Jump to content

Neantertal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Neantertal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Neantertal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή υγεία από το telegram τότε κάνεις τα εξής βήματα κατεβάζεις το watchface πας στην εφαρμογή αρχεία φτιάχνεις ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη του κινητού μετά πας στις λείψεις και κάνεις μετακίνηση του αρχείου στον φάκελο που έφτιαξες, μετά πας στην εφαρμογή υγεία μπες στα watchface και πάτα πάνω στα προτεινόμενα μετά γύρνα πίσω και θα σου έχει βγάλει τρεις τελείες πάνω δεξιά πάτα εκεί και θα σου βγάλει το μύνημα αν θέλεις να φορτώσεις watchface πατάς εκεί και σου βγάζει ένα άλλο μύνημα που πατάς ναι και σε πάει στα αρχεία από εκεί πας στον φάκελο που έχεις βάλει το αρχείο και το διαλέγεις και αρχίζει να το φορτώνει. Όταν τελειώσει θα αργήσει λίγο να φανεί στην εφαρμογή αλλά αν το ψάξεις στο ρολόι θα το βρεις αμέσως.
  2. Για όσους δεν το ξέρουν οι εφαρμογές για διπλό tap στην οθόνη και κλείσιμο της δουλεύουν άψογα στην 11
  3. Ναι global έχω. Γιατί αλλάζει από EU σε global; Αν είναι έτσι τότε συγνώμη δεν το ήξερα.
  4. Εκεί το πήγαν. Γι'αυτό το λέω. Εγώ το έβαλα.
  5. Γιατί δεν το βάζεις εκεί που κατεβάζουμε την κουρτίνα; Εγώ εκεί το έβαλα, το μόνο κακό είναι ότι σε ρωτάει κάθε φορά που το πατάς αν θέλεις να κάνεις καταγραφή της οθόνης και κάτι τέτοια.
  6. Παιδιά βάλτε την 11 εχθές μιλάμε η μπαταρία του πλέον είναι όπως ήταν στην 9 τούμπανο λέμε. Φούσκες στην οθόνη βέβαια δεν είδα αλλά είδα στην χέρα μου. Το έχω λιώσει όλη μέρα με ίντερνετ,με you tube, με telegram, viper, και άλλα. Όλα με Wi-Fi χωρίς δεδομένα και από το 93% μέχρι το 33% μου έχει βγάλει 8:17 λεπτά με φωτεινότητα στο 52%. Νομίζω είναι πάρα πολύ καλά.
  7. Παιδιά σήμερα που πήγα να ανοίξω την εφαρμογή αρχεία δεν ανοίγει και μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Καμία συμβουλή;
  8. Παιδιά μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 11 την έκανα και όλα καλά, δουλεύει ρολόι. Το μόνο που δεν φαίνεται να δουλεύει είναι οι φούσκες στις ειδοποιήσεις ενώ είναι ενεργοποιημένες. ξέρει κανείς κάτι;
  9. Παιδιά τώρα υπάρχει και εφαρμογή στο πλέι στορε με πάρα πολλά πρόσωπα για το ρολόι μας, και λέγεται Huawfaces. Η αλήθεια είναι δεν τα έχω ξαναδεί αυτά.
  10. Παιδιά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Να ρωτήσω κάτι; Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε να έχει ελληνική γλώσσα στα πρόσωπα που κατεβάζουμε; Και αν ναι πως; Ευχαριστώ!
  11. Βρήκαμε δουλειά που δεν είχαμε με τα θέματα του ρολογιού. Μήπως λέω μήπως ξέρει κανείς που θα βρούμε θέματα για τις γιορτές που έρχονται;
  12. Παιδιά που να το πάω το αρχείο; γιατί μου λέει άλλαξε τοποθεσία του αρχείου. Εντάξει το έκανα.
  13. γιατί δεν έχεις huawei κινητό. Με οποιοδήποτε άλλο κινητό δεν στα δείχνει ( μάρκα)
  14. Μέχρι και απεγκατασταση του έκανα αλλά τίποτα.
  15. Xiaomi mi a3 έχω αλλά πάντα δούλευε. Σήμερα που πήγα να το πειράξω λίγο δεν δουλεύει.
×
×
  • Create New...