Jump to content

leonkalf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leonkalf

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

leonkalf's Achievements

  1. Στις ρυθμίσεις μπαταρίας υπάρχει πλέον μια επιπλέον ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας που σταματάει την φόρτιση στο 85%. Όταν γίνει ON και φτάσει η φόρτιση στο 85% βγάζει αυτό το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Το έχετε δει? Το ακολουθούμε? Τέλος το 100%?
  2. Για το twitter ισχύει όντως.. και είναι και αρκετά ενοχλητικό στο scrolling. Το κάνει πολύ εμφανές. Λογικά περιμένουμε update της εφαρμογής.
  3. Πάντα ένα factory reset μετά από αλλαγή έκδοσης Android συστήνεται. Διορθώθηκαν τα υπόλοιπα bugs που είχες εντοπίσει? Σε μένα σήμερα ήρθε και γίνεται τώρα εγκατάσταση..
  4. Καλημέρα! Δεν υπάρχει πλέον κίνηση στο παρών τοπικ.. Να ρωτήσω.. το Android12 θα έρθει στην συσκευή μας?
  5. Καλησπέρα, μια ερωτησούλα. Η επιλογή για παρακολούθηση κάποιων topics που έχουμε μαρκάρει δεν υπάρχει πια?
  6. Καλησπέρα. Προχθές πήρα μια νέα ενημέρωση. Στην περιγραφή αναφέρει για προσθήκη του 360 audio. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είναι διαρκώς στο notification bar η ένδειξη του Location.. Ακόμα και αν κάνω location off! Τι γίνεται?
  7. Γι' αυτό κάποια απάντηση υπάρχει? Ευχαριστώ
  8. Καλημέρα σας. Έχω τα Samsung Galaxy Buds+ Για την ρύθμιση της έντασης φωνής μέσω της επιλογής Labs -> Double tap earbud edge σε σας λειτουργει? Δεν εχω καταφέρει να βρω πως ακριβώς πρέπει να πατηθεί για να δουλέψει.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, ευχαριστώ. Επίσης, είμαι νέος με τα buds γι΄αυτό οι απορίες, είναι οκ να τοποθετούνται συνεχώς στη θήκη και να φορτίζουν παρόλο που είναι σχεδόν γεμάτα? Η εμπειρία τι έχει δείξει? Εϊναι οκ η μπαταρία, κρατάει όπως πρέπει ή επηρεάζει η συνεχής φόρτιση? Ευχαριστώ
  9. Καλημέρα σε όλους! Χρειάζεται παιδιά η επαναφορά ρυθμίσεων μετά την αναβαθμιση? Ισχύει ότι και παλιότερα μετά την αλλαγή βασικής έκδοσης του λειτουργικού να πρέπει να κάνουμε το φορματ? Ευχαριστώ
  10. Μόλις έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για ενημέρωση αλλά δεν ήρθε κάτι. Λέει ότι έχει την τελ. έκδοση.. Μάλλον να αναμένουμε τις επόμενες μέρες.. Για πες εντυπώσεις......:rolleyes:
  11. Ξέρετε μήπως το Spotify app δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα?
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά.παιδια. Μια ερωτησουλα. Το storage σας πόσο είναι κατειλημμένο; Εμένα με μερικά faces και από εφαρμογές έχω βάλει μόνο Spotify 3.2Gb/4Gb Images, audio τίποτα μερικά ΜΒ, ~35 Είναι φυσιολογικό; Τόσο πολύ καταλαμβάνουν του συστήματος;; Παρατηρώ κολλήματα τις τελευταίες 10 μέρες και υποπτευομαι μήπως είναι λόγω χώρου. Καθυστερεί στο wake up πολλές φορές, κάποιες φορες είτε με tap είτε γυρνώντας το bezel δεν κάνει τίποτα κ ξυπνάει μετά από λίγη ώρα, ακομα και το flight mode ψιλοαργει. Μέχρι πόσο κενός χώρος είναι safe για καλή λειτουργία του; Ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα! Κάνατε την τελ. αναβάθμιση λογισμικού? Φαίνεται ότι το τηλ είναι πιο "σβέλτο" . Τι λέτε και οι υπόλοιποι, ισχύει ή είναι ιδέα μου?
  14. Καλησπέρα. Από που γίνεται το test? Έψαξα τώρα στις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρήκα κάτι.. Αυτό με τους ορόφους είναι πάντως περίεργο όντως.. Δεν είναι αξιόπιστο νομίζω. Ευχαριστώ
  15. Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Γιατί τόσες επισκευές? Χωρίς ευθύνη χρηστών? Έτσι μόνο του χαλούσε? Είναι προβληματική η κατασκευή του? Έχω αρχίσει να ανησυχώ.... :blink:
×
×
  • Create New...