Jump to content

XPHSTOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About XPHSTOS

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1970

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco F3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

XPHSTOS's Achievements

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    200 € Πωλείται Xiaomi Poco F3 5G Dual Sim 6GB Ram 128GB Blue EU σε άριστη κατάσταση. Από την πρώτη μέρα σε θήκη. Αγορά 14/07/2021. Μαζί δίνω θήκη Spigen Rugged Armor Back Cover Σιλικόνης Ανθεκτική Μαύρο Ματ (Poco F3) και Θήκη Xiaomi Poco F3 / Mi 11i MOFI Shield Slim Series Πλάτη από σκληρό πλαστικό μπλε. Ότι πληροφορία χρειάζεται στείλτε μήνυμα. Αποστολή μόνο κατόπιν κατάθεσης σε Eurobank ή χέρι με χέρι περιοχή ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

    200 €

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - GR

  2. XPHSTOS

    Poco F3

    Άσε και με καλώδιο το ίδιο μου κάνει σε Android Auto. (Δεν βοηθάει και ο ήλιος το καλοκαίρι)
  3. XPHSTOS

    Poco F3

    Από ότι είδα και εκί είναι η έκδοση 2.7.4.33 που έχουμε απο μαμμα στην συσκευή.
  4. XPHSTOS

    Poco F3

    Είναι το Καιρός & ρολόι widget
  5. XPHSTOS

    Poco F3

    Αναβάθμισα και εγώ χθες τον launcher και όλα ΟΚ. Απλός κάτι που πρόσεξα, πριν έχω την εντύπωση πως όταν είχα ανοιχτά και WiFi και δεδομένα στο εικονίδιο τον δεδομένων έδινε και την ταχύτητα σύνδεσης (4G ή 5G) ενώ τώρα όχι. Αν κλείσω το WiFi τότε το εμφανίζει κανονικά συν και το σήμα του VoLTE που αυτό με όλα ανοιχτά το βλέπω μόνο αν σύρο προς τα κάτω την πάνω μπάρα.
  6. XPHSTOS

    Poco F3

    Καλημέρα παρέα, Εμένα μετά την αναβάθμιση σε 13.0.4 (Android 12) μου εμφάνισε ένα περίεργο πρόβλημα με το GPS. Το ανακάλυψα τυχαία Παρασκευή που θέλησα να τσεκάρω την πυξίδα του και παρατήρησα ότι ήθελε συνεχώς να καλιμπράρει τον αισθητήρα. Την επομένη ξεκινάω για ταξίδι, σύνδεση με USB για να δουλέψει το Android Auto και ενεργοποιημένα Δεδομένα και Τοποθεσία. Στην αρχή όλα καλά αλλά μετα από 15-20 λεπτά μου έβγαζε συνεχώς απώλεια GPS και το εικονίδιο του συνεχώς να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται, και ανέβασε τόσο πολύ θερμοκρασία που απενεργοποίηση όλα (WiFi, GPS, Location). Μέχρι και στον αεραγωγό με αναμένω το Air το έβαλα μπας και κρυώσει αλλά το GPS δεν δούλεψε με τίποτα. Ευτυχώς είχα 2η συσκευή που πίρε τον ρόλο της πλοήγησης και το Poco μόνο Data και Hotspot. Έχει τύχει σε κανέναν το ίδιο με το GPS ?
  7. XPHSTOS

    Poco F3

    Σε ευχαριστώ Vigor, αλλά έτσι το έχω και εγώ. Στο βοηθός Wi-Fi έχω και τις άλλες 2 επιλογές απενεργοποιημένες.
  8. XPHSTOS

    Poco F3

    Καλημέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα με το WiFi που είναι μάλλον από κάποια λάθος ρύθμιση που έχω. Είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο του σπιτιού και φεύγω για γραφείο, φτάνοντας γραφείο δεν συνδέεται στο εκί δίκτυο αλλά είναι και κλειστώ το WiFi, πατώντας το να ανοίξει συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο που έχει αποθηκευμένο, το ίδιο και στην επιστροφή σπίτι. Έχω ενεργοποιημένο το "Αυτόματη σύνδεση" αλλά δεν ξέρω γιατί πάει και κλείνει το WiFi όταν είμαι εκτός εμβέλειας για κάποια ώρα (στην περίπτωση μου είναι και 20-25 λεπτά).
  9. Και έγω το είδα αυτό και το μόνο που περνάει απο το μυαλό μου είναι ότι είναι το upload που κάνει στο παρασκήνιο το Google Photos να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο cloud μας.
  10. Και εγώ την έκανα την αναβάθμιση και μου εμφάνισε τις ίδιες εφαρμογές. Απο ότι διάβασα κάνανε πατάτα και ανεβάσανε την έκδοση που είναι για Μεξικό.
  11. Το τηλέφωνο, δεν επηρεάζει απλός το ανέφερα γιατί μπορεί να φταίει το bluetooth του κινητού όπως και στην περίπτωση του wifi και να μην είναι καν θέμα σύνδεσης με το ρολόι .
  12. Και εμένα έτσι ήταν μέχρι που έβαλα το GT2, αν και η αλήθεια είναι ότι απο την πρώτη στιγμή το ίδιο battery drain μου το είχε κάνει και όταν συνδεόμουν στο WiFi στα 5Ghz οπότε το έχω απο τότε στα 2.4. Factory reset του έκανα πρόσφατα που πέρασα την 10αρα.
  13. Ναι, δεν κάνω και τίποτα πέρα απο μερικά τηλ. την ημέρα, και σχεδόν πάντα το WiFi ανοιχτώ. (Άντε να με πάει 5 μέρες αν έχω παραπάνω κλήσεις ημερησίως)
  14. Να ρωτήσω, απο πλευράς Κινιτού πως τα πάτε απο κατανάλωση ? Εμένα απο 6-7 μέρες αυτονομίας τώρα με το smartwatch και έχοντας το μόνιμα συνδεδεμένο με bluetooth με το ζόρι πάει 2 μέρες, είναι φυσιολογικό ? (Το Κιν είναι ένα Xiaomi A3, GPS κλειστώ, απο το GT2 δεν μιλάω και έχω ανοιχτά τα πάντα (καρδιά, ύπνο, κλείσεις, ειδοποιήσεις))
  15. Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος και εγώ του GT2 εδώ και μια εβδομάδα, για την ώρα όλα δουλεύουν μια χαρά, του έβαλα και ένα tempered glass για σιγουριά αν και στην αφή δεν είναι σαν το γυαλί (της Hofi). Και εμένα θα ενδιέφερε ένα μπασελέ σε ασημένιο χρώμα, αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο που να μην είναι πιο ακριβό απο το GT2 :) Είδα ένα τυχαία στο ebay που είναι για το Galaxy που το κούμπωμα έφτανε μέχρι την κάσα και δεν άφηνε καθόλου κενό.
×
×
  • Create New...