Jump to content

clhorus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    282
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About clhorus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

clhorus's Achievements

  1. Γεια σε όλους. Έχω το ρολόι 4 ημέρες τώρα και ακόμα είμαι στη φάση που το ανακαλύπτω. Ο βοηθός Google μπορεί να ρυθμιστεί στα ελληνικά; Υποθέτω ότι το Bixby δεν μπορεί. Για τη μέτρηση της θερμοκρασίας πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ.
  2. Μετά την αναβάθμιση σε android 10, ανοίγω την πίσω κάμερα αλλά δεν βρίσκω πώς να χρησιμοποιήσω την ευρυγώνια κάμερα. Πριν εμφανίζονταν 2 εικονίδια με δεντράκια. Τώρα πώς γίνεται; Ευχαριστώ.
  3. Αυτό κατέβασες; PMGC_7.0.009_FinalBuild_V14.apk (Parrot043, 2019-10-08, changelog) Επίσης, έβαλες τις ρυθμίσεις που φαίνονται στο screenshot;
  4. Να το παραδώσεις στην αστυνομία αμέσως. Δεν είναι δικό σου. Κάποιος το έχασε. Και ζητάς και βοήθεια για το πώς να το κάνεις δικό σου. Ντροπή σου!
  5. Μόλις έλυσα το πρόβλημα της μη σύνδεσης στο access point! Στις ρυθμίσεις του modem στο πεδίο 54g™ Mode ήταν επιλεγμένο το 54g Performance. Το άλλαξα σε 54g Auto και το κινητό είδε αμέσως το wifi του εν λόγω access point και συνδέθηκε στο δευτερόλεπτο! Το γράφω ως λύση σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Συνεπώς, τίποτα δεν έχει το κινητό. ;)
  6. Αυτό το πρόβλημα, δηλαδή να μην βλέπει καθόλου το wifi, το έχω στο σπίτι μου. Για να καλύψω όλους τους χώρους του σπιτιού, έχω ένα καινούριο router που μου έστειλε πριν λίγους μήνες η cosmote όταν αναβάθμισα τη γραμμή μου σε πενηντάρα. Αυτό το βλέπει χωρίς πρόβλημα. Αυτό που είχα όμως πριν το μετέτρεψα σε access point. Τρεις άλλες συσκευές Samsung το βλέπουν κανονικά αλλά όχι το Α70. Δοκίμασα να αλλάξω τα κανάλια του access point, την κωδικοποίηση του password, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό, αλλά δεν πέτυχα τίποτα. Το πρόβλημα το έχω με ένα Sagemcom που έδινε η Cosmote. Εκπέμπει μόνο στα 2,4 Ghz. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ας μας πει.
  7. Γνωρίζετε εάν υπάρχουν notch wallpapers για το Α70 όπως για παράδειγμα υπάρχουν για τα S10 και S10+;
  8. Όταν έχετε τα δεδομένα σας ανοιχτά, σας εμφανίζεται ποτέ η ένδειξη 4G; Ρωτάω γιατί εγώ το ανώτερο που έχω δει είναι H+. Το κινητό είναι 4G, η Cosmote παρέχει 4G, αλλά δεν εμφανίζεται η ένδειξη 4G στο κινητό. Μήπως ξέρει κανείς το λόγο;
  9. Το κατέβασα αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει: Η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Παρουσιάζεται διένεξη του πακέτου με ένα υπάρχον πακέτο με το ίδιο όνομα. Ίσως χρειάζεται εκκαθάριση του TouchWiz; Εσύ το έχεις εγκαταστήσει σε S6 με Nougat και σου δουλεύει χωρίς προβλήματα;
  10. Γεια σας παιδιά! Σκέφτηκα να βάλω στο S6 μου κανένα launcher που να δείχνει όπως το S8 ή το Note 8. Επίσης θα με ενδιέφερε το Always on display. Ωστόσο, αυτό που με προβληματίζει είναι θέματα ασφάλειας, μιας και στο κινητό μου έχω πολλά προσωπικά δεδομένα, apps από τράπεζες κ.λπ. Για αυτό το λόγο 2 χρόνια τώρα είμαι σε stock launcher. Γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω τα 2 παραπάνω χωρίς να διακινδυνεύω; Έχετε να μου συστήσετε κάποια apk; Υπάρχει κάποιος επίσημος τρόπος από Samsung; Ευχαριστώ!
  11. Το θεωρείτε απολύτως απαραίτητο να κάνω Hard reset στο κινητό πριν περάσω τη Nougat; Αν ναι, υπάρχει εδώ κάποιος οδηγός που δεν έχω υπόψη μου; Ευχαριστώ!
  12. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ έψαχνα στους ήχους.
  13. Λαμβάνω ας πούμε ένα sms ή ένα email. Ακούγεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος και ανάβει το led φωτάκι για οπτική ενημέρωση. Στη συνέχεια όμως και κάθε λίγα δευτερόλεπτα επαναλαμβάνεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος ξανά και ξανά μέχρι να σβήσω εγώ την ειδοποίηση. Δεν γίνεται να χτυπάει ο ήχος μόνο μία φορά κατά τη λήψη του μηνύματος και να ανάβει μόνο το led; Ψάχνω στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  14. Εγώ δεν έχω προβλήματα με την 6.0.1. Θέλω ωστόσο να ρωτήσω 2 πράγματα. Α) Μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού δεν δέχεται με τη μία το δαχτυλικό μου αποτύπωμα, αλλά μου ζητάει τον κωδικό δακτυλικού αποτυπώματος. Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει με κάποια ρύθμιση; Β) Η εφαρμογή call timer έπαψε να μου μετράει το χρόνο των εξερχόμενων κλήσεων και τον αριθμό των μηνυμάτων. Μετράει μόνο τα δεδομένα. Και όλα αυτά μετά την αναβάθμιση. Σε εσάς δουλεύει κανονικά;
  15. Ναι. Αυτό βλέπω κι εγώ. Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το Smart Switch καν, έτσι;
×
×
  • Create New...