FoT1s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Σας έχει συμβεί; Να "κολλάει" μια εφαρμογή και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα; Όλα λύνονται με κλείδωμα της συσκευής και ξεκλείδωμα! https://gr.gizchina.com/2020/04/21/android-10-bug-chtypaei-katochoys-xiaomi-oneplus-kai-pixel-kiniton/ Από το Δεκέμβριο που έχω το κινητό 4-5 φορές! Απο τον Οκτωβριο που βγηκε η 10αρα, τον Απριλιο θυμηθηκαν το συγκεκριμενο προβλημα? Ασε που δεν αναφερει πουθενα σε πιο build συσκευης συμβαινει αυτο, κατι που δεν στεκει να γενικευεις ολες της εκδοσεις android 10 και επισης, δεν σκεφτηκαν οτι μπορει να μην ειναι καποιες εφαρμογες σωστα optimization με την 10αρα και να ειναι σε συγκεκριμενες εφαρμογες? Μην ξεχνατε, οτι πολλες εφαρμογες ακομα ειναι σε API 28 ενω η 10αρα σε 29 και μπορει να επηρεάζει. *Δικες μου σκεψεις ολα τα παραπανω. Edited April 22, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Απο τον Οκτωβριο που βγηκε η 10αρα, τον Απριλιο θυμηθηκαν το συγκεκριμενο προβλημα? Ασε που δεν αναφερει πουθενα σε πιο build συσκευης συμβαινει αυτο, κατι που δεν στεκει να γενικευεις ολες της εκδοσεις android 10 και επισης, δεν σκεφτηκαν οτι μπορει να μην ειναι καποιες εφαρμογες σωστα optimization με την 10αρα και να συσκευει σε συγκεκριμενες εφαρμογες? Μην ξεχνατε, οτι πολλες εφαρμογες ακομα ειναι σε API 28 ενω η 10αρα σε 29 και μπορει να επηρεάζει. *Δικες μου σκεψεις ολα τα παραπανω.Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου έχει τύχει, σε Tapatalk και Chrome το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου έχει τύχει, σε Tapatalk και Chrome το έχω παρατηρήσει να γίνεται. Μια από τα ίδια σε OnePlus 6t. Tapatalk και Chrome. Ειδικά το Tapatalk...γίνεται ανυπόφορο μερικές φορές. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εγω πχ με Chrome και γενικα καποιο τετοιο προβλημα, δεν εχω σε pixel 2 xl απο τοτε που βγηκε η 10αρα. (Tapatalk δεν χρησιμοποιω). Παρα μονο με το viber το οποιο εχει φτιαξει εδω και πολυ καιρο και ηταν με τις ειδοποιησεις, ασχετο δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 (edited) Face Unlock σε Revolut και OneDrive της Microsoft! Στην εφαρμογή ebay δεν το βρήκα... Αυτά τα app χρησιμοποιώ από την παρακάτω λίστα εφαρμογών με Face Unlock! https://9to5google.com/2020/04/16/pixel-4-face-unlock-apps-support/ 29.04.2020 και σε Curve! Edited April 28, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παιδιά από που για τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παιδιά από που για τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ??Amazon. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Παιδιά από που για τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ??One thing από skroutz. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 One thing από skroutz. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Δεν αξιζει να ρισκαρεις μια τετοια αγορα απο Ελληνικο site για κατι που υπαρχει "θεμα" με την εγγυση στην χωρα μας. Προσωπικη γνωμη, πιστευω το amazon ειναι μονοδρομος για την συγκεκριμενη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Δεν αξιζει να ρισκαρεις μια τετοια αγορα απο Ελληνικο site για κατι που υπαρχει "θεμα" με την εγγυση στην χωρα μας. Προσωπικη γνωμη, πιστευω το amazon ειναι μονοδρομος για την συγκεκριμενη αγορα. Καλησπέρα.Έχω μιλήσει προσωπικά με τον κύριο από το one thing μιας και εγώ αγόρασα από εκεί και μου είπε σε περίπτωση βλάβης το στέλνει ο ίδιος Γερμανία από όπου και τα αγοράζει με 2 έτη εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Καλησπέρα.Έχω μιλήσει προσωπικά με τον κύριο από το one thing μιας και εγώ αγόρασα από εκεί και μου είπε σε περίπτωση βλάβης το στέλνει ο ίδιος Γερμανία από όπου και τα αγοράζει με 2 έτη εγγύηση. Αυτη την στιγμη, ειναι πιο ακριβο απο το αμαζον. (η διαφορα ειναι η θηκη σου και το τζαμακι σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Δεν αξιζει να ρισκαρεις μια τετοια αγορα απο Ελληνικο site για κατι που υπαρχει "θεμα" με την εγγυση στην χωρα μας. Προσωπικη γνωμη, πιστευω το amazon ειναι μονοδρομος για την συγκεκριμενη αγορα.Και φυσικά μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικες συναλλαγές και αν το βγάλει πάλι προσφορά το Amazon. 1000 φορές από εδώ. Έχει ψωνισει και μένα φίλος από εκεί, απόλυτα ευχαριστημένος. Αν δώσω το 6Τ μου, θα ψωνίσω και γω από εκεί. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Κι εγώ από εκεί πήρα το 3xl πέρυσι με τιμολόγιο. Όλα οκ, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Και χωρίς να ρωτηθούμε... εγκατάσταση! :X Και τιμή $179... :wacko: Πάλι καλά που το Pixel 5 θα είναι mid-range! :p Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 ΤΕλικα το wificalling/VoLTE cosmote δουλευει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Με την εφαρμογή της eurobank γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί το face unlock? