Nikos_Mpl Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Φυσικά δεν θα ήταν λογικό και θα το προτιμούσα από το skroutzομάγαζο για μια καλύτερη τιμή, αλλά έπεσα σε μέρα που το κατάστημα μεγάλης αλυσίδας έκανε δώρο τον ΦΠΑ για λίγες μέρες ενώ κανένα skroytzoμάγαζο δεν θα μου το έδινε δίχως τον φόρο. (αν μπορούσα να ψωνίσω με τιμολόγιο, δεν θα το ανέφερα καν. Μιλάω πάντα για απόδειξη λιανικής.) Κακώς δεν το ανέφερα στο προηγούμενο post μου. ;) Εγω βλέπω ότι πλέον μπορείς να πάρεις χωρίς ΦΠΑ σχεδόν από όλα τα φθηνά μαγαζιά του σκρουτζ. Απλα θα σε πρηξουν 10 μέρες με τα χαρτιά αλλά μπορείς... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εγω βλέπω ότι πλέον μπορείς να πάρεις χωρίς ΦΠΑ σχεδόν από όλα τα φθηνά μαγαζιά του σκρουτζ. Απλα θα σε πρηξουν 10 μέρες με τα χαρτιά αλλά μπορείς... Tα προβλήματα με τα σκρουτζομάγαζα είναι πλέον περισσότερα από τα κέρδη για τον καταναλωτή... Την προηγούμενη εβδομάδα εξέτασα όλες τις επιλογές πριν την αγορά του S10, από αγορά από μεγάλη αλυσίδα μέχρι μεταχειρισμένο που είχε αγοραστεί από σκρουτομάγαζο. Το Public το έδινε με 20% επιστροφή (άρα ουσιαστικά πλήρωσα €750), ετοιμοπαράδοτο, με άτοκες δόσεις-και το τελευταίο είναι χρήσιμο, δεν ήθελα να δώσω απευθείας το ποσό. Το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο μου έβγαινε €60 φθηνότερο, με παράδοση από 4-10 ημέρες, χωρίς δόσεις, χωρίς ελληνική εγγύηση. Αυτή τη στιγμή, στο skroutz το S10 έχει €650, με τιμολόγιο (δεν έχω τέτοια δυνατότητα) πάει στα €500. Τα €250 είναι τεράστια διαφορά, αλλά είναι μη ετοιμοπαράδοτο, χωρίς δόσεις και χωρίς ελληνική εγγύηση. Ακόμη και έτσι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το προτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Tα προβλήματα με τα σκρουτζομάγαζα είναι πλέον περισσότερα από τα κέρδη για τον καταναλωτή... Την προηγούμενη εβδομάδα εξέτασα όλες τις επιλογές πριν την αγορά του S10, από αγορά από μεγάλη αλυσίδα μέχρι μεταχειρισμένο που είχε αγοραστεί από σκρουτομάγαζο. Το Public το έδινε με 20% επιστροφή (άρα ουσιαστικά πλήρωσα €750), ετοιμοπαράδοτο, με άτοκες δόσεις-και το τελευταίο είναι χρήσιμο, δεν ήθελα να δώσω απευθείας το ποσό. Το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο μου έβγαινε €60 φθηνότερο, με παράδοση από 4-10 ημέρες, χωρίς δόσεις, χωρίς ελληνική εγγύηση. Αυτή τη στιγμή, στο skroutz το S10 έχει €650, με τιμολόγιο (δεν έχω τέτοια δυνατότητα) πάει στα €500. Τα €250 είναι τεράστια διαφορά, αλλά είναι μη ετοιμοπαράδοτο, χωρίς δόσεις και χωρίς ελληνική εγγύηση. Ακόμη και έτσι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το προτιμούσα. Στο χωρίς ελληνική εγγύηση κάνεις λάθος. Δεν μιλάμε για xiaomi που έχουν την εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας infoquest σε περίπτωση αγοράς από μεγάλη αλυσίδα σε σχέση με την εγγύηση καταστήματος που έχουν αυτά που πωλούνται στο σκρουτζ. Στην samsung έχουμε κανονικότατα 2 έτη εγγύηση αν πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή. Από ευρωπαϊκές χώρες είναι το μεγαλύτερο ποσοστό samsung που πωλούνται στο σκρουτζ. Άρα κανονικότατα εγγύηση στην Ελλάδα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Στο χωρίς ελληνική εγγύηση κάνεις λάθος. Δεν μιλάμε για xiaomi που έχουν την εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας infoquest σε περίπτωση αγοράς από μεγάλη αλυσίδα σε σχέση με την εγγύηση καταστήματος που έχουν αυτά που πωλούνται στο σκρουτζ. Στην samsung έχουμε κανονικότατα 2 έτη εγγύηση αν πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή. Από ευρωπαϊκές χώρες είναι το μεγαλύτερο ποσοστό samsung που πωλούνται στο σκρουτζ. Άρα κανονικότατα εγγύηση στην Ελλάδα. Σημαντικό αυτό για την εγγύηση, δεν το ήξερα. Κοιτούσα στις σελίδες των σκουτζομάγαζων και δεν το έγραφαν αυτό, αν δεν κάνω λάθος έγραφαν "2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή". Θα ήταν προτιμότερο για αυτούς να αναγράφουν κάπου ότι σε περίπτωση βλάβης καλύπτεται από το σέρβις στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τις περισσότερες μεγάλες εταιρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Tα προβλήματα με τα σκρουτζομάγαζα είναι πλέον περισσότερα από τα κέρδη για τον καταναλωτή... Την προηγούμενη εβδομάδα εξέτασα όλες τις επιλογές πριν την αγορά του S10, από αγορά από μεγάλη αλυσίδα μέχρι μεταχειρισμένο που είχε αγοραστεί από σκρουτομάγαζο. Το Public το έδινε με 20% επιστροφή (άρα ουσιαστικά πλήρωσα €750), ετοιμοπαράδοτο, με άτοκες δόσεις-και το τελευταίο είναι χρήσιμο, δεν ήθελα να δώσω απευθείας το ποσό. Το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο μου έβγαινε €60 φθηνότερο, με παράδοση από 4-10 ημέρες, χωρίς δόσεις, χωρίς ελληνική εγγύηση. Αυτή τη στιγμή, στο skroutz το S10 έχει €650, με τιμολόγιο (δεν έχω τέτοια δυνατότητα) πάει στα €500. Τα €250 είναι τεράστια διαφορά, αλλά είναι μη ετοιμοπαράδοτο, χωρίς δόσεις και χωρίς ελληνική εγγύηση. Ακόμη και έτσι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το προτιμούσα. Δηλαδή θες να μου πεις ότι προτιμάς να σκάσεις ακόμα και 50 ευρώ παραπάνω επειδή έχει αναμονή και 10 μέρες ? Εγώ ρε παίδες αν ήταν να κερδίσω μια καλή διαφορά θα περίμενα και 15 μέρες, εκτός αν είχα ξεμείνει από κινητό που και πάλι βρίσκεις λύση.. Όσο για εγγύηση είναι λάθος αυτό που λες. Εξάλλου το γράφουν όλα ότι έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας Πέρα από τις δόσεις που επίσης κάποια σκρουτζομαγαζα κάνουν, δεν έχουν κανένα άλλο πλεονέκτημα οι αλυσίδες.. Αντε και την επιστροφή αν έχουν κάνα πρόγραμμα με κάρτες Edited May 11, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Δηλαδή θες να μου πεις ότι προτιμάς να σκάσεις ακόμα και 50 ευρώ παραπάνω επειδή έχει αναμονή και 10 μέρες ? Εγώ ρε παίδες αν ήταν να κερδίσω μια καλή διαφορά θα περίμενα και 15 μέρες, εκτός αν είχα ξεμείνει από κινητό που και πάλι βρίσκεις λύση.. Όσο για εγγύηση είναι λάθος αυτό που λες. Εξάλλου το γράφουν όλα ότι έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας Πέρα από τις δόσεις που επίσης κάποια σκρουτζομαγαζα κάνουν, δεν έχουν κανένα άλλο πλεονέκτημα οι αλυσίδες.. Αντε και την επιστροφή αν έχουν κάνα πρόγραμμα με κάρτες Το ισοζύγιο χρόνος/χρήμα είναι πάντα σχετικό, και αυτό το λέει ένας μεγάλος σπάγκος όπως εγώ... Υπό προϋποθέσεις και εγώ θα προτιμούσα να κερδίσω €50, αλλά 10 ημέρες αναμονή και μάλιστα με