Jim30 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Στην αρχή πάντως και μένα δουλευε το led παντού μετα από μόνο του σταματησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Εχουμε καμία εφαρμογή που να δουλεύει το led? Δοκίμασα και τις 2 που αναφέρθηκαν πριν λίγο αλλά δεν κατάφερα τίποτα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Εμένα δούλεψε η πρώτη έχει και επιλογη απο μέσα που δοκιμάζεις αν ανοίξει το led όλα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 (edited) Την είδα την επιλογή αλλά δεν κατάφερα κάτι. Επίσης υπάρχει τρόπος για 3 πλήκτρα στην μπάρα πλοήγησης αντί για τα 2 που εχει τώρα; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 2, 2019 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Υπάρχει και ένα τηλεφώνο τεχνικης υποστηρίξης για το κινητό σιγά μη ξέρουν δλδ αλλά είπα να το πω infoquest 2119991515 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλημέρα. Εχει δοκιμάσει κάποιος custom rom? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Χτες παρατήρησα το εξής "περίεργο". Έβαλα το κινητό να φορτίσει πέφτοντας για ύπνο με μπαταρία 30%. Περίπου 2.5 ώρες μετά κοίταξα τυχαία και αντί να είναι φορτισμένο είχε 60%, έγραφε απλά "φόρτιση" χωρίς αργή ή γρήγορη και δεν ανέβαινε η μπαταρία μέσα στα 5 λεπτά που ήμουν ξύπνιος, ακόμα και βάζοντας το καλώδιο ξανά. Το πρωί το κινητό το βρήκα στο 100% όπως έπρεπε. Δεδομένου ότι το 60% είναι γνωστό "μαγικό" νούμερο για τις μπαταρίες αυτής της τεχνολογίας (το όριο πάνω από το οποίο αρχίζει η καταπόνηση της μπαταρίας) φαντάζομαι ότι κάτι κόλπο έχει να κρατάει την μπαταρία στο 60 αντί στο 100 όταν ξέρει ότι δε θα το χρειαστείς άμεσα. Το θέμα είναι πως το ξέρει (digital wellbeing?) και πως το ελέγχεις σε περίπτωση που πρέπει πχ να φύγεις νύχτα για ένα ταξίδι και το θες φορτισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία γενικά παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Με αρκετη χρήση δεν πέφτει κάτω από 1 1/2 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Τελικα βρηκε καποιος λυση να αναβει το led? Δοκιμασα και τις 2 εφαρμογες που αναφερθηκαν χωρις επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager3 δοκίμασε αυτή σε μένα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αυτη δοκιμαζα μολις τωρα αλλα χωρις αποτελεσμα.Να σου στειλω pm να δουμε μηπως βρουμε ακρη? Δεν μπορω να το κανω να αναψει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Ναι αμέ στείλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Βρε παιδιά τον διακόπτη: "φως που αναβοσβήνει" στις ειδοποιήσεις τον έχετε ανοίξει; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Εννοειται πως ειναι ανοιχτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Δυστυχώς μόνο η εφαρμογή που πρότεινε ο ilka71 μου δούλεψε άψογα και έχει και την μεγαλύτερη παραμετροποίηση, αλλά έπρεπε να την απεγκαταστήσω γιατί κατανάλωνε αρκετή μπαταρίας.. Οι άλλες (περίπου 10) που δοκίμασα δεν λειτουργούν ή μισο-λειτουργούν.. Οπότε, πρέπει να συμβιβαστώ με το ότι δεν έχω notification led (πλέον δουλεύει μόνο σε κλήσεις) και να ευελπιστώ σε διόρθωση με μελλοντικό update. Αν είχε τουλάχιστον double tap to wake, θα ήταν πολύ εύκολο να τσεκάρω αν έχω ειδοποίηση.. τώρα μόνο πατώντας το power button μπορώ να τσεκάρω και ελπίζω να μην το διαλύσω από την πολλή χρήση, πέραν του ότι είναι αρκετά άβολο, γιατί πρέπει να πάρω το κινητό στο χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) Εγώ δε θυμάμαι τι είχα κάνει στις ρυθμίσεις αλλά μου ανάβει στα πάντα το notification και Viber και messenger και sms και αναπάντητες Χωρίς εφαρμογή, είχα ψάξει αρκετά τις ρυθμίσεις αλλά το είχα καταφέρει και ποτέ δεν είχα θέμα Και χρειάζομαι να ανάβει γιατί το κινητό είναι διαρκώς σε do not disturb Μου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν έχει βγάλει άκρη με τις ρυθμίσεις. Όσο για τη μπαταρία πλέον σχεδόν μόνιμα το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ, δηλαδή έχω δύο μέρες πρώτη φορά σε σύγχρονο smartphone (με τη χρήση που κάνω εγώ πάντα, άλλοι είχαν ήδη, ή δεν έχουν ούτε με αυτό) Edited December 3, 2019 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Μη σκατε είναι σίγουρα λογισμικό θέμα και θα το φτιάξουν υπομονή κατά τα άλλα το κινητό είναι πραγματικά άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 καλημέρα. Ψάχνω θήκη τύπου πορτοφόλι που είναι ημιδιάφανη στην μπροστά πλευρά του. Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα. 'Ωστε να μπορώ να βλέπω ώρα και ειδοποιήσεις. Επίσης, από που ενεργοποιώ την λειτουργία αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Δυστυχώς μόνο η εφαρμογή που πρότεινε ο ilka71 μου δούλεψε άψογα και έχει και την μεγαλύτερη παραμετροποίηση, αλλά έπρεπε να την απεγκαταστήσω γιατί κατανάλωνε αρκετή μπαταρίας.. Οι άλλες (περίπου 10) που δοκίμασα δεν λειτουργούν ή μισο-λειτουργούν.. Οπότε, πρέπει να συμβιβαστώ με το ότι δεν έχω notification led (πλέον δουλεύει μόνο σε κλήσεις) και να ευελπιστώ σε διόρθωση με μελλοντικό update. Αν είχε τουλάχιστον double tap to wake, θα ήταν πολύ εύκολο να τσεκάρω αν έχω ειδοποίηση.. τώρα μόνο πατώντας το power button μπορώ να τσεκάρω και ελπίζω να μην το διαλύσω από την πολλή χρήση, πέραν του ότι είναι αρκετά άβολο, γιατί πρέπει να πάρω το κινητό στο χέρι..εμένα δεν καταναλώνει μπαταρία! στην αρχή μπορεί να φαινόταν στις εφαρμογές που τρώνε μπαταρία αλλά μετά από λίγες μέρες δεν φαίνεται. μάλλον αυτορυθμιστηκε. το led πάντα μου ανάβει αλλά έχω κλειστή την επιλογή να ανάβει η οθόνη σε κλήσεις, μηνύματα κλπ. (δηλαδή ΔΕΝ ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις κλπ) Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 εμένα δεν καταναλώνει μπαταρία! στην αρχή μπορεί να φαινόταν στις εφαρμογές που τρώνε μπαταρία αλλά μετά από λίγες μέρες δεν φαίνεται. μάλλον αυτορυθμιστηκε. το led πάντα μου ανάβει αλλά έχω κλειστή την επιλογή να ανάβει η οθόνη σε κλήσεις, μηνύματα κλπ. (δηλαδή ΔΕΝ ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις κλπ) Sent from my Mi A3 using Tapatalk Κι εγώ κλειστή την έχω την επιλογή να ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις. Την έβαλα βράδυ με μπαταρία στο 100% και μετά από 5 ώρες που σηκώθηκα ήταν στο 88% και ήταν η μοναδική εφαρμογή στη χρήση μπαταρίας. Θα την ξαναδοκιμάσω μήπως και στρώσει όπως και σε εσένα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή εφαρμογή με πολλή παραμετροποίηση. Πάντως ψιλοβρήκα λύση, έβαλα χθες μια εφαρμογή τύπου wave to lock screen που λειτουργεί αστραπιαία, οπότε μπορώ να τσεκάρω εύκολα για ειδοποιήσεις, μάλιστα το βράδυ -πάλι μετά από 5 ώρες- η κατανάλωση έπεσε μόλις 3%, οπότε δεν καταναλώνει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Αυτό λειτουργεί μια χαρά χωρίς να τρώει μπαταρία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 πολυ αρνητικη βαθμολογια παντως... τελοσπαντων, μπαταρια τρωνε οι "always on" τυπου εφαρμογες (για να παρακολουθουν την οθονη για double tap κλπ), οχι οι εφαρμογες που αναβουν το φωτακι οταν ερχεται ειδοποιηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 πολυ αρνητικη βαθμολογια παντως... τελοσπαντων, μπαταρια τρωνε οι "always on" τυπου εφαρμογες (για να παρακολουθουν την οθονη για double tap κλπ), οχι οι εφαρμογες που αναβουν το φωτακι οταν ερχεται ειδοποιηση.. Πολύς κοσμος βαζει αρνητικη βαθμολογία επειδή δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει. Σε παλαιότερη συσκευή δουλευε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Το ότι δεν έχει raise to wake η συσκευή είναι μεγάλο μείον. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts