bruno1977 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 https://piunikaweb.com/2019/10/18/mi-a3-october-security-patch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 παιδια το face unlock δεν ανοιγει αμεσα το τηλεφωμο? πρεπει να πατησω το power κουμπι για να ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 παιδια το face unlock δεν ανοιγει αμεσα το τηλεφωμο? πρεπει να πατησω το power κουμπι για να ανοιξει πατας power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 επίσης μετά από πχ όλη νύχτα αναβω την οθόνη και δεν λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα. μολις την αλλάξω λίγο παίρνει μπρος αρκετά θέματα που δεν μου αρέσουν. υποτίθεται με το Android one έχουμε το ίδιο software άρα γιατί πράγματα που δούλευαν στο mi a2 lite εδώ δεν.; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThebig Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Καλησπέρα κι από μένα..... Το τσίμπησα κι εγώ (σε γκρι) σήμερα πριν 7 ώρες....Είχα για 7 μήνες το Α2 Lite αλλά η κόρη μου το έκανε ανταλλακτικά το πρωί...! Επειδή είχα το εταιρικό νούμερο πάνω του δε με έπαιρνε να περιμένω επισκευή και με ψάξιμο 20' το βρήκα στα 165 ευρώ και το πήρα. Αύριο θα αρχίσω το ψάξιμο για gcam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Καλησπέρα κι από μένα..... Το τσίμπησα κι εγώ (σε γκρι) σήμερα πριν 7 ώρες....Είχα για 7 μήνες το Α2 Lite αλλά η κόρη μου το έκανε ανταλλακτικά το πρωί...! Επειδή είχα το εταιρικό νούμερο πάνω του δε με έπαιρνε να περιμένω επισκευή και με ψάξιμο 20' το βρήκα στα 165 ευρώ και το πήρα. Αύριο θα αρχίσω το ψάξιμο για gcam... Δες σελίδα 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 παιδιά ας δοκιμάσουν 2, 3 άτομα όταν καλούν ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ BLUETOOTH να ανοίξουν τον διακόπτη του hotspot και να μου πουν πλιζ εάν χαλάει ο ήχος! εάν το κάνει και σε άλλον να δω μήπως είναι hardware να το πάω σέρβις! ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Καλησπέρα και απο εμένα. Απο σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού προερχόμενος απο honor 8. Πρώτη εμπειρία θα πω μέτρια. Η κύλιση μου κάνει σπασίματα, στην οθόνη φαίνονται τα λίγα ppi τα εικονίδια δεν πιάνουν όλη την οθόνη. Ειδικά που θέλω να βλέπω τι εργασίες που εχω στο ημερολόγιο δεν ανοίγει σε όλη την οθόνη όπως άνοιγε στο honor. Είδωμεν. Μια ερώτηση. Οι περιγραφές των εικονιδίων κόβονται και δεν συνεχίζουν και σε δεύτερη γραμμή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το διορθώνει αυτό ή θα πρέπει να πάω σε launcher και αν ναι ποιόν προτείνεται για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 παιδιά ας δοκιμάσουν 2, 3 άτομα όταν καλούν ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ BLUETOOTH να ανοίξουν τον διακόπτη του hotspot και να μου πουν πλιζ εάν χαλάει ο ήχος! εάν το κάνει και σε άλλον να δω μήπως είναι hardware να το πάω σέρβις! ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using TapatalkΔεν μου παρουσιάζει κάτι, όταν λες χαλάει την κάνει πιο robotized ή κάνει διακοπές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Δεν μου παρουσιάζει κάτι, όταν λες χαλάει την κάνει πιο robotized ή κάνει διακοπές?κάτι χρου χρου και robotized! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Καλησπέρα και απο εμένα. Απο σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού προερχόμενος απο honor 8. Πρώτη εμπειρία θα πω μέτρια. Η κύλιση μου κάνει σπασίματα, στην οθόνη φαίνονται τα λίγα ppi τα εικονίδια δεν πιάνουν όλη την οθόνη. Ειδικά που θέλω να βλέπω τι εργασίες που εχω στο ημερολόγιο δεν ανοίγει σε όλη την οθόνη όπως άνοιγε στο honor. Είδωμεν. Μια ερώτηση. Οι περιγραφές των εικονιδίων κόβονται και δεν συνεχίζουν και σε δεύτερη γραμμή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το διορθώνει αυτό ή θα πρέπει να πάω σε launcher και αν ναι ποιόν προτείνεται για το κινητό? Σε ολα μου τα κινητά βάζω nova launcher. Εχει αρκετές ρυθμίσεις. Πιστευω θα το φερεις στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) stock vs gcam. Πρώτα stock. Στη gcam ειχα το night-lc-cleaner5. Αν δειτε εχει λιγοτερο θορυβο (χωρις να υστερεί αισθητά σε λεπτομέρια), καλυτερο dynamic range ενω στις σκιές διατηρήθηκαν καλύτερα τα χρώματα. Σιγουρα οχι η πιο εντυπωσιακη διαφορά που εχω δει στις ληψεις που χω βγάλει με αυτή τη συσκευή. Έιναι όμως η πιο αντιπροσωπευτική διαφορά. Θέλω να πω εχω πιασει πολυ πιο χαοτικές διαφορές... όμως κατά μέσο όρο κάπου εκεί είναι η βελτίωση. Βέβαια στις σελφι είναι πιο μεγάλη η διαφορά υπέρ της gcam. Νομίζω μεγαλύτερη χρησιμότητα έχει τη μέρα. Ειδικά με τις αστραπιαίες ληψεις στο zsl. IMG_20191018_214617 by Andreas L., on Flickr IMG_20191018_214553 by Andreas L., on Flickr Edited October 18, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μελισσια το μαγαζί? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Σε ολα μου τα κινητά βάζω nova launcher. Εχει αρκετές ρυθμίσεις. Πιστευω θα το φερεις στα μέτρα σου. Σε ευχαριστώ. θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Στο εικονίδιο του δικτύου κινητής η μπλε τελίτσα λέει κάτι ? Δεν θυμάμαι να το είχα προσέξει στην αρχή, ξέρω ότι στο κάτω μέρος του έχει την ταχύτητα για data (X,3,4) αλλά το πάνω μέρος την μπλε τελεία δεν την θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Σε ευχαριστώ. θα το δοκιμάσω Με έσωσες. Νομίζα οτι θα ταλαιπωριώμουν τώρα είναι μια χαρα. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Δεν μου παρουσιάζει κάτι, όταν λες χαλάει την κάνει πιο robotized ή κάνει διακοπές?ποιο bt ακουστικό έχεις; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Το πρόβλημα με τον Nova είναι ότι ενώ είναι εξαιρετική επιλογή για το συγκεκριμένο τηλέφωνο Όταν γίνει η αναβάθμιση σε 10 δεν θα λειτουργούν τα gestures που θα υπάρχουν στην 10 Η Google επιβάλει μόνο τον stock launcher για την λειτουργία αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλησπέρα, υπάρχει κάπου η ρύθμιση να απενεργοποιηθεί το wifi αν το κινητό είναι για πολύ ώρα με σβηστή οθόνη; Όσο κ αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Αυτό νομίζω δεν υπάρχει σε κανένα κινητό. Μόνο με εφαρμογή Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Υπήρχε στο xiaomi 4x που είχα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Υπήρχε στο xiaomi 4x που είχα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόντως υπήρχε αλλά στην ουσία δεν νομίζω να έκλεινε και ποτέ τελικά. ποτε όταν άναβα την οθόνη δεν είδα το εικονίδιο του WiFi να μην είναι ανοιχτό. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλησπερα...προσφατα απεκτησα την παραπάνω συσκευη..εχω το εξης παραδοξο...δεν μπορω να κατεβασω τίποτα απο τον chrome παρα μονο με ανώνυμη περιήγηση.. εκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και την εγκατεστησα παλι αλλα τιποτα...με αλλους browser κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 στο mi a2 lite γινόταν να αλλάξουμε τα τρία κάτω κουμπιά πλοήγησης. στο a3 γίνεται; τώρα όπως το αγόρασα δεν υπάρχει το τρίτο δεξιά Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλησπέρα παιδιά.Δυο γρήγορες ερωτήσεις. Πώς μπορώ να αλλάξω τη θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου στην αρχική με τον stock launcher? Γίνεται να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει στην αρχική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts