Jump to content

Keepkouking

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Keepkouking

  1. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Πάντως τα security updates έρχονται ακόμα .
  2. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Και απαντάω στον εαυτό μου
  3. Keepkouking

    Realme 8 5G

    έφτασε η συσκευή στο end of life της ? τέλος και τα security patches?
  4. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Σίγουρα σαν την πρωταρχική του κατάσταση ΔΕΝ θα είναι (καμία συσκευή δεν είναι) αλλά μην φανταστείς κάτι τραγικό που θα χαλάσει το realme σου. Βέβαια αν δεν σε απασχολούν οι ενημερώσεις ασφαλείας που χάνεις μπορείς να μείνεις έτσι.
  5. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Ναι και εμένα από το app εθνικής πχ πληρώνω κανονικά ,(όχι market pass φυσικά) απλά δεν ξέρω αν έχει καμία ασυμβατότητα με το Google wallet συγκεκριμένα . Έπαιξα τώρα λίγο με τις προεπιλογές και θα το δοκιμάσω απο Δευτέρα και θα επανέλθω. Edit: Έθεσα το Google wallet (και όχι την τραπεζική εφαρμογή) ως προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμών και όλα οκ.
  6. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Έχει καταφέρει κάποιος να πληρώσει με market pass από το κινητό μας ? Viva wallet - Google pay Έχω φάει άκυρο 3 φορές ως τώρα .
  7. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Εγκατέστησα την F03. Δεν έχω να πω καλα λόγια προς το παρόν . Κάποιες στιγμές bugάρει το home button και δεν γυρνάει στην αρχική οθόνη . Μετά φτιάχνει . Όταν αναβει κλειδωμένη η οθόνη και ελέγχει το πρόσωπο για να ξεκλειδωσει, η οθόνη μένει μαύρη και βγάζει στιγμιαία ένα "ακύρωση" πριν ξεκλειδωσει . Επίσης δεν ασπρίζει η οθόνη έτσι ώστε να παράγει φως στο σκοτάδι για να μπορεί να ξεκλειδώσει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με το πρόσωπο κάτι που δούλευε άψογα πριν (θα το ψάξω μήπως απενεργοποιήθηκε μόνο του). Ακόμα δεν έχουν διορθώσει το bug του chrome tap to search Μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα προφανώς . Γενικά οι εφαρμογες ακόμα και ο dialer δείχνουν λογότυπο πριν ανοίξουν για να κρύψουν ότι ...αργούν να ανοίξουν . Όχι καλά προς το παρόν δυστυχώς, και να πω ότι βλέπεις και καμία τρομερή αλλαγή με την μετάβαση από 12 σε 13...μικροπραματα εδώ και εκεί μόνο.. . Edit Φαίνεται να έφτιαξαν το πρόβλημα με τα δεδομένα 5g
  8. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Άντε να δούμε μήπως ξύπνησαν εκεί στην realme . Έχουμε μείνει με security από Σεπτέμβρη. Το κινητό έχει πρόβλημα με την διαχείριση μνήμης, τα δεδομένα μετά από κάθε restart σου βγάζουν την πίστη να δουλέψουν, ακόμα δεν έχουν διορθώσει bugs από android 11 ακόμα. Οι ώρες οθόνης έχουν πέσει αρκετά (αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικη γήρανση).
  9. Keepkouking

    Realme 8 5G

    νομίζω οτι αφαίρεσαν για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω την επιλογη απο 5g-4g. Θυμάσαι την διαδικασία που σου είπαν για την επαναφορά των σημείων πρόσβασης, διοτι εγω μεχρι τώρα έλυνα το προβλήμα απλα ανοιγοκλείνοντας επανειλημμένα τα δεδομενα <- > πτήση μέχρι να στρώσουν.
  10. Keepkouking

    Realme 8 5G

    4 γιγα σχεδόν . Τόσα δεν ήταν νομίζω από 11 σε 12. Τρομαζω😁
  11. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Ποια gcam προτείνετε τώρα στο android 12 ?
  12. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Αυτό με την αφή που δεν δουλεύει μερικές φορές ειδικά όταν ξεκλειδώνει /ανάβει η οθόνη υπάρχει και χωρίς το τελευταίο update(αυτό που χάλασε την ανοιχτή ακρόαση) Εγώ να προσθέσω ότι 2 φορές δεν μου ανοιγε το πληκτρολόγιο να γράψω πουθενά και ήθελε επανεκκίνηση για να στρώσει. Τώρα σχετικά με το τελευταίο update ευελπιστώ όντως να το "μάζεψαν" και να μην συνεχίσουν την διανομή του ενώ ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα . Για το πρόβλημα σχετικά με τα δεδομένα . Εγώ το φτιάχνω ως εξής . Πάτα ανοίγω κλείνω συνέχεια δεδομένα και λειτουργία πτησης και στρώνει χωρίς reboot. Μικρα προβληματακια αλλά μας κάνουν την ζωή δύσκολη ρε realme
  13. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Δεκέμβριος 2022 android 13 λέει το πρόγραμμα
  14. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Επιβεβαιώνω και εγώ πρόβλημα με 5g και cosmote . Επίσης το είχα γράψει και για την προηγούμενη έκδοση android σαν πρόβλημα και δυστυχώς μου συνεχίζει ακόμα αυτό της φωτογραφίας . Το έχει κάποιος άλλος ?
  15. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Την πέρασες ? Πώς πάει ?
  16. Keepkouking

    Realme 8 5G

    έκανες κάτι συγκεκριμένο και ήρθε το update ή απλά απο μόνο του? Edit Σήμερα 28/07/22 ήρθε ενημέρωση αλλά έχει July security μόνο ...όχι android 12 ακομα
  17. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Τελικα τι έγινε με το 12? Έχει έρθει σε άλλους ? Εμενα τίποτα ακόμα . Αυτοί που το βάλατε πως πάει ? Έχει τίποτα θεματακια?
  18. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Update με security Ιανουρίου και fix στον dialer (?) 177mb
  19. Keepkouking

    Realme 8 5G

    Να ρωτήσω κάτι επειδή μόλις αγόρασα το 8 5g. 1)Έχετε πρόβλημα με το print to PDF ? Συγκεκριμένα προσπαθώ να κατεβάσω το pdf ενός self test και εκεί που στα αλλά κινητά επέλεγα "εκτύπωση" και το έσωζε σε pdf , στο realme δεν δουλεύει και πρέπει να κάνω αλχημείες με τρίτες εφαρμογές . Το έχει δει κάποιος άλλος αυτό ? 2) Άλλο ένα bug που έχω δει είναι να μην δουλεύει το touch to search (εικόνα) βγαζει "δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στο δικτυο....( ???) 3) και τέλος επειδή έχω το κινητό σε dark mode theme όταν βγαίνω στον ήλιο γίνονται τα μαύρα όλα γκρι ανοιχτό.
  20. Να ρωτήσω κάτι επειδή μόλις αγόρασα το 8 5g. Έχετε πρόβλημα με το print to PDF ? Συγκεκριμένα προσπαθώ να κατεβάσω το pdf ενός self test και εκεί που στα αλλά κινητά επέλεγα "εκτύπωση" και το έσωζε σε pdf , στο realme δεν δουλεύει και πρέπει να κάνω αλχημείες με τρίτες εφαρμογές . Το έχει δει κάποιος άλλος αυτό ?
  21. δυστυχως δεν είχα κάνει enable developer options και το USB debugging mode οπότε δεν νομίζω να δουλέψει τίποτα 😓
  22. καιιιιι κάπου εδω τελειώνει το ταξίδι μου με το a3. έπεσε απο τραπέζι και τωρα δεν ανάβει η οθόνη , δέχομαι κλήσεις κανονικα, το touch δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη μόνιμα σβηστή. το άνοιξα μήπως είχε κουνηθει καμια καλωδιοταινια αλλά καμία τύχη. σε 3 μαγαζιά που ρώτησα αλλαγη γνήσιας οθόνης απο 110+++ ευρώ οπότε δεν συμφέρει με τίποτα. η ερώτηση μου τώρα η εξής : με τα παραπάνω δεδομένα υπάρχει τρόπος να πάρω απο μεσα τα data μου ?
  23. Σε εμένα εκτός από το ότι το κινητό πλέον έχει γίνει τέρμα αργό δεν έχω συναντησει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα (ακόμα) Μήπως απλά είχε κολλήσει η οθόνη σβηστή ? Αυτό μου έχει συμβεί αλλά το κινητό έπαιρνε κλήσεις που όμως δεν μπορούσα να απαντήσω . Τελικά αναγκάστηκα να κρατήσω το power πατημένο για να κάνει hard restart
  24. που θα βρουμε καμια ρομ της προκοπής καλύτερα 😅
  25. Δεν εχω λάβει ποτέ μήνυμα απο 112 στο mi a3 έχω πειράξει ότι πιθανή ρύθμιση , εχω αντιγράψει όλες τις ρυθμίσεις απο το mi a2 της γυναίκας και τζίφος οπότε σταμάτησα να το ψάχνω. Τώρα τελευταία ήμουν έτοιμος να το ανοίξω γιατί είχα το έξης πρόβλημα : στις κλήσεις με ακουγαν και τους ακουγα με διακοπές σαν μην έχει καλο σήμα κάπως, (σήμα 4.5G είχα κομπλέ όμως) τώρα φαίνεται να έχει φτιάξει αλλά μου το έκανε καμιά βδομάδα συνεχώς και υπέθεσα ίσως έχει κουνηθει καμια κεραία απο τις πολλές τούμπες. μπορεί να ήταν και της cosmote πρόβλημα ποιος ξέρει
×
×
  • Create New...