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Με την εφαρμογή της eurobank γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί το face unlock? Σε καμια δεν λειτουργεί. Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σε καμια δεν λειτουργεί. Δυστυχώς Στο playstore στη περιγραφή της eurobank λέει ότι υποστηρίζει touch Id και face Id. Μήπως δουλεύει κομπλέ; ή αναφέρονται στο face id των iPhone και απλά είναι copy paste το κείμενο της περιγραφής Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Στο playstore στη περιγραφή της eurobank λέει ότι υποστηρίζει touch Id και face Id. Μήπως δουλεύει κομπλέ; ή αναφέρονται στο face id των iPhone και απλά είναι copy paste το κείμενο της περιγραφής Τα υποστηρίζει αλλά όχι pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Τα υποστηρίζει αλλά όχι pixel. Πάντως σε όσες εφαρμογές το υποστηρίζει θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει πρώτα το Sign In With Biometrics μέσα στην κάθε εφαρμογή. Δεν είναι εξ ορισμού ενεργοποιημένο. Πχ σε Revolut, Curve, Onedrive... έπρεπε να το ενεργοποιήσεις σε κάθε μία εφαρμογή και μετά "τρέχει" το Face Unlock! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όποιος έχει ρουτ, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fingerface Fingerface Redirect all API requests from FingerprintManager to BiometricManager and BiometricPrompt. This allows users to use Face Unlock in apps that only support fingerprints; very useful for devices such as Pixel 4 and Pixel 4 XL as they no longer have fingerprint scanners, and most apps out there are not updated to use BiometricPrompt yet. https://github.com/topjohnwu/Fingerface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όποιος ψάχνει καλό fast ασύρματο φορτιστή, του προτείνω αυτόν εδώ. https://www.skroutz.gr/s/21483247/Spigen-USB-C-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-F316W.html?from=catspan Δεν τον λες φθηνό, σίγουρα όμως είναι λίγο φθηνότερος του Pixel stand. Από 20% στο 100% χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 2 ώρες και οι θερμοκρασίες βάσει του app Ampere, δεν ξεπέρασαν τους 41 βαθμούς. Ταχύτητα φόρτισης 2160ma. Περίπου 10.8W δηλαδή. Στα τελευταία έριχνε την ταχύτητα αρκετά για ευνόητους λόγους. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όποιος ψάχνει καλό fast ασύρματο φορτιστή, του προτείνω αυτόν εδώ. https://www.skroutz.gr/s/21483247/Spigen-USB-C-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-F316W.html?from=catspan Δεν τον λες φθηνό, σίγουρα όμως είναι λίγο φθηνότερος του Pixel stand. Από 20% στο 100% χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 2 ώρες και οι θερμοκρασίες βάσει του app Ampere, δεν ξεπέρασαν τους 41 βαθμούς. Ταχύτητα φόρτισης 2160ma. Περίπου 10.8W δηλαδή. Στα τελευταία έριχνε την ταχύτητα αρκετά για ευνόητους λόγους. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Σε λίγες μέρες θα παραλάβω ένα Pixel Stand. Τον βρήκε ένας φίλος μου στην Αγγλία περίπου στα 50€. Θεωρητικά καινούργιος, ο πωλητής τον χρησιμοποίησε μία φορά! Τον επέλεξα κυρίως για τα "επιπλέον" που προσφέρει σε Pixel συσκευές πχ Google Assistant, Ambient Display Photos, DND όταν είναι πάνω στο stand, Sunrise ξυπνητήρι, με φορτιστή 18W στη συσκευασία... Θα επανέλθω με την εμπειρία μου... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σε λίγες μέρες θα παραλάβω ένα Pixel Stand. Τον βρήκε ένας φίλος μου στην Αγγλία περίπου στα 50€. Θεωρητικά καινούργιος, ο πωλητής τον χρησιμοποίησε μία φορά! Αν σου βγει όπως τα λες... ομολογουμένως τσίμπησες καλή ευκαιρία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όποιος ψάχνει καλό fast ασύρματο φορτιστή, του προτείνω αυτόν εδώ. https://www.skroutz.gr/s/21483247/Spigen-USB-C-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-F316W.html?from=catspan Δεν τον λες φθηνό, σίγουρα όμως είναι λίγο φθηνότερος του Pixel stand. Από 20% στο 100% χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 2 ώρες και οι θερμοκρασίες βάσει του app Ampere, δεν ξεπέρασαν τους 41 βαθμούς. Ταχύτητα φόρτισης 2160ma. Περίπου 10.8W δηλαδή. Στα τελευταία έριχνε την ταχύτητα αρκετά για ευνόητους λόγους. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΕπίσης και αυτός είναι πολύ καλός αν δε θέλετε να δώσετε πολλά λεφτά : https://www.amazon.de/-/en/dp/B07X6D6Y9P Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts