Jim30 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Και 5 mb δε τους εμπιστεύομαι κάθε update περισσότερο "χαλάει" το κινητό παρά το φτιάχνει συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Και 5 mb δε τους εμπιστεύομαι κάθε update περισσότερο "χαλάει" το κινητό παρά το φτιάχνει συνήθως Ε τώρα μου κάνεις πλάκα . Εγώ γκρινιαζω για τo android 10 , αλλά σε ποιο security update ως τώρα έχει χαλάσει κάτι ; Σε κανένα . Σούπερ πάει το κινητό . Μπάλα . Μπαταρία κορυφή , φωτογράφιες εξαιρετικες πολύ πάνω από τον μ.ο . Που έχει πειράχτει και τι ; Κ ρωτάω κ γενικά έχει κανείς κάποιο θέμα που να έχει δημιουργηθεί από τα updates ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Δε μιλάω για το συγκεκριμένο κινητό μιλάω γενικά δε τους εμπιστεύομαι εσύ γούστο σου καπελο σου κάνε ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 μόλις ήρθε παιδια Και σε εμένα ήρθε αλλά είναι 85,5MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Αυτό τώρα, τι ήταν;Το καλύτερο κινητό έως τα 370€ είναι το ΟΡ7 Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Και σε εμένα ήρθε αλλά είναι 85,5MB. Σοβαρά ?? Πώς γινεν αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Εμένα λέει 98 αλλά δεν έχω βάλει του Δεκεμβρίου μάλλον γι'αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το δακτυλικό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ευελπιστώ να μπορέσει να βελτιωθεί με κάποιο update και να μην είναι μόνο θέμα ποιότητας αισθητήρα. Μια ερώτηση. Τοποθέτησα μια κάρτα sd παράλληλα με την SIM. Παρατηρώ ότι εμφανίζει την sim στην θέση 2. Να φανταστώ πως η κάρτα sd παίρνει την θέση της SIM 1; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Σοβαρά ?? Πώς γινεν αυτό Μαλλον ειναι global version. Οι EU εχουν 50 κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 EU 59.4mb Έχουμε "στατιστικο" ποια έκδοση παίρνει πρώτη τα updates? Έτσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις:) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το δακτυλικό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ευελπιστώ να μπορέσει να βελτιωθεί με κάποιο update και να μην είναι μόνο θέμα ποιότητας αισθητήρα. Μια ερώτηση. Τοποθέτησα μια κάρτα sd παράλληλα με την SIM. Παρατηρώ ότι εμφανίζει την sim στην θέση 2. Να φανταστώ πως η κάρτα sd παίρνει την θέση της SIM 1; Μην περιμενεις κατι φανταστικα καλυτερο στο δαχτυλικο. Να ζηταμε λογικα πραγματα. Συσκευεη των 150€ με in display fp και γρηγορο δεν θα βρεις ποτε και πουθενα σημερα. Οταν η τεχλολογια αυτη προχωρησει και πεφτει η τιμη των γρηγορων αισθητηρων τοτε ναι. Για το κοντινο διαστημα απλα ξεχασετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το δακτυλικό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ευελπιστώ να μπορέσει να βελτιωθεί με κάποιο update και να μην είναι μόνο θέμα ποιότητας αισθητήρα. Μια ερώτηση. Τοποθέτησα μια κάρτα sd παράλληλα με την SIM. Παρατηρώ ότι εμφανίζει την sim στην θέση 2. Να φανταστώ πως η κάρτα sd παίρνει την θέση της SIM 1; Την sim σε ποια θέση την έβαλες; 1 ή 2; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 EU 59.4mb Έχουμε "στατιστικο" ποια έκδοση παίρνει πρώτη τα updates? Έτσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις:) Συνήθως η global μερικές ώρες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το καλύτερο κινητό έως τα 370€ είναι το ΟΡ7 Sent from my GM1900 using Tapatalk Δηλαδή σε υπερδιπλάσια του MI A3 τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Μην περιμενεις κατι φανταστικα καλυτερο στο δαχτυλικο. Να ζηταμε λογικα πραγματα. Συσκευεη των 150€ με in display fp και γρηγορο δεν θα βρεις ποτε και πουθενα σημερα. Οταν η τεχλολογια αυτη προχωρησει και πεφτει η τιμη των γρηγορων αισθητηρων τοτε ναι. Για το κοντινο διαστημα απλα ξεχασετο. Το επιεικώς απαράδεκτο πάει στο μεγάλο ποσοστό ανεπιτυχών προσπαθειών. Το ότι είναι αργός ο αισθητήρας είναι αναμενόμενο [όπως είπες 150€ δώσαμε (άλλοι πάλι 270€)] ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την sim σε ποια θέση την έβαλες; 1 ή 2; Νομίζω πως η sd μπαίνει σε μια μόνο θέση. Και η απορία μου είναι αν είναι αυτή η θέση 1 ; Εκτός αν κάτι δεν είδα καλά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Την sim σε ποια θέση την έβαλες; 1 ή 2; Αφου εβαλε sd card αναγκαστικα στην θεση 2. Δεν γινεται αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το δακτυλικό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ευελπιστώ να μπορέσει να βελτιωθεί με κάποιο update και να μην είναι μόνο θέμα ποιότητας αισθητήρα. Μια ερώτηση. Τοποθέτησα μια κάρτα sd παράλληλα με την SIM. Παρατηρώ ότι εμφανίζει την sim στην θέση 2. Να φανταστώ πως η κάρτα sd παίρνει την θέση της SIM 1; Μήπως έχεις κάποιο θέμα με την συσκευη σου;το δαχτυλικο δουλεύει άψογα σε μένα τουλάχιστον,μπορώ να πω σε σχέση με Samsung s7 που είχα πριν λίγο καλύτερο.οταν πέρασα ένα τζαμακι κακής ποιότητας είχε θέμα αλλά τώρα που του έβαλα ένα καλό όλα οκ.το κινητό για μένα που έχω μέτριες απαιτησεις τα σπάει!έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου από θέμα μπαταρίας.2 μέρες και κάτι κρατάει και το δουλεύω συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Θημήστε μου σας παρακαλώ πως ενεργοποιώ το Wifi calling. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Οπότε ξαναβγάλει το sim tray και δες σε ποια θέση μπήκε. Λογικά θα γράφει αριθμό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Εμένα πάλι πιανει 10 στις 10 . Σε ότι αφορά στην ταχύτητα έχετε αφαιρέσει με τη γνωστή εφαρμογή από το play store τα animations?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Το επιεικώς απαράδεκτο πάει στο μεγάλο ποσοστό ανεπιτυχών προσπαθειών. Το ότι είναι αργός ο αισθητήρας είναι αναμενόμενο [όπως είπες 150€ δώσαμε (άλλοι πάλι 270€)] ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως η sd μπαίνει σε μια μόνο θέση. Και η απορία μου είναι αν είναι αυτή η θέση 1 ; Εκτός αν κάτι δεν είδα καλά. Εγω δεν εχω σχεδον καθολου αποτυχιες. Σιγουρα δεν εχεις περασεις τα αποτυπωματα σωστα. Περασε το δαχτυλο σε πολλα σημεια ακομα και στην ακρη και ψιλοορθιο και πλαγιο και γενικα οσο μπορεις περισσοτερες γωνιες του δαχτυλου. Αν το κανεις αυτο δεν θα εχεις κανενα θεμα με αποτυχιες.καπιοι περνανε δυο δακτυλικα στο ιδιο δακτυλο. Εγω οχι. Οσο για την sd δεν γινεται να κανεις λαθος. Εχει μονο μια θεση αρα αν την βαλεις και δουλευει ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ποια είναι αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Εγώ δοκίμασα σήμερα να τα σβήσω όλα τα αποτυπώματα και να τα περάσω ξανά όσο καλύτερα μπορούσα. Δεξί αντίχειρα-δείκτη και μέσο τα πέρασε σχετικά εύκολα, και μου φαίνεται ότι πάνε λίγο καλύτερα. Τουλάχιστον δουλεύει καμία φορά και με τα άλλα δύο δάχτυλα, πέρα του αντίχειρα. Με τον αριστερό αντίχειρα ταλαιπωρήθηκα πολύ να τον καταχωρήσω. Και τις περισσότερες φορές δεν πιάνει, από ότι βλέπω. Ίσως είναι λίγο μπακάλικο, αλλά μου φαίνεται πως αν έχεις βρει την κατάλληλη γωνία όταν καταχωρείς το κάθε δάχτυλο και προχωράει καλά χωρίς διακοπές η διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί το ποσοστό, τότε θα δουλεύει και καλά. Αν σου βγάζει το λάδι να το περάσεις ωστόσο, ακόμα και να ολοκληρωθεί η καταχώρηση καλύτερα διέγραψέ το και πέρνα το ξανά. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Παντως με το νεο update ειμαι σιγουρος οτι η ταχυτητα ανεβηκε παρα πολυ. Ανοιγει τις εφαρμογες με μεγαλη διαφορα γρηγοροτερα απο πριν. Φορτωνει τα παντα πολυ γρηγοροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Για δες τη μπαταρία τώρα καμία μέρα μη τελειώνει σε χρόνο dt hahah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts