Jump to content

doom26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About doom26

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

doom26's Achievements

  1. Οχι δεν χρειάζεται επαναφορά είναι εύκολη διαδικασία απλά να είσαι προσεκτικός
  2. Καλημέρα,επειδή το ξαναέκανα αρκετές φορές σε άλλα κινητα μου ήταν απλό.το δύσκολο κομμάτι είναι στο "ξεκόλλημα" του πίσω κομματιού και της μπαταρίας.με ένα βιντεάκι στο youtube είσαι κομπλέ τα δείχνει βήμα βήμα.
  3. Καλημέρα 4030mAH. Η μέτρηση αυτήν όταν άλλαξα την μπαταρία αφού είχε κάνει τις φορτίσεις που έπρεπε τώρα επειδή απεγκατασταθηκε η εφαρμογή θα ξανπεραστει και θα κάνω ξανά μέτρηση για ν δω που βρίσκεται
  4. Μια σημείωση το 6.30 ώρες που είπα πιο πάνω για την μπαταρία είναι από το 100-20% ποσοστό.συνηθιζω να μην το αφήνω ν πέφτει κάτω από 20%.
  5. Εμενα μου έδειξε 3 άρα τόσους κύκλους εκανε
  6. Πολυ χρήσιμο thanks
  7. Είχα καταλάβει αφού κόντευε 2 χρόνια το κινητό ότι η μπαταρία άρχιζε να πέφτει.χρησιμοποιησα ένα app και μου έδειξε 88% ,health αλλά και πεσμένη την χωρητικότητα.αυτο το app πρέπει να πάρει 6-7 φορτίσεις για να δείξει τα αποτελέσματα.ενω η χωρητικότητα ήταν 3940 αν θυμάμαι καλά της μαμάς μοταριας μου το έβγαζε 24## κάτι. Ωραίος...
  8. Όχι ότι έκανα στο κινητό μόνος μου και μπαταρία κι οθόνη.το κινητό είχε καιρό κλειστό περίπου 4 μήνες λόγω οθόνης όπως προείπα.στην πρώτη ολοκληρωμένη φόρτιση που του έκανα έβγαλε 6.30 ώρες αλλά χωρίς youtube,video μόνο πείραγμα.φανταζομαι από την 2η φόρτιση και μετά θα δείξει πως πάει η μπαταρία.
  9. Δεκτό φίλε μου ο καθένας επιλέγει αυτό που του κάνει δεν σε υποχρεώσε κανείς για κάτι.η 2η που Μ έστειλαν έκατσε καλή μπορεί και να ετυχε.
  10. Πήρα από εδώ μπαταρία https://www.stoucky.gr/en/battery-bm4f-for-xiaomi-mi-a3-mi-9-lite-4030mah.html.μου έστειλαν πρώτα μια που την έβαλα και το κινητό δεν έβγαζε ούτε 2 ώρες!!τους έστειλα email δέχθηκαν ότι υπήρχε αστοχία υλικού και Μ έστειλαν άλλη η οποία ήταν άριστη το κινητό βγάζει όσο έβγαζε όταν το πήρα καινούργιο.
  11. Καλησπέρα σε όλους!μετά από καιρό θέλω να ξαναγράψω στο φόρουμ όχι για κάποιο θέμα του κινητού αλλά πιο πολύ δικό μου.επιχειρησα 2 φορές να το αλλάξω και δεν τα κατάφερα!την 1η είδα ότι έπεφτε η μπαταρία μετά από 2 χρόνια το είχα ψιλοβαρεθει λιγάκι και παίρνω ένα poco x3 pro.εφυγε μετά από 2 μήνες λόγω μεγέθους και μπαταρίας.αλλαζω μπαταρία στο mia3 και το κρατώ όπου μια μέρα πέφτει χτυπά γωνία πάει η οθόνη.με στεναχώρια το αποχαιρετώ λόγω κόστους οθόνης περίπου 90 μια καινούργια.παιρνω ένα mi 9 αλλά μπα και με αυτό βρίσκω με 40 οθόνη για το mia3 χωρίς αποτύπωμα αλλά καλή ποιότητα την βάζω και επιτέλους το ξαναεχω και ελπίζω να κρατήσει καιρό!ούτε αναβαθμίσεις με ενδιαφέρουν ούτε που είναι περασμένο μοντέλο.μπαταρια σε εμένα χωρίς αγχος,τρέχει αρκετά καλά τις εφαρμογές και είναι το σωστό μέγεθος για εμένα.αυτα όποιος θέλει πληροφορίες σχετικά με μπαταρία και οθόνη ας μου στείλει.
  12. Καλησπέρα σε όλους,εντυπώσεις από 11,παρατηρώ μια πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών.μπαταρια εδώ και καμιά ώρα που την πέρασα δεν είδα τρελή πτώση,κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής.αυτα αν βγει κάτι νέο ενημερωνω
×
×
  • Create New...