όλο το (πολύ μεγάλο) ποσό προπληρωμένο δεν μου αρέσει και πολύ, το βρίσκω λίγο άσχημο. Όσον αφορά τις δόσεις, το πρώτο σκρουτζομάγαζο που έκανε δόσεις το είχε σε τιμή μεγαλύτερη από όσο μου κόστισε εμένα τελικά. Προφανώς και είμαι οπαδός των σκρουτζομάγαζων και αρνητικός απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες σε γενικές γραμμές, αλλά στον τομέα των κινητών τα πράγματα δεν μου φαίνονται τόσο ρόδινα όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το ισοζύγιο χρόνος/χρήμα είναι πάντα σχετικό, και αυτό το λέει ένας μεγάλος σπάγκος όπως εγώ... Υπό προϋποθέσεις και εγώ θα προτιμούσα να κερδίσω €50, αλλά 10 ημέρες αναμονή και μάλιστα με όλο το (πολύ μεγάλο) ποσό προπληρωμένο δεν μου αρέσει και πολύ, το βρίσκω λίγο άσχημο. Όσον αφορά τις δόσεις, το πρώτο σκρουτζομάγαζο που έκανε δόσεις το είχε σε τιμή μεγαλύτερη από όσο μου κόστισε εμένα τελικά. Προφανώς και είμαι οπαδός των σκρουτζομάγαζων και αρνητικός απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες σε γενικές γραμμές, αλλά στον τομέα των κινητών τα πράγματα δεν μου φαίνονται τόσο ρόδινα όπως παλιά. Υπάρχει και η αντικαταβολή. Συγγνώμη τώρα αλλά νομίζω από το 1ο μήνυμα σου γράφεις τα πράγματα όπως θες και όχι όπως ισχύουν απλά για να δικαιολογησεις την επιλογή των αλυσίδων.. Εγώ καταρχάς όποτε έχω πάρει από σκρουτζομαγαζα που λένε 4 με 10 μέρες, το πολύ στις 5 το έχω. 2ον βάζω αντικαταβολή, τι πιο απλό.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Νίκο βάση νομοθεσίας απαγορεύεται η αντικαταβολή σε αυτά τα ποσά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Σημαντικό αυτό για την εγγύηση, δεν το ήξερα. Κοιτούσα στις σελίδες των σκουτζομάγαζων και δεν το έγραφαν αυτό, αν δεν κάνω λάθος έγραφαν "2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή". Θα ήταν προτιμότερο για αυτούς να αναγράφουν κάπου ότι σε περίπτωση βλάβης καλύπτεται από το σέρβις στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τις περισσότερες μεγάλες εταιρίες; Για την Samsung είμαι 100% βέβαιος ότι αυτό που έγραψα ισχύει. Για άλλες εταιρείες πχ huawei lg Sony είμαι 99% σίγουρος. Στο σκρουτζ, σε διαθεσιμότητα άμεση και σε κατάστημα με αρκετές αξιολογήσεις αυτή την στιγμή έχει μαζί με τα μεταφορικά και την αντικαταβολή 700 ευρώ περίπου και μάλιστα σε όλα τα χρώματα βλέπω. Επομένως και 50 ευρώ φθηνότερα από την τιμή που το πήρες και στα χέρια σου σε 1 2 εργάσιμες ημέρες. Για τις δόσεις οκ είπαμε. Bill: Η αντικαταβολή είναι παράνομη γι αυτά τα ποσά βάση νόμου? Και πως όλα αυτά τα καταστήματα την αναφέρουν έτσι δημόσια? Edited May 12, 2019 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Άνω των 500 ευρώ η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται με τραπεζικό μέσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Άνω των 500 ευρώ η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται με τραπεζικό μέσο. Μπορείς να μας παραθέσεις τον νόμο? Μου φαίνεται παράξενο τόσα κατάστημα να έχουν αναρτημένο δημόσια κάτι παράνομο.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μπορείς να μας παραθέσεις τον νόμο? Μου φαίνεται παράξενο τόσα κατάστημα να έχουν αναρτημένο δημόσια κάτι παράνομο.. https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/34634 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/34634 Τραπεζικό μέσο δε νοείται η πληρωμή της αντικαταβολής με κάρτα στην κουριερ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Τραπεζικό μέσο δε νοείται η πληρωμή της αντικαταβολής με κάρτα στην κουριερ? Εννοείται ναι Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Εννοείται ναι Αν είναι έτσι λοιπόν, Δεν απαγορεύεται η αντικαταβολή σε τέτοια ποσά αλλά η εξόφληση με μετρητά. Σωστά? Άρα δεν είναι παράνομη η αντικαταβολή, πως θα μπορούσε άλλωστε κάτι παράνομο όπως ξανά είπα να είναι δημόσια αναρτημένο στο ίντερνετ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Υπάρχει και η αντικαταβολή. Συγγνώμη τώρα αλλά νομίζω από το 1ο μήνυμα σου γράφεις τα πράγματα όπως θες και όχι όπως ισχύουν απλά για να δικαιολογησεις την επιλογή των αλυσίδων.. Εγώ καταρχάς όποτε έχω πάρει από σκρουτζομαγαζα που λένε 4 με 10 μέρες, το πολύ στις 5 το έχω. 2ον βάζω αντικαταβολή, τι πιο απλό.. Το "συγγνώμη" δεν δικαιολογεί το ύφος των μηνυμάτων σου, το οποίο-σε μόνιμη βάση-είναι από απότομο ως οριακά επιθετικό και σίγουρα δεν ταιριάζει σε moderator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το "συγγνώμη" δεν δικαιολογεί το ύφος των μηνυμάτων σου, το οποίο-σε μόνιμη βάση-είναι από απότομο ως οριακά επιθετικό και σίγουρα δεν ταιριάζει σε moderator. Μα δε σου ζητάω συγγνώμη για κάτι, έκφραση είναι. Δεν είμαι επιθετικός, απλά γράφεις 50 ανακρίβειες και μετά μας λες α δεν ήξερα το ενα δεν ήξερα το άλλο δε μπορούσα να περιμένω και 5 μέρες.. Ε εντάξει φίλε μου, πάρε το από αλυσίδα αλλά μην παραπληροφορεις.... ΟΣο για την πληρωμή, μια χαρά πληρώνεις με αντικαταβολή απλά με κάρτα στην κουριερ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το θέμα είναι ότι πλέον στο skroutz δεν βρίσκεις εύκολα και με άμεση διαθεσιμότητα μοντέλα-ναυαρχιδες σε λογικές τιμές. Το πράσινο S10+ σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του skroutz στο kaizershop υπάρχει στα 910 ευρώ! Απαράδεκτη τιμή για skroutzομαγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το θέμα είναι ότι πλέον στο skroutz δεν βρίσκεις εύκολα και με άμεση διαθεσιμότητα μοντέλα-ναυαρχιδες σε λογικές τιμές. Το πράσινο S10+ σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του skroutz στο kaizershop υπάρχει στα 910 ευρώ! Απαράδεκτη τιμή για skroutzομαγαζο. Αυτό είναι γεγονός, αν και θεωρώ ότι άλλαξε πολιτική η Samsung.. Και πέρυσι έβρισκες στο Αμαζόν το σ9 τσάμπα τέτοια εποχή. Δεν έχει σχέση με Ελλάδα πιστεύω αλλά γενικά δε ρίχνει τιμές μάλλον Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Παιδια τα σκρουτζομαγαζα δεν γινεται να εχουν αποθεμα οπως οι αλυσιδες. Εχετε παει σε πολλα απο τα μαγαζια να δειτε καν τι χωρους εχουν. Μερικα καταστηματα μεχρι και σε διαμερισματα πολυκατοικιας τα εχουν(ειδικα αυτα με τις θηκες πχ).Τι αποθεμα περιμενετε να εχουν σε κινητα? Περαν τουτου ο καθενας ας αγορασει απο οπου θελει. Εκει που συμφερουν πολυ οι αλυσιδες οπως ανεφερε εξ αρχης ο συμφορουμιτης ειναι κυριως στο να βρεις ενα συγκεκριμενο χρωμα στην τιμη που το θες,οτι εχεις μια αλυσιδα διπλα σου οτι και να γινει οπου και να μενεις,οτι ειναι πιο ανετοι στο κομματι δοσεων ή εκδοσης τιμολογιου. Για την εγγυηση ισχυει οτι αναφερθηκε πιο πισω. Απο την στιγμη που τα Samsung κινητα(οπως και αλλα κινητα γνωστων εταιρειων τυπου Sony,Huawei,Iphone)εισαγονται επισημα στην χωρα μας,απο οπου και να αγορασεις ενα Ευρωπαικο μοντελο την ιδια εγγυηση εχεις. Edited May 12, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Παιδια τα σκρουτζομαγαζα δεν γινεται να εχουν αποθεμα οπως οι αλυσιδες. Εχετε παει σε πολλα απο τα μαγαζια να δειτε καν τι χωρους εχουν. Μερικα καταστηματα μεχρι και σε διαμερισματα πολυκατοικιας τα εχουν(ειδικα αυτα με τις θηκες πχ).Τι αποθεμα περιμενετε να εχουν σε κινητα? Περαν τουτου ο καθενας ας αγορασει απο οπου θελει. Εκει που συμφερουν πολυ οι αλυσιδες οπως ανεφερε εξ αρχης ο συμφορουμιτης ειναι κυριως στο να βρεις ενα συγκεκριμενο χρωμα στην τιμη που το θες,οτι εχεις μια αλυσιδα διπλα σου οτι και να γινει οπου και να μενεις,οτι ειναι πιο ανετοι στο κομματι δοσεων ή εκδοσης τιμολογιου. Για την εγγυηση ισχυει οτι αναφερθηκε πιο πισω. Απο την στιγμη που τα Samsung κινητα(οπως και αλλα κινητα γνωστων εταιρειων τυπου Sony,Huawei,Iphone)εισαγονται επισημα στην χωρα μας,απο οπου και να αγορασεις ενα Ευρωπαικο μοντελο την ιδια εγγυηση εχεις. Δεν θα έχει το φθηνότερο σε απόθεμα, όπως συμβαίνει συνήθως. Δεν θα έχει απόθεμα το πρώτο? Θα έχει το δεύτερο το τέταρτο το έκτο. Κάποιο θα έχει. Και πάλι στην τιμή μετρητής η διαφορά τιμής είναι αρκετή. Και τα 50 ευρώ ναι είναι αρκετά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε μεγαλύτερες διαφορές, και ακριβώς για το ίδιο προϊόν. Όχι όπου και να μένεις δεν έχεις μια αλυσίδα δίπλα σου. Δεν μένουμε πχ όλοι Αθήνα Θεσσαλονίκη Λάρισα. Για μένα αν παραγγείλω διαθέσιμο προϊόν από αλυσίδα ή σκρουτζ, στην δεύτερη περίπτωση πιθανόν να το έχω ποιο γρήγορα. Ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει σαφώς! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Μα δε σου ζητάω συγγνώμη για κάτι, έκφραση είναι. Δεν είμαι επιθετικός, απλά γράφεις 50 ανακρίβειες και μετά μας λες α δεν ήξερα το ενα δεν ήξερα το άλλο δε μπορούσα να περιμένω και 5 μέρες.. Ε εντάξει φίλε μου, πάρε το από αλυσίδα αλλά μην παραπληροφορεις.... ΟΣο για την πληρωμή, μια χαρά πληρώνεις με αντικαταβολή απλά με κάρτα στην κουριερ. Προφανώς δεν ζητάς συγγνώμη. Επίσης προφανώς ο λόγος σου είναι, πώς να το πω κομψά, "χειμαρρώδης", για αυτό και αναφέρεις ότι γράφω "50 ανακρίβειες". Η μόνη "ανακρίβεια" που έγραψα είναι στο θέμα του σέρβις που, για να πω την αλήθεια, φοβάμαι να μπλέξω ακόμη και αν έχω αγοράσει από αλυσίδα, πόσο μάλλον από από σκρουτζομάγαζο. "Συγγνώμη", αλλά νοιώθω μία Α μεγαλύτερη,μεταφυσική, σιγουριά έχοντας αγοράσει από αλυσίδα. Το αν μπορώ/θέλω ή όχι να περιμένω 5,6 ή 10 ημέρες, είναι αποκλειστική υπόθεσή μου, όπως και του καθενός. Έκανα κάτι που δεν το συνηθίζω σχεδόν ποτέ, να αγοράσω από μεγάλη αλυσίδα και ήθελα να παρουσιάσω την εμπειρία μου, καθώς και αυτήν την "ντεμοντέ"/"συντηρητική"/"χαζή" εναλλακτική. "Συγγνώμη". Edited May 12, 2019 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Προφανώς δεν ζητάς συγγνώμη. Επίσης προφανώς ο λόγος σου είναι, πώς να το πω κομψά, "χειμαρρώδης", για αυτό και αναφέρεις ότι γράφω "50 ανακρίβειες". Η μόνη "ανακρίβεια" που έγραψα είναι στο θέμα του σέρβις που, για να πω την αλήθεια, φοβάμαι να μπλέξω ακόμη και αν έχω αγοράσει από αλυσίδα, πόσο μάλλον από από σκρουτζομάγαζο. "Συγγνώμη", αλλά νοιώθω μία Α μεγαλύτερη,μεταφυσική, σιγουριά έχοντας αγοράσει από αλυσίδα. Το αν μπορώ/θέλω ή όχι να περιμένω 5,6 ή 10 ημέρες, είναι αποκλειστική υπόθεσή μου, όπως και του καθενός. Έκανα κάτι που δεν το συνηθίζω σχεδόν ποτέ, να αγοράσω από μεγάλη αλυσίδα και ήθελα να παρουσιάσω την εμπειρία μου, καθώς και αυτήν την "ντεμοντέ"/"συντηρητική"/"χαζή" εναλλακτική. "Συγγνώμη". Κοίτα να δεις, απλά έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, και αν κανω λάθος να ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε είμαι επιθετικός. Ούτε σε κατηγορώ, απλά θέλω να βάλω στη θέση τους 2 πράγματα. Η αναμονή σίγουρα είναι προσωπικό θέμα του καθενός αλλά αντικειμενικα δεν είναι λόγος να σκάσεις 50 ή 100 ευρώ παραπάνω για 5 μέρες , αν θες να τα δώσεις είναι επιλογή απλά. Εγγύηση μακάρι να μην χρειαστείς ποτέ, αλλά επειδή έχω πάει και για φίλους πολλές φορές, όταν είναι ευρωπαϊκό το κινητό δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Η αλυσίδα μόνο τις πρώτες 7 μέρες ίσως σου δώσει άλλη συσκευή, μετά αντε να στο πάει αυτή σέρβις και να χάσεις παραπάνω μέρες από το να πας πεις κατευθείαν. Κατά τα άλλα δεν είναι τίποτα να μπλέξεις αν έχεις καλό σέρβις. Αυτά εν ολίγοις και το ληγω εδώ, κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλά με 2 λεπτομέρειες που κάνουν διαφορά στα συμπεράσματα που θα βγάλει κάποιος αν διάβαζε μόνο το 1ο σου ποστ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Και πάλι στην τιμή μετρητής η διαφορά τιμής είναι αρκετή. Και τα 50 ευρώ ναι είναι αρκετά. Τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα κινητων βρισκονται κυριως στην Αθηνα. Αρα σιγουρα οι αλυσιδες καλυπτουν ενα παρα μα παρα πολυ μεγαλυτερο μερος του κοσμου και απο επαρχια μερια,ειδικα και σε καποιες διευκολυνσεις οπως ανεφερα παραπανω. Περαν τουτου προσωπικα δεν σνομπαρω τα σκρουτζομαγαζα γιατι εχω αγορασει και εγω κινητα απο αυτα. Απο την αλλη ομως επειδη ως γνωστον και απο παλιοτερα μου γραπτα κοιταζω ΠΑΝΤΑ και το after sales support,δεν αγοραζω απο οποιο σκρουτζομαγαζο να ναι. Αρα προσωπικα δεν με καλυπτουν οι χαμηλοτερες τιμες απο skroutz πχ και φανταζομαι και αρκετους αλλους που σκεφτονται ετσι. Το Kaizershop/phonegallery και Drele(απο τα γνωστοτερα σκρουτζομαγα)αυτη την στιγμη εχουν το S10+ 128gb ακριβοτερα απο τις αλυσιδες με το 20% επιστροφη. Γιαυτο λεω οτι ολα σχετικα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το Kaizershop/phonegallery και Drele(απο τα γνωστοτερα σκρουτζομαγα)αυτη την στιγμη εχουν το S10+ 128gb ακριβοτερα απο τις αλυσιδες με το 20% επιστροφη. Σήμερα που μιλάμε ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις και στα iPhone. Μιλάμε για τα τρία αυτά μαγαζιά που τα τελευταία χρόνια έχω πάρει 5 κινητά. Το 20% των μεγάλων για όσο ισχύει τους έχει τελειώσει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts