ειναι πολυ καλυτερο..1. sd card,2. καλυτερη αναλυση οθονης και 3. 12 gb ram.Σε οτι αφορα τις καμερες για το απλο παντα s21 εχουνε ακριβως τις ιδιες με το s20 5g.Εδω ειναι και οι διαφορες με στοιχεια. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10044&idPhone2=10626
  7. Τα αποτελεσματα αυτα ειναι με το galaxy s20 5g G981B που φοραει τον exynos.
  8. Να και μια φωτογραφια με τα στατιστικα της μπαταριας.
  9. Το εχουνε φερει καποια μαγαζια στην ελλαδα.Εγω απο ελλαδα το πηρα πριν 2 μηνες..Την οθονη την εχω μονιμα στα 60hz..
  10. Ναι μια χαρα πιανει 5g αθηνα σε καποιες περιοχες με vodafone αλλα ρουφαει μπαταρια..
  11. Οχι φιλε μου την εκδοση με τον exynos εχω το 5g.G981B.
  12. Καλησπερα.περιπου 6 ωρες sot μου βγαζει.Η συσκευη ειναι 2 μηνων οποτε η μπαταρια ειναι ακομα καινουργια.Τωρα που χρησιμοποιω το 5g συνεχεια μου κραταει μια ωρα λιγοτερο.
  13. Καλημερα..Μετα το τελευταιο update του μαρτιου η μπαταρια πηρε τα πανω της..Ενα 40% παραπανω κραταει τωρα..Οχι οτι ειχα προβλημα με την αποδοση της μπαταριας αλλα τωρα εχει περασει σε αλλο επιπεδο.
×
×
  • Create New...