RUSH Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχω την ίδια εντύπωση. Δεν έχω κάνει ιδιαίτερες δοκιμές, αλλά και μενα μου φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί η ποιότητα. Επίσης κάτι που δεν είχα πριν σαν επιλογή είναι η εγγραφή βίντεο σε wide mode. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπερα.Αν αγορασω καλωδιο απο USB ΣΕ USB C θα ''βλεπει'' το pc μου το κινητο? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπερα.Αν αγορασω καλωδιο απο USB ΣΕ USB C θα ''βλεπει'' το pc μου το κινητο? Ναι,κανονικά . Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό της συσκευασίας, ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό της συσκευασίας, ίδιο είναι. :oops: της συσκευασίας δυστυχώς είναι type C και απ' τα δυο άκρα, οπότε δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Εκτός κι' αν έχει τέτοια θύρα το PC. Όποιος κατασκευαστής μπορεί με κάθε ευκαιρία ακολουθεί τον δρόμο της Apple και κάνει του κεφαλιού του προφανώς για να ταΐσει το οικοσύστημα και το μαγαζί του, παρότι έχουν γίνει άπειρες προσπάθειες για ένα ενιαίο πρότυπο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Αυτό που έχει η συσκευασία είναι usb-c σε usb-s ταιριάζει μονο σε νεώτερους υπολογιστές σε παλαιότερους αγόρασε ενα καλώδιο USB σε usb-c Edited April 23, 2020 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Συγνώμη δεν διάβασα καλά την ερώτηση :) Παίζει κανονικά εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 https://ifindhub.com/how-to-make-flashable-root-files-for-samsung-android-phones.html ,,, αυτον τον οδηγο βρηκα, για ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα! Να ρωτήσω, όταν ανάβετε τον φακό φωτίζει και το κινητό σας γύρω γύρω; Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ναι φωτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλησπέρα. Έχετε βάλει κάποια εφαρμογή στο κινητό για καθαρισμό cache και άχρηστων αρχείων; Ρωτάω γιατί η εφαρμογή της Samsung φροντίδα συσκευής έχει σταματήσει να καθαρίσει το cache και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Κι αυτα που σβηνει τι ειναι Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Κι αυτα που σβηνει τι ειναι Opto Δε σβήνει το cache. Εκκαθάριση μνήμης κάνει μόνο. Στην καρτέλα της αποθήκευσης είχε παλιά μια επιλογή με διαγραφή άχρηστων αρχείων και μνήμης cache που δεν την έχει τώρα. Το κάνω χειροκίνητα για κάθε εφαρμογή και είναι πολύ κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Νομίζω ότι το Google Files αυτή ακριβώς την δουλειά κάνει. Έχει και άλλες επιλογές αλλά σβήνει και την cache απο τις εφαρμογές. Αυτήν έχω και χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Νομίζω ότι το Google Files αυτή ακριβώς την δουλειά κάνει. Έχει και άλλες επιλογές αλλά σβήνει και την cache απο τις εφαρμογές. Αυτήν έχω και χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Τι γίνεται με την αναβάθμιση σε Android 10? Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Μετά την αναβάθμιση σε android 10, ανοίγω την πίσω κάμερα αλλά δεν βρίσκω πώς να χρησιμοποιήσω την ευρυγώνια κάμερα. Πριν εμφανίζονταν 2 εικονίδια με δεντράκια. Τώρα πώς γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Πρέπει από πάνω δεξιά να αλλάξεις την ανάλυση σε 4:3 σκέτο (όχι Η δηλαδή 32MP) και μετά να πατήσεις τα 3 δεντράκια κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εμενα μου ηρθε σημερα παλι ειδοποιηση για update στη 10, οποτε προφανως αρχισαν να το ρολαρουν παλι, προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω παλι μετα απο τη στραπατσα της μπαταριας τη προηγουμενη φορα... Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημενος από το κινητό γιατί εξ αρχής γνώριζα τις δυνατότητές του οπότε ήξερα σχεδόν τι ακριβως αγόραζα. Αυτό που δεν υπολόγισα και το διαπίστωσα μετά την αγορά ειναι ότι ενώ έχει μια υπέροχη οθόνη , σε ανοιχτό χώρο και με ήλιο πάσχει. Προσπαθείς να δεις και το καταφερνεις με δυσκολία. Εννοείτε ότι η φωτεινότητα ειναι ρυθμισμένη στο τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Παιδιά, όσοι έκαναν επαναφορά εργοστασιακών μετά το Android10, είδαν κάποια διαφορά στην λειτουργία της συσκευής και κυρίως στην απόδοση μπαταρίας? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Στην απόδοση δεν είχα θέμα, η μπαταρία είναι πολύ χειρότερη αλλά μετά την επαναφορά βελτιώθηκε αισθητά. Κάτι lags (στα animations κλπ), λύθηκαν μόνα τους πριν 2-3 εβδομάδες (πολύ καιρό μετά το reset) χωρίς να ξέρω τι έγινε και λύθηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Έχει βγει καινούρια 10αρα (Πολωνία ή Ουκρανία νομίζω), την έβαλε κανείς να μας πει διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Έχει βγει καινούρια 10αρα (Πολωνία ή Ουκρανία νομίζω), την έβαλε κανείς να μας πει διαφορές; Παντως χθες μου ήρθε μια νέα (επίσημη) ενημέρωση στο δικό μου Α70 που περιέγραφε διάφορες βελτιώσεις. Φαντάζομαι ότι θα την ρούφηξε και το δικό σας. Δεν έχω δει κάτι που να βγάζει μάτι, αλλά δεν το έψαξα και ενδελεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ναι ηρθε μια γυρω στα 170mb Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts