Jump to content

asteras84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    260
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by asteras84

  1. Στις ρυθμίσεις γράψε στην μπάρα αναζήτησης dns, πατα το private dns και γράψε στο private dns provider hostpage: dns.adguard.com και πάτα save Κόβει διαφημίσεις.
  2. μετα απο την αναβαθμιση στη 10 ολα δουλευουν καλα, δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης (για μπαταρια ειναι πολυ νωρις για να πω).
  3. και εγω με Α3 ειμαι αλλα δεν παιζει πια. Θα το δοκιμασω και σε αλλο δικτυο να δω
  4. Συνεχίζει να δουλεύει το wifi calling της cosmote σε εσάς? Έχει σταματήσει να μου δουλεύει καμιά εβδομάδα τώρα. Έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο κάνεις?
  5. πολυ πραγμα και με ανησυχει αν θα παιζουν ολα οπως πρεπει...
  6. Δεν είναι το WiFi calling αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα αλλά το enhanced 4G. Settings-> Network & Internet -> Mobile Network -> επιλέγεις την sim -> advanced και απενεργοποιείς το enhanced 4G Είναι θέμα της Vodafone με COSMOTE παίζουν όλα κανονικά
  7. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιοι με την default εφαρμογή μηνυμάτων πρέπει να βάλεις κάποια άλλη πχ Textra SMS
  8. Για να σου βγάλει μη την επιλογή WiFi calling που προαναφέρθηκε προηγουμένως πρέπει πρώτα στον dialer να πατήσεις *#*#869434#*#* Όλα αυτά πάντα με την προϋπόθεση να έχεις ενεργοποιημένο το WiFi calling στην γραμμή σου.
  9. Αν δεν κάνεις την δουλειά σου από το τηλέφωνο πήγαινε σε ένα από τα μεγάλα μαγαζιά που έχουν live τα κινητά και ζητά τους να βάλεις την sim σου για να δεις αν παίζει. Έτσι έκανα εγώ χωρίς πρόβλημα
  10. Πας στο dialer -> settings -> calling accounts -> Cosmote -> WiFi calling -> WiFi preferred
  11. Κανονικά παίζει απλά πρέπει να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του dialer
  12. Voice over WiFi σε cosmote παίζει κανονικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλεις το μήνυμα από κάποια συμβατή συσκευή
  13. Χωρίς κάποια εφαρμογή ανάβει κανονικά το led για τις ειδοποιήσεις (λευκό για όλες)
  14. Δεν μου παρουσιάζει κάτι, όταν λες χαλάει την κάνει πιο robotized ή κάνει διακοπές?
  15. 1. Ναι στο σλοτ 2 2. Για volte δεν ξέρω αλλά voice over WiFi παίζει κανονικά 3. Εμφανίζει κάνονικα τα 5ghz δίκτυα
  16. asteras84

    Honor Note 10

    Έχει κανένας θέμα με το Dropbox? Δεν με αφήνει να κατεβάσω αρχεία apk, κρασαρει και κλείνει η εφαρμογή
  17. asteras84

    Honor Note 10

    Ελλαδα δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση, το τηλεφωνο δεν εχει εισαχθεί επισημως στην Ευρωπη. Αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν οι φιλοι.
  18. asteras84

    Honor Note 10

    @vezyro σε ευχαριστω παρα πολυ
  19. asteras84

    Honor Note 10

    απο διπλανο φορουμ (τα ευχαριστω πηγαινουν στον lionheart75) https://www.geekbuying.com/item/HUAWEI-Honor-Note-10-6-95-Inch-6GB-64GB-Smartphone-Blue-402336.html και κουπονι WJIFJCIE 380€ με EU Priority Line + insurance οσοι το εχετε ξεκινατε να λετε γιατι μας εβαλε φωτια ο φιλος... 1. Αν εχει προβληματα με την κινεζικη ρομ 2. Απενεργοποιηση ή και διαγραφη των κινεζο εφαρμογων που ερχονται προεγκατεστημενα 3. Αυτονομια 4. Καμερες 5. Τι θα αλλάζατε 6. Θα το ξανα αγοραζατε ή θα αγοραζατε καποια αλλη συσκευη 7. Εχει ακουστει ενα θεμα οτι δεν εχει καλη ποιοτητα στον ηχο μικροφωνου σε συνομιλιες και βιντεο (αν ισχυει) 8. Εχετε κανενα θεμα με την ισχυ του wifi ή του σηματος κινητης 9. Εμφανιζει κινεζικους χαρακτηρες στις εφαρμογες (dialer, μηνύματα, κτλ) ή στο notification menu? 10. Στο τελευταιο update παρατηρησα κατι navigation gestures. Εγινε οπως το mi max 3, iphone που κρυβει το dock και δουλευει με swipe? 11. Σε καποια βιντεο ειδα οτι οι πισω καμερες μαζευουν εσωτερικα σκονη. Υπαρχει καποιο θεμα ή ηταν κατι μεμονωμένο?
  20. Μπορούμε να κάνουμε μια λίστα με μαγαζια απο Ελλάδα και εξωτερικο που πουλάνε Global version με κλειδωμένο bootloader για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο? Αν μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά που ήδη το έχουν πάρει
  21. αρα τελος οι αγορες για τους αμυητους με flashing tools, bootloader κτλ, απο Gearbest, Banggood ακομα και αν αναφερουν οτι ειναι Global Version?
  22. απο τη στιγμη που δεν υπαρχει η δυνατοτητα να περιμενεις για να παραγγειλεις απο εξω κατι σε καλη τιμη δωσε τα 250 και φτιαξτο. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Η συγκριση με συσκευες τυπου redmi note 5 προσωπικα ειναι ατυχης.
×
×
  • Create New...