Dimitris_1386 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Αυτό στα αγγλικά πως γράφεται, να το κοιτάξω στο Google; Διαφορετικά αν τηλεφωνήσεις / email στην infoquest, δεν φαίνεται στο σύστημα τους, όλες οι λεπτομέρειες για ένα κινητό;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίταξα στο Google " check IMEI", οι εφαρμογές μάλλον είναι αναξιόπιστες, και θέλουν χρήματα. https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei Έβαλα το imei στον παραπάνω σύνδεσμο και μου λέει συγχαρητήρια μπορείτε να είστε σίγουροι αγοράσατε την official original international version του mi9 blue κτλ... Άρα λογικά είναι από την xiaomi με global rom...Τώρα πως και έχει ακουστικά μέσα και γιατί δεν γράφει το κουτί glibal δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ίδιο πρόβλημα. Βρήκες μήπως άκρη για το πώς απεγκαθισταται; Δύσκολο το βλέπω. Εντύπωση μου κάνει πώς εγκαταστάθηκε! Όταν το γυρίζω π.χ σε Ελβετία, Ιταλία κλπ δεν την εμφανίζει. Τίποτα, μάλλον θα το γυρίσω και εγώ σε Ελβετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Καλησπέρα παιδιά, όταν πήρα το mi9 είχα πρόβλημα με την οθόνη, η οποία ενςργοποιουνταν εν μέσω κλήσης παρόλο που το είχα στο αυτί και πατιούνταν διαφορά. Με τη βοήθεια σας εδώ είχα αλλάξει μια ρύθμιση και σταμάτησε. Επειδή στο search δεν καταφερα να το βρω μήπως ξέρει κανείς την λύση, γιατί της κοπέλας μου το redmi note 7 έχει το ίδιο πρόβλημα και δεν θυμάμαι τι ειχα κάνει τοτε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλησπέρα παιδιά, όταν πήρα το mi9 είχα πρόβλημα με την οθόνη, η οποία ενςργοποιουνταν εν μέσω κλήσης παρόλο που το είχα στο αυτί και πατιούνταν διαφορά. Με τη βοήθεια σας εδώ είχα αλλάξει μια ρύθμιση και σταμάτησε. Επειδή στο search δεν καταφερα να το βρω μήπως ξέρει κανείς την λύση, γιατί της κοπέλας μου το redmi note 7 έχει το ίδιο πρόβλημα και δεν θυμάμαι τι ειχα κάνει τοτε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε. Πήγαινε settings-system apps-call settings-incoming call settings και ενεργοποίησε το proximity sensor. Μου κάνει εντύπωση που δεν ήταν από default ενεργοποιημένο πάντως σε καμία από τις 2 συσκευές, νόμιζα ότι η default ρύθμιση ήταν ON. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλησπέρα. Έχω αυτήν την gcam περασμένη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχω την σωστή και αν ναι, υπάρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Σε τι χώρα πρέπει να είναι για να μας έρθει γρήγορα η 11....ή δεν παίζει ρόλο?? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Θεωρητικά δεν παίζει ρόλο , έτσι και αλλιώς είμαστε το 2ο κύμα διανομής του Μ11, αρχές Νοεμβρίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μάλλον θα πάρουμε την 11.0.2 απ ότι βλέπω στο ίντερνετ, στο δεύτερο κύμα των αναβαθμίσεων. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καλησπέρα. Έχω αυτήν την gcam περασμένη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχω την σωστή και αν ναι, υπάρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανείς βρε παιδιά; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Κανείς βρε παιδιά; Sent from my iPad using Tapatalk Στο screenshot που ανέβασες φαίνεται ξεκάθαρα ότι γράφει ότι είναι συγκεκριμένα για το Nokia 8. Ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλεις τη πισινή κάμερα στα 2.1 και τη μπροστινή στα 0.2 mp αντίστοιχα αλλιώς θα βγαίνουν τα χρώματα ανάποδα και αντί για το εύρος [0-255], θα χρησιμοποιείται το [1-255]. Που να μπλέξεις με ιστόγραμμα και ολική ισοστάθμιση, βάλε και gaussian θόρυβο. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στο screenshot που ανέβασες φαίνεται ξεκάθαρα ότι γράφει ότι είναι συγκεκριμένα για το Nokia 8. Ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλεις τη πισινή κάμερα στα 2.1 και τη μπροστινή στα 0.2 mp αντίστοιχα αλλιώς θα βγαίνουν τα χρώματα ανάποδα και αντί για το εύρος [0-255], θα χρησιμοποιείται το [1-255]. Που να μπλέξεις με ιστόγραμμα και ολική ισοστάθμιση, βάλε και gaussian θόρυβο.Συγνώμη αλλά αυτή δείχνει για το εν λόγω τηλέφωνο στο οποίο εγώ δεν βλέπω πουθενά για Nokia. Ωστόσο κάνοντας αυτή την ρύθμιση στα 2,1 βγάζει εντελώς χάλια φώτο. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στις ρυθμίσεις προβολής >αντίθεση και χρώματα σε ποια ρύθμιση το έχετε για καλύτερη απόδοση? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εγώ το έχω προεπιλογή στα χρώματα και υψηλή αντίθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Στις ρυθμίσεις προβολής >αντίθεση και χρώματα σε ποια ρύθμιση το έχετε για καλύτερη απόδοση? Στην προεπιλογή το έχω και εγώ. Στην αυξημένη αντίθεση το κάνει λίγο πιο παγωμένο το χρωμα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 23, 2019 by motojohnnys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ρε παιδια το ακουστικό πως να το καθαρίσω που έχει σκόνες και διάφορα άλλα και έχει ψιλομπουκοσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ρε παιδια το ακουστικό πως να το καθαρίσω που έχει σκόνες και διάφορα άλλα και έχει ψιλομπουκοσει Με μία βελόνα προσεκτικά το καθαρίζω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Με πινέλο πιο ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ρε παιδια το ακουστικό πως να το καθαρίσω που έχει σκόνες και διάφορα άλλα και έχει ψιλομπουκοσειΜε blue tack Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Σύμφωνα με το παρακάτω link δεν υπάρχει προγραμματισμός για αναβάθμιση στο MIUI 11 Global για το Mi 9 https://www.gsmarena.com/miui_11_global_compatible_xiaomi_devices_rollout_date-news-39655.php Είναι δυνατόν να έχει το RedMi 4 και να μην έχει το Mi9 :confused::confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Σύμφωνα με το παρακάτω link δεν υπάρχει προγραμματισμός για αναβάθμιση στο MIUI 11 Global για το Mi 9 https://www.gsmarena.com/miui_11_global_compatible_xiaomi_devices_rollout_date-news-39655.php Είναι δυνατόν να έχει το RedMi 4 και να μην έχει το Mi9 :confused::confused::confused::confused::confused:Αποκλείεται να μην πάρει miui 11 το mi 9... λιγο υπομονή ακόμα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Σύμφωνα με το παρακάτω link δεν υπάρχει προγραμματισμός για αναβάθμιση στο MIUI 11 Global για το Mi 9 https://www.gsmarena.com/miui_11_global_compatible_xiaomi_devices_rollout_date-news-39655.php Είναι δυνατόν να έχει το RedMi 4 και να μην έχει το Mi9 :confused::confused::confused::confused::confused: Το ότι αυτή είναι μια λίστα που αφορά μόνο τις συσκευές που κυκλοφορούν στην Ινδία, δεν το πρόσεξες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Λέτε όσοι έχουμε region India να μη τη παρουμε? Αχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Λέτε όσοι έχουμε region India να μη τη παρουμε? ΑχαχαχαχΧαχαχα εγώ έβαλα Χονγκ Κονγκ για καλό και για κακό!!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Είμαστε στο δευτερο κυμα αναβαθμισεων γιατι θα παρουμε και το Android 10 μαζι! 4 με 11 Νοεμβριου. Αρα υπομονη ακομα 10 μερες! Και miui 11 και Android 10. Θα παθουμε κοκομπλοκο :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts