mariosave Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Αξίζουν τα AirPods 2019 ? Τα βρήκα καινούργια 110 από μαγαζί που κλείνει , να τα τσιμπήσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλησπέρα. Έχω μαζί με το iPhone 11 Pro Max και το Apple Watch S5. Το Apple Watch S5 το είχα κλείσει στις 18/2 με 100% μπαταρία και στις 24/3 που το άνοιξα είχε 86%. Είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ. Ναι ειναι φυσιολογικο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Αξίζουν τα AirPods 2019 ? Τα βρήκα καινούργια 110 από μαγαζί που κλείνει , να τα τσιμπήσω ; Εννοείται πως αξίζουν, αν τα χρειάζεσαι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Αξίζουν τα AirPods 2019 ? Τα βρήκα καινούργια 110 από μαγαζί που κλείνει , να τα τσιμπήσω ; Φυσικά, αρκεί να είναι γνήσια γιατί υπάρχουν πολλά καταστήματα που πουλάνε imitation αγνώστου προελεύσεως που είναι φαινομενικά ολόιδια και με τα γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Αξίζουν τα AirPods 2019 ? Τα βρήκα καινούργια 110 από μαγαζί που κλείνει , να τα τσιμπήσω ; Αν δεν τα θέλεις να τα πάρω εγώ καλύτερα Πρόσεχε όπως σου είπαν παραπάνω μην πέσεις σε καμία απομίμηση γιατί υπάρχουν πολλές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας. €121 κάνουν... https://www.skroutz.gr/s/17926507/Apple-AirPods-2019.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ναι ειναι φυσιολογικο Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας. €121 κάνουν... https://www.skroutz.gr/s/17926507/Apple-AirPods-2019.htmlΑκριβώς. Τον Αύγουστο τα πήρα με την ασύρματη φόρτιση μάλιστα στα 150. Σιγά την μεγάλη προσφορά. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 εννοείτε τσεκάρισμα πριν την αγορά,την έχει πατήσει φίλος με copy απο "μαγαζί που κλείνει και καλά,του είπαν μόνο αποστολή γιατί δεν τα είχαν στο χώρο τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Αν δεν τα θέλεις να τα πάρω εγώ καλύτερα Πρόσεχε όπως σου είπαν παραπάνω μην πέσεις σε καμία απομίμηση γιατί υπάρχουν πολλές Πως θα τα τσεκάρω στο apple serial ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πως θα τα τσεκάρω στο apple serial ? δεν γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πως θα τα τσεκάρω στο apple serial ? Πας εδώ και βάζεις το serial number που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας... https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Πας εδώ και βάζεις το serial number που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας... https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τίτλος σήμερα : Apple Pay στην Ελλάδα από την Alpha Bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τίτλος σήμερα : Apple Pay στην Ελλάδα από την Alpha Bank. Καιρός ήταν εάν και έχω εθνική και Πειραιώς Θα μπουν κι αυτές στο πρόγραμμα σιγά σιγά πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Διαθέσιμη η 13.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Παρατηρώ πως γενικά στα iphone το mail.app δεν συγχρονίζεται κ δεν ανανεώνει το status άμεσα όπως γίνεται πχ με το gmail.app της google. Ουτε σε λογαριασμό icloud, για να ανανεωθεί το status θα πρέπει να φέρω στο προσκήνιο το mail.app κ να κάνει refresh. Στο gmail.app γίνεται σχεδόν άμεσα ακόμα κι αν κλείσει εντελώς η εφαρμογή κ δεν τρέχει στο παρασκήνιο. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το "ανανέωση στο παρασκήνιο". Τι παίζει; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Μπαίνει και η Eurobank λέει μέσα στο μήνα στο Apple Pay που με ενδιαφέρει. Για να δούμε... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Μπαίνει και η Eurobank λέει μέσα στο μήνα στο Apple Pay που με ενδιαφέρει. Για να δούμε... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος να προτεινει εναν καλο ασυρματο φορτιστη; Ιδανικα αν θα μπορουσε να σταματαει και η φορτιση οταν φτανει στο 100% η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Να ρωτήσω κάτι...με την ίδια χρήση,πόση περισσότερη ώρα μπορείς να βγάλεις με το Max από ότι με το Pro;Έχω το Pro και με ενδιαφέρει να μάθω αν αξίζει η αναβάθμιση μόνο για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος να προτεινει εναν καλο ασυρματο φορτιστη; Ιδανικα αν θα μπορουσε να σταματαει και η φορτιση οταν φτανει στο 100% η μπαταρια. Καλημέρα. Και εγώ ήμουν στην αναζήτησή και μου πρότειναν να πάρω της Blitzwolf. Δεν έχω παραλάβει ακόμα για να πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος να προτεινει εναν καλο ασυρματο φορτιστη; https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7999071#post7999071 Ιδανικα αν θα μπορουσε να σταματαει και η φορτιση οταν φτανει στο 100% η μπαταρια. Αυτό δεν έχει να κάνει με το φορτιστή αλλά στο αν μπορεί να το κάνει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μόνο εγώ παρατηρώ battery drain και καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών μετά την 13.4.1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μόνο εγώ παρατηρώ battery drain και καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών μετά την 13.4.1 ; Στο 6s σίγουρα υπάρχει drain Τώρα εάν είναι γενικό το κακό δεν γνωρίζω Από συσκευή σε συσκευή διαφέρουν τα λογισμικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts