Jump to content

sandra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sandra

  1. Και σε μένα το ίδιο. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ;
  2. Καλησπέρα! Κάποιο link με την πιο πρόσφατη έκδοση gcam που να δουλεύει στο κινητό μας έχουμε; Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το astrophotography? Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω.
  4. Δε σβήνει το cache. Εκκαθάριση μνήμης κάνει μόνο. Στην καρτέλα της αποθήκευσης είχε παλιά μια επιλογή με διαγραφή άχρηστων αρχείων και μνήμης cache που δεν την έχει τώρα. Το κάνω χειροκίνητα για κάθε εφαρμογή και είναι πολύ κουραστικό.
  5. Καλησπέρα. Έχετε βάλει κάποια εφαρμογή στο κινητό για καθαρισμό cache και άχρηστων αρχείων; Ρωτάω γιατί η εφαρμογή της Samsung φροντίδα συσκευής έχει σταματήσει να καθαρίσει το cache και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή; Ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ! Έπρεπε να περάσουν 24 ώρες τελικά.
  7. Καλησπέρα. Σήμερα ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου whataup μετά από διακοπή συμβολαιου στην cosmote. Έχω σταθερό τηλέφωνο στην cosmote και έχω και cosmote id. Όταν όμως προσπαθώ να συνδεθώ στην εφαρμογή whatsup μου λέει ότι δε μπορεί να συνδεθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποθηκευσω τα στοιχεία μου και την πιστωτική κάρτα για ανανέωση του χρόνου ομιλίας και να πρέπει να τη βάζω χειροκίνητα κάθε φορά. Στα στοιχεία μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό του κινητού μου και τίποτα άλλο. Πώς μπορώ να συνδεθώ και να φαίνεται το ονοματεπώνυμο μου και να αποθηκευτεί και η πιστωτική μου κάρτα; Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα! Η εγγραφή οθόνης τι ακριβώς είναι; Εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε android 10.
  9. Καλημέρα! Σε μένα δουλεύει κανονικά.
  10. Καλησπέρα. Νομίζω ότι στην φροντίδα συσκευής, στην καρτέλα αποθήκευση είχε παλιά μια επιλογή που μπορούσαμε να διαγράφουμε τα αρχεία cashe και τα περιττά αρχεία, αν δε κάνω λάθος. Τώρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ούτε μετά την αναβάθμιση σε android 10. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να το επαναφέρουμε με κάποιον τρόπο; Κάτι σα να πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επανέλθει αυτή η επιλογή. Αν δε γίνεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή να το κάνει αυτόματα; Γιατί χειροκίνητα είναι μπελάς!Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  11. Ευχαριστώ πολύ! Θα δω της nillkin.
  12. Καλησπέρα! Ψάχνω ένα tempered glass που να καλύπτει όλη την οθονη και να μην έχει ή να έχει πολύ μικρό μαύρο πλαίσιο. Το ένα που πήρα δεν κάλυπτε όλη την οθονη και το άλλο έχει μαύρο πλαίσιο και την καλύπτει ελαφρώς περιμετρικά. Ευχαριστώ!
  13. Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται με wipe cache η με κάποιον άλλο τρόπο; Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα! Παρατήρησε κάποιος από εσάς μήπως μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το usb on the go? Το τσέκαρα σε 2 τηλέφωνα και δεν αναγνωρίζει τα φλασακια. Δοκίμασα και 2 ανταπτορες επισης.
  15. Καλησπέρα. Το κινητό από ότι ξέρω υποστηρίζει usb on the go. Κάποια φλασακια μου όμως μου λέει ότι έχουν πρόβλημα και πρέπει να τα σαρωσω για επιδιόρθωση ενώ ο υπολογιστής τα αναγνωρίζει. Πιστεύετε ότι αν βάλω άλλον file explorer αντί της samsung θα διορθωθεί το πρόβλημα; Το samsung j7 που είχα τα αναγνωρίζει τα συγκεκριμενα . Μπορεί να φταίει ο προσαρμογεας λετε; Ευχαριστώ!
  16. Πως κάνω το unroot με Twrp και magisk?
  17. Ευχαριστώ πολύ! Android 9 έχω πάντως.
  18. Οκ ευχαριστώ πολύ!
  19. Κάπου διάβασα ότι unroot γίνεται πολύ εύκολα με το impactor unroot και μετά αν χρειαστεί με το busybox. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το οποίο φαίνεται ευκολο; Σας ευχαριστώ πάντως όλους σας για τη βοήθεια.
  20. Γιατί δε το συζηταμε;
  21. Καλησπέρα. Έχω το tanix tx6 και όταν το κλείνω και έχω πάνω συνδεδεμένο σκληρό δισκο εξακολουθεί να παίρνει ρεύμα ο σκληρός τη θύρα USB.. Επίσης το άλλο περίεργο που κάνει είναι να μου ανοίγει την τηλεόραση, ενώ το box το έχω κλείσει. Αναγκάζομαι να το βγάζω από τη μπριζα. Επίσης θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω unroot για novago. Σας ευχαριστώ.
  22. Καλημέρα. Έχω το tanix tx6 και θα ήθελα οδηγίες για το novago. Δε μπορώ να καταλάβω αν ειναι root. Θέλω να το κάνω unroot. Ευχαριστώ!
  23. Το ανώτερο που θέλω να δώσω είναι 80 ευρώ και αυτό το λέω επειδή μου φάνηκε καλό το beelink. Απλά θα ήθελα να έχει όσο γίνεται καλύτερη υποστήριξη και να είναι λίγο αξιοπρεπές σαν μηχάνημα. Θα ήθελα να το κρατήσω 4-5 χρόνια. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό μηχάνημα με λιγότερα λεφτά θα συμφωνήσω. Πάντως από τα οικονομικά μου άρεσε το magicsee n5 nova αλλά δεν έχει καλό επεξεργαστή από ότι κατάλαβα. Ευχαριστώ και πάλι.
×
×
  • Create